Sparta – Litvínov 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 3:1 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:2 (po pr.)
Liberec – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Plzeň – Třinec 1:2 (kon.)
Olomouc – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Berani Zlín
Neděle 03.03.2019, 15:20 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:20.
     
    Dobré odpoledne, vítáme vás u online přenosu mezi BK Mladá Boleslav a PSG Berani Zlín. Utkání startuje skrze přítomnost televizních kamer ČT již od 15:20.
     
    PSG Berani Zlín
    Zlín má před nedělním duelem stejnou startovací pozici, jako domácí Bruslaři. Jsou sice devátí, ale bodů mají oba týmy naprosto stejný počet, tedy 74.

    Zlínští mají velice dobrý konec sezóny. Z posledních 5 duelů zaznamenali čtyři výhry, padli jen v Plzni, kde ale zaznamenali veliký výprask 9:2. Jinak se svěřenci trenérů Svobody a Hamrlíka nachystali na závěr sezóny senzačně. V brance je drží výborně chytající Libor Kašík, který se vrátil z ruské KHL nejprve do brněnské Komety, ale tam svými výkony úplně nepřesvědčil, takže se uskutečnila výměna a Kašík putoval do svého mateřského klubu, kde se mu ale nebývale daří a i on je tou příčinou, že má Zlín stálý přísun bodů.
     
    BK Mladá Boleslav
    Na Bruslařích bylo po pátečním prohraném duelu znát velké zklamání. Výhra v Olomouci by jim zaručila jistotu play-off a stále se ještě mohli rvát o elitní šestku. Ta se již ale hodně vzdálila a Bruslaři tak musí stále bojovat, protože jedenáctý Litvínov má i tři kola před koncem soutěže manko pouhých šesti bodů. Bruslařům tedy před nedělním duelem patří 8.příčka s 74 body.

    Obránce Boleslavi Martin Pláněk tuší, že to v neděli s Berany nebude lehká záležitost. „Bude to nepříjemný soupeř a bude to skoro stejný zápas jako jsme odehráli v pátek proti Olomouci. Víme, že se nám na ně příliš nedaří, ale musíme něco změnit, dobře potrénovat, zregenerovat a jít zase od znovu a věřit tomu, že vyhrajeme.“ Bruslaři navíc budou mít výhodu domácího prostředí, kde je poženou domácí fanoušci. „Věřím, že to bude výhoda,“ uzavírá obránce s devatenáctkou na zádech.
     
    Vzájemné duely
    Mladé Boleslavi se proti Beranům dlouhodobě nedaří. Všechny tři dosavadní duely mezi oběma týmy v aktuální sezóně vyšly vždy vítězně pro Zlín. Oba týmy se poprvé střetly v rámci 11.kola na ledě ševců, odkud si odvezli porážku 3:5. Odveta na domácím ledě Bruslařům nevyšla, vždycky tahali za kratší nit a prohráli 2:3. Třetí měření sil v rámci 37.kola vyznívalo od začátku lépe pro Berany, kteří Bruslaře přehráli jasně 4:1.
     
    Sestavy z posledního utkání

    BK Mladá Boleslav: Krošelj – Kovačević, Kotvan, Bernad, Pláněk, Němeček, Kurka, Dlapa – Skalický, Knotek, Vondrka (C) – Pabiška, Žejdl, Šťastný – Zohorna, Musil, Látal – Flynn, Najman, Kousal

    PSG Berani Zlín:
    Kašík – Nosek (A), Freibergs, Řezníček, Gazda, Ferenc, Valenta – Dufek, Fořt (A), Kubiš (C) – Šlahař, Honejsek, Herman – Okál, Sedláček, Kulda – Krejčík, Popelka, Václavek
     
    Před duelem nám tedy vyvstávají otázky – uhájí Boleslav osmé místo? Přeskočí Zlínští svého tabulkového souseda a potvrdí svou skvělou formu z posledních kol?

    Na to a mnohem více získáme odpovědi na konci tohoto duelu. Proto zůstaňte s námi a sledujte náš textový online přenos. Krátce po půl šesté již budeme vědět víc.
    Libor Kašík ve Zlíně po návratu září a tým táhne do play-off!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Bernad, Pláněk (A), Němeček, Kurka, Kotvan, Kovačevič, Dlapa – Skalický, T. Knotek, Vondrka (C) – Pabiška, Žejdl (A), Šťastný – R. Zohorna, P. Musil, Látal – Flynn, Najman, P. Kousal.

    PSG Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Gazda, Řezníček, Valenta, Ferenc, Padrnos – Kubiš (C), Herman, Dufek – Okál, Honejsek, Šlahař – E. Kulda, P. Sedláček, L. Krejčík – Václavek, Popelka, Werbik.

    Rozhodčí: Jeřábek, Lacina – Hlavatý, Tošenovjan.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Hosté sehráli první akci zápasu. Výstřel od mantinelu zachytil Růžička do lapačky.
     
    00:49
    Šlahař v útočném pásmu hledal spoluhráče před bránou, ale clonil mu tam boleslavský obránce, takže z toho nic nebezpečného nebylo.
     
    01:30
    Hra se mezitím přelila na druhou stranu, kde Zohorna s Látalem ohrožovali branku soupeře důrazem v předbrankovém prostoru. Ránu bez přípravy však soupeř vyrazil do bezpečí.
     
    02:10
    A v předbrankovém prostoru se poté na boleslavské straně prezentoval Werbik, který nedosáhl na kotouč v momentě, kdy měl před sebou napůl odkrytou bránu.
     
    03:34
    Sedláček s Hermanem v útoku, jejich ránu ale Růžička kryl do lapačky. Pak se ale domácímu bekovi nelíbilo, jak Herman najížděl před gólmana, kterého chtěl rozhodit.
     
    04:07
    Zakázané uvolnění domácího celku.
     
    04:53
    Lajna Látal, Zohorna a Musil měla nyní několik dobrých příležitostí, když ránu z větší vzdálenosti tečoval Zohorna před gólmana. Následně puk poskakoval před brankovištěm a odehrál se tvrdý souboj o puk mezi zlínskými beky, Zohornou a Látalem, jenž nakonec zakončil, opět do gólmana.
     
    05:18
    Zakázané uvolnění Boleslavi.
     
    05:39
    Hosté si přihráli po vhazování rukou a hra je vykázána do středního pásma.
     
    06:08
    Od modré nahazoval Pláněk, jehož přímou střelu tečoval před brankovištěm Skalický, ale netrefil uvolněný prostor v Kašíkově postavení.
     
    06:38
    Hosté vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    07:12
    Po rozehrání akce se hosté následkem boje ve středním pásmu rozhodli přenechat puk soupeři. Domácím se ale nepovedlo rozehrát – zakázané uvolnění.
     
    07:59
    Hostující útočník pálil na protější tyč, nepřesně.
     
    08:30
    Následně se hra přelila do zlínského pásma, kde Moravané odehráli puk na zakázané uvolnění.
     
    09:51
    Freibergsovi se nepovedlo pořádně odehrát puk a toho využil Skalický, jenž přesprintoval skoro celé kluziště a rozdal si to s Kašíkem jeden na jednoho. Kašík reflexivně vyrazil nad sebe. Puk dopadl před brankoviště, kde ho odehrál do bezpečí dojíždějící obránce.
     
    10:49
    Zazvonila tyčka na Kašíkově bráně!
     
    11:13
    Hosté vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    11:51
    Pláněk dvakrát nedůrazně pálil od modré, pak ale jeho spoluhráč zasáhl kotouč pořádněji a Kašík ho vleže chytil lapačkou.
     
    12:45
    Herman se cpal mezikružím vpřed proti přesile, ale přišel o puk. Hra skončila u mantinelu, kde ho získali domácí a Knotek pak na druhé straně ohrozil Kašíkovu bránu. Snad zase tyčka!
     
    13:10
    Bruslaři po bojích po vhazování po komerční přestávce ztrácejí hole. To jim ale nezabránilo v tom zaútočit. Hra však byla přerušena pro vysokou hůl.
     
    13:43
    Musil zachytil výborný kotouč a v pádu zakončoval do betonů, byla ale faulovaný.
     
    13:43
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Daniel Gazda – 2 min., podrážení).
     
    14:10
    Kotvanova rána od modré jen orazítkovala plexisklo za bránou.
     
    14:37
    Zlín se osvobodil.
     
    15:00
    A znovu. Boleslavi se nedaří usadit se na delší dobu v pásmu soupeře.
     
    15:30
    Až nyní se domácím povedlo proniknout vpřed, ale Kašík zachytil kotouč v lapačce.
     
    15:42
    Hosté v plném počtu. Kurkovi utekl puk na modré, a tak se domácí připravili o své postavení v útoku.
     
    16:26
    Jan Dufek byl ve výborném postavení a špatně hlídán. Dojel k němu puk skrz mezikruží, ale nedokázal ho trefit pořádně, jinak by bývalo mohlo být vyrovnáno! Pro hosty velká škoda.
     
    16:34
    Růžička následně musel dvakrát zastavit hru zachycením kotouče.
     
    17:00
    Zlín se dokázal z obtížemi dostat do útočného pásma, ale neudrželi se v něm, nejprve vinou špatné přihrávky.
     
    17:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pláněk od modré bez přípravy napálil puk před bránu, kde stínil LUKÁŠ ŽEJDL, jenž tečoval za záda Libora Kašíka. Asistence: Martin Pláněk, David Šťastný.
    17:36 Lukáš ŽEJDL - 1:0
     
    18:51
    Po vhazování ve středním pásmu se Boleslav pokusila zaútočit, ale brzy ztratila útočné pásmo. Při opětovném pokusu o průnik ale přejeli modrou čáru moc brzo. Ofsajd.
     
    19:15
    Okál pronikl přes modrou a dostal skvělou přihrávku. Pak odpálil puk k břevnu, kam Růžička natáhl svou lapačku.
     
    19:49
    Ofsajd hostujícího celku
     
    19:56
    Herman našel před bránou Kubiše, který by mohl nerušeně pálit na poloodkrytou bránu. Kubiše ale na poslední chvíli začal bránit domácí bek a znemožnil mu výstřel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Mladá Boleslav zatím vede 1:0 zásluhou Lukáše Žejdla, kterému sedl letící puk od modré na čepel a pak zamířil do brány. Bruslaři v první třetině byli o něco aktivnější než hosté a byli po zásluze odměněni. Zlín však nenechával věci jen tak a ohrožoval boleslavskou bránu, jak jen to šlo. Růžička ale všechny jejich pokusy vyčapal.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Skákající kotouč měli hosté problémy zkrotit, ale na modré čáře byli nuceni nahozením na brankáře odevzdat puk, aby nebyl ofsajd.
     
    20:59
    Okál předložil přes brankoviště velmi dobrou přihrávku na Šlahaře, kterému ale puk utekl moc vedle tyčky a nemohl zakončit do prakticky prázdné brány, neboť domácí brankář nestíhal přesun. Růžička nakonec puk ukryl a ještě na něj dorážel Honejsek, bez výsledku.
     
    22:25
    Boleslav držela útočné pásmo, pak se hra přesunula zpět před Růžičku, kde se bojovalo o puk u mantinelu.
     
    23:30
    Bruslaři se nakonec dostali do útoku, kde neuspěli u pravé tyče Kašíkovy brány. Pak se puk dostal k Dlapovi na modrou, ale rána mu vůbec nesedla.
     
    23:44
    Domácí zahráli zakázané uvolnění. Vhazuje se za pískotu nesouhlasících diváků po Růžičkově pravici.
     
    24:34
    Bernad nahrával Skalickému, který netrefuje přesně.
     
    24:41
    Ohlušující pískot, neboť poté skončil puk v síti, ale gól nebyl uznán pro údajnou hru rukou!
     
    24:41
    Hra byla vykázána do středního pásma.
     
    25:15
    Okál z předbrankového prostoru prudce opírá puk o brankáře. Následovalo několik nezdařených pokusů domácích vyhodit a najíždějících zlínských útočníků trefit poloodkrytou bránu. Nakonec ale domácí dokázali dostat puk pryč.
     
    26:55
    Edgar Kulda jel sám na bránu, ale neuspěl proti Růžičkovi!
     
    27:04
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jan Václavek.
     
    28:16
    Knotkova zblokovaná střela od kruhu šla výrazně mimo. Hosté se následně osvobodili.
     
    28:54
    Knotek zkusil pálit od vnější strany kruhu, nepřesně.
     
    29:04
    Hosté v plném počtu.
     
    29:19
    Po boji u mantinelu Zlín vyhnal na chvíli Boleslav z pásma.
     
    30:03
    Šlahař se pokusil projet kolem dvou bránících hráčů, kteří mu vložili hokejku do rány a znemožnili vystřelit.
     
    31:20
    Žejdl bojoval dlouho o puk v rohu kluziště za zlínskou bránou, nakonec ale domácí neudrželi útočné pásmo.
     
    32:16
    Skalický najížděl kolem kruhu k levé tyči, přišel o puk.
     
    32:39
    Jeho spoluhráči ale v téže pozici dokázali ohrozit bránu Libora Kašíka. Pak jim ale byl pískán ofsajd po opětovném vniknutí do útočného pásma.
     
    33:20
    Po komerční přestávce zahrozili zlínští Berani, Růžička si s jejich pokusem poradil bezchybně.
     
    33:38
    Bruslaři po vhazování pronikli do soupeřova pásma jak nůž máslem a Němeček se z beka přesunul k levé tyči, kde hodlal provést finální úder. Netrefil se pořádně.
     
    34:19
    Další boleslavský průnik a Kašík betonem vyrazil puk mimo.
     
    34:38
    Nakonec Kašík zastavil hru zachycením puku.
     
    35:00
    Najman s Kousalem bojují za Kašíkovou bránou o puk, pak se do něj na modré opřel Kurka, jemuž soupeř střelu zblokoval.
     
    36:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skalický na modré hitem složil Okála a domácí obrali soupeře o puk. Vondrka následně vyslal vpřed TOMÁŠE KNOTKA a po přesprintování kluziště zvyšují na 2:0. Asistence: Michal Vondrka.
    36:01 Tomáš KNOTEK - 2:0
     
    36:45
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Pavel Musil – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    37:33
    Domácí dokázali v oslabení odolat tlaku soupeře. Vhazování po Růžičkově levici.
     
    37:50
    Valentovu střelu od modré vyblokoval Šťastný mimo nebezpečí.
     
    38:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Šlahař u kruhu vyslal střelu, jež byla rovněž zblokovaná, ale povedlo se mu pak z rohu kluziště poslat puk na ANTONÍNA HONEJSKA, jenž poté neměl mnoho práce nacpat ho do odkryté mezery u levé tyče Růžičkovy brány. Asistence: Jakub Šlahař, Tomáš Valenta.
    38:36 Antonín HONEJSEK - 2:1
     
    39:42
    Kurka zachytil rozehrávku soupeře, jenž je při chuti.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Oba týmy ve druhé třetině přidaly po jedné brance. Nejprve se v protiútoku prosadil domácí Tomáš Knotek, poté z přesilovky snížil hostující Antonín Honejsek. Ve druhé třetině se Zlín snažil aktivní hrou srovnat stav, ale nedařilo se jim. Bruslaři jim místo toho odskočili, a tak je čeká dotahování stavu i ve třetí třetině. Bude proto velmi napínavá.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:08.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:06
    Růžička zachytil nahození ze středního pásma poté, kdy Zlín vyhrál buly.
     
    40:13
    Zakázané uvolnění domácího celku.
     
    40:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři dokázali po vhazování ujet soupeři. Kotouč přesunul Němeček nejprve z pravé strany na levý kruh, odkud ho Knotek poslal k pravé tyči, kde číhal MICHAL VONDRKA, jenž ho bez potíží poslal do branky. Asistence: Tomáš Knotek, David Němeček.
    40:30 Michal VONDRKA - 3:1
     
    42:52
    Skalický pronikal do útočného pásma v péči hostujícího beka a vypálil na Kašíkův beton.
     
    43:23
    Zlín vyvezl kotouč pryč, ale nezaložili řádný útok.
     
    43:55
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., sekání).
     
    44:18
    Bruslaři sevřeli svého soupeře a Kašík svou lapačkou zastavuje hru.
     
    44:27
    Berani po vhazování vyhodili přes celé kluziště.
     
    45:07
    Knotek stál v mezikruží, kam na něj šel puk, ale netrefil se pořádně.
     
    45:32
    Pak zahrozili Látal se Zohornou, kdy na Kašíka letěla prudká střela z ostrého úhlu na levou tyč.
     
    45:55
    Hosté v plném počtu.
     
    46:35
    Od mantinelu na opačné straně kluziště, kde byli tři zlínští hráči, letěl puk skoro rovnoběžně s brankovou čárou na Růžičku.
     
    47:02
    Boleslav se po další zlínské šanci vrátila před Kašíka, jenž vytáhl výborný zákrok na unikajícího Skalického.
     
    47:25
    Ofsajd a komerční přestávka.
     
    47:33
    Puk po vhazování vyletěl na střechu střídačky.
     
    48:56
    Kašík zastavil hokejkou prudké nahození a rozehrává. Bruslaři soupeře zastavili ve středním pásmu.
     
    49:19
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Lukáš Pabiška – 2 min., sekání).
     
    49:56
    Bruslaři získali ve svém pásmu kotouč a zakládají akci.
     
    50:19
    Avšak Berani dokázali také zastavit jejich postup a rozehrávají.
     
    50:35
    Hra čtyři na čtyři zatím ani jednomu týmu nevyhovuje, Zlín zase ztrácí puk, který se nakonec dostal ke Kašíkovi, jenž jej přikryl lapačkou.
     
    51:19
    Oba týmy v plném počtu.
     
    51:35
    Lukáš Žejdl čekal u levé tyče na přihrávku, která nakonec přišla po boji s hostujícími beky. Byl ale dobře hlídán, a tak se mu nepodařilo vymést odkrytou klec!
     
    52:28
    Dufek na druhé straně číhal v předbrankovém prostoru, ale přihrávka na něj nebyla povedená. Nakonec puk doletěl k obránci Beranů na modrou, který jej poslal na bránu. Ale to vedlo jen k boleslavskému protiútoku, který se rovněž nezdařil.
     
    Dnešní utkání sleduje 2437 diváků.
     
    52:45
    Hosté po buly přihrávali rukou, a tak na útočné modré museli nechat hrát soupeře.
     
    53:06
    Nakonec Berani přeci jen ještě zaútočili, ale dopustili se postavení útočícího hráče v brankovišti. Hra je vykázána do středního pásma.
     
    53:51
    Musil byl za Kašíkovou bránou sevřen dvěma bránícími hráči, proto musel poslat puk naslepo před bránu, kde si ho převzali hosté a založili akci.
     
    54:37
    Zlín se dostal do útočného pásma. Pak od modré chtěl pálit Pavel Kubiš,ale rána mu vůbec nesedla. Následně Boleslav zaútočila, avšak zastavil je čárový sudí pro ofsajd.
     
    54:49
    Zakázané uvolnění Zlína.
     
    55:28
    Berani zaútočili, jenže za bránou ztratili nad pukem kontrolu. Chvíli se ještě nacházel v útočném pásmu, pak se ale domácí osvobodili.
     
    55:52
    Za malou chvilku se Zlínští opět nastěhovali do útočného pásma a u pravé tyče zamířil Popelka do výstroje gólmana.
     
    56:13
    Následně ještě dorážkou prověřil pozornost Jana Růžičky krásnou střelou Dalibor Řezníček. Růžička mu střelu čapnul v obtížné pozici vkleče.
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    56:30
    Berani hrají bez gólmana!
     
    56:34
    Berani po poradě zrychlili hru a tlačí se na Růžičku, jenž schovává puk v lapačce.
     
    56:43
    Bruslaři zkoušeli trefit prázdnou bránu, ale nebyli přesní, a tak je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    57:12
    Pořádný závar před Růžičkou, jemuž po prudké střele soupeře poskakoval puk v brankovišti! Domácí nakonec vyhodili pryč mimo nebezpečí před dotírajícími Moravany a pak na zakázané uvolnění.
     
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:30
    Freibergs pálil od modré na Růžičku, který odpálil puk na prázdnou soupeřovu bránu, ale netrefil. Zakázané uvolnění.
     
    57:50
    Domácí se dostali ze sevření a Skalický sahal po brance, ale Nosek mu na poslední chvíli vložil před brankovištěm hůl do střely!
     
    58:11
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., podrážení).
     
    58:11
    Kašík je zpět ve své bráně.
     
    59:01
    Bruslaři zdržují hru, neboť neví, kdo byl vlastně potrestán, nakonec jde za katr Michal Vondrka (MBL) za podrážení. Kašík opět na střídačce a hraje se 4 na 5.
     
    59:48
    Boleslav vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    59:49
    Nezdařené vhazování. Nahrazena bude jedna vteřina.
     
    59:54
    Boleslav po buly poslala kotouč pryč z pásma.
     
    Konec zápasu.
     
    Zásahy brankářů:
    Jan Růžička (MBL) – 29 zásahů
    Libor Kašík (ZLN) – 27 zásahů

    Hráči utkání:
    Michal Vondrka (MBL)
    Antonín Honejsek (ZLN)
     
    Závěrečná třetina byla napínavá od začátku až do konce. Hosté zaspali úvod a už půl minuty po návratu z kabin na led navýšil na konečných 3:1 Michal Vondrka. Hosté se snažili zbytek třetiny snížit a před koncem sáhli po dlouhé hře bez brankáře, kterou na krátkou chvíli narušilo vyloučení Šlahaře, ale pak faulovali i domácí. Napínavý konec korunoval bezchybným výkonem domácí fantom brankoviště Jan Růžička, který svůj tým výborně podržel. Boleslav si na úkor souseda v tabulce upevnila svou pozici ve středu tabulky na 8. místě pro účast v předkole play-off, zatímco Berani setrvají na 9. pozici a budou v dalších kolech čelit nátlaku Sparty z 10. místa.
     
    To je z mé strany vše, přeji hezký zbytek neděle. (17:55:09)
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 18. Žejdl (Pláněk, Šťastný), 37. T. Knotek (Vondrka), 41. Vondrka (T. Knotek, Němeček) – 39. Honejsek (Šlahař, Valenta)


    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Bernad, Pláněk (A), Němeček, Kurka, Kotvan, Kovačevič, Dlapa – Skalický, T. Knotek, Vondrka (C) – Pabiška, Žejdl (A), Šťastný – R. Zohorna, P. Musil, Látal – Flynn, Najman, P. Kousal.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Gazda, Řezníček, Valenta, Ferenc, Padrnos – Kubiš (C), Herman, Dufek – Okál, Honejsek, Šlahař – E. Kulda, P. Sedláček, L. Krejčík – Václavek, Popelka, Werbik.

    Rozhodčí: Jeřábek, Lacina – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 2437
    ocianews.com