Turín – Chievo 3:0 (kon.) | Janov – Frosinone 0:0 (kon.) | Spal – Sampdoria 1:2 (kon.)
Udinese – Bologna 2:1 (kon.) | Atalanta BC – Fiorentina 3:1 (kon.) | Neapol – Juventus 1:2 (kon.)
konec
Janov CFC
0:0 (0:0)
Frosinone Calcio
Neděle 03.03.2019, 15:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:54:17)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 4:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:16.
     
    Je konec! Janov hrál sice většinu utkání proti oslabenému soupeři, ale přesto končí dnešní duel bezbrankovou remízou! Jedinou velkou šanci prvního poločasu měl Janov ve 28. minutě, ale Radovanovič z přímého kopu minul branku. Ve 34. minutě si hosté zkomplikovali situaci, když Cassata zbytečně fauloval a po druhé žluté kartě musel do sprch. Ve zbytku poločasu však Janov přesilovku nevyužil. Po změně stran se Janov sice dostal do tlaku, jenže si nedokázal vypracovat šance. Jedinou šanci měl Lazović, který z voleje nechal vyniknout hostujícího brankáře.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Nicola Dalmonte hloupým faulem ukončit útočnou snahu domácího Janova. Pro hostující Frosinone už to vypadá dobře.
     
    90+2
    Domenico Criscito skvěle zasáhl na vlastní polovině a před dotírajícím soupeřem odkopl míč na polovinu Frosinone. Janov by ale potřeboval útočit.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Luca Paganini se na hranici pokutového území dostal k odraženému míči, bleskově se s ním otočil, ale pravačkou vypálil vysoko nad břevno.
     
    89
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Camillo Ciano, přichází Mirko Gori.
     
    88
    Hosté pořádně zariskovali při rozehrávce na vlastní polovině. Antonio Sanabria napadal kombinaci stoperů Frosinone a div, že se nedostal k balónu.
     
    87
    Janov zahrával další rohový kop. Centr od rohového praporku tentokrát přiletěl na malé vápno, kde zasáhl pozorný stoper Bartosz Salamon.
     
    86
    Ervin Zukanović dostal přihrávku do blízkosti pokutového území a bez problémů přenesl hru na levou stranu. Domácí tlak neustále roste.
     
    85
    Po rohovém kopu se do odraženého míče opřel Lukas Lerager, který však trefil jen jednoho z hráčů ve žlutém dresu. Domácí sice reklamovali ruku, ale sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    84
    Lukas Lerager ustál souboj na polovině hrací plochy. Středopolař Janova poté přenesl hru na Sanabriu, který pro Janov získal rohový kop.
     
    83
    Janov se už znovu usadil na polovině soupeře a házenkářským způsobem obléhá pokutové území. Nikdo v červenomodrém se ale neodhodlal k zakončení.
     
    82
    Hostující brankář Marco Sportiello nakopl míč na levou stranu, jenže Matteo Ciofani se dopustil faulu a dostává žlutou kartu.
     
    81
    Domenico Criscito vypíchl nepřesnou rozehrávku soupeře na pravé straně. Krajní obránce Janova ihned centroval na malé vápno, kde nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    80
    Domácí celek fantasticky přenesl těžiště hry z levé strany na pravou. Lazović chtěl překvapit obranu Frosinone obloučkem, ale Salamon byl na místě.
     
    79
    Dalmonte se ihned zapojil do útočné akce domácího celku. Po jeho přihrávce se do zakončení dostal Panděv, jenže z otočky vypálil hodně slabě.
     
    78
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Christian Kouamé, přichází Nicola Dalmonte.
     
    77
    Frosinone se vůbec nedaří v přechodové fázi. Hosté si adresují velmi nepřesné přihrávky a obrana Janova zatím rychle otáčí hru.
     
    76
    Frosinone se po delší době usadilo na polovině Janova, nicméně domácí zadáci odvedli skvělou práci a odvrátili tři nadějné centry.
     
    75
    Další žlutá karta také na straně Janova! Christian Kouamé zastavil rodící se akci soupeře a je zaslouženě potrestán.
     
    74
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Andrea Pinamonti, přichází Matteo Ciofani.
     
    73
    Paganini se tentokrát pro změnu pustil do hlavičkového souboje, ve kterém si skvěle pokryl míč tělem a nechal se faulovat.
     
    72
    Luca Paganini mohl postupovat do vyložené šance, ale radost mu pokazil asistent rozhodčího, který zvedl praporek a odmával ofsajd!
     
    71
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Domenico Criscito, který vyslal zajímavý centr na přední tyč, ale obránce ve žlutém balón přizvedl do bezpečí.
     
    70
    Bartosz Salamon se v blízkosti pokutového území dopustil nedovoleného zákroku, když zatáhl za dres Panděva. Domácí budou zahrávat takový zkrácený roh.
    69. Lazovićova rána z voleje
     
    69
    Obrovská šance domácího celku! Danko Lazović se v pokutovém území opřel do sraženého míče, jenže jeho ránu nártem vyrazil brankář na roh!
     
    68
    Ervin Zukanović si netroufl na centr do pokutového území a raději otočil hru na spoluhráče z defenzivy. Janov v posledních minutách zvyšuje svůj tlak.
     
    67
    Hra je přerušena! Bartosz Salamon zůstává ležet na malém vápně. Hostující stoper se podle všeho srazil s vlastním brankářem.
     
    66
    Goran Panděv dostal přihrávku na levou stranu a vyslal prudký centr na malé vápno. Antonio Sanabria sice míč tečoval, ale nedokázal jej usměrnit do sítě.
     
    65
    Criscito je v posledních minutách neustále v akci. Domácí fotbalista se tentokrát pustil do souboje na levé straně a dopustil se prohřešku proti pravidlům.
     
    64
    Domenico Criscito sice na levé straně přišel o míč, jenže svou chybu skvěle napravil a pohotově srazil pomalou přihrávku do zámezí. Rozehrávat budou hosté.
     
    63
    Domenico Criscito sprintoval za přihrávkou na hranici pokutového území, jenže v souboji se Salamonem si pomohl rukou a dopustil se útočného faulu.
     
    62
    Christian Kouamé spěchal za další vysokou přihrávkou na hranici pokutového území. Hostující stopeři k němu dobře přistoupili a odehráli míč za čáru.
     
    61
    Janov rozehrával další rohový kop. Centrovaný míč propadl na malé vápno, jenže Cristian Gabriel Romero si při zpracování pomohl rukou.
     
    60
    Danko Lazović dostal fantastickou přihrávku na pravou stranu hřiště a vymyslel zajímavý centr na malé vápno. Hostující brankář míč tygřím skokem lapil.
     
    59
    Domenico Criscito centroval z levé strany do pokutového území, ale Bartosz Salamon míč dokázal odehrát. Vypadá to však, že si hostující stoper ublížil.
     
    58
    Antonio Sanabria si v pokutovém území naskočil na povedený centr z pravé strany hrací plochy, jenže hlavičkoval ze záklonu a poslal své zakončení nad břevno.
     
    57
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Federico Viviani, přichází Raffaele Maiello.
     
    56
    Antonio Sanabria si skvěle pokryl míč na hranici pokutového území a Edoardo Goldaniga jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Janov bude zahrávat přímý kop.
     
    55
    Domenico Criscito vyslal zajímavou přihrávku do pokutového území, jenže tam nebyl nikdo v modročerveném dresu Janova. Hosté se ubránili dalšímu ataku.
     
    54
    Lukas Lerager dostal zajímavou přihrávku do pokutového území, jenže zpětnou přihrávkou našel jen Salamona, který v tísni odehrál míč do bezpečí.
     
    53
    Z dalšího rohu už hostující celek branku Janova neohrozil. Obránce Cristian Gabriel Romero byl na dobrém místě a odhlavičkoval míč ven ze šestnáctky.
     
    52
    Frosinone zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde hlavičkoval Bartosz Salamon, ale obránce před ním odvrátil míč na další roh.
     
    51
    Federico Viviani dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže si vůbec nepotykal se zpracováním a balón mu uskočil daleko od nohy.
     
    50
    Luca Paganini si na vlastní polovině pomohl nedovoleným zákrokem a sáhl na unikajícího Leragera. Sudí měl souboj přímo před očima a nechal pokračovat ve hře.
     
    49
    Domenico Criscito se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže míč před ním vyskočil příliš vysoko a Criscito jej poslal nad břevno.
     
    48
    Domenico Criscito dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže jeho centr na přední tyč byl příliš prudký a Panděv se k němu nedostal včas.
     
    47
    Goran Panděv se ihned po svém příchodu na hřiště zapojil do akce. Urostlý útočník si v hlavičkovém souboji se Salamonem pomohl faulem.
     
    46
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Davide Biraschi, přichází Goran Panděv.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka nám přinesla hodně zajímavou podívanou. Domácí Janov byl na hřišti aktivnější a hosté si museli pomáhat pomocí faulů. Jedinou velkou šanci měl Janov ve 28. minutě, ale Radovanovič z přímého kopu minul branku. Ve 34. minutě si hosté zkomplikovali situaci, když Cassata zbytečně fauloval a po druhé žluté kartě musel do sprch. Ve zbytku poločasu však Janov přesilovku nevyužil. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Lukas Lerager si na hranici pokutového území hrudí zpracoval centr z levé strany, ale obránce ve žlutém jej dostal pod tlak a domácí střelec neměl čas na střelu.
     
    44
    Janov zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Lukas Lerager, který našel Biraschiho, jehož dělovku ukryl Sportiello do rukavic.
     
    43
    Cristian Gabriel Romero dostal přihrávku na polovinu hřiště a diriguje rozehrávku Janova. Všichni hráči Frosinone brání na hranici velkého vápna.
     
    42
    Na stadionu panuje fantastická atmosféra. Domácí fanoušci cítí, že jejich oblíbenci jsou na tom herně o mnoho lépe a ženou je za vstřelením úvodní branky.
     
    41
    Daniel Bessa ustál souboj na levé straně hrací plochy, obhodil si soupeře a odcentroval. Hostující stoper Edoardo Goldaniga se stačil vrátit a odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    40
    Ervin Zukanović na levé straně na vlastní polovině poslal k zemi rozběhnutého soupeře a také on se zapisuje na seznam hříšníků.
     
    39
    Christian Kouamé sprintoval za dlouhou přihrávkou na levou stranu, jenže míč na pokropeném trávníku nabral skluz a skončil v zámezí.
     
    38
    Cristian Molinaro vybojoval pro hostující celek míč na levé straně hrací plochy, jenže jeho nákop skončil na hlavě pozorného obránce v modročerveném.
     
    37
    Andrea Pinamonti v pokutovém území uspěl v přetlačované s Romerem, ale domácí stoper jej okamžitě dokázal vytlačil mimo střelecký úhel.
     
    36
    Ervin Zukanović nakopl míč na hranici pokutového území, nicméně Antonio Sanabria v následném hlavičkovém souboji neuspěl.
    34. Cassata uviděl druhou žlutou kartu a musí do sprch!
     
    34
    Tak pozor! Francesco Cassata na polovině soupeře zbytečně dohrál souboj a po druhé žluté kartě musí do sprch!
     
    33
    Už se zdálo, že se hostující Andrea Pinamonti dostává do obrovské šance, jenže asistent rozhodčího poslal praporek nad hlavu. Ofsajd!
     
    32
    Marco Capuano si nechtěl přidělávat práci s dotírajícím Sanabriou a raději si pomohl malou domů. Brankář Sportiello následně vyslal dopředu vysoký nákop.
     
    31
    Bartosz Salamon vybojoval míč v souboji na polovině hrací plochy a raději si pomohl malou domů. Frosinone se po delší době může vydat do útoku.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání. Zatím sledujeme obrovskou bitvu s velkým množstvím osobních soubojů. O něco lepší je zatím Janov.
     
    29
    Marco Sportiello rozehrával od branky Frosinone. Hostující brankář nakopl míč na levou stranu, jenže tam nebyl nikdo v dresu Frosinone.
    28. Radovanovičova rána z přímého kopu
     
    28
    Janov zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Ivan Radovanović, který technickou střelou těsně minul branku!
     
    27
    Danko Lazović dostal přihrávku na pravou stranu a vyslal zajímavý centr do šestnáctky. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v dresu Janova.
     
    26
    Hosté hrají v úvodní půlhodině dnešního utkání hodně tvrdě. Luca Paganini zatáhl za dres Antonia Sanabriu a poslal hostujícího hráče na zem.
     
    26
    Další žlutá karta na straně Frosinone! Tentokrát ji dostává Marco Capuano.
     
    25
    Hosté zahrávali dlouhý aut až do pokutového území. Domácí stoper Cristian Gabriel Romero však v hlavičkovém souboji uspěl a odehrál míč do bezpečí.
     
    24
    Edoardo Goldaniga vhazoval v blízkosti pokutového území domácího celku. Hned po odehrání míče do něj vletěl Lukas Lerager, který mu způsobil menší zranění.
     
    23
    Ivan Radovanović se na polovině hrací plochy efektně zbavil dotírajícího soupeře a přenesl hru na Criscita. Druhý jmenovaný si však nepotykal se zpracováním.
     
    22
    Na světě je první žlutá karta! Za ostrý šlapák ji dostává Francesco Cassata.
     
    21
    Lukas Lerager spěchal za dlouhou přihrávkou na pravou stranu hrací plochy, ale musel si míč pustit kolem postranní čáry. Obránce Edoardo Goldaniga pak stačil zasáhnout.
     
    20
    Luca Paganini dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, odkud chtěl rozběhnout Molinara, jenže domácí obrana zatím působí pevným dojmem.
     
    19
    Antonio Sanabria se natahoval po stříleném centru z levé strany. Domácího útočníka však skvěle uhlídal Salamon. Zatím je to obrovská bitva.
     
    18
    Janov zahrával přímý kop v blízkosti pokutového útemí. Vysoký centr přiletěl na vzdálenější tyč, kde byl Ervin Zukanović, jenže ten v záklonu hlavičkoval hodně slabě.
     
    17
    Domenico Criscito prošel po levé straně až na hranici pokutového území, odkud vyslal zajímavý centr na malé vápno. Obránce Edoardo Goldaniga však stačil zasáhnout.
     
    16
    Christian Kouamé dostal vysokou přihrávku na polovinu hrací plochy, jenže v hlavičkovém souboji se Salamonem neměl šanci na úspěch.
     
    15
    Edoardo Goldaniga rozběhl své rychlé nohy po levé straně. Rychlonohý fotbalista svým centrem našel Paganiniho, který si nesrovnal mířidla.
     
    14
    Do rozehrávky Frosinone se musel zapojit také brankář Marco Sportiello. Gólman hostujícího celku nakopl míč na levou stranu, kde nebyl nikdo ve žlutém.
     
    13
    Luca Paganini se na vlastní polovině otočil s míčem u nohy a dotírající Ivan Radovanović jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    12
    Rozehrávka přímého kopu se musela opakovat. Tentokrát se do míče opřel Antonio Sanabria, který vyslal centr na malé vápno, kam si pro míč došel brankář.
     
    11
    Janov zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území Frosinone. Jeho rozehrávky se ujal Ivan Radovanović, jenže jeden z hráčů ve zdi vyrazil vpřed příliš brzy.
     
    10
    Domenico Criscito se vydal podpořit útok domácího celku náběhem po pravém křídle. Criscito poté odcentroval před branku, kde našel jen obránce.
     
    9
    Frosinone se v úvodních minutách svého soupeře rozhodně nezaleklo a tlačí se do útoku. Luca Paganini opět střílel z hranice pokutového území, jenže pro změnu trefil obránce.
     
    8
    Camillo Ciano spěchal za vysokou přihrávkou na levou stranu hrací plochy, jenže musel zakončovat ve skluzu a poslal balón daleko od branky Janova.
     
    7
    Francesco Cassata si na polovině hřiště skvěle pokryl míč tělem a byl faulován. V úvodních minutách sledujeme obrovskou bitvu ve středu hrací plochy.
     
    6
    Domácí stopeři si nyní nerozuměli při přebírání soupeřů. Domenico Criscito poté raději vystoupil a zakopl balón vysoko na tribunu.
     
    5
    Luca Paganini si naběhl na dlouhou přihrávku na hranici pokutového území a zakončil. Hostující hráč však pálil z ostrého úhlu a poslal míč vysoko nad břevno.
     
    4
    Antonio Sanabria uklidňuje kombinaci Janova na polovině hrací plochy. Zadáci Janova vyčkávají na skulinku v defenzivě Frosinone.
     
    3
    Edoardo Goldaniga táhl protiútok hostujícího celku, nicméně Christian Kouamé se rychle vrátil na vlastní polovinu a včasným skluzem odehrál míč do bezpečí.
     
    2
    Cristian Gabriel Romero dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, krásně si míč zpracoval, jenže Luca Paganini jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Janov se ihned vydal do útoku, jenže nákop na levé křídlo byl příliš dlouhý.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Domácí Janov bude hrát v modročerveném, zatímco Frosinone oblékne žluté dresy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Janov CFC: Radu – Biraschi, Romero, E. Zukanović, Criscito – Lerager, Radovanović, Lazović – A. Sanabria, Bessa, Kouamé.
    Náhradníci: Marchetti, Jandrei – Sturaro, Günter, Lakićević, Panděv, Rolón, Dalmonte, P. Pereira, Gi. Pezzella.

    Frosinone Calcio: Sportiello – Goldaniga, Salamon, M. Capuano – Paganini, Chibsah, Viviani, Cassata, Molinaro – Pinamonti, Ciano.
    Náhradníci: Iacobucci – Ciofani, F. Zampano, Maiello, Valzania, Ariaudo, Simič, Trotta, Brighenti, Gori, Beghetto, Sammarco.

    Rozhodčí: Mariani – Gori, Prenna.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu střetli na konci září. Janov na hřišti soupeře vyhrál 2:1.
     
    FC Janov

    Domácí Janov je na tom o něco lépe. Po pětadvaceti kolech má na svém kontě dvacet devět bodů a patří mu dvanáctá pozice ligové tabulky. V zimě sice odešel polský kanonýr Piatek, ale přesto Janov stabilně získává body. V minulém kole však pouze remizoval bez branek na půdě posledního Chievo Verona.
     
    Frosinone

    S dnešním hostujícím celkem to v probíhající sezóně Serie A nevypadá vůbec dobře. Frosinone totiž sehrálo dvacet pět zápasů a má na svém kontě jen šestnáct bodů. S touto vizitkou mu tak patří devatenáctá pozice a na záchranu navíc ztrácí už pět bodů. V minulém kole na svém stadionu prohrálo 2:3 s AS Řím.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Serie A mezi Janovem a Frosinone. Výkop je stanoven na 15 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   40. E. Zukanović (JAN), 75. Kouamé (JAN) – 22. Cassata (FRS), 26. M. Capuano (FRS), 82. Ciofani (FRS)   34. Cassata (FRS)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 4:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:16.
    Janov CFC: Radu – Biraschi (46. Panděv), Romero, E. Zukanović, Criscito – Lerager, Radovanović, Lazović – A. Sanabria, Bessa, Kouamé (78. Dalmonte).
    Náhradníci: Marchetti, Jandrei – Sturaro, Günter, Lakićević, Panděv, Rolón, Dalmonte, P. Pereira, Gi. Pezzella.

    Frosinone Calcio: Sportiello – Goldaniga, Salamon, M. Capuano – Paganini, Chibsah, Viviani (57. Maiello), Cassata, Molinaro – Pinamonti (74. Ciofani), Ciano (89. Gori).
    Náhradníci: Iacobucci – Ciofani, F. Zampano, Maiello, Valzania, Ariaudo, Simič, Trotta, Brighenti, Gori, Beghetto, Sammarco.

    Rozhodčí: Mariani – Gori, Prenna
    thejrc.org