NY Rangers – Montreal 2:4 (kon.) | NY Islanders – Washington 1:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.)
New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Carolina – St. Louis 5:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:3 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:3 (kon.) | San Jose – Colorado 4:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 0:4 (kon.)
Los Angeles – Chicago 6:3 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
4:3 (0:2, 1:0, 2:1 - 1:0) Stav série: 1:0
HC ISMM Kopřivnice
Sobota 02.03.2019, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000) • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Čtvrtfinále
Partner:
     
    61:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kopřivnický trest byl nakonec určující, protože rozhodující moment si v přesilové hře připisují domácí! Střílenou přihrávku Tomáše Semráda dokázal před brankou parádně usměrnit za záda padajícího Petra Hromady MIROSLAV TŘETINA! První úspěšný bodík mají na svém kontě tedy domácí! Asistence: Tomáš Semrád a Luboš Voříšek.
     
    60:49
    Domácí celek se hned zapojil do útočení, ale nepřesná rozehrávka vše zhatila. Nyní budou hrát domácí hokejisté opět čtyřminutová početní převaha. Vyloučen je Ján Puškár (KOP).
     
    56:20
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    V Kotlině máme opět vyrovnáno, přátelé! Špatná rozehrávka domácích ve středním pásmu dala šanci Kopřivnici, která ji bezezbytku využila. Adam Kofroň našel najetého Dominika Suchého, který ranou z kruhu provětral Novákovy betony. K dorážce na středu rychle přispěchal JAKUB MACH. Šestadvacetiletý kapitán hostů pak snadnou střelou do odkryté klece zadělal na prodloužení. Asistence: Dominik Suchý a Adam Kofroň.
     
    50:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    První ze dvojité přesilovky domácích je využita a na světě je parádní obrat! Miroslav Třetina našel bravurním pasem od brankové čáry JANA MILFAITA, který stál na protějším kruhu. Domácí střelec se do kotouče v kleče opřel vší silou. Touš minul klouzajícího Petra Hromadu a zastavil se až o síťovinu za jeho zády! Asistence: Miroslav Třetina a Luboš Voříšek.
     
    49:24
    Adam Červenka ujížděl v oslabení po levém křídle do zajímavé šance. Před brankovištěm vypálil, ale jeho dělovku vyrazil Čeněk Novák lapačkou před sebe. Tam dojížděl Jan Milfait, od kterého se puk nešťastně odrazil tak, že snad trefil i tyčku.
     
    48:55
    David Kozlík zavezl puk do útočného pásma, kde byl zasažen do obličeje vysokou holí. Michal Krutil (KOP) je vyloučen dokonce na 2 + 2 minuty. Řeknu Vám ale, že zasáhnout do obličeje tohohle čahouna chce kumšt!
     
    47:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodský zimní stadion skanduje nadšením, anžto je vyrovnáno! Téměř celý zápas trvající tlak domácích dospěl k vyrovnání. Jakub Matušík ve velkém závaru nestačil na betony Petra Hromady. K dorážce se ale přihlásil DAVID VALA, který si pro svůj gól sjel až od modré čáry! Asistence: Jakub Matušík a Luboš Voříšek.
     
    43:24
    Na řadu přichází trest pro hosty. Podrážením se v obranném pásmu provinil Ondřej Imrich (KOP), který je proto vykázán na trestnou lavici.
     
    39:01
    David Michálek upekl pro Miroslava Třetinu nádherný voňavý koblížek, když projel na pravý kruh, zbavil se dvou hráčů a předložil svému kapitánovi dobrůtku přímo před prázdnou klec. Jako pravý mlsňák se ale projevil Petr Hromada, který tento zákusek zblajzl dříve, než brodská legenda. Parádní přesun a výtečný zákrok betonem od hostujícího muže s maskou!
     
    36:44
    V Kotlině mohlo být vyrovnáno! Ránu od modré umě tečoval před Hromadou Patrik Přidal. Kotouč proletěl kolem betonu maskovaného muže hostů a břinkl o tyč! Tak tenhle zvuk bude hrát v uších kopřivnického strážce svatyně ještě hodně dlouho.
     
    34:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina je ve varu, protože domácí po dlouhém obléhání soupeřovy svatyně snižují! Kontaktní branku má na svědomí kapitán MIROSLAV TŘETINA. Devětatřicetiletý útočník Havlíčkova Brodu dorazil na brankovišti do odkryté sítě střelu Tomáše Semráda, která se přímo k jeho hokejce odrazila od betonu Petra Hromady. Perfektní práce především od Tomáše Semráda, který si udělal prostor na pravém křídle, skvěle si sjel k brance a zakončil tak, že připravil gól. Asistence: Tomáš Semrád.
     
    31:32
    Chystá se přesilová hra pro domácí celek. Tomáš Fojtík (KOP) je vyloučen za držení. Svým zákrokem zmařil rodící se šanci domácích.
     
    28:49
    Miroslav Třetina dostal puk na brankoviště a po odrazu od výstroje hostujícího gólmana se rýsovala dorážka do prázdné, ale k té nakonec nedošlo díky skvělému obrannému zákroku.
     
    25:40
    David Michálek se parádně uvolnil a přebruslil obranu soupeře. Jeho samostatný únik ale perfektně vykryl Petr Hromada! Osmadvacetiletý mág vytáhl ze své torničky zákrok ramenem!
     
    22:40
    David Michálek vybojoval puk za brankou a sám si to naštrádoval až do zakončení, avšak výborně si jej vyklouzal Petr Hromada, který jeho střelu zblízka vyrazil do bezpečí.
     
    19:40
    Obrovskou šanci měl těsně před koncem třetiny Jakub Matušík, který se objevil zcela sám před maskovaným mužem hostů, leč netrefil se přesně. Petr Hromada se dokázal i vleže vypořádat s havlíčkobrodskými nájezdníky a podržel ta svůj tým!
     
    18:39
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl! Kopřivnice využívá přesilovou hru osmnáct vteřin před návratem potrestaného hráče na ledovou plochu! David Stříž vyslal od modré puk před branku. V hloučku před Čeňkem Novákem byl puk sražen a po nepovedeném zásahu defenzivy vybojoval puk Matěj Mach, načež se jej chopil DANIEL HRUBÝ. Jemu stačilo ze stoje zvednout hrací předmět nad rameno klekajícího Čeňka Nováka! Bez asistence.
     
    17:43
    Domácí se hned na úvod oslabení dvakrát osvobodili. V tom druhém případě přesprintoval agilní Patrik Přidal hned tři hráče, aby nakonec zblízka zakončil, ale z téměř nulového úhlu trefil jen Hromadovy betony. Následně došlo k posunutí kopřivnické klece, a tak je hra vytažena do středního pásma.
     
    16:57
    Domácí budou hrát oslabeni. Na lavici pro hříšné muže ledové plochy je vykázán David Kozlík (HBR), jenž byl vyloučen za držení.
     
    16:05
    Brodské snažení nepřineslo kýžené ovoce. Na nakopak! Do útočného pásma se vřítil Dominik Hrubý, který přihrávkou na levý kruh našel v akce dva na dva zcela volného Adama Kofroně, jehož zakončení do poloodkryté sítě zneškodnil fantastickým přesunem Čeněk Novák!
     
    15:01
    Hrozivá chyba domácích na levé straně obranného pásma! Místo jednoduchého vyvezení puku přišla nesmyslná ztráta, po které pálil z bezprostřední blízkosti zcela osamocený Adam Červenka, který si však vylámal zuby a parádně reagujícím Čeňku Novákovi. Potlesk pro bruslařského gólmana je více než zasloužený!
     
    14:31
    Petr Hromada zatím hraje v tomto duelu prim! Luboš Voříšek měl prostor i čas na pravém kruhu. Puk sice dobře směřoval směrem k horní tyči, ale můžete sami hádat, čí výstroj jeho cestu do sítě nakonec zastavila. Další skvělý počin hostující opory!
     
    12:34
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tak to byla hokejová lahůdka, která však nečiní dobrou vizitku domácímu celku! Adam Červenka projel kolem branky, přičemž jej nikdo nestíhal a dal mu prostor pro nahrávku na ONDŘEJE SLUŠTÍKA, který stál zcela sám na spodku mezikruží. Zmar brodské obrany dokreslil fakt, že havířovský rodák měl dost času na to, aby si puk zpracoval, počkal na pohyb gólmana a zavěsil k zadní tyči! Asistence: Adam Červenka.
     
    08:30
    Rozhodčí nyní nechali běžet ostrý zákrok na Jana Puškára, který se jen těžko zvedal z ledu. Šance a volného prostoru využil Jiří Kopic, který si sjel od modré na střed pásma a ostře vypálil do vzdálenějšího koutu branky. Petr Hromada ale chytře povyjel a předvedl famózní zákrok lapačkou! Vsetínský odchovanec ve službách tatrovky nyní svůj tým výrazně podržel. Bravo!
     
    03:09
    Snahu kopřivnických v útočném pásmu přerušil Jiří Kopic, který pak jednoduchým tipem vyhodil puk do středního pásma, kde se ho chopil Miroslav Třetina. Domácího kapitána ale neobratně nabral Michal Krutil (KOP), který je tak prvním potrestaným mužem tohoto duelu.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 35. Třetina (T. Semrád), 48. Vala (Matušík, Voříšek), 51. Milfait (Třetina, Voříšek), 62. Třetina (T. Semrád, Voříšek) – 13. O. Sluštík (Červenka), 19. Hrubý (M. Mach), 57. J. Mach (Suchý, Kofroň)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – Kulhánek, Kopic, Šmíd, Nepokoj, T. Semrád, Vala – Ludvík, Michálek, Voříšek (A), Přidal, Beneš, Třetina (C), Milfait, Kozlík, Matušík.
    Trenér: Richard Cachnín.

    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Stříž (A), Ficek, Krutil, Puškár, Imrich, Fojtík – Pěnčík, Hrubý, Korec, J. Mach (C), M. Mach, Červenka, Suchý, Kofroň, Gola, O. Sluštík (A).
    Trenér: Jaroslav Kofroň.

    Rozhodčí: Horáček – Klouda, Křivohlavý

    Diváci: 767
    Havlíčkův Brod 3 2 Kopřivnice
    #1 Sobota 02.03.2019 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Kopřivnice 4:3 po prodl.
    #2 Pondělí 04.03.2019 • 18:00
    Kopřivnice - Havlíčkův Brod 5:4 po prodl.
    #3 Středa 06.03.2019 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Kopřivnice 5:4
    #4 Pátek 08.03.2019 • 18:00
    Kopřivnice - Havlíčkův Brod 4:3 po prodl.
    #5 Neděle 10.03.2019 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Kopřivnice 7:1
    bahis siteleri