NY Rangers – Montreal 2:4 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Carolina – St. Louis 5:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:3 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 4:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 0:4 (kon.)
Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
0:4 (0:1, 0:3, 0:0)
Edmonton Oilers
Sobota 02.03.2019, 19:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Dobrý den, vítám vas u dalšího zápasu severoamerické NHL. V dnešním střetnutí poměří síly celky Columbus a Edmonton.
     
    Edmonton Oilers
    Hostujíci celek dnešního utkání se v posledních zápasech dokázal i přes stopku Connora McDavida zvednout a stále zivi alespin malou šanci na play-off. Z 5 předcházejících zápasů dokázali svěřenci Kena Hitchcocka vyhrát 3x a jednou padli až v prodloužení. V tabulce se kanadský klub nachází na 13. příčce Západní konference se ziskem 61 bodů ze 64 odehraných zapasu. Nejproduktivnějším bruslařem je samozřejmě kapitán Connor McDavid s 87 body za 33 přesných tref a 54 nahravek.
     
    Columbus Blue Jackets
    Domácí tým je na tom o poznání lépe než jejich dnešní soupeř. V poslední době tým i výrazně posílil v útoku a šance na play-off je tu poměrně vysoká. Svěřenci Johna Tortorelly maji z posledních 5 utkáních stejnou bilanci jako jejich dnešní sok, a to 2-2-1. V tabulce se nachází na 8. místě Východní konference se 75 body na svém účtě. Se stejným počtem ale je hned o příčku za nimi Pittsburgh a s rozdílem 5 bodu se mocně dotahuje Philadelphie. Nejvíce bodů z týmu má na svem kontě rusky útočník Artemi Panarin, a to hned se 71 (25+46)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Harrington, S. Jones, Werenski, D. Savard, Nutivaara, McQuaid – Panarin, Dubois, Atkinson – Dzingel, Duchene, Bjorkstrand – N. Foligno, Jenner, J. Anderson – Robinson, Riley Nash, Dubinsky.

    Edmonton Oilers: Koskinen (Stolarz) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, K. Russell, Sekera, Benning – Draisaitl, McDavid, Kassian – Lucic, Nugent-Hopkins, Chiasson – Rieder, Cave, Currie – Rattie, Brodziak, Gagner.

    Rozhodčí: O'Halloran, Pochmara – Brisebois, Murphy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Oscar Klefbom po vyhraném vhazování nahazoval do útoku a kotouč se hned dostal za branku Bobrovského. Tam se jej ujímají domácí hráči.
     
    00:42
    Po zákroku Koskinena se vhazovalo po pravici finského brankáře. Boone Jenner se pokoušel objet branku, ale hostující jednička nepropustila kotouč do branky.
     
    01:20
    Aktivita hostujícího celk byla zakončena z pravého kruhu, kde McDavid přihrával před branku. Jeho rána byla ovšem zblokována a puk se nedostal na nikoho.
     
    02:30
    Zatím je to taková naháněná. Oba celky nahazují z jedné strany na druhou a střelecké pokusy či nebezpeční akce nepřicházejí.
     
    03:01
    Riley Nash se následně na levém kruhu dostal ke střeleckému pokusu. Mikko Koskinen nicméně ránu viděl a kotouč pohotově schoval v lapačce.
     
    03:11
    Connor McDavid se nyní dostal od pravého mantinelu až před branku, kde technickou střelou zakončoval k pravé tyčce. Branku ruského brankáře ale nakonec těsně minul!
     
    04:13
    Columbus se poté pokoušel něco vymyslet, ale nic z toho nebylo. Po nepřesné přihrávce se píská icing a vhazovat se bude před Bobrovskim.
     
    04:53
    Tobias Rieder se dostal k volnému kotouči a mohl postupovat na branku. Puk si rukavicí ovšem dlouho rovnal a nakonec jej dojeli hráči Modrokabátníků.
     
    05:22
    Druhá formace Columbusu poté vybojovala kotouč a u pravého mantinelu se pokoušela něco vymyslet. Puk se nicméně doklouzal do brankoviště, kde jej pokryl Koskinen.
     
    06:11
    Individuálně si do zakončení najel hostující Ryan Nugent-Hopkins. Jeho pokus z pravého kruhu ale ruská jednička v barvách Blue Jackets pokryla. Pokračovat se bude po pauze.
     
    06:27
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Parádní kombinace první lajny Oilers končí první brankou! Leon Draisaitl si najel do útoku podél levého mantinelu a následně našel pěknou přihrávkou ZACKA KASSIANA. Ten byl na pravém kruhu sám a přesným zakončením prostřelil přesouvajícího se Bobrovského. Asistence: Leon Draisaitl a Kris Russell.
    06:27 Zack KASSIAN - 0:1
     
    07:14
    Domácí se hned pokoušeli dostat do útoku, ale kombinace jim nevyšla a střelecký pokus byl od hokejky hostujícího hráče sražen do ochranné sítě.
     
    07:40
    Další akce domácího Columbusu skončila zakázaným uvolněním. Pokračuje se tak po pravici jedničky celku z Ohia, který po sezóně nejspíše odejde.
     
    08:41
    Seth Jones měl kotouč dlouho na hokejce za brankou a nevěděl, co vymyslet. Nakonec poslal puk dopředu a Duchene se dostal po pravé straně až před Koskinena. Zblízka jej ovšem neprostřelil!
     
    08:47
    Hned po vhazování zakončoval od modré čáry nový přírůstek do sestavy, Adam McQuaid. Jeho pokus ale úspěšný nebyl a kotouč skončil jen vedle branky.
     
    09:28
    Na druhé straně se podél levého mantinelu do útoku dostal Sam Gagner, jenž se do Edmontonu vrátil po několika letech. Jeho pokus na první tyčku ale skončilo ve výstroji brankáře.
     
    09:54
    Josh Anderson dostal přihrávku na pravé křídlo a dostal se rychle do útoku. Z pravého úhlu zakončoval, ale jeho svižná rána po ledě skončila na betonu Koskinena!
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:10
    Komerční pauzu přivolal svou střelou obránce Scott Harrington. Ten měl před sebou volný prostor, ale nakonec zakončoval jen do připraveného brankáře. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    10:36
    Cam Atkinson si počkal na modré čáře, kam se k němu dostal puk. Domácí centr se dostal do úniku, ale jeho klička mu nevyšla díky skvělému obrannému zákroku!
     
    11:24
    Hosté se dostávali do útoku a na pravém kruhu kličkoval Zack Kassian. Ten ale nakonec upadl a do protiakce jdou domácí. Sledujeme parádní hokej.
     
    12:40
    Boone Jenner si najel do útočné třetiny a z pravého kruhu zakončoval. Mířil do první šibenice, ale branku finského brankáře Koskinena nakonec minul.
     
    13:20
    Nyní se několik sekund bojovalo o kotouč u mantinelu. Nakonec jej vybojovali domácí, kteří kombinují za svou brankou a vymýšlí útočnou akci.
     
    13:50
    Leon Draisaitl měl na hokejce druhou branku svého celku. Najel si na levý kruh a na přední tyčku dělovkou zakončoval. Sergej Bobrovskij ale jeho ránu dobře zachytil!
     
    14:39
    Individuálně si do útočné třetiny najel jediný střelec utkání, hostující Zack Kassian. Po stahovačce zakončoval pokusem po ledě, ale beton připraveného Bobrovského druhou radost nepřinesl.
     
    15:30
    Na ledě je aktuálně jeden tým. Edmonton domácí Blue Jackets pořádně tlačí, od modré to zkoušel tvrdě Kris Russell, ale Bobrovskij si připsal další dobrý zákrok.
     
    16:25
    Další šance Oilers! Tobias Rieder zakončoval z levého kruhu na vzdálenější tyčku, ale lapačka roztaženého Bobrovského puk zachytila! Puk ale v rukavici nezůstal.
     
    17:33
    Hraje se dlouho bez přerušení a McDavid se pokoušel celou akci uklidnit. Ze středního pásma nahazoval a nabídl oběma celkům střídání.
     
    18:25
    Alex Chiasson konečně přerušil hru a probíhá komerční přestávka. Hostující forvard zakončoval z úhlu na první tyčku, kde byl ovšem pozorný Sergej Bobrovskij.
     
    18:42
    Snažení hostů se pokoušel zakončit zadovkou zpoza branky Connor McDavid. Hvězda světového hokeje ale nikoho nenašla a hraje Columbus.
     
    19:20
    Connor McDavid opět s kotoučem. Nyní se po levé straně dostal až před branku, ale klička mu nevyšla a puk skončil za brankou. Následně se hra přerušila ve střední třetině.
     
    19:59
    Se sirénou se ke střeleckému pokusu dostal Ryan Dzingel. Nová posila Columbusu zakončoval mezi kruhy, ale byla těsně bráněna. Koskinen neměl moc těžkou pozici pro zákrok.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Pohledná první třetina je u konce. Oba celky měly dobré šance a prvních dvacet minut určitě nenudilo. Šťastnějším celkem jsou prozatím hosté, kteří se dostali do jednobrankového vedení po první komerční přestávce. Jediným střelcem duelu je zatím Zack Kassian.

    Střely na branku: 10:9
    Druhá třetina začne ve 20:02.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Hned na startu druhé třetiny si do šance najel hostující Adam Larsson. Ten z pravého kruhu střílel do levé šibenice, ale domácí jednička zasáhla ramenem.
     
    21:00
    Columbusu se následně nepovedlo ideálně zakončit, ale po icingu se bude vhazovat opět před brankou ruského fantoma.
     
    21:16
    Josh Anderson u mantinelu vybojoval kotouč a Nick Foligno po jeho přihrávce zakončoval mezi kruhy. Svižná rána ovšem skončila na výstroji pozorného Koskinena.
     
    22:05
    Connor McDavid se po levé straně hnal do útoku a v protiakci zakončoval u levé tyčky. Sergej Bobrovskij jeho ránu na první tyčku ovšem parádně vyrazil!
     
    22:43
    Domácí se dostali do kombinace, která připomínala spíše přesilovku. Oliver Bjorkstrand zakončoval od modré čáry nahozením, ale kotouč nakonec skončil mimo ledovou plochu.
     
    23:00
    Sedmnáct sekund na to Olejáři vyhodili na icing a pokračovat se bude opět po levici Koskinena. Ten chytá první sezónu v NHL po svém návratu a daří se mu celkem dobře.
     
    23:55
    Connor McDavid dostal hodně prostoru na levém kruhu. Kanadský rychlík místo střely přihrával do brankoviště, ale Adam Larsson zde trestuhodně odkrytou branku minul!
     
    25:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté svého soupeře pořádně zamkli a dočkávají se druhé branky! McDavid si s obranou udělal co chtěl a s kotoučem si najel až za branku. Následně jej nabídl na modrou čáru, kde se po dělovce Draisaitla prosadil tečí JOSH CURRIE! Asistence: Leon Draisaitl a Connor McDavid.
    25:07 Josh CURRIE - 0:2
     
    26:16
    Blue Jackets se chtěli hned pomstít a vrátit se do utkání. Zámek ovšem zakončoval pokusem od pravého mantinelu jeden z domácích, Koskinen ale při zákroku ledově klidný. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    26:16
    Střely na branku: 13:14
     
    26:34
    Po levé straně si do pásma najel Zach Werenski, který měl před sebou volný prostor. Místo přímé střely ale zabrzdil a bylo po rychlé akci. Domácí nicméně dále kombinují.
     
    27:32
    Blue Jackets sice aktivně kombinovali, ale jejich snažení nic nepřineslo. Oilers vyhodili na icing a hra se vrátí před finského brankáře.
     
    28:23
    Connor McDavid se opět elegantně dostal do útoku a od pravého mantinelu přihrával před branku. Tam se ale nikdo do zakončení nedostal, Bobrovskij rozjíždí akci.
     
    28:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Krásná akce a třetí bod pro LEONA DRAISAITLA v tomto utkání! Německý útočník zachytil rozehrávku McQuaida a z levého kruhu přihrával mezi kruhy na McDavida. Ten mu kotouč hned vrátil a Draisaitl z voleje propálil natahujícího se Bobrovského. Asistence: Connor McDavid.
    28:53 Leon DRAISAITL - 0:3
     
    30:08
    Zatím neviditelný Panarin se po levé straně dostal do útoku a zakončoval. Rána mu ovšem sjela a nebylo z toho nic. Pokračuje se hrou hostujícího Edmontonu.
     
    30:55
    Edmonton zatím předvádí parádní výkon. Nyní se po zakázaném uvolnění domácích vhazuje po levici Bobrovského, který dnes musí být pořádně zoufalý.
     
    32:05
    Domácí celek se pokouší něco vymyslet, ale jeho snaha je ve druhé třetině celkem bezzubá. Nabuzený Edmonton se dobře brání a svého soupeře do ničeho nepouští.
     
    32:41
    Další komerční přestávku nyní spustil Seth Jones, který svou dělovkou od modré čáry pokoušel pozornost Koskinena. Ten ale jeho ránu pohotově kryje a pokračovat se bude za pár vteřinek.
     
    Střely na branku: 17:17
     
    33:12
    Tobias Rieder se po levé straně dostal do útoku a zakončoval. Jeho rána byla nicméně zblokovaná a kotouč skončil v ochranné síti.
     
    33:48
    Scott Harrington to následně zkoušel od levého mantinelu, ale jeho rána nebyla nebezpečná a spíše takové nahození skončilo jen vedle branky.
     
    34:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    V Columbusu se schyluje k pořádnému debaklu domácího celku! Connor McDavid vybojoval kotouč u pravého mantinelu a předložil jej na pravý kruh. Zde byl ALEX CHIASSON, který zakončil do levé šibenice, Bobrovskij nezareagoval. Asistence: Connor McDavid a Kris Russell.
    34:21 Alex CHIASSON - 0:4
     
    36:00
    Zach Werenski se dostal s kotoučem do útoku a mezi kruhy přihrával na pravou stranu. Boone Jenner chtěl zakončovat, ale těsně před ním skvěle zaskočil bránící hráč.
     
    37:15
    Nyní se oba celky pokouší něco vymyslet, ale Edmonton se již nemusí nikam hnát. Hosté brání a poté využívají první lajnu na protiakce.
     
    37:38
    Connor McDavid se poté po pravé straně dostal do útoku a byl u branky a klidně mohl zakončovat. Chtěl ovšem čtvrtou asistenci, ale u levé tyčky spoluhráče neoslovil.
     
    38:23
    Poté to od levého mantinelu zkoušel Zach Werenski, ale jeho pokus na první tyčku nebyl nebezpečný. Koskinen kryje a hra bude pokračovat po další komerční pauze.
     
    Střely na branku: 19:19
     
    38:29
    Hned po vhazování poslal puk do ohně obránce Oscar Klefbom. Před Koskinenem bylo pořádně rušno, ale kotouč se nakonec za jeho záda nedostal.
     
    38:52
    Opět si do střelecké pozice najel aktivní obránce Zach Werenski. Ten nyní zakončoval z pravého kruhu do levé šibenice, ale Koskinen nakonec jeho ránu vytáhl nad branku.
     
    39:43
    Před koncem druhé třetiny posílal kotouč od modré čáry před branku opět Zach Werenski. Po nějakém zvláštním odrazu se ale puk dostal mimo hřiště a hra se přerušuje.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je u konce a netuším, co by se muselo stát, aby domácí stav duelu ještě otočili. Connor McDavid ve druhé třetině připravil tři branky a jeho celek vede na horké půdě v Ohiu již vysoce 4:0! Podruhé se trefil Leon Draisaitl, brankově se prosadili ovšem i Alex Chiasson a Josh Currie.

    Střely na branku: 21:19
    Třetí třetina začne ve 20:55.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Columbus Blue Jackets: ze hřiště odchází Sergej Bobrovskij, přichází Joonas Korpisalo.
     
    41:00
    Začalo se takovým pomalejším tempem. Nejspíše je rozhodnuto a vidíme takovou snahu o něco. Edmonton si bude chtít zbytek utkání nejspíše užít.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:33
    Poprvé ve třetí třetině se přerušuje. Hosté vyhodili na icing a hra pokračuje po pravici Koskinena, jenž stále drží čisté konto.
     
    42:17
    David Savard se z ničeho nic opřel do kotouče na modré čáře a ten skončil na břevně! Nationwide arénou to jen zahučelo, ale Koskinen zůstává nepřekonán.
     
    43:49
    Pokračuje se v menším tempu a nesledujeme nějaké pohledné akce. Spíše se hraje ve střední třetině, kde se bojuje na každém metru ledové plochy.
     
    45:05
    Markus Nutivaara se dostal ke střeleckému pokusu od modré čáry, ale jeho dělovka skončila jen na výstroji připraveného finského brankáře. Ten si utkání užívá...
     
    45:31
    Ty Rattie se hnal na levé straně za kotoučem, ale dostihnout se mu jej nepovedlo. Píská se icing a hra bude pokračovat před brankou Koskinena.
     
    45:52
    Mikko Koskinen a další úspěšný zákrok v utkání. Mezi kruhy se ke střeleckému pokusu dostal Josh Anderson, ale nic nebezpečného to nebylo a puk skončil v lapačce finské jedničky Oilers.
     
    47:00
    Eric Robinson se po pravé straně dostával do pásma, ale z pravého kruhu nezakončil ideálně. Třetí třetina je zatím celkem nudná, ale dle výsledku se tomu nemůže vlastně ani divit.
     
    48:09
    Mezi bránící hráče si nyní najel Artěmij Panarin, ale ten bránící hráče neprostřelil. Domácí hvězda je nyní dosti neviditelná...
     
    48:17
    První vyloučení utkání přichází až téměř v poslední desetiminutovce! Darnell Nurse dostává dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    48:27
    Hodně rychle mohla přijít branka, ale v oslabení! Leon Draisaitl ujel obraně a řítil se vstříc hattricku v utkání, jeho bekhendová klička mezi betony ale nakonec neprošla do sítě.
     
    49:23
    Do první šance se dostal na levé straně Panarin, který zakončoval z úhlu. Koskinen se ovšem dobře přesunul a pokus svého bývalého spoluhráče vyrazil.
     
    50:18
    Hosté v plném počtu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:21
    Následně byla před hostující brankou přerušena hra, Koskinen si připsal další zákrok. Nic nebylo ani z následné strkanice, pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    Střely na branku: 26:21
     
    50:37
    Oscar Klefbom dostal nabito na modrou čáru, ale jeho dělovka skončila vedle branky. Domácí se pak dostali do protiakce, ale tu se jim zakončit nepovedlo.
     
    51:29
    Connor McDavid se u levé tyčky dostal ke kotouči a zadovkou přihrával mezi kruhy. Tam ovšem nikdo nestál a u kotouče jsou opět hráči Blue Jackets.
     
    51:39
    Ryan Dzingel parádně našel před branku Jennera, který šel do kličky. Mikko Koskinen si ovšem bruslí vykopl branku a domácí útočník nemohl zakončovat. Domácímu publiku se to právem nelíbilo.
     
    52:28
    Z pravého kruhu posílal svižný puk na branku obránce Adam Larsson. Jeho rána skončila na Korpisalovi, který nadále nepropustil za svá záda jediný kotouč.
     
    53:42
    Po levé straně se do útoku cpal Connor McDavid, ale ten byl Jennerem snad osmkrát faulován. Domácí asistent kapitána inkasuje dvě minuty za držení.
     
    54:16
    Hostujícímu celku se zatím nepovedlo v útoku zakombinovat a spíše sledujeme vyhazování domácích. První přesilovka se Olejářům moc nevede.
     
    55:01
    Connor McDavid poslal Draisaitla ze střední třetiny do útoku. Německý útočník šel u pravé tyčky do kličky, ale hattricku se nedočkal ani nyní. Korpisalo dobře zasáhl!
     
    55:43
    Domácí v plném počtu.
     
    56:18
    Oliver Bjorkstrand se teď vydal do útoku a zkoušel to z pravého kruhu. Jeho rána se ale nepovedla a puk skončil na zadním hrazení, Koskinen je stále blíže čistému kontu.
     
    56:46
    Tři minuty a čtrnáct sekund před koncem třetí třetiny. Číslovka, které by se líbila všem matematickým nadšencům. Zach Werenski střílel od modré, ale opět stejná pohádka. Mikko Koskinen s klidem chytá.
     
    Střely na branku: 28:23
     
    57:10
    Domácí se pokoušeli dostat do útoku, ale nahození ze střední třetiny úplně nevyšlo a puk skončil mimo ledovou plochu. Pokračovat se bude v útočném pásmu Oilers.
     
    58:00
    Do konce utkání zbývají poslední dvě minutky a utkání se spíše dohrává. Jediné, co nás může ve zbytku utkání zajímat, je čisté konto brankáře Koskinena či hattrick Draisaitla.
     
    59:20
    Columbus hraje v útočné třetině, ale ke střeleckým pokusům se nedostává. Bránící hráči Edmontonu je napadají u hrazení a nechtějí je nechat vystřelit na Koskinena.
     
    59:58
    Puk skončil na jedné ze střídaček a vhazuje se po pravici Koskinena. U toho je téměř jasné, že se mu povede udržet čtvrté čisté konto v letošní sezóně.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Edmonton Oilers díky parádnímu přídělu první lajny, bezchybnému výkonu brankáře Koskinena a hlavně dobrému proměňování svých šancí poráží v Ohiu místní Columbus. Hvězdou duel je Leon Draisaitl (2+1), který prodloužil svoji bodovou sérii na deset utkání v řadě. Tři body zapsala také kanadská superhvězda Connor McDavid.

    Columbus Blue Jackets 0:3 Edmonton Oilers
    7. Kassian (Draisaitl, K. Russell), 26. Currie (Draisaitl, McDavid), 29. Draisaitl (McDavid), 35. Chiasson (McDavid, K. Russell)

    Střely na branku: 30:24
    Diváci: 18 628
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Leon Draisaitl (EDM) 2+1
    2. Connor McDavid (EDM) 0+3
    3. Mikko Koskinen (EDM) 30 zák., 0 gólů, 100%
     
    Československá stopa v utkání:
    Andrej Sekera (EDM) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:09
     
    Já vám děkuji za pozornost a zase někdy u NH na počtěnou. (21:40:20)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 7. Kassian (Draisaitl, K. Russell), 26. Currie (Draisaitl, McDavid), 29. Draisaitl (McDavid), 35. Chiasson (McDavid, K. Russell)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (41. Korpisalo) – Harrington, S. Jones, Werenski, D. Savard, Nutivaara, McQuaid – Panarin, Dubois, Atkinson – Dzingel, Duchene, Bjorkstrand – N. Foligno, Jenner, J. Anderson – Robinson, Riley Nash, Dubinsky.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Stolarz) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, K. Russell, Sekera, Benning – Draisaitl, McDavid, Kassian – Lucic, Nugent-Hopkins, Chiasson – Rieder, Cave, Currie – Rattie, Brodziak, Gagner.

    Rozhodčí: O'Halloran, Pochmara – Brisebois, Murphy
    thejrc.org