NY Rangers – Montreal 2:4 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Carolina – St. Louis 5:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:3 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 4:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 0:4 (kon.)
Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:6 (0:2, 2:1, 1:3)
Philadelphia Flyers
Sobota 02.03.2019, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou. (03:54:44)
     
    Československá stopa v utkání:
    Radko Gudas (PHI) 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:47
    Jakub Voráček (PHI) 0+3, 0 střel, čas na ledě 15:19
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. James van Riemsdyk (PHI) 1+2
    2. Jakub Voráček (PHI) 0+3
    3. Claude Giroux (PHI) 0+2
     
    Utkání mezi New Jersey a Philadelphií je u konce. Hosté body potřebovali více a nakonec se tak stalo. Devils sice srovnali v prostřední třetině na 2:2, ale nešťastná branka jejich plány zhatila. Flyers se poté prosadili ve třetí část dvakrát na začátku a zbytek duelu si již pohlídali. Hvězdou se stal tříbodový James van Riemsdyk či Jakub Voráček. New Jersey dnes navíc nepodržel ani brankář Schneider.

    Střely na branku: 33:24
    Diváci: 15 247
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Aktivně si podél pravého mantinelu najel až před Schneidera Phil Varone. Cory Schneider ovšem jeho zakončení zblízka vyrazil a dorážka se za záda amerického brankáře již nedostala.
     
    59:02
    Jegor Jakovlev posílal před branku nebezpečný kotouč, který se ještě od bruslí Zajaca dostával do brankoviště. Cam Talbot si ovšem prostor mezi betony pohlídal.
    57:48 Kevin ROONEY - 3:6
     
    57:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Ještě jedna branka pro domácí celek. KEVIN ROONEY si počkal u levé tyčky, než mu předal kotouč Jesper Bratt. Domácí útočník po přesné přihrávce zakončil a dává třetí branku domácích v tomto duelu. Asistence: Jesper Bratt a Damon Severson.
     
    56:57
    Domácí mohli alespoň ještě jednou odpovědět, ale střelecký pokus od levého mantinelu skončil na brankové konstrukci!
    56:12 Travis KONECNY - 2:6
     
    56:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Devils v přesile nic nevymysleli a hosté pohotově přidávají šestou branku. James van Riemsdyk vyvezl kotouč podél levého mantinelu a u pravého kruhu našel TRAVISE KONECNYHO. Ten prázdnou branku neminul a Flyers vedou o čtyři trefy. Asistence: James van Riemsdyk a Scott Laughton.
     
    55:00
    Domácí zkoušejí top risk a pět minut před koncem třetí třetiny odvolali brankáře Schneidera!
     
    54:46
    Cam Talbot nyní zasáhl a přerušil hru, následuje komerční přestávka. Po jeho zákroku se v brankovišti strhla taková menší strkanice, ale vše se vyřešilo s klidem.
     
    54:10
    Hosté už vědí, že mají vyhráno a důležité zápasy je čekají. Philadelphia tak lehce polevila a na kotouči jsou aktivní domácí. Ti se ale do nebezpečných situací nedostávají.
     
    53:15
    Blake Coleman se dostal ke kotouči před kruhy a z otočky svižně zakončoval. Cam Talbot byl opět připraven a slabší ránu skryl na svých betonech.
     
    52:38
    Domácí se hnali do útoku, ale nahození do útočné třetiny nebylo úspěšné. Jednalo se o ofsajd a hra bude pokračovat ve středu ledové plochy.
     
    51:32
    Hned po vhazování střílel Kenny Agostino a u tyčky se pokoušel dostat kotouč do branky Travis Zajac. Cam Talbot byl ovšem opět na svém místě a nedopustil snižující trefu.
     
    51:26
    Philadelphia se pokoušela dostat do útoku, ale rozehrávka jí nevyšla a píská se icing. Hra tak bude pokračovat před brankou Cama Talbota.
     
    51:08
    Connor Carrick zakončoval snažení domácího celku zakončením na první tyčku. Cam Talbot ovšem máchl lapačkou a pokus mladého beka skryl ve své rukavici.
     
    49:57
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Sami Vatanen – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Damon Severson – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Konecny – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Nolan Patrick – 2 min., hrubost).
     
    49:57
    Nolan Patrick to opět přehnal a nyní se to neobešlo bez trestu. Do mladého útočníka se aktivně pustili Severson a Vatanen. Do strkanice se pustil také Travis Konecny. Uvidíme, jaké budou tresty.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:40
    Domácí v plném počtu.
     
    49:11
    Nico Hischier se podél pravého mantinelu dostával do útoku, ale ztratil hokejku. Kevin Rooney tak kotouč převzal, ale zakončit se mu proti přesile nepovedlo.
     
    48:15
    Start přesilovky se Flyers nedaří, jeden z hráčů Devils dokonce vyvezl kotouč a ušetřil cenné sekundy. Philadelphia se každopádně může šetřit, dnes je nejspíše rozhodnuto.
     
    47:39
    Kurtis Gabriel nakonec opustil ledovou plochu a zamířil do kabiny, důvod ovšem známý není... Dvě minuty odpyká Nick Lappin.
     
    47:39
    Nolan Patrick následně ramenem fauloval Gabriela, ale potrestán nebyl. Stejný hráč se poté pustil do Laughtona a Flyers si zahrají přesilovku.
     
    47:29
    Shayne Gostisbehere měl na hokejce šestou trefu hostujícího celku, když si najel mezi kruhy. Po ledě zakončoval k levé tyčce, ale trefil jen beton připraveného Schneidera!
    46:33 Ivan PROVOROV - 2:5
     
    46:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia kroužila v útočné třetině a dočkává se páté branky, toto utkání je nejspíše rozhodnuto! Travis Sanheim poslal od modré čáry svižnou přihrávku po ledě, kterou do pravé šibenice tečoval IVAN PROVOROV. Asistence: Travis Sanheim a Jakub Voráček.
     
    45:18
    Sami Vatanen dostal nabito na modrou čáru, ale jeho dělovka se do branky nedostala. Následně to finský bek zkoušel ještě jednou, nyní jeho rána skončila na bránícím hráči.
     
    44:50
    Na vrcholku kruhů se dostal ke střeleckému pokusu Nico Hischier. Jednička draftu 2017 se otáčela a svižně zakončovala, puk ale skončil na hostující obraně.
     
    44:05
    Cam Talbot nyní neudržel tvrdý střelecký pokus Agostina z pravého kruhu. K dorážce se ale nikdo v bílém nedostal a Philadelphia vše vyřešila s klidem na hokejkách.
     
    43:28
    Od pravého mantinelu si až mezi kruhy sjel Blake Coleman. Ten zakončoval na první tyčku, ale Cam Talbot první nebezpečnější situaci třetí třetiny zvládl.
     
    42:28
    Za brankou Flyers byly vidět dva tvrdé hity, které diváky zvedly ze sedadel. Cory Schneider poté zachytil nahození na jeho branku ve své rukavici.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:48
    Domácí se pokoušeli dostat do útoku po levé straně, ale přihrávka nevyšla a kotouč skončil na hokejkách hostů. Pokračuje se tak rozehrou Flyers.
    40:27 Sean COUTURIER - 2:4
     
    40:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Cory Schneider nyní nemůže mít opět čisté svědomí, Flyers se dostávají na startu třetiny do důležitého dvoubrankového vedení! SEAN COUTURIER si najel do útočné třetiny a střelou z levého kruhu propálil Schneidera. Asistence: Claude Giroux a Jakub Voráček.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce a Philadelphia stále vede, ačkoliv Devils dokázali smazat dvoubrankovou ztrátu! Domácí srovnali stav duelu díky brankám Seversona a Bratta. Zatím rozdílová trefa přišla v poslední minutě, kdy domácí inkasovali opravdu nešťastný a zároveň velice náhodný gól.

    Střely na branku: 21:17
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:31 Travis KONECNY - 2:3
     
    39:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hodně šťastnou branku dává Philadelphia, to je opravdový bizár! Hosté nahodili kotouč do útoku a puk se po sérií odrazů dostal do branky Coryho Schneidera. Střelcem branky je nakonec TRAVIS KONECNY. Bez asistence.
     
    38:55
    Domácí se pokoušeli podél pravého mantinelu rozjet útočnou akci, ale rozehrávka se nevyvedla a od napadajícího hráče se kotouč dostal mimo ledovou plochu. Pokračuje se ve střední třetině.
     
    38:00
    Hosté v plném počtu.
     
    37:52
    Scott Laughton se v závěru oslabení dostal před Schneidera, kterého si položil a zakončoval k levé tyčce. Domácí jednička ale zvedla beton a připsala si zákrok večera!
     
    37:00
    Pokračující početní výhoda se ale domácímu celku moc nevede a Philadelphii se povedlo již dvakrát vyhodit kotouč. Domácí ovšem mají ještě jednu minutu.
     
    36:15
    Po devíti sekundách se ke střele dostal Connor Carrick, ale Talbor jeho dělovku vyrazil. Následný pokus Stafford skončil mezi betony Talbota, ale do branky nakonec nedoskákal!
     
    35:59
    První přesilovku si zahraje také New Jersey. Oskar Lindblom inkasuje dvě minuty za podražení a na ledě je první přesilovková lajna Devils.
     
    35:34
    Po vhazování se do útoku dostali domácí a z pravého kruhu to přes obránce zkoušel Nico Hischier. Cam Talbot si ovšem první tyčku pohlídal a kotouč vyrazil.
     
    35:21
    Hned po vhazování přišel střelecký pokus, který skončil v lapačce pozorného Schneidera. Hra se tak přerušuje a pokračovat bude po komerční přestávce.
     
    35:19
    Velký tlak Devils a aktivita je ukončena nepřesnou přihrávkou. Píská se zakázané uvolnění a po dlouhé době může hrát v útočné třetině také Philadelphia.
     
    34:05
    Aktivnější jsou v posledních minutách domácí. Ti se nyní dostali do brankoviště, ale ani jeden pokus brankou neskončil. Z mezikruží poté těsně nad střílel i Coleman!
     
    33:15
    Hraje se hodně rychlý hokej. Hra se přelévá z jedné strany na druhou, ale střelecké pokusy nepřicházejí. Uvidíme, kdo nerozhodný stav zlomí.
     
    31:51
    Devils jsou aktivní a pokoušejí se stav duelu otočit. Přečíslení zakončoval z pravého kruhu Nick Lappin, ale jeho svižné zakončení skončilo ve výstroji připraveného Talbota.
     
    30:46
    Aktivní snažení Devils zakončoval nahozením od pravého mantinelu Sami Vatanen. Cam Talbot ale slabší pokus viděl a vyrazil jej před sebe, Flyers jsou u puku.
     
    29:29
    Hodně rychle mohl vrátit svému celku vedení James van Riemsdyk, který útočil na hattrick. Útočník Flyers se dostal k zakončení na pravém kruhu, ale Schneider jej betonem vychytal.
    28:49 Jesper BRATT - 2:2
     
    28:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek se poté dostal do aktivní kombinace, která končí vyrovnávací brankou! Nico Hischier připravil kotouč pro Seversona, který tvrdě zakončoval. Talbot kotouč vyrazil jen před sebe a JESPER BRATT bekhendem po ledě pokořil nováčka v brance Flyers podruhé. Asistence: Damon Severson a Nico Hischier.
     
    28:16
    Will Butcher za brankou Devils nerozehrál ideálně a Sean Couturier se dostal mezi kruhy ke kotouči. Hostující borec se ale gólově neprosadil, Schneider schoval kotouč na výstroji!
     
    26:53
    Puk do útočné třetiny dostával Phil Varone, který ovšem stál v ofsajdovém postavení. Hostující útočník se poté dostal do křížku s obráncem Carrickem, ale nic z toho nebylo.
     
    26:38
    Sean Couturier následně píchl do kotouče, který byl nahazován do útočné třetiny. Vysoký útočník se pokoušel dostat mezi dvojici obránců, ale ti jej do zakončení nakonec nepustili.
     
    26:26
    Před první komerční přestávkou třetiny to zkoušel dělovkou od pravého mantinelu Connor Carrick. Jeho tvrdá rána skončila na Talbotovi, který hru přerušuje.
     
    26:00
    Hra pokračuje aktivní hrou hostů v útočné třetině, ale domácí celek se dobře brání a nikam svého soupeře nepouští. Uvidíme, co z toho nakonec bude.
    24:25 Damon SEVERSON - 1:2
     
    24:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic udeřili domácí, kteří snižují na rozdíl jediné branky! Kenny Agostino se dostal podél levého mantinelu do útoku, ale Talbot jeho ránu vyrazil. To nelze říct o dorážce DAMONA SEVERSONA, který dělovkou propálil brankáře Flyers. Asistence: Kenny Agostino a Travis Zajac.
     
    23:10
    Domácí jsou pod menším tlakem a směrem dopředu se jim moc nedaří. Flyers dobře brání a nikam svého soupeře nepouští.
     
    21:33
    Radko Gudas dostal parádní přihrávku na pravý kruh, odkud svižně zakončoval do bližší šibenice. Český bek ale nakonec trefil jen spojnici břevna a tyčky!
     
    20:26
    Do útoku si nyní najelo New Jersey a akci zakončoval obránce Damon Severson. Ten na branku posílal bekhendový pokus, ale lehčí nahození gólem neskončilo.
     
    20:08
    Devils sice vhazování vyhráli, ale nahození do útoku skončilo na icingu. Hned po osmi sekundách se tak bude vhazovat po pravici Coryho Schneidera.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina začala aktivitou domácí, kterou ale ukončil pětiminutovým trestem Kurtis Gabriel. Pětiminutovou přesilovku sice Flyers nevyužili, ale poté se dvakrát během dvou minut prosadil James van Riemsdyk. Hosté tak před startem prostřední části vedou o dvě branky a jsou na dobré cestě za body.

    Střely na branku: 9:8
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Nyní se domácí dostali do zakončení zblízka po sérii odrazů. Puk se nakonec doklouzal k Talbotovi, který neměl těžkou práci. Puk přikryl a pokračovat se bude před jeho brankou.
     
    19:02
    Domácí hledají cestu do útoku, ale Flyers nyní dobře brání. Travis Zajac zavezl kotouč do útoku, ale jeho přihrávka skrz pásmo nikoho v bílém nenašla.
     
    18:11
    Do útočné třetiny si následně po pravé straně najel obránce Philippe Myers, který následně z kruhu zakončoval. Jegor Jakovlev jeho ránu ovšem srazil do ochranné sítě.
     
    17:36
    Robert Hägg se na modré čáře dostal k volnému kotouči a hned jej tvrdě posílal na branku Schneidera. Domácí brankář měl ovšem volný výhled a pokus švédského beka kryje.
     
    16:46
    Philadelphii se následně nepovedlo rozjet útočnou akci a rozehrávka skončila na icingu. Hra tak bude pokračovat po pravici Cama Talbota.
     
    16:05
    Sean Couturier se po pravé straně dostal do nebezpečné situace, ale jeho svižné zakončení ke vzdálenější tyčce brankou neskončilo. Konečně tak probíhá první komerční přestávka třetiny.
     
    15:28
    New Jersey sice dobře začalo, ale nyní jsou pod tlakem a Philadelphia útočí na třetí branku. Domácí se nemohou dostat do útoku a spíše se jen brání.
    14:16 James van Riemsdyk - 0:2
     
    14:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Aktivní hra hostů pokračovala a JAMES VAN RIEMSDYK se dočkává své druhé branky v utkání! Cory Schneider zpracoval kotouč pro Ryana Hartmana, který zadovkou přihrával k levé tyčce, jenž se za záda dezorientovaného brankáře prosadil van Riemsdyk. Asistence: Ryan Hartman.
    12:53 James van Riemsdyk - 0:1
     
    12:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostům se následně povedlo rozebrat domácí obranu a Philadelphia jde do jednobrankového vedení! JAMES VAN RIEMSDYK dostal nabito mezi kruhy, odkud se střelou z první prosadil přímo do pravé šibenice. Na toto nemohl Schneider zareagovat. Asistence: Claude Giroux a Jakub Voráček.
     
    12:22
    Sean Couturier se po podivném odrazu kotouče zjevil u levé tyčky naprosto sám. Celou situaci ale nezakončil, ale vylepšoval. Rozhodující přihrávka mu ovšem nevyšla.
     
    12:02
    Flyers si v utkání zahrají druhou početní výhodu, nyní to bude jen výhoda dvouminutová. Drew Stafford dostává dvě minuty za sekání a banda Andyho Greena se musí opět bránit.
     
    11:45
    Hodně dlouho dobu se nepřerušovalo. Oba celky se střídají v držení kotouče, ale nic nebezpečného z toho není. Následovat bude komerční přestávka a hned po ní přesilovka.
     
    10:25
    Nejdříve dostával přihrávku před branku Coleman, ale ten zblízka nestihl zakončit. Do podobné situace se dostali na opačné straně Flyers, ale ani ti nezakončili ideálně.
     
    10:03
    Domácí v plném počtu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:35
    Travis Konecny v posledních sekundách nahrával před branku, ale tam byla hokejka domácího hráče. Ten puk zachytil a Devils kotouč vyhodili až k Talbotovi.
     
    08:35
    Dlouhá pětiminutová přesilovka Flyers se pomalu a jistě dostává do své poslední minuty. Šance měli spíše domácí, Philadelphia zatím nic nevymyslela.
     
    07:52
    Opět byli Devils nebezpeční v oslabení. Kevin Rooney vyvezl kotouč a na modré čáře jej předal Pietilovi. Ten zakončoval po ledě, ale Talbot dobře zasáhl hokejkou.
     
    06:55
    Flyers pokračovali ve snažení před brankou, ale Schneider nikterak vážně zasahovat nemusel. Poté New Jersey vyhodilo a může vystřídat.
     
    06:15
    James van Riemsdyk to následně u pravé tyčky zkoušel zakončením mezi nohy, ale frajeřinkou si na Schneidera nepřišel. Devils následně kotouč vyhodili.
     
    05:29
    Skóre mohl v oslabení otevřít domácí Blake Coleman, ale ten v úniku zakončoval jen do Talbota. Z pravého kruhu nebezpečně pálil také Rooney!
     
    05:02
    Pořádná mela u jednoho z mantinelů, kde byl příliš agresivní domácí Kurtis Gabriel, jenž bude prvním vyloučeným hráčem. Domácí hráč naremploval na hrazení Patricka, který opouští ledovou plochu a míří do kabiny. Gabriel inkasuje pět minut.
     
    03:57
    Po delší době se opět přerušuje. Na icing nyní vyhodili hokejisté Devils a hra se přesouvá před Schneidera, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    03:10
    Shayne Gostisbehere byl prvním hráčem, který měl v úmyslu pokoušet pozornost Schneidera. Jeho pokus po ledě se ale do branky nedostal a u kotouče jsou opět domácí.
     
    02:08
    Pokračující snažení zakončoval dělovkou od modré čáry Andy Greene. Jeho pokus byl ovšem zablokován, ale puk se opět dostal na hokejky domácího celku.
     
    01:25
    New Jersey pokračuje v aktivitě v úvodu utkání. Na levém kruhu se snažila první lajna, ale hráči Devils nakonec nic nevymysleli. Na kotouči nicméně pokračují.
     
    00:33
    Domácí dostali Letce pod tlakem a ti vyhodili na zakázané uvolnění. Hra bude pokračovat po levici Cama Talbota, který dnes chytá za Philadelphii.
     
    00:05
    Travis Zajac vyhrál vhazování a Devils hned nahazovali do útočné třetiny. Zde kombinují domácí, kteří dnes nastupují ve třetí sadě dresů.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – A. Greene, Severson, Butcher, Vatanen, Jakovlev, C. Carrick – Bratt, Hischier, Stafford – Agostino, Zajac, Coleman – Lappin, M. McLeod, Bastian – Pietila, Rooney, Gabriel.

    Philadelphia Flyers: Elliott (Talbot) – Provorov, Sanheim, Hägg, Gudas, Gostisbehere, P. Myers – Giroux, Patrick, Konecny – Lindblom, Couturier, Voráček – J. van Riemsdyk, Laughton, Hartman – M. Raffl, Knight, Varone.

    Rozhodčí: Charron, Schrader – Daisy, Shewchyk.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Krásný den všem fanouškům zámořského hokeje. Od jedné hodiny ranní budeme sledovat snažení New Jersey Devils a Philadelphie Flyers. Zatímco domácí už jen dohrávají sezónu, hosté nadále živí šanci na play-off.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. Severson (Agostino, Zajac), 29. Bratt (Severson, Hischier), 58. Rooney (Bratt, Severson) – 13. J. van Riemsdyk (Giroux, Voráček), 15. J. van Riemsdyk (Hartman), 40. Konecny, 41. Couturier (Giroux, Voráček), 47. Provorov (Sanheim, Voráček), 57. Konecny (J. van Riemsdyk, Laughton)


    New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – A. Greene, Severson, Butcher, Vatanen, J. Jakovlev, C. Carrick – Bratt, Hischier, Stafford – Agostino, Zajac, Coleman – Lappin, M. McLeod, Bastian – Pietila, Rooney, Gabriel.
    Philadelphia Flyers: Talbot (Elliott) – Provorov, Sanheim, Hägg, Gudas, Gostisbehere, P. Myers – Giroux, Patrick, Konecny – Lindblom, Couturier, Voráček – J. van Riemsdyk, Laughton, Hartman – M. Raffl, Knight, Varone.

    Rozhodčí: Charron, Schrader – Daisy, Shewchyk

    Diváci: 15 247
    thejrc.org