NY Rangers – Montreal 2:4 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Carolina – St. Louis 5:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:3 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 4:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 0:4 (kon.)
Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:3 (0:1, 2:1, 3:1)
Nashville Predators
Sobota 02.03.2019, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Kevin HAYES - 5:3
     
    59:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets opět skórují a tentokrát už definitivně vítězí! Forsbergovu přihrávku napříč středním pásmem vystihl Hayes, jehož střelu zmíněný Švéd zablokoval, jenže Wheeler puk vrátil ze zadního mantinelu před branku a KEVIN HAYES se z předbrankového prostoru už nemýlil. Asistence: Blake Wheeler.
    59:00 Mattias EKHOLM - 4:3
     
    59:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Předchozí trefa na 4:2 je rychle zapomenuta, neboť Predátoři okamžitě odpovídají! Tísněný Granlund vrátil puk k modré čáře, podél které Ellis nahrál MATTIASI EKHOLMOVI. Ten vystřelil a využil clony Simmondse, přes kterého Brossoit moc neviděl. Asistence: Ryan Ellis, Mikael Granlund.
    58:14 Tyler MYERS - 4:2
     
    58:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí si mohou oddechnout a začít slavit vítězství! Hraniční zákrok na Johansena jim prošel a kotouč se přes Hayese a Scheifeleho dostal k TYLERU MYERSOVI, který ho bekhendem z modré čáry dostal do nikým nehlídané sítě. Asistence: Mark Scheifele, Kevin Hayes.
    54:09 Blake WHEELER - 3:2
     
    54:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Necelých šest minut před koncem se Jets poprvé dostávají do vedení! Josi v protiútoku dvou na jednoho přihrával na Granlunda, jenže ten při pokusu o střelu promáchl. Skvěle to pak udělal hlavně Scheifele, který z obranné modré čáry vyslal na zteč BLAKEA WHEELERA a ten z pravého křídla zamířil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Mark Scheifele.
    38:21 Kyle CONNOR - 2:2
     
    38:21
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí rychle smazali dvougólový deficit a srovnávají na 2:2! Ekholm po icingu nevyhodil a navíc nechal v obraně osamoceného Subbana, který dělal co mohl, ale Ehlersovi kotouč nevypíchl. Dánský útočník ho naopak pustil na KYLEA CONNORA, kterému svižná střela na vyrážečku přinesla 25. gól v sezóně. Asistence: Nikolaj Ehlers, Kevin Hayes.
    35:48 Mark SCHEIFELE - 1:2
     
    35:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají svou čtvrtou přesilovku a snižují na 1:2! Zárodek celé akce obstaral Brossoit, který ihned rozehrál po střele Arvidssona. Přes Troubu a Wheelera se kotouč rychle dostal k MARKU SCHEIFELEMU a ten ho bekhendem nasměroval za Rinneho záda. Asistence: Blake Wheeler, Jacob Trouba.
    32:14 P. K. Subban - 0:2
     
    32:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    Preds využívají přesilovku a vedou rozdílem dvou gólů! P. K. SUBBAN si vyměnil puk s Johansenem a nachystal si dělovou ránu od modré čáry, kterou překonal všechny překážky, které stály mezi ním a síti v domácí brance. Asistence: Ryan Johansen, Ryan Ellis.
    Viktor ARVIDSSON - 0:1
     
    15:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    Šok ve Winnipegu, do vedení se dostává Nashville. Domácí obrana ve vlastním pásmu udělala chybu, Forsberg našel mezi kruhy VIKTORA ARVIDSSONA a ten střelou zápěstím překonal Brossoita. Asistence: Filip Forsberg.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 36. Scheifele (Wheeler, Trouba), 39. Connor (Ehlers, K. Hayes), 55. Wheeler (Scheifele), 59. T. Myers (Scheifele, K. Hayes), 60. K. Hayes (Wheeler) – 16. Arvidsson (F. Forsberg), 33. P. K. Subban (Johansen, Ellis), 59. Ekholm (Ellis, Mikael Granlund)


    Winnipeg Jets: Brossoit (Comrie) – Trouba, Beaulieu, T. Myers, D. Kulikov, Niku, Chiarot – Wheeler, Scheifele, Laine – Ehlers, K. Hayes, Connor – Little, Lowry, B. Tanev – Roslovic, Copp, Perreault.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Josi, P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Irwin – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – Mikael Granlund, Turris, Järnkrok – Simmonds, F. Gaudreau, Grimaldi – Sissons, Bonino, B. Boyle.

    Rozhodčí: Pollock, Skilliter – Cormier, Tobias

    Diváci: 15 321
    thejrc.org