NY Rangers – Montreal 2:4 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Carolina – St. Louis 5:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:3 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 4:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 0:4 (kon.)
Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:3 (1:0, 2:1, 1:2)
Colorado Avalanche
Sobota 02.03.2019, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:27 Samuel GIRARD - 4:3
     
    53:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostující celek rychle odpovídá a snižuje na rozdíl jediné branky, výborně to udělal SAMUEL GIRARD. Vybruslil si do střelecké pozice a jeho rána na bližší tyč poněkud překvapila brankáře Jonese. Asistence: Gabriel Landeskog a Nathan MacKinnon.
    52:39 Joe PAVELSKI - 4:2
     
    52:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    I domácí celek proměnil přesilovku a vede si dvoubrankové vedení zpět. Kevin Labanc mohl střílet, ale rozhodl se pro přihrávku,a tak mohl zakončoval zcela volný JOE PAVELSKI. Asistence: Kevin Labanc a Logan Couture.
    50:08 Mikko RANTANEN - 3:2
     
    50:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    První branka v přesilovce v tomto zápase. Odražený kotouč před brankou získal MIKKO RANTANEN, jehož projektil se rychle dostal za brankovou čáru. Asistence: Gabriel Landeskog a Alexander Kerfoot.
    39:36 Marcus SÖRENSEN - 3:1
     
    39:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení. Herlova střela se odrazila od tyčky do brankoviště, kde byl zcela volný pro dorážku MARCUS SÖRENSEN. Asistence: Tomáš Hertl a Kevin Labanc.
    24:55 Nikita ZADOROV - 2:1
     
    24:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    S tímto nemohl domácí brankář dělat vůbec nic NIKITA ZADOROV dostal přihrávku na modré čáře a jeho rána zapadla zcela přesně do horního růžku branky San Jose. Asistence: Gabriel Landeskog a Ian Cole.
    22:35 Timo MEIER - 2:0
     
    22:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Z kraje druhé třetiny navyšuje domácí celek své vedení. TIMO MEIER vystřelil přes obránce a jeho projektil se zastavil až v brance. Možná ještě obránce tečoval kotouč mimo dosah brankáře. Asistence: Joe Pavelski.
    04:25 Marcus SÖRENSEN - 1:0
     
    04:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dostává do vedení, po pěkné Burnsově přihrávce se ránou do horní části branky se prosazuje MARCUS SÖRENSEN. Jeho spoluhráč výborně clonil před brankou. Asistence: Brent Burns a Joe Thornton.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 5. Sörensen (Burns, J. Thornton), 23. Meier (Pavelski), 40. Sörensen (Hertl, Labanc), 53. Pavelski (Labanc, Couture) – 25. Zadorov (Landeskog, Cole), 51. Rantanen (Landeskog, Kerfoot), 54. Girard (Landeskog, MacKinnon)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – R. Šimek, Burns, Vlasic, Heed, Dillon, Braun – Meier, Couture, Pavelski – Sörensen, Hertl, Donskoi – Nyquist, J. Thornton, Labanc – Haley, Goodrow, M. Karlsson.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – Girard, E. Johnson, Cole, Barrie, Nemeth, Zadorov – Kerfoot, MacKinnon, Rantanen – Landeskog, Jost, Calvert – Brassard, Söderberg, Compher – Dries, C. Wilson, Andrighetto.

    Rozhodčí: Morton, Furlatt – Knorr, Mach

    Diváci: 17.351
    thejrc.org