Sparta – Litvínov 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 3:1 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:2 (po pr.)
Liberec – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Plzeň – Třinec 1:2 (kon.)
Olomouc – Pardubice 3:2 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 03.03.2019, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Krásný den všem fanouškům extraligového hokeje! Základní část vrcholí a týmy sbírají poslední bodíky. V důležitém střetnutí budeme v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ sledovat duel o cenné body. Piráti hrají od 15:30 s karlovarskou Energií.
     
    HC ENERGIE KARLOVY VARY (12.)

    Karlovarská Energie má jako nováček hlavní cíl, a to je udržení a vyhnutí se baráže. Západočeské mužstvo je aktuálně na dvanáctém fleku a na svého dnešního soupeře má dvoubodový náskok. Tým Martina Pešouta hraje ve velice špatné formě, Energie prohrála již deset utkání v řadě a může být ráda za skvělé výsledky na startu sezóny. Staronový účastník Tipsport extraligy vyhrál naposledy 29.1 nad Olomoucí. Naposledy zelenočerní padli na Spartě.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Jakub Flek – 44 zápasů, 29 bodů (17+12)
    Dávid Gríger – 44 zápasů, 28 bodů (15+13)
    Tomáš Rachůnek – 49 zápasů, 23 bodů (5+18)
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (13.)

    Severočeský celek se po opravdu bídném startu zvedá a relativně pokaženou sezónu může ještě zachránit. Piráti by se rádi dostali před Energii a vyhnuli se zdlouhavé baráži. Tým Vladimíra Růžičky ztrácí dva body, ale také nehraje ve vůbec povedené formě. V posledních deseti zápasech vyhráli pouze třikrát, naposledy doma přetlačili poslední Pardubice (3:0). Naposledy Chomutov prohrál těsně na ledě Zlína 1:2.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Vladimír Růžička – 47 zápasů, 34 bodů (13+21)
    Radek Duda – 42 zápasů, 23 bodů (9+14)
    Lukáš Vantuch – 45 zápasů, 20 bodů (5+15)
    Mladý Jan Bednář je oporou v brankovišti karlovarské Energie!
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Jank, Trefný, L. Kovář, Knot, Dietz, Blaha, Valach – Sklenář, V. Růžička, T. Svoboda – Tomica, Klhůfek, J. Stránský – Koblasa, Vantuch, Duda – Marjamäki, Gut, Raška I.

    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Plutnar, Kozák, Eminger, M. Rohan, Sičák, Šafář – O. Beránek, Gríger, T. Rachůnek – T. Mikúš, R. Vlach, J. Černý – Gorčík, Skuhravý, Balán – Kohout, Kverka, Stloukal..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky jsou na ledové ploše a utkání o důležité body brzy začne! Chomutovská ROCKNET ARÉNA je slušně zaplněná a přijely i tak dvě stovky hostujících příznivců.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Vladimír Růžička vyhrál úvodní vhazování a ke kotouči se dostal obránce Bohumil Jank. Ten se pokoušel rozjet akci, ale jeho přihrávku po mantinelu zachytil Ondřej Beránek.
     
    01:15
    Domácí se již dvakrát dostali do pásma, ale talentovaný Jan Bednář ještě zasahovat nemusel. Obrana Energie zatím akce Pirátů zvládla.
     
    01:33
    Následně se do útoku dostali i hosté a hned je z toho vyloučení. Lukáš Kovář inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    02:00
    Hostům se v první půlminutě nedaří. Piráti nejdříve vyhodili a následné zpětné získání pásma bylo posouzeno jako ofsajd. Vhazuje se tak ve střední třetině.
     
    02:41
    Energie se nadále do ničeho nemůže dostat. Piráti nyní mohli zaútočit a Masi Marjamäki dostával přihrávku do jízdy. Finský útočník ale kotouč nezpracoval!
     
    03:27
    Na konci přesilovky zakončoval obránce Petr Šenkeřík. Jeho tvrdý pokus z voleje šel k levé tyčce, ale do branky se nakonec nedostal. Piráti jsou kompletní.
     
    04:15
    Na levý kruh si nyní najel Vladimír Růžička, který po otočce zakončoval na první tyčku. Jeho pokus ale nebezpečný nebyl a kotouč skončil na betonu brankáře Bednáře.
     
    04:32
    Ronald Knot si nyní najel až na pravý kruh a tvrdě zakončoval. Jan Bednář ale celou situaci viděl a střelecký pokus domácího obránce schoval ve výstroji.
     
    04:49
    Na druhé straně se dostal k volnému kotouči Václav Skuhravý, který hned zakončoval. Hostující veterán střílel z pravého kruhu, ale puk skončil nad brankou Peterse.
     
    05:45
    Aktivní byla nyní domácí čtvrtá lajna. Dietzovi ale střela sjela, Marjamäki na pravém kruhu střílel jen do připraveného beka karlovarská Energie.
     
    06:19
    Před první komerční přestávkou se k technické střele dostal Jan Stránský. Ten střílel do pravé šibenice, ale Jan Bednář vytasil lapačku a skryl kotouč v ní.
     
    06:41
    Pořádný závar před brankou Bednáře! Pavel Klhůfek nejdříve zblízka zakončoval a zkoušel to i Knot, ale hostující brankář skvěle zakročil. Následně byl puk v brankovišti, ale Jan Stránský jej do branky nedostal. Poté se strhla mela a bude se vylučovat.
     
    06:41
    Ještě před vyloučením ale budou sudí ještě volat. Nelze říct, proč tomu tak je, Jan Stránský byl pouze držen v brankovišti a mohl to být maximálně tak faul. Ale sudí zkoumají gól.
     
    06:41
    Očekávaně branka není uznána a pokračuje se za stavu 0:0!

    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Ondřej Šafář – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Stránský – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    07:08
    Domácí se hned pokoušeli něco vymyslet, ale přihrávka do útoku nebyla přesná a píská se icing. Vhazovat se bude po pravici Justina Peterse.
     
    07:50
    Do zakončení šel chomutovský Petr Koblasa. Ten se prokličkoval středem hřiště a zakončoval. Puk ale neprošel mezi obránci ideálně a Jan Bednář chytá.
     
    08:31
    Série útoků na obě strany. Celé snažení zakončoval až Tomáš Mikúš, jehož střela z pravého kruhu skončila na bránícím hráči Chomutova.
     
    08:41
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Vantuch – 2 min., podrážení).
     
    08:51
    Tomáš Rachůnek se na levém kruhu dostal ke střeleckému pokusu, ale ten se nakonec od obránce odrazil. Na modré čáře s ním kombinuje Michal Plutnar.
     
    09:32
    Dobrá přesilovka Varů. Tomáš Rachůnek v kombinační hře zakončoval z levého kruhu do bližší šibenice, ale Justin Peters skvěle zakročil ramenem!
     
    10:12
    Piráti se dosud neosvobodili a Vary mají obrovský tlak! Michal Plutnar nahazoval do brankoviště, ale k teči nedošlo a Peters nemusel ani extra zasahovat.
     
    10:21
    Přerušuje se až nyní. Michal Plutnar opět střílel, ale nyní se kotouč do hokejky Jakuba Sklenáře dostal do ochranné sítě a hra se tak přerušuje.
     
    10:42
    Domácí v plném počtu.
     
    11:15
    Do útoku se dostával mladičký Michal Gut. Ten na pravém kruhu udělal kličku, ale ta mu moc nevyšla. Následně byl natlačen na mantinel a jeho akce byla ukončena.
     
    12:07
    Jaromír Kverka zavezl puk do pásma a poslal jej k pravému mantinelu. Martin Kohout zakončoval z voleje, ale trefil jen bránícího hráče před sebou.
     
    13:00
    Ronald Knot se dostával do rychlostního souboje, ale Stanislav Balán jej naprosto zbytečně fauloval. Hostující útočník dostává dvě minuty za držení.
     
    13:05
    Hned po vhazování se ke kotouči dostali hosté a ti poslali puk až za branku Justina Peterse. Piráti tak musejí začít zpoza své klece.
     
    13:50
    První střelecký posílal před levým kruhu před branku Vladimír Růžička. Chomutovský útočník zakončoval zápěstím, ale jeho svižné zakončení skončilo na zadním hrazení.
     
    14:38
    Piráti se v přesilovce následně do ničeho nedostávají. Vladimír Růžička nedal přesnou přihrávku a Karlovy Vary se opět osvobodily.
     
    15:01
    Hosté v plném počtu.
     
    15:25
    Masi Marjamäki si nyní najel do útočné třetiny, kde měl celkem dobrý prostor. Finský útočník si kotouč rovnal, ale ten mu nakonec z hokejky sjel.
     
    16:16
    Stanislav Dietz nahazoval na branku a Jan Bednář betonem kotouč vyrazil. Jen před Radka Dudu, který bekhendem chtěl přehodit mladého brankáře Energie, ten ale skvěle zasáhl!
     
    17:04
    U levého hrazení se poté uvolnil Petr Koblasa, jenž nabídl neposednou gumu na modrou čáru. Stanislav Dietz tvrdě zakončoval, ale Jan Bednář má další zákrok.
     
    18:05
    Poslední dvě minuty první třetiny. Ani jeden celek se nedostává do útoku a spíše se bojuje. Ani jedno mužstvo nechce chybovat, což jde na hře dosti vidět.
     
    19:04
    Stanislav Dietz v obraně neposlal ideální přihrávku a Lukáš Blaha kotouč nezachytil. Na levém kruhu se ke kotouči dostal Jakub Černý, ale jeho bomba se dostala do ochranné sítě.
     
    19:58
    V posledních sekundách se Ondřej Beránek dostal ke kotouči u levého mantinelu a ten po ledě svižně zakončoval. Jeho pokus ale skončil na betonech Peterse.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina utkání je u konce. Hraje se o důležité body a jde to podle toho vidět, ani jeden celek nechce riskovat. Oba brankáři měli nějaké zákroky, možná o něco více se zapotil hostující Jan Bednář. Do druhé dvacetiminutovky se každopádně jde za stavu 0:0.

    Střely na branku: 10:4
    Druhá třetina začne v 16:22.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Bohumil Jank – 2 min., hrubost).
     
    20:39
    Michal Plutnar se v přesilovce dostal ke střeleckému pokusu, ale jeho rána od modré čáry skončila na betonech pozorného Peterse. Energie pokračuje v kombinaci.
     
    21:25
    Pokračující výhoda hostů se zatím moc nedaří. Piráti dvakrát vyhodili a kotouč drží daleko od své branky.
     
    22:09
    Domácí v plném počtu.
     
    22:44
    Vladimír Růžička nepřihrál přesně a Martin Kohout se dostal ke kotouči. S tím zajel za branku a následně jej dával do brankoviště. Tam se puk odrazil vedle branky.
     
    24:05
    Hraje se bez přerušení, ale ani jeden celek se do ničeho nedostává. Sledujeme urputnou bitvu, které dost možná může pomoci první gól.
     
    24:55
    Domácí budou hrát přesilovku. Na lavici hanby usedá za držení u branky Jana Bednáře obránce Lukáš Kozák. Druhá početní výhoda pro Chomutovské.
     
    25:07
    Tomáš Svoboda našel z levého kruhu Vladimíra Růžičku, jenž stál na kruhu pravém. Domácí útočník svižně zakončoval, ale Jan Bednář lapačkou parádně zasáhl.
     
    26:00
    Domácí celek se dlouho o něco pokoušel, ale střelecký pokus na Bednáře nepřišel. Piráti hrají stále s první lajnou, ale té se prosadit nedaří.
     
    26:38
    Stanislav Dietz střílel od modré, ale kotouč skončil na zadním mantinelu. Jan Stránský se dostával k dorážce u levé tyčky, ale na první tyčku se neprosadil!
     
    26:56
    Hosté v plném počtu.
     
    27:11
    S ledovým klidem chytající Jan Bednář poté zachytil střelu ze středního pásma a přerušuje hru. Po jeho pravici se bude pokračovat po komerční pauze.
     
    27:27
    Piráti lehce zachybovali a Tomáš Mikúš se mezi kruhy dostal ke kotouči. Hostující forvard hned zakončoval, ale jeho pokus byl nakonec tečován do ochranné sítě.
     
    27:35
    Po vhazování přišla další šance, ale Tomáš Rachůnek to lehce zazdil. Byl sám u levého kruhu, ale jeho slabší rána nenadělala Petersovi moc problémů.
     
    28:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie tlačila domácí celek a dostává se do jednobrankového vedení! Justin Peters sice kotouč z mezikruží před sebe vyrazil, u levé tyčky ale dotlačil bekhendové zakončení do branky DÁVID GRÍGER! Asistence: Ondřej Beránek a Tomáš Rachůnek.
    28:16 Dávid GRÍGER - 0:1
     
    29:00
    Domácí se nemohli dostat do útoku, když byli ve své třetině. Nakonec puk poslal do útoku Ronald Knot, ale ten nenašel nikoho. Jakub Sklenář puk pouze prodloužil.
     
    30:20
    Po hře plné nepřesností si nakonec do zakončení najel Petr Koblasa. Ten udělal u levého mantinelu otočku a před levým kruhu zakončoval. Trefil ale jen bránícího hráče.
     
    31:03
    Následně se domácímu celku nepovedlo opět nic vymyslet a je z toho zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po levici Justina Peterse.
     
    31:25
    Dávid Gríger se po přihrávce zpoza branky dostával u levé tyčky do zakončení, ale nešlo o nebezpečný pokus. Peters puk srazil betony, hostující hráč kotouč netrefil ideálně.
     
    32:11
    Hosté jsou po vstřelené brance aktivnější. Petr Šenkeřík střílel dvakrát od modré čáry. Zatímco první pokus skončil na Petersovi, tak druhá rána šla vedle branky.
     
    32:31
    Poté si Peters připsal další zákrok a po komerční přestávce se bude vhazovat po levici kanadského brankáře. Energie je aktivnější a podobným tempem své vedení navýší.
     
    33:19
    Energie si zahraje přesilovku. Stanislav Dietz v souboji u mantinelu držel jednoho z hostů a ti se mohou dostat do důležitého dvoubrankového vedení.
     
    33:35
    Piráti na startu oslabení vybojovali kotouč a o mantinel jej Vladimír Růžička poslal ven z obranné třetiny. Pokračuje se tak zpoza branky Jana Bednáře.
     
    34:08
    Ondřej Beránek se dostal z obranné třetiny až do útoku a svou rychlou akci zakončoval individuálně. Z levého kruhu ale střílel jen do připraveného Justina Peterse!
     
    34:20
    V oslabení poté zahrozili také domácí! Lukáš Vantuch po pravé straně ujel obraně a přečíslení zakončoval sám, Jana Bednáře v brance ovšem nepřekonal ani nyní!
     
    35:20
    Domácí v plném počtu.
     
    35:36
    Pokračující snažení domácího celku bylo zakončeno z pravého kruhu. Ronald Knot se dostal ke kotouči, ale jeho svižné zakončení skončilo v rukavici Jana Bednáře.
     
    36:35
    Do útočné třetiny si nyní najel Radek Duda, který přenechával v dobré pozici kotouč Koblasovi. Ten si jej ovšem nezpracoval a do protiakce jde Energie.
     
    37:50
    Lukáš Kovář si od levého mantinelu najel před branku a centroval do brankoviště. Tam si ale nikdo puk nezpracoval a byl hostujícímu hráčem sražen do rohu.
     
    38:26
    Tomáš Svoboda následně objel branku a zakončoval. Pouze ovšem jen do betonů Bednáře, Michal Gut se k dorážce u levé tyčky nakonec nedostal.
     
    38:54
    Na konci předposlední minuty druhé třetiny vyhodily Karlovy Vary na icing a hra bude pokračovat po levici Jana Bednáře.
     
    39:08
    Role se otočily. Nyní vyhodili na zakázané uvolnění také domácí Piráti a po čtrnácti sekundách se hra opět přerušuje. Nyní se bude hrát po pravici Peterse.
     
    39:46
    Hostující celek se v závěru třetiny hnal po nepovedené akci Dudy do útoku. Energie ovšem najela do úmyslného ofsajdu, pokračuje se před brankou Jana Bednáře.
     
    39:49
    Lukáš Vantuch vyhrál vhazování a Juraj Valach tvrdě zakončoval. Jan Bednář byl ovšem pozorný i nyní a pokus slovenského obránce pohotově chytil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je u konce a jednou se změnilo skóre. Sledovali jsme vyrovnaný boj, nakonec jsou spokojenější hosté. Jediným střelcem je zatím Dávid Gríger, který se prosadil před brankou. Jinak se ale hraje opravdu urputně a bojovně.

    Střely na branku: 16:14
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    První akci třetí třetiny vedl Tomáš Svoboda, který zakončoval z levé strany bekhendem. Puk šel na první tyčku, ale Jan Bednář pohotově kryje a hned rozehrává.
     
    40:38
    Tomáš Svoboda následně tečoval střelu od modré čáry vedle branky. Jakub Sklenář šel pro puk, ale najel do rýhy a povalil branku. Hra se přesouvá do střední třetiny.
     
    41:00
    Energie se dostala ke kotouči za brankou, ale podél levého mantinelu se jim povedlo vyhodit pouze na icing. Pokračuje se tedy vhazováním před Janem Bednářem.
     
    41:37
    Vladimír Eminger se dostával do pásma a před levým kruhem zakončoval. Lukáš Blaha jeho pokus ovšem zablokoval a kotouč skončil za brankou Peterse.
     
    42:24
    U pravého mantinelu se po kličce dostal ke střeleckému pokusu Sebastián Gorčík. Nebezpečná rána to ovšem nebyla, Justin Peters pohotově vyráží.
     
    43:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti po aktivní kombinaci srovnávají a to byla naprosto ukázková akce LUKÁŠE BLAHY. Chomutovský bek dostal přihrávku na pravý kruh, ale ke střele se nedostal. Zvolil parádní kličku a Jan Bednář inkasuje. Nádherná branka. Asistence: Vladimír Růžička a Jakub Sklenář.
    43:30 Lukáš BLAHA - 1:1
     
    44:29
    Domácí celek je rázem aktivní a chomutovské publikum si žádá ještě jednu branku. Tomáš Svoboda se dostával mezi kruhy ke střele, ale nyní úspěšný nebyl.
     
    45:10
    Michal Gut se hnal do útočné třetiny, ale na modré čáře udělal kličku a vjel do ofsajdové pozice. Hra tak bude pokračovat ve střední třetině vhazováním.
     
    45:16
    Stanislav Dietz poté na modré čáře podrazil jednoho z hostů a Energie si může vzít ztracené vedení v přesilové hře.
     
    45:30
    Piráti začali dobře a Vladimír Růžička vyhodil kotouč až za branku Jana Bednáře. Energie tak musí do akce zpoza branky.
     
    45:42
    Michal Plutnar poté v dobré šanci! Karlovarský bek dostal přihrávku mezi kruhy a mířil k levé tyčce. Justin Peters jeho šanci ale skvěle zneškodnil!
     
    46:03
    Následně přejel do pásma Václav Skuhravý. Ten si ale špatně šlápl a píská se ofsajd. Hra tak bude pokračovat dalším vhazováním, nyní ve střední třetině.
     
    46:49
    Nyní to Václav Skuhravý zkoušel od levého mantinelu. Hostující veterán zakončoval z otočky, ale svou trefou trefil jen beton připraveného Peterse.
     
    47:17
    Domácí v plném počtu.
     
    48:10
    Energie je za svou brankou a čeká. Piráti zatím nenapadají, ale jsou to právě oni, kteří tříbodovou výhru potřebují mnohem více.
     
    49:00
    Radek Duda připravoval kotouč pro Pavla Klhůfka, který mezi kruhy zakončoval bekhendem do bránícího hráče. Domácímu útočníkovi nevyšla ani dorážka.
     
    49:45
    Jakub Černý si najel od pravého mantinelu až před branku, ale zblízka střílel jen do betonů připraveného Peterse! Kotouč skončil za brankou a domácí vyhodili na icing.
     
    50:15
    Do útočné třetiny si najel Jan Stránský, který proskočil mezi obránci a je vyloučen! Tak to je velice přísný trest, domácí útočník dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    50:28
    Nebezpečně střílel od modré čáry Michal Plutnar. Jeho rána šla do horní části branky, ale vyjetý Justin Peters jeho zakončení vyrážečkou vyrazil do rohu.
     
    50:50
    Po následném vhazování se ke kotouči dostal Ronald Knot, jenž měl volný prostor a kotouč poslal až na branku Jana Bednáře. Energie se tak musí vrátit.
     
    51:50
    Piráti nadále skvěle brání a drží hostující celek daleko od branky. Karlovy Vary se hodně dlouho nedostaly do pásma a tuto přesilovku nevyužijí.
     
    52:16
    Domácí v plném počtu.
     
    53:05
    Tomáš Rachůnek se dostal k volnému kotouči a pokoušel se dostat mezi dva obránce. Ti jej sice dále nepustili, ale kotouč je v útočné třetině hostující Energie.
     
    53:54
    Zpoza branky vyjel Pavel Klhůfek, který následně u levé tyčky zakončoval po otočce. Střílel po ledě k pravé tyčce, ale Bednář si betonem připisuje důležitý zákrok!
     
    54:37
    Jakub Sklenář se po levé straně dostal aktivně až před branku a jeho nahození Bednář raději skryl v rukavici. Po komerční pauze se bude vhazovat.
     
    55:48
    Piráti dlouho kombinovali a Tomáš Svoboda nakonec přihrával na modrou čárou. Před Kovářem ovšem zasáhl hokejkou jeden z hostů a kotouč se dostal do střední třetiny.
     
    56:05
    Následně se Piráti pokoušeli po pravé straně dostat do útoku, ale je jim pískán ofsajd. Pokračovat se tak bude vhazováním ve střední třetině.
     
    57:15
    Energie se brání a domácí se snaží hrát a získat výhru již ve třetí třetině. Hostující beci ovšem dobře brání a nepouští domácí celek vůbec do ničeho.
     
    58:30
    Karlovarští už poněkolikáté během poslední třetiny zašlapují kotouč u mantinel a drží zde drahocenné sekundy.
     
    58:53
    Tomáš Svoboda nyní vybojoval kotouč a hnal se do útočné třetiny. Před pravým kruhem pak tvrdě střílel, ale Jan Bednář jeho ránu kryje.
     
    59:48
    Hosté opět drželi kotouč u mantinelu a nedělo se tak vůbec nic. Dávid Gríger si nakonec najel mezi kruhy, ale jeho rána byla domácí obranou zablokována.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Třetí třetina nabídla vyrovnávací trefu Lukáš Blahy. Poté se oba celky pokoušely něco vymyslet, ale ani jeden z brankářů již neinkasoval. Jde se tedy do prodloužení, kde bude rozhodovat každý bod.

    Střely na branku: 23:23
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:27
    Nejdříve zakončovali hosté od modré, ale střela šla vysoko a Peters hned rozehrál. Na druhé straně zavezl kotouč do útoku Sklenář a Bednář přerušuje hru.
     
    60:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jan Stránský zpoza branky nepřihrál přesně na hůl Bohumila Janka a hosté se dostali do přečíslení. To zakončoval z levého kruhu DÁVID GRÍGER, kterému se po ledě povedlo překonat Peterse pod betonem! Asistence: Tomáš Rachůnek a Vladimír Eminger.
    60:51 Dávid GRÍGER - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání o důležité body je u konce a nakonec je získávají hosté! Ti se radují po zodpovědném výkonu a hlavně díky skvělému Janu Bednářovi. Obě branky hostujícího celku vstřelil Dávid Gríger, za domácí se trefil Lukáš Blaha.

    Střely na branku: 23:24
    Nejlepší hráči: Lukáš Blaha (1+0) – Jan Bednář (22 zák.)
    Diváci: 4431
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u Tipsport extraligy na počtěnou. (17:59:37)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 44. Blaha (V. Růžička, Sklenář) – 29. Gríger (O. Beránek, T. Rachůnek), 61. Gríger (T. Rachůnek, Eminger)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Jank, Trefný, L. Kovář, Knot, Dietz, Blaha, Valach – Sklenář, V. Růžička, T. Svoboda – Tomica, Klhůfek, J. Stránský – Koblasa, Vantuch, Duda – Marjamäki, Gut, Raška I.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Plutnar, Kozák, Eminger, M. Rohan, Sičák, Šafář – O. Beránek, Gríger, T. Rachůnek – T. Mikúš, R. Vlach, J. Černý – Gorčík, Skuhravý, Balán – Kohout, Kverka, Stloukal.

    Rozhodčí: Mrkva, Kubičík – Ondráček, Špůr

    Diváci: 4 431
    ocianews.com