Čeljabinsk – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | N.Novgorod – Barys 3:1 (kon.) | Spartak Moskva – Petrohrad 2:5 (kon.)
Viťaz – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:3 (0:0, 1:1, 0:2) Stav série: 0:3
CSKA Moskva
Sobota 02.03.2019, 15:00 • Ledový palác Viťaz, Podolsk • Play-off KHL • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne z tohoto utkání vše, přeji vám příjemný zbytek dnešního večera. Na počtenou příště! (17:37:15)
     
    V Podolsku je hotovo, CSKA dnes zvítězilo proti Viťazu i potřetí, a postup do čtvrtfinále tak má na dosah ruky! Outsider dnes vojákům odhodlaně vzdoroval, obzvlášť ve druhé třetině, pravidelně si ale lámal zuby na výborném strážci moskevské svatyně.
     
    Československá stopa
    Vojtěch MOZÍK (VTZ) – 0+0, 3 střely, icetime 19:17
    Michal ŘEPÍK (VTZ) – 0+0, 0 střel, icetime 16:15
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 28 – 36
    Zblokované střely: 11 – 14
    Vhazování: 27 – 37
    Trestné minuty: 18 – 14
    Využití přesilovek: 1/4 – 1/6
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Voronkov poslal kotouč do hostujícího pásma, kde si jej na svou hůl vzal jeden z protihráčů. Dopředu se vůbec nehrne, jen krouží po vlastní třetině.
     
    58:50
    Sedmdesát sekund do konce, utkání se už více méně jen dohrává. Oba celky jsou s výsledkem už smířeny, Moskva bude po dnešku mít tři mečboly.
     
    Dnešní utkání sleduje 5 500 diváků, je vyprodáno!
     
    57:01
    Viťaz podruhé vyhazuje, dvojnásobné oslabení má pod kontrolou a podává skvělý výkon. Uvidíme, jestli se jí podaří náporu vzdorovat až do konce.
     
    56:16
    K Rendulićovi a Jevsejenkovi usedá Igor Golovkov (VTZ), který po zákroku u mantinelu dostal dvouminutový trest za hrubost.
     
    56:11
    Sorokin míří na střídačku, hosté mají ponechanou výhodu! Pokud ji nepřetaví v gól, čeká je dlouhá přesilovka pět na tři!
     
    55:38
    Po krosčeku Borny Renduliće (VTZ) se u mantinelu odehrála další straknice, ze které si tresty za hrubost odnáší Klas Dahlbeck (MOS) a Alexandr Jevsejenkov (VTZ). CSKA bude hrát přesilovku.
     
    54:49
    Vojtěch Mozík pálil ostrými, z mezikruží ale trefil jen rukavici pozorného Sorokina. Ten je zdaleka nevýraznějším faktorem dnešního úspěchu CSKA.
     
    53:42
    Závar před Samonovovou klecí k další trefě nevedl, domácí gólman si nakonec s celou situací poradil. Domácím zbývá na vyrovnání něco přes šest minut.
     
    52:40
    Sorokin může v klidu odpočívat, většina hry se momentálně pohybuje v pásmu podolského Viťazu. Uvidíme, jestli se CSKA prosadí ještě počtvrté.
     
    51:53
    Třetí gól Moskvy vzal vítr z plachet jak Viťazu, tak jeho kotli. V Ledovém paláci celé utkání panovala skvělá atmosféra, která se rázem přeměnila v ponurou.
    50:38 Anton SLEPYŠEV - 1:3
     
    50:38
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Stačilo jen pětatřicet sekund! Bránící čtveřice rytířů teď úplně selhala a nechala soupeře se přesunout až přímo k Samonovovi, který nestačil na dorážku ANTONA SLEPYŠEVA. CSKA tak devět a půl minuty před koncem odskakuje do dvoubrankového trháku, a domácí to tak budou mít už hodně těžké. Řepík a spol. před sebou mají pořádný kus práce. Asistence: Michail Grigorenko, Kirill Kaprizov.
     
    50:03
    S vyloučeními se nyní roztrhl pytel. Dvířka trestné lavice Viťazu se opět otevírají, tentokrát je z kluziště za držení vykázán Igor Golovkov (VTZ).
     
    49:21
    Závěrečná perioda se pomalu ale jistě přelévá do své druhé poloviny, domácí už jsou v plném počtu. CSKA toho v početní výhodě moc nepředvedlo.
     
    48:08
    Tohle Grigorenkovi nevyšlo. Produktivní forvard se uvolnil na modré čáře, zakončení mu ale vůbec nesedlo a nakonec k Samonovovi ani nedoputovalo.
     
    47:05
    Přesilovka Viťazu opět končí předčasně, bohužel pro domácí ale tentokrát ne kvůli brance. Grenadij Stoljarov (VTZ) dostává trest za nedovolené bránění.
     
    46:27
    Miro Aaltonen pálil z prostoru pro vhazování, projektil oprášil rukavici Sorokina. Snahu domácím rozhodně upřít nemůžeme, chybí jim však trocha štěstí.
     
    45:24
    Rytíři mají šanci rychle vyrovnat, CSKA čeká další dvouminutové oslabení. Tentokrát na lavici hanby jede Maxim Šalunov (MOS), jenž se provinil podrážením.
    44:46 Mat ROBINSON - 1:2
     
    44:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se opět zničehonic prosazují, Viťaz bude muset znovu hojit jednobrankové manko! Autorem branky je MAT ROBINSON, který rychle pronikl za modrou čáru, vybruslil si přímo až před branku a z bezprostřední blízkosti brankoviště uklidil kotouč do klece.
    Asistence: Maxim Mamin.
     
    43:44
    Moskva se po chvilkovém zaváhání nakonec zvládla prodrat ven z vlastní obranné třetiny, její pobyt před Samonovem ovšem neměl dlouhého trvání.
     
    42:43
    Šance na druhém konci ledové plochy. Dahlbeck napřáhl z modré čáry, Samonov jeho projektil bez větších obtíží vyrazil mimo nebezpečí.
     
    41:47
    Domácí kontrolují hru a snaží se co nejrychleji otočit stav zápasu. Po úvodních dvou duelech takovou dominanci od Viťazu snad nikdo nečekal.
     
    40:27
    Podolsk do třetího dějství vlétl po hlavě, jeho hlad po vítězství je evidentní. Gončarov našel rozjetého Makejeva, který zakončil do Sorokinovy lapačky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:50.
     
    Prostřední perioda nabídla výrazně odlišnou podívanou, hokejisté Viťazu měli po většinu dějství mnohem více ze hry a nebýt fenomenálního Sorokina, který během posledních dvaceti minut polapil celkem čtyřiadvacet střel, mohli se nyní těšit z nemalého náskoku. Místo toho je ale stav utkání vyrovnaný – skóre po rychlé akci otevřel Maxim Šalunov, v závěru pak přišla při podolské přesilovce odpověď z hole Alexandra Jevsejenkova.
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 37 – 35
    Zblokované střely: 8 – 11
    Vhazování: 19 – 24
    Trestné minuty: 8 – 10
    Využití přesilovek: 1/3 – 0/2
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Třetina se dohrává před Samonovem, Viťaz má ale celou situaci pevně pod kontrolou. Nic zajímavého už v prostřední periodě neuvidíme.
    38:46 Alexandr JEVSEJENKOV - 1:1
     
    38:46
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Dahlbeck opouští trestnou lavici předčasně, domácí přetavují svou třetí početní výhodu ve vyrovnávací gól! Na modré čáře se uvolnil ALEXANDR JEVSEJENKOV, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Sorokin neměl šanci tuhle střelu chytit – stínil mu totiž Michal Řepík. Asistence: Alexandr Sjomin.
     
    38:07
    Hostující bek už se zvedl a pomalu se přesouvá na střídačku, zdánlivě mu nic vážného není. Uvidíme, jestli se ještě v tomto utkání zapojí do hry.
     
    38:07
    Naumenkov zůstal po souboji u mantinelu ležet na ledě, s dost bolestivým výrazem na tváři se chytá za bezvládné rameno. Snad bude v pořádku.
     
    37:53
    Fanoušci v Ledovém paláci se dožadují vyrovnávací "šajby", domácí se snaží v útočném pásmu něco vymyslet. Proti Moskvě to ale mají těžké.
     
    37:05
    Dvouminutový menší trest pro Klase Dahlbecka (MOS). Švédský bek ve službách CSKA se nyní dopustil podražení, a nadělil tak soupeři přesilovku.
     
    36:58
    Hra se přelévá z jednoho konce ledové plochy na druhý, závěr prostřední dvacetiminutovky příliš poutavou podívanou nenabízí. Něco tomu teď chybí.
     
    35:27
    CSKA se v početní výhodě zatím nedostalo do žádné větší šance, tahle přesilovka pravděpodobně zůstane nevyužila. Domácí odvádí skvělou práci.
     
    34:28
    Kaprizovova chyba vedla k podolskému výpadu vpřed, Alexej Makejev z prostoru pro vhazování zamířil přímo na vyrážečku maskovaného strážce branky.
     
    33:45
    Nikolaj Stasenko (VTZ) dost okatě fauloval kolenem, vítěz základní části si tak podruhé v dnešním zápase vyzkouší hru v početní výhodě.
     
    33:37
    Nepřesná přihrávka vojáků skončila až za domácí klecí, po krátké pauze nás tak čeká další buly po pravé ruce Ilji Sorokina. Uvidíme, co Viťaz vymyslí.
     
    32:55
    Hraje se před Samonovem, hosté mají více ze hry a snaží se gólmana Viťazu propálit i podruhé. Ten se nyní rozhodl raději kotouč schovat do lapačky.
     
    31:43
    Střelou takřka okamžitě po vhazování chtěl Sorokina překvapit domácí obránce, gólman moskevského celku se však stále může těšit z čistého konta.
     
    29:40
    Aaltonenův trest bude za pár sekund minulostí, finský forvard se už připravuje k návratu na led. Jeho spoluhráči drží CSKA za modrou čárou.
     
    28:43
    Moskvané kombinují, kotouč se rychle přesouvá z jedné hokejky na druhou. Bránící čtveřice Viťazu se stáhla ke své vlastní kleci, brání dost pasivně.
     
    27:44
    Hosté mají šanci si svůj čerstvý náskok ještě pojistit. Miro Aaltonen (VTZ) se odebírá na trestnou lavici za držení, CSKA čeká přesilovka.
    27:25 Maxim ŠALUNOV - 0:1
     
    27:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak tohle musí domácí hodně bolet! Rytíři strávili posledních několik minut urputným dobýváním soupeřovi tvrze bez jakéhokoliv výsledku, zatímco jejich soupeř se prosazuje z takřka prvního výpadu na klec v tomto dějství! Okulov se protáhl do pásma a přihrávkou vysunul dopředu MAXIMA ŠALUNOVA, který zakončil přímo mezi Samonovovy betony – 0:1! Asistence: Konstantin Okulov.
     
    26:03
    Zaplněnou halou to zahučelo, na gólmanovi Moskvy si teď vylámal zuby zase Mojsejev. Přerušuje se, čeká nás další komerční pauza.
     
    25:24
    Prostřední perioda zatím patří Podolsku, CSKA je duchem ještě v kabinách. Vůbec se mu nyní nedaří se soupeřem držet krok, Sorokin ho drží nad vodou.
     
    24:59
    Vojáci teď zapomněli na Černova, který číhal před jejich brankou! Hostující strážce svatyně se při likvidaci jeho zakončení pořádně zapotil!
     
    23:49
    Z modré čáry se ozval Aaltonen, výborný moskevský gólman lapil i jeho střelu. Je důvod, proč po Sorokinovi už druhou sezónu pokukují Islanders...
     
    22:32
    Vojtěch Mozík sbírá vyhozenou pryž za svou svatyní a míří dopředu, Viťazu se vůbec nedaří usadit před Sorokinem. CSKA má celé oslabení pod kontrolou.
     
    21:18
    Dvakrát krátce po sobě to zkusil Jevsejenkov, Sorokin byl v obou případech na svém místě. Následný Těleginův protiútok podolský gólman také zneškodnil.
     
    20:10
    Sergej Andronov (MOS) ve středním pásmu naprosto zbytečně podrazil Švece-Rogovoje, domácí čeká půlminutová přesilovka čtyři na tři.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:55.
     
    Úvodních dvacet minut třetí osmifinálové bitvy mezi Viťazem a CSKA branku nenabídlo, oba gólmani odchází do kabin s čistými štíty. Sorokin měl dost práce hlavně v úvodu utkání, hosté pak ale s Podolskem velmi rychle srovnali krok a následně na Samonova posílali jednu ránu za druhou. Třiadvacetiletý domácí gólman už má na svém kontě úctyhodných jednadvacet zákroků.
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 12 – 21
    Zblokované střely: 4 – 3
    Vhazování: 7 – 10
    Trestné minuty: 4 – 6
    Využití přesilovek: 0/1 – 0/0
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    Vojtěch Mozík (VTZ) a Maxim Mamin (MOS) si do statistik nakonec připisují jen dvouminutové tresty za hrubost, ač oba shodili rukavice. Zajímavé.
     
    19:26
    Závěr úvodního dějství okořenila bitka mezi Mozíkem a Maminem, oba borci už míří na trestnou. Emoce nyní tekly proudem!
     
    18:53
    První třetina se dohrává v podolském pásmu, domácí potřebují přestávku. Hosté mají nyní mnohem více ze hry, Samonov se musí mít na pozoru.
     
    17:53
    Kaprizov pro sebe vybojoval kotouč za Samonovem, hosté však byli z útočného pásma následně takřka okamžitě vyhnáni do střední třetiny.
     
    16:48
    Nikita Komarov chvilku přemýšlel, pak se rozhodl rozehrát kotouč dopředu. Následná akce rytířů byla ale připravenou obranou Moskvy rychle zastavena.
     
    15:54
    Maxim Mamin vyrazil do útočného pásma, jeho pokus z prostoru pro vhazování jeden z protihráčů ztečoval za branku. Na puku jsou nyní zase domácí.
     
    14:52
    Slepyšev s Těleginem se dostali do přečíslení, přičemž druhý jmenovaný nezvládl doklepnout pryž za položeného Samonova!
     
    13:36
    Hra se nyní pohybuje hlavně před Samonovem, domácím se nedaří prokousat ven z vlastní obranné třetiny. CSKA je drží za modrou čárou.
     
    12:36
    Krátkou kombinaci zakončil střelou z kruhu Švec-Rogovoj, jehož projektil sjel po Sorokinově levém betonu do rohu kluziště. Viťaz se drží vepředu.
     
    11:59
    Podolští se nenechávají vyprovodit ven z útočného pásma, zároveň se jim ale nedaří překvapit zatím stále stoprocentního gólmana CSKA.
     
    10:57
    Teď už bude, trestnou lavici vojáků pojede zahřát Maxim Šalunov (MOS). Od sudích si vysloužil menší trest za hákování.
     
    10:24
    Moskvané se pokusili za Samonovova záda kotouč nyní doslova protlačit, což vedlo k další drobné šarvátce. Tentokrát se ale vylučovat nebude.
     
    09:50
    Kaprizov kuje pikle v útočném pásmu, protihráči si s ním moc neví rady. CSKA začíná mít po bídném startu na ledě Podolsku dost jasnou převahu.
     
    08:36
    Hráči Viťazu se snaží zuby nehty udržet před Sorokinem, dotěrní soupeři jim ale nenechávají moc prostoru a snaží se je co nejrychleji vyštípat ven.
     
    07:22
    Vey se pokusil zpoza branky nabít volnému Kalininovi, přihrávku však na svou hůl zachytil jeden z hbitých protihráčů, a nadějnou akci tak zhatil.
     
    06:17
    Opět se přerušuje, po pauze uvidíme vhazování u moskevské modré čáry. Čeká nás první komerční přestávka dnešního duelu.
     
    06:00
    Ševčenko se prodral až před brankoviště, na poslední chvíli jej dost krkolomně zastavil Marčenko. Vylučovat se nebude, ač by se možná mělo.
     
    05:06
    Nestěrov drží kotouč za svou svatyní a čeká, až jeho spoluhráči vystřídají. CSKA se snaží uklidnit hru a trochu ambice svého soupeře zkrotit.
     
    04:07
    Podolsk nepříjemně kouše, hosté to dnes jednoduché mít rozhodně nebudou. Sorokin má v posledních chvílích čím dál tím více práce.
     
    03:09
    Miro Aaltonen překvapil soupeřovu obranu a proklouzl do mezikruží, připravený Sorokin se ale nenechal zaskočit a jeho pokusit vyrazil před sebe.
     
    02:38
    CSKA se dopustilo prvního zakázaného uvolnění v dnešním zápase, rozhodčí tedy přerušili hru. Po pauze se bude vhazovat před Sorokinovou klecí.
     
    01:55
    Současné tresty za hrubost dostávají Igor Golovkov (VTZ) a Pavel Karnauchov (MOS). Oba celky tedy budou i nadále hrát v plném počtu.
     
    01:55
    Dahlbeck to zkusil z pravého kruhu, Samonov chytá. Po přerušení byla k vidění dost agresivní strkanice, do níž se zapojil i Michal Řepík. Bude se vylučovat.
     
    01:08
    Hosté mají zatím jednoznačně více ze hry, pevná defenzíva Viťazu ale v úvodu odvádí skvělou práci a nepouští je daleko za modrou čáru.
     
    00:18
    Začínáme! CSKA uspělo na úvodním vhazování a bez otálení se přesunulo před Samonova, dravá domácí obrana ale celou akci rychle zneškodnila.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sudí už svolává první lajny do středového kruhu, jdeme na to! Na úvodním buly poměří domácí Miro Aaltonen síly s moskevským Lindenem Veyem.
     
    Oba celky už jsou na ledě. Před startem utkání ještě zahraje ruská hymna. Tu si krom hráčů a realizačních týmů obou výběrů poslechne také velmi slušná návštěva v ochozech, do podolského Ledového paláce si dnes našlo cestu nemálo diváků.
     
    Ještě jednou vám přeji příjemné odpoledne, duel mezi CSKA a Viťazem začne za pár minut. Neobejde se bez české účasti – dres domácí dnes obléknou Vojtěch Mozík s Michalem Řepíkem.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz Moskevská oblast: Samonov (Ortio) – Katičev, Mozík, Stasenko, Jevsejenkov, Golovkov, Voronkov, Jepišin – A. Sjomin, M. Aaltonen, Stoljarov – Švec-Rogovoj, Rendulić, Makejev – P. Černov, Řepík, Potěchin – A. Ševčenko, N. Komarov, Gončarov – Mojsejev.

    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Pašnin, Nestěrov, Dahlbeck, M. Robinson, A. Romanov, Naumenkov, Marčenko – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Andronov, Kalinin, Mamin – Tělegin, Slepyšev, Hansen – P. Karnauchov, Okulov, Šalunov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Soin – Kučava, Novikov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    STATISTIKY ZÁKLADNÍ ČÁSTI

    Nejproduktivnější hráči – Viťaz
    Miro AALTONEN – 42 bodů (19+23)
    Alexander SEMIN – 41 bodů (19+22)
    Alexej MAKEJEV – 27 bodů (15+12)

    Brankářské statistiky – Viťaz
    Joni ORTIO
    – 3011 min. | 92,2% úsp. | prům. 2,53
    Alexander SAMONOV
    – 603 min. | 92,0% úsp. | prům. 2,69

    Nejproduktivnější hráči – CSKA
    Michail GRIGORENKO – 52 bodů (17+35)
    Kirill KAPRIZOV – 51 bodů (30+21)
    Linden VEY – 43 bodů (12+31)

    Brankářské statistiky – CSKA
    Ilja SOROKIN
    – 2328 min. | 94,0% úsp. | prům. 1,16
    Lars JOHANSSON
    – 1407 min. | 94,5% úsp. | prům. 1,15
     
    STAV SÉRIE: MOS – VTZ 2:0

    CSKA vyhrálo základní část KHL, a do série s osmým Viťazem, který se do play-off probojoval až během posledního hracího dne dlouhodobé fáze, tak vstupovalo jako jasný favorit. Očekávání zatím naplňuje – v úvodních dvou zápasech nedalo outsiderovi šanci a do Podolsku se přesouvá se dvěma výhrami na kontě.

    První duel se hrál v úterý, přičemž rytíři tehdy zvládli vzdorovat až do pětatřicáté minuty. Pak ale konečně výborného Ortia překonal Michail Grigorenko, na jehož zásah o pár chvil později navázal Maxim Šalunov. Ve třetí třetině výhru CSKA pojistili ještě Konstantin Okulov a Andrej Světlakov.

    Po úvodní periodě čtvrteční odvety svítil na kostce v moskevské hale poněkud překvapivý stav 0:1 pro hosty, v devatenácté minutě se totiž prosadil Pavel Černov. Naděje Viťazu na výhru ovšem ve druhé třetině velmi rychle pohasly – domácí mu nasázeli čtyři branky a bylo jasné, že Podolsk se bude na svůj led přesouvat s dvoubodovým mankem. Postupně se na střeleckou listinu zapsali Grigorenko, Okulov, Nestěrov a Naumenkov. CSKA pak v poslední dvacetiminutovce přidalo ještě dva zásahy, zatímco hosté Sorokina překonali už jen jednou.

    26. 2.: CSKA – Viťaz 4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
    Branky a nahrávky:
    35. Grigorenko (Naumenkov, Kaprizov), 36. Šalunov (Hansen, Okulov), 45. Okulov (Slepyšev, Šalunov), 60. Světlakov (Tělegin).

    28. 2.: CSKA – Viťaz 6:2 (0:1, 4:0, 2:1)
    Branky a nahrávky:
    25. Grigorenko (Nestěrov, Kaprizov), 30. Okulov (Hansen, Šalunov), 33. Nestěrov, 37. Naumenkov (Grigorenko), 44. Grigorenko (Nestěrov), 51. Marčenko (Okulov, Nestěrov) – 19. Černov (Kokarev), 46. Rendulić (Švec-Rogovoj, Makejev).
     
    Krásné odpoledne! Po jednodenní pauze se dnes zatím jednoznačná série mezi CSKA a Viťazem stěhuje o jednačtyřicet kilometrů na jih. Přetaví Podolsk výhodu domácího ledu v první výhru?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 39. Jevsejenkov (A. Sjomin) – 28. Šalunov (Okulov), 45. M. Robinson (Mamin), 51. Slepyšev (Grigorenko, Kaprizov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Samonov (Ortio) – Katičev, Mozík, Stasenko, Jevsejenkov, Golovkov, Voronkov, Jepišin – A. Sjomin, M. Aaltonen, Stoljarov – Švec-Rogovoj, Rendulić, Makejev – P. Černov, Řepík, Potěchin – A. Ševčenko, N. Komarov, Gončarov – Mojsejev.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Pašnin, Nestěrov, Dahlbeck, M. Robinson, A. Romanov, Naumenkov, Marčenko – Vey, Grigorenko, Kaprizov – Andronov, Kalinin, Mamin – Tělegin, Slepyšev, Hansen – P. Karnauchov, Okulov, Šalunov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Soin – Kučava, Novikov.

    Diváci: 5 500 (vyprodáno)
    Viťaz 0 4 CSKA Moskva
    #1 Úterý 26.02.2019 • 17:30
    CSKA Moskva - Viťaz 4:0
    #2 Čtvrtek 28.02.2019 • 17:30
    CSKA Moskva - Viťaz 6:2
    #3 Sobota 02.03.2019 • 15:00
    Viťaz - CSKA Moskva 1:3
    #4 Pondělí 04.03.2019 • 17:30
    Viťaz - CSKA Moskva 1:3
    thejrc.org