NY Rangers – Montreal 2:4 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Carolina – St. Louis 5:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:3 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 4:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 0:4 (kon.)
Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
6:3 (3:1, 1:2, 2:0)
Chicago Blackhawks
Sobota 02.03.2019, 22:08 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:07 Dustin BROWN - 6:3
     
    58:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Anže Kopitar znovu získal kotouč, který předal na dobře postaveného spoluhráče. DUSTIN BROWN srovnal mířidla a trefil přímo místečko nad vyrážečkou hostujícího maskovaného muže. Asistence: Anže Kopitar.
    44:54 Brendan LEIPSIC - 5:3
     
    44:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ilja Kovalčuk posunul puk mezi kruhy, odkud z jedné vystřelil BRENDAN LEIPSIC. Jemu zakončení vůbec nesedlo, přesto skončilo v horní části branky. Zde bylo vidět, že ani Corey Crawford s takovou šmudlou nepočítal. Nutno říct, že kotouč se pořádně vrtěl. Asistence: Ilja Kovalčuk.
    28:08 Adrian KEMPE - 4:3
     
    28:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Gólová přestřelka pokračuje a LA se vrací do vedení! Jonny Brodzinski prostrčil puk za obránce, kam si najel ADRIAN KEMPE, jenž třikrát zamíchal pukem a poslal ho za brankovou čáru. Asistence: Jonny Brodzinski.
    26:57 Connor MURPHY - 3:3
     
    26:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už se lépe nedalo trefit a je vyrovnáno! CONNOR MURPHY přejel modrou čáru a svůj pokus otřel o Kurtise MacDermida. Kotouč se pak dostal do rotace a zamířil nad lapačku Jonathana Quicka. Cestou do branky se černá guma ještě otřela o horní tyč, krásný hokejový moment. Asistence: Chris Kunitz a John Hayden.
    22:06 Brendan PERLINI - 3:2
     
    22:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nádhernou práci hokejkou předvedl Corey Crawford, jenž na útočné modré čáře našel najetého BRENDANA PERLINIHO. ten nic nevymýšlel a střelou nad vyrážečku gólmana dává svou druhou branku v zápase. Asistence: Corey Crawford.
    18:46 Brendan PERLINI - 3:1
     
    18:46
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna branka v první periodě. Slater Koekkoek přihrál po modré čáře na BRENDANA PERLINIHO, jehož pokus z jedné letěl těsně nad betonem k levé tyčce domácí branky. Asistence: Slater Koekkoek a Dylan Strome.
    15:13 Ilja KOVALČUK - 3:0
     
    15:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic přidává LA další branku! Jeff Carter od mantinelu našel na vrcholech kruhů napřaženého ILJU KOVALČUKA, který střelou z jedné posílá černou gumu do levé šibenice. Asistence: Jeff Carter a Brendan Leipsic.
    04:42 Sean WALKER - 2:0
     
    04:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V další přesilové hře si Adrian Kempe najel do levého kruhu pro vhazování, kde zadovkou poslal kotouč na modrou čáru. V tomto prostoru se nacházel SEAN WALKER, jehož pokus o tyč zamířil do pravé šibenice. Corey Crawford při zakončení vůbec nic neviděl, jelikož mu clonil spoluhráč. Asistence: Adrian Kempe a Jeff Carter.
    02:23 Dustin BROWN - 1:0
     
    02:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Drew Doughty našel dálnici přes střední pásmo a směřoval tak puk na najetého DUSTINA BROWNA. Domácí útočník pak postupoval sám na brankáře a na dvakrát přehodil jeho beton. Asistence: Drew Doughty a Jonathan Quick.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. D. Brown (Doughty, Quick), 5. Walker (Kempe, J. Carter), 16. Kovalčuk (J. Carter, Leipsic), 29. Kempe (Brodzinski), 45. Leipsic (Kovalčuk), 59. D. Brown (Kopitar) – 19. Perlini (Koekkoek, D. Strome), 23. Perlini (Crawford), 27. C. Murphy (Kunitz, Hayden)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty (A), Forbort, Roy, Phaneuf, Walker, MacDermid – D. Brown, Kopitar (C), Toffoli – Kovalčuk, J. Carter (A), Leipsic – Brodzinski, Kempe, Iafallo – Wagner, Lewis, Clifford.
    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – Seabrook (A), Keith (A), E. Gustafsson, Koekkoek, C. Murphy, Forsling – P. Kane, J. Toews (C), Saad – Kahun, D. Strome, DeBrincat – Sikura, Anisimov, Perlini – Hayden, Krüger, Kunitz.

    Rozhodčí: Hebert G., Hebert J. – Pancich, Gibbs

    Diváci: 18 230
    ocianews.com