Havlíčkův Brod – Kopřivnice 4:3 (po pr.) | Šumperk – Písek 5:1 (kon.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 3:1 (kon.)
Sokolov – Nymburk 5:0 (kon.) | Klatovy – Kolín 1:4 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 1:0 (kon.)
Vrchlabí – Děčín 5:2 (kon.) | Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 3:4 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:4 (1:3, 1:1, 1:0) Stav série: 0:1
Mostečtí Lvi
Sobota 02.03.2019, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Čtvrtfinále
Partner:
     
    58:52
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí z převahy dvou hráčů v poli těží kontaktní gól! Kamil Bříška krásně nabil křížem přes pásmo na levém kruhu číhajícímu LUKÁŠI TONDROVI, který se bez přípravy nemýlil. Ještě to může být zajímavé! Asistence: Kamil Bříška, Tomáš Mrkvička.
     
    38:07
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Lvi jsou sice po většinu druhé periody pod tlakem, ovšem díky další pěkné akci znovu odskakují! Vítězslav Nedrda se dobře zorientoval za Hosnedlovou bránou, načež poslal touš mezi kruhy. Tam se do něj bez přípravy opřel MILAN BÖHM, a ačkoliv byl trošku pod tlakem obránce, zakončil zcela přesně do šibenice! Asistence: Vítězslav Nedrda, Lukáš Hrdlička.
     
    20:20
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí skvěle vstupují do třetiny, máme sníženo! Kamil Bříška přihrál zpoza klece mezi kruhy, kde si puk zpracoval JAKUB MULAČ, a zápěstím se trefil přesně mimo dosah Štěpánka! Asistence: Kamil Bříška, Lukáš Tondr.
     
    18:09
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Nádherná kombinace Lvů! Většina zásluh jde za Františkem Bakrlíkem, který udržel kotouč za brankou a vybruslil s ním téměř až na modrou lajnu. Posléze jej z otočky poslal do brankoviště, kde čekal nikým nepokrytý FRANTIŠEK MÁLA a bekhendem překonal Hosnedla! Asistence: František Bakrlík.
     
    14:38
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Pořádně smolný gól pro Jablonec, ale logické vyústění děje na ledové ploše! Pavel Smolka nabral rychlost a po pravém křídle projel s pukem až za branku. Poté zvedl hlavu a poslal ho mezi kruhy, odkud vystřelil bez přípravy VLADIMÍR KÝHOS a po teči domácího obránce se pryž vydala přímo mezi Hosnedlovy nohy! Asistence: Pavel Smolka.
     
    10:37
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hlouček mosteckých fanoušků může zaslouženě slavit, je vyrovnáno! Domácí obrana propadla. Tomáš Přeučil vyslal do akce dvou proti jednomu VÍTĚZSLAVA NEDRDU, který se rozhodl vzít šanci na sebe. Udělal dobře, z pravé strany totiž trefil Hosnedlovu mezeru mezi rukou a tělem! Asistence: Tomáš Přeučil, Štěpán Urbánek.
     
    03:56
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí využívají přesilovku a skóre je otevřeno! Kamil Bříška přihrál od pravého hrazení na modrou čáru. Tam puk přijal Tomáš Mrkvička a rychle vypálil. Oliver Štěpánek vyrazil jeho pokus betonem pouze před sebe a pozorný JAKUB MULAČ doklepl gumový nesmysl do sítě! Asistence: Tomáš Mrkvička, Kamil Bříška.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 4. Mulač (Mrkvička, Bříška), 21. Mulač (Bříška, L.Tondr), 59. L.Tondr (Bříška, Mrkvička) – 11. Nedrda (Přeučil, Urbánek), 15. Kýhos (Smolka), 19. Mála (Bakrlík), 39. Böhm (Nedrda, Hrdlička)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pavlů (A), Čechura, Abraham, Šuráň, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (C), Gecko, Brokeš, Mulač, Maďar, Bříška (A).
    Mostečtí Lvi: Štěpánek (Chabr) – Polák, Urbánek, Žítek, Kunrt, Havlůj (A), Kuncl, Fučík – Přeučil (A), Hrdlička, Vašíček, Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Mical, Bakrlík, Mála, Smolka.

    Diváci: 617
    Jablonec n/N 1 3 Mostečtí Lvi
    #1 Sobota 02.03.2019 • 18:00
    Jablonec n/N - Mostečtí Lvi 3:4
    #2 Pondělí 04.03.2019 • 18:00
    Mostečtí Lvi - Jablonec n/N 4:3
    #3 Středa 06.03.2019 • 18:00
    Jablonec n/N - Mostečtí Lvi 9:1
    #4 Pátek 08.03.2019 • 18:00
    Mostečtí Lvi - Jablonec n/N 8:1
    thejrc.org