Kometa Brno – Sparta 7:3 (kon.) | Litvínov – Plzeň 5:1 (kon.) | Liberec – Vítkovice 3:1 (kon.)
K. Vary – Pardubice 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.) | Třinec – Chomutov 4:1 (kon.)
Olomouc – Zlín 3:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:8 (0:1, 1:4, 1:3) Stav série: 0:3
Rytíři Kladno
Úterý 05.03.2019, 18:00 • MEO Aréna • Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Play-off Chance ligy je v plném proudu, v rámci třetího zápasu čtvrtfinále, se proti sobě představí HC ZUBR Přerov a Rytíři Kladno.
     
    Série

    Čtvrtfinálová bitva mezi Přerovem a Kladnem začala přesně prvního března, přičemž výhodu domácího prostředí měl celek ze Středočeského kraje. Kladno vstoupilo do prvního zápasu velice dobře, v první třetině se totiž dočkalo dvoubrankového vedení, které ale soupeř dokázal srovnat. Rytíři se ale díky velkému tlaku dostali zpět do vedení, které ještě ve třetí třetině dokázali navýšit na konečných 4:2. Hned další den jsme sledovali druhý vzájemný zápas, pochopitelně opět na kladenském ČEZ Stadionu. Přerov tentokráte celý zápas tahal za kratší konec, což soupeř dokázal dokonale využít ke čtyřem přesným trefám, které znamenaly druhé vítězství v celé sérii. Nyní se ale toto čtvrtfinále stěhuje do Olomouckého kraje, kde se o srovnání vyhraných zápasů pokusí Přerov, jenž se bude chtít před vlastními fanoušky pořádně předvést.

    1. zápas:
    Rytíři Kladno – HC ZUBR Přerov 4:2
    Branky a nahrávky:
    10. Jelínek (Zikmund, J. Říha), 13. Nash (Plekanec, Jágr), 38. Jelínek (Plekanec, Vampola), 51. J. Říha (Melka) – 16. Navrátil (Pala, T. Doležal), 21. T. Doležal.

    1. zápas:
    Rytíři Kladno – HC ZUBR Přerov 4:0
    Branky a nahrávky:
    6. Plekanec (Melka, Lakos), 25. Zikmund (Zajíc, Machač), 32. Svedlund (Kubík, Lakos), 56. Melka (Vampola)
     
    Nejproduktivnější hráči play-off:

    Rytíři Kladno:

    Antonín Melka – 3 body (1+2)
    Tomáš Plekanec – 3 body (1+2)
    Šimon Jelínek – 2 body (2+0)

    HC ZUBR PŘEROV:

    Tomáš Doležal – 2 body (1+1)
    Jakub Navrátil - 1 bod (1+0)
    Robert Černý – 1 bod (0+1)
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – R. Černý, M. Novotný, Zbořil, Pala (A), Weinhold, Malina, M. Pohl – Navrátil, Pšurný, T. Doležal (A) – Tomi, T. Sýkora (C), Sikora – Š. Kratochvíl, Moučka, Goiš – Davídek, F. Dvořák, Gago.

    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – J. Říha, Kehar, Zajíc, Nash, Svedlund, Lakos, Zelingr – Melka, Plekanec (A), Kubík – J. Strnad (C), Vampola (A), Redlich – Zikmund, Machač, Jelínek – Kružík, T. Kaut, Hajný.

    Rozhodčí: Koziol, Sýkora – Kreuzer, Polonyi.
     
    Stadionem zní hymna České republiky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, přetahovanou o puk totiž lépe zvládl Pšurný. Přerov se okamžitě dostal do pásma.
     
    01:01
    Melka to hned v úvodu zkoušel překvapivou střelou z velkého úhlu, Klimeš si s jeho ránou ale poradil. Vzápětí Černý vyhazoval do bezpečí, oba celky vystřídaly.
     
    02:06
    Lakos ještě stačil odehrát puk před napadajícím Zbořilem, díky čemuž se jeho celek usadil v pásmu soupeře. Přerov ale vyhazoval přes všechny čáry – první icing tohoto zápasu.
     
    02:24
    U zadního hrazení byli úspěšnější hosté, načež to Kehar zkoušel nahozením, které skončilo vedle branky. Následně Pala opět vyhazoval na druhou stranu – další icing.
     
    03:05
    Na ledové ploše se ocitl Jelínek, avšak o nedovolený zákrok se nejednalo. Přerov má velké problémy s rozehrávkou, Plekancovu ránu ale Klimeš dokázal vyrazit.
     
    04:01
    Najednou se domácí dostali do přečíslení, které po pravém křídle táhl Navrátil. Jeho předávka měla směřovat na Pšurného, který byl ale rychlejší než kotouč.
     
    04:29
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Patrik Machač – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:02
    Plekanec vyhrál hodně důležité vhazování, čímž svému celku vybojoval kotouč. Následně se ale touš dostal na přerovskou střídačku, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    05:15
    Rytířům se nepodařilo ideálně vyhodit, naopak se na modré čáře dostal k puku Novotný, jehož rána z dobré pozice zamířila přímo do výstroje Cikánka.
     
    05:32
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jiří Říha – 2 min., krosček).
     
    06:05
    Plekanec opět vyhrál vhazování, tentokráte přímo na hokejku Lakose, který vyhodil na druhou stranu. Kladenští výborně střeží vlastní modrou čáru.
     
    06:33
    Černého zakončení švihem směřovalo vedle branky, následná tvrdá rána Novotného skončila na Nashovi. Až nyní se Přerov dostal k velkému náporu.
     
    07:02
    Vampola se dostal až do pásma soupeře, kde se mu podařilo nasbírat cenné vteřinky. Kladno už hraje ve čtyřech, mezitím se o rozehrávku stará kapitán Sýkora.
     
    08:01
    Moučka našel u pravého kruhu volného Weinholda, jehož ránu ale Cikánek celou dobu viděl. Hostující brankář raději přerušil hru, následně jsme sledovali menší strkanici.
     
    08:15
    Domácí jsou najednou o poznání aktivnější. Nejprve Doležal zkoušel štěstí střelou ke vzdálenější tyči, avšak puk směřoval vedle. Následně si málem vlastní branku vstřelil Kehar. Aby toho nebylo málo, tak se strhla další strkanice, dost možná se bude vylučovat.
     
    08:15
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (André Lakos – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Marek Sikora – 2 min., hrubost).
     
    09:01
    Klimeš se zapojil do rozehrávky svého celku, přičemž se mu málem podařilo najít Tomiho. Následně Svedlund dokázal zpracovat neposedný kotouč, který ihned poslal na druhou stranu.
     
    09:08
    To snad není možné. Nejprve Cikánek zneškodnil stoprocentní šanci, následně došlo k další mele, přičemž se do akce zapojila hned čtveřice hráčů.
     
    09:08
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Josef Zajíc – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jiří Goiš – 2 min., hrubost).
     
    10:25
    Domácí započali rozehrávku ze svého pásma, přičemž to z velké vzdálenosti zkoušel Pala. Cikánek tentokráte zasahoval nemusel, střela byla zablokována.
     
    10:54
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Doležal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:20
    Plekanec se jako první dostal k volnému puku, který ihned předával na opačnou stranu. Vampola ale nedokázal zpracovat těžkou přihrávku, Přerov je pod tlakem.
     
    12:03
    Vampola našel u přední tyče Jelínka, který se ještě snažil najít Strnada, což se nepovedlo. Od levého kruhu zkoušel štěstí Plekanec, který našel pouze beton Klimeše.
     
    13:04
    K velice nebezpečnému zakončení si nabruslil Strnad, který opět trefil pouze připraveného Klimeše. Přerov doslova přežil oslabení, stále se hraje bez branek.
     
    13:29
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Mikuláš Zbořil – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jiří Goiš – 2 min., hákování).
     
    13:29
    Dvě minuty 5 na 3 pro Kladno!
     
    14:05
    Kladno tentokráte neuspělo na vhazování, avšak i přesto se dostalo k puku. Říha celkem dlouho operoval s pukem, nakonec ho předal na pravou stranu Plekancovi.
     
    14:17
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Petr Vampola – 2 min., sekání).
     
    15:02
    Zdálo se, že Plekanec vystaví svůj celek do ofsajdu, nakonec tomu tak ale nebylo. Černému se následně podařilo vyhodit do bezpečí, Nash musí až za vlastní branku.
     
    15:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je tu využitá přesilová hra 4 na 3 pro Kladno! Domácí nyní nezvládli bránění u levého kruhu, tam puk propadl na Melku, který celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na JIŘÍHO ŘÍHU, jehož nesmírně přesná rána švihem zapadla přesně pod břevno, na což byl Klimeš krátký.
    Asistence: Antonín Melka, Tomáš Plekanec.
    15:22 Jiří ŘÍHA - 0:1
     
    16:25
    Pšurný našel volného Zbořila, který se ihned pokusil tečovat puk na branku. Posléze se ještě k puku dostal obránce Malina, jehož prudká střela nebyla vůbec povedená.
     
    17:40
    Hra se o poznání uklidnila, mezitím se mezi kruhy dostal Plekanec, který po otočce ještě přihrával na modrou čáru, odkud Nash nebezpečně nahazoval na branku.
     
    19:02
    Moučkova přihrávka na Kratochvíla byla moc prudká, k puku se jako první dostal Cikánek. Na druhou stranu si to namířil Kubík, který ale trefil pouze Klimeše.
     
    19:40
    Domácí obrana vyhodila za cenu zakázaného uvolnění, hra se ještě jednou vrátí před Klimeše.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu, která byla hodně zajímavá. V samotném úvodu jsme sledovali celou řadu nedovolených zákroků, hlavní sudí vylučoval hned desetkrát. Postupem času ale hra uklidnila, čehož využilo Kladno, jenž vsítilo vedoucí branku, o kterou se postaral Říha. Sledujeme ale celkem vyrovnanou podívanou, přičemž směrem dopředu je nebezpečnější hostující celek. Přerov zkouší pálit ze všech stran, avšak Cikánek je stále stoprocentní.
     
    Střely na branku: 6 – 12.
    Trestné minuty: 10 – 10.
    Vhazování: 14 – 12.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé periody vyznělo lépe pro Přerov, i tentokráte se Pšurnému podařilo překonat Plekance. Domácí okamžitě nahazovali na branku.
     
    21:05
    Na modré čáře číhal Říha, jenž to zkoušel okamžitou střelou, kterou ale trefil pouze jednoho ze spoluhráčů. Vzápětí přečíslení táhl Plekanec, jehož ránu mezi ruku dokázal Klimeš zneškodnit.
     
    22:02
    Na druhé straně se po vhazování dostal k pohotové ráně Zbořil, jehož jedovka prosvištěla kousek vedle branky. Kladno má velké problémy s napadáním soupeře.
     
    22:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Zikmund dokázal předat puk PETRU VAMPOLOVI, který si sjel k pravému kruhu, odkud přesnou ránou propálil Klimeše, jenž byl i tentokráte krátký. Ani tentokráte se Přerov neprezentoval zodpovědnou defenzívou.
    Asistence: Ladislav Zikmund, Šimon Jelínek.
    22:21 Petr VAMPOLA - 0:2
     
    22:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    S domácím mužstvem to nevypadá vůbec dobře! Fantastickou práci nyní odvedl JIŘÍ ŘÍHA, který si sjel až za modrou čáru, načež si to drzým způsobem namířil až před Klimeše, který si nedokázal poradit s bekhendovým zakončením těsně nad lapačku. Vypadá to, že se v přerovské brance bude muset střídat!
    Asistence: Ladislav Zikmund, Patrik Machač.
    22:40 Jiří ŘÍHA - 0:3
     
    22:40
    Střídání v týmu HC ZUBR Přerov: ze hřiště odchází Lukáš Klimeš, přichází Michal Šurý.
     
    23:30
    Plekanec si sjel pro přihrávku až za vlastní branku, kde ještě spolupracoval s ŘÍhou. Přerov zřejmě zvolil vyčkávací taktiku, soupeř ale nemá potřebu se někam hnát.
     
    24:11
    Defenzivní povinnost si nyní splnil Kratochvíl, který zablokoval ránu od modré čáry. Na druhé straně to podél mantinelu zkoušel Gago, který ale narazil na důrazného Kehara.
     
    25:05
    Za brankou operoval Vampola, který ale manévrem nevyzrál na Davídka. Navíc se zrodila nadějná akce pro Kladno, tentokráte to zkoušel Strnad, jenž poprvé vážněji zaměstnal Šurého.
     
    26:10
    Další útočnou akci domácích táhl Doležal, který poté předával k modré čáře na Weinholda, jenž místo zakončení ještě přihrával podél pravého hrazení na Pšurného.
     
    27:05
    Kružík kroužil u levého mantinelu, avšak neustál souboj s jedním z protihráčů. Domácí se pokusili založit protiakci, přičemž Kratochvíl dojel mezi kruhy, odkud zaměstnal Cikánka.
     
    28:01
    Moučkovi se zamotal puk pod bruslí, což vedlo k protiútoku hostujícího celku. Říha našel naprosto volného Plekance, jehož rána příklepem směřovala kousek nad.
     
    29:03
    Kladno se nachází v naprosté pohodě, což je na herním projevu patrné. V tomto případě pálil Vampola, který trefil protihráče, k puku se jako první dostal jeden z jeho kolegů.
     
    29:27
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Robert Černý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:10
    Plekancovi se v tomto zápase na vhazování moc nedaří, Přerov tak hned v úvodu oslabení vyhodil až na druhou stranu. Vampolovi se ale okamžitým způsobem podařilo zavézt puk, přičemž tentýž hráč nevyzrál na Šurého.
     
    31:04
    Jelínkova zadovka měla najít Nashe, který s ní ale nepočítal. Rytíři se opět nastěhovali do útočné třetiny, přičemž kousek vedle branky pálil talentovaný Jelínek.
     
    31:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom hosté využívají přesilovou hru! Rytíři rozjeli velice rychlou kombinaci, přičemž Vampola předával puk na teč před branku, kde se velmi dobrou tečí prezentoval PATRIK MACHAČ, který zamířil mezi betony Šurého. Přerov to bude mít opět o poznání složitější!
    Asistence: Petr Vampola, Tomáš Plekanec.
    31:25 Patrik MACHAČ - 0:4
     
    31:52
    Oddechový čas pro domácí.
     
    32:10
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Kaut – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:35
    Melka jel sám na branku, přičemž ho jeden z protihráčů fauloval. Následovat bude trestné střílení, načež Novotný obdržel osobní trest do konce zápasu.
     
    32:35
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Robert Černý – trestné střílení, hákování).
     
    32:35
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Sýkora – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    32:35
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Martin Novotný – 10 min. osobní trest, nesportovní chování + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    32:35
    Melka vymyslel šikovnou kličku, přičemž se s pukem dostal k pravé tyčce, kde ale nedokázal přehodit ležící beton Šurého.
     
    32:35
    Chvíli se hrát nebude, domácí fanoušci totiž zasypávají ledovou plochou různými předměty.
     
    33:06
    Přerov právě vstřelil branku!
    Také domácí využívají přesilovou hru! Černý si klepl o přihrávku, kterou také obdržel. Cikánek zřejmě nic neviděl, i přesto se mu ale kotouč poradilo vyrazit před sebe, kde ale číhal JAKUB NAVRÁTIL, který už dorazil puk za dezorientovaného brankáře Kladna.
    Asistence: Robert Černý, Roman Pšurný.
    33:06 Jakub NAVRÁTIL - 1:4
     
    34:26
    Nashova rozehrávka nebyla z kategorie těch povedených, nicméně i přesto se jeho celek dostal do třetiny. Ztráta hracího předmětu přineslo zakázané uvolnění Přerova.
     
    35:07
    Doležal si sjížděl do volného prostoru, avšak nevyšlo mu zpracování neposedného puku. I přesto jsme sledovali zakončení, se kterým si Cikánek dokázal poradit.
     
    36:01
    Lakos nezazmatkoval, místo toho ještě oslovil volného Vampolu, který měl hodně času na zakončení, které ale směřovalo do nohy protihráče. Na druhé straně Sikora zaměstnal Cikánka.
     
    37:10
    Jelínek to zkoušel z hodně velkého úhlu, přičemž Šurý předvedl rutinní zákrok. Talentovaný forvard si ještě sjel před branku, což se nelíbilo dvojici domácích obránců.
     
    38:01
    Co scházelo! K volnému puku se jako první dostal hostující Kružík, který ale nezamířil do odkryté branky, nýbrž pouze do betonu domácího brankáře.
     
    39:22
    Vypadá to, že nám druhá třetina další branku už nenabídne. Kladno rozehrávalo z vlastního pásma, přičemž Plekanec zkoušel překvapit Šurého, což se nepovedlo. Na druhou stranu si to namířil Moučka.
     
    39:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna branka v domácí svatyni! Plekanec objel branku, přičemž zadovkou zakončoval na přední tyč, což mělo k vést k snadnému zákroku pro Šurého. V brankovišti se ale nejlépe zorientoval ADAM KUBÍK, který dotlačil puk do branky. Domácí ještě protestují!
    Asistence: Tomáš Plekanec, Antonín Melka.
    39:46 Adam KUBÍK - 1:5
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou také druhou třetinu, která opět vyšla lépe Kladnu. Hosté totiž zaznamenali velice povedený vstup do druhého dějství, v krátkém časovém sledu se totiž dostali do tříbrankového vedení, které posléze ještě navýšili o jednu branku. Kladno dokonce ještě jelo trestné střílení, avšak Melka v něm neuspěl. Záhy se k první brance dostal také domácí celek, avšak konečné slovo druhé třetiny mělo opět Kladno, které v poslední minutě vstřelilo pátou branku.
     
    Střely na branku: 19 – 33.
    Trestné minuty: 52 – 12.
    Vhazování: 29 – 26.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro Kladno, které se pokusilo poprvé zaútočit. Na červené čáře se ale nacházel Pšurný, jenž zablokoval přihrávku.
     
    40:34
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Adam Kubík – 2 min., podrážení).
     
    41:10
    Sikorovi se tentokráte podařilo uspět na vhazování, čímž svému celku zajistil útočnou třetinu. To moc dlouho netrvalo, neboť Nash vyhodil kotouč do středního pásma.
     
    42:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilová hra domácího celku! Hned ke dvěma střeleckým pokusům se dostal domácí Pala, jehož druhou ránu ještě dokázal tečovat TOMÁŠ DOLEŽAL, který poslal puk přesně pod břevno. Cikánek zřejmě vůbec nic neviděl, domácí ale potřebují vstřelit ještě tři branky.
    Asistence: Radomír Pala, Jakub Navrátil.
    42:13 Tomáš DOLEŽAL - 2:5
     
    42:57
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Patrik Machač – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:09
    Nyní se hrací předmět dostal mimo hrací plochu, o což se postaral hostující zadák Lakos. Vylučovat se tentokráte nebude, vhazovat se bude po pravici Cikánka.
     
    43:41
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Brendon Nash – 2 min., hrubost).
     
    44:10
    Do zajímavé pozice si sjel Pala, který při zakončení ale zlomil hokejku. Výsledkem byla slaboučká rána, se kterou si hostující brankář Cikánek dokázal poradit.
     
    44:29
    Záhy se ale jeden z domácích dostal do vyložené šance, avšak fantastický zákrok Cikánka nepřipustil změnu skóre. Po delší době se před brankou strhla menší mela.
     
    45:08
    Malina se podél pravého hrazení dostal za modrou čáru, načež jeho celek rozjel klasickou přesilovkou kombinaci. Nabito dostal Malina, který pálil kousek vedle branky.
     
    46:01
    Ani tentokráte se Kladnu nepodařilo vyhodit, což ale nemuselo vadit. Malina totiž tak dlouho vyčkával na střelu, až ho na modré čáře dokázal důrazně dohrát Vampola.
     
    47:01
    Gagova rozehrávka na Tomiho byla moc prudká, z čehož pochopitelně vzniklo zakázané uvolnění. Další strkanice, kterou ale rozhodčí dokázali včas "uhasit".
     
    48:02
    Tohle je škoda pro Kladno. Domácí totiž propadli v defenzívě, do přečíslení se dostávala trojice protihráčů, avšak Kaut uspěchal svůj přechod do útočné třetiny.
     
    48:28
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Plekanec – 2 min., sekání).
     
    49:03
    Lakos ihned po vhazování vyhodil za Šurého svatyni, kde Pala málem chyboval v rozehrávce. Vzápětí nepovedená kombinace domácích, směrem kupředu spěchá Strnad.
     
    50:03
    Zajícovi se podařilo zablokovat nahození z hokejky Weinholda, následně Přerov pořádně zamáčkl svého soupeře. Sýkora v roli režiséra dlouho váhal, načež sudí signalizoval postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    51:01
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Michal Gago – 2 min., sekání).
     
    51:25
    Plekancovo vyhrané vhazování připravilo střeleckou pozici pro Nashe, který pouze trefil brankáře do vyrážečky. Zubři se nejlépe zorientovali, poté vyhodili do bezpečí.
     
    52:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytířům se přesilové hry zkrátka daří! Strnad dokázal najít naprosto volného Nashe, který si sjel mezi kruhy, odkud tvrdou ránou trefil Šurého do betonu, od kterého se ale puk odrazil na hokejku ŠIMONA JELÍNKA, který bezpečným způsobem zametl touš do odkryté branky.
    Asistence: Tomáš Plekanec, Jakub Strnad.
    52:18 Šimon JELÍNEK - 2:6
     
    53:05
    Svedlund měl celkem velké starosti s rozehrávkou, nakonec to ale zvládl na jedničku. Domácí to ještě nezabalili, avšak Pšurný se na pravém křídle k puku vůbec nedostal.
     
    54:10
    Domácí tábor se nyní dožadoval nedovoleného zákroku, sudí tentokráte vylučovat nebudou. Na druhé straně jsme sledovali protiútok, Jelínkova rána ale byla zablokována.
     
    55:01
    Cikánek si musel dát pozor na padající kotouč, který se mu podařilo vyrazit. Následně na zemi skončil Zajíc, kterého u pravého hrazení čistým způsobem poslal na zem Goiš.
     
    55:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sedmá branka v domácí brance! Chybná rozehrávka domácího celku putovala na hokejku zkušeného Vampoly, který si v tandemu všiml TOMÁŠE REDLICHA, jenž měl dostatek času na zakončení. Střela směřovala mezi nohy Šurého, který určitě němá čisté svědomí!
    Asistence: Petr Vampola, Jakub Strnad.
    55:52 Tomáš REDLICH - 2:7
     
    56:33
    Rytíři se pustili do dalšího útočného výpadu, tentokráte se ale jednalo o nastřelení puku podél mantinelu, které se nedostalo k Hajnému, nýbrž pouze na hokejku Moučky.
     
    57:09
    Šurý si připsal ještě jeden zákrok, tentokráte se ale nejednalo o nic závratného. Následuje poslední komerční přestávka tohoto zápasu, fanoušci pomalu a jistě opouštějí stadion.
     
    59:02
    Utkání nám spěje k závěrečnému hvizdu, o vítězi tohoto zápasu je už delší dobu rozhodnuto. Přerov se ještě pokouší o kontaktní branku, ke které je žene také zaplněný stadion.
     
    59:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hostující celek je i nadále při chuti! Tentokráte se o zavezení puku postaral Kubík, který bekhendovou přihrávkou našel LADISLAVA ZIKMUNDA, který rovněž měl dostatek času na zakončení, jenž směřovalo přesně nad rameno Šurého. Hodně nepovedené představení Přerova!
    Asistence: Adam Kubík.
    59:15 Ladislav ZIKMUND - 2:8
     
    59:15
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Milan Davídek – 2 min., nesportovní chování).
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Také třetí čtvrtfinálové utkání vyznělo lépe pro Kladno, které svého soupeře porazilo vysoko 8:2. Hlavní rozdíl byl v jednoduchosti útočných akcí, přičemž hosté byli celou dobu nesmírně nebezpeční. Přerov dnes nesehrál nejpovedenější utkání, nepřidali se k tomu ani oba brankáři, kteří dohromady inkasovali hned osmkrát. Kladno bude v zítřejším utkání usilovat o ukončení celé série, naopak Přerov by chtěl konec sezóny oddálit minimálně do pátku. (21:02:50)

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 34. Navrátil (R. Černý, Pšurný), 43. T. Doležal (Pala, Navrátil) – 16. J. Říha (Melka, Plekanec), 23. Vampola (Zikmund, Jelínek), 23. J. Říha (Zikmund, Machač), 32. Machač (Vampola, Plekanec), 40. Kubík (Plekanec, Melka), 53. Jelínek (Plekanec, J. Strnad), 56. Redlich (Vampola, J. Strnad), 60. Zikmund (Kubík)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (23. Šurý) – R. Černý, M. Novotný, Zbořil, Pala (A), Weinhold, Malina, M. Pohl – Navrátil, Pšurný, T. Doležal (A) – Tomi, T. Sýkora (C), Sikora – Š. Kratochvíl, Moučka, Goiš – Davídek, F. Dvořák, Gago.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – J. Říha, Kehar, Zajíc, Nash, Svedlund, Lakos, Zelingr – Melka, Plekanec (A), Kubík – J. Strnad (C), Vampola (A), Redlich – Zikmund, Machač, Jelínek – Kružík, T. Kaut, Hajný.

    Rozhodčí: Koziol, Sýkora – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 3000
    Přerov 1 4 Kladno
    #1 Pátek 01.03.2019 • 18:00
    Kladno - Přerov 4:2
    #2 Sobota 02.03.2019 • 16:00
    Kladno - Přerov 4:0
    #3 Úterý 05.03.2019 • 18:00
    Přerov - Kladno 2:8
    #4 Středa 06.03.2019 • 18:00
    Přerov - Kladno 2:1
    #5 Pátek 08.03.2019 • 18:00
    Kladno - Přerov 4:1
    thejrc.org