New Jersey – Columbus 1:2 (0:2 po s.n.) | Boston – Carolina 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Ottawa 5:4 (2:0 po s.n.)
Pittsburgh – Florida 3:2 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.)
Dallas – NY Rangers 1:0 (kon.) | Colorado – Detroit 4:3 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:3 (kon.)
Los Angeles – Montreal 1:3 (kon.)
po s.n. (2:0)
New York Islanders
5:4 (1:0, 3:2, 0:2 - 0:0)
Ottawa Senators
Středa 06.03.2019, 01:08 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jordan EBERLE - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Islanders.
    Autorem rozhodujícího gólu je JORDAN EBERLE.
    55:20 Jean-Gabriel PAGEAU - 4:4
     
    55:20
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Rozhodčí gól nakonec uznali! Nelson podle všeho vrazil do Tkachuka tak, aby ten sestřelil brankáře Lehnera. Autorem branky je JEAN-GABRIEL PAGEAU, který puk dorážel do odkryté klece. Asistence: Brady Tkachuk, Magnus Pääjärvi.
    47:38 Bobby RYAN - 4:3
     
    47:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    BOBBY RYAN se prosadil k teči před brankovištěm po střele Wolanina od modré a usměrnil puk za záda Lehnera, který nestihl zareagovat. Asistence: Christian Wolanin, Zack Smith.
    30:02 Ross JOHNSTON - 4:2
     
    30:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Andersonovi se sice podařilo vyrazit střelu Komarova, který se dostal k zakončení po nedůrazů hostí neschopných vyhodit puk ze svého pásma, ale tím akce Islanders neskončila. K puku se protlačil ROSS JOHNSTON, který nasměroval střelu do ramene Andersona. Ten střelu vyrazil trochu nešťastně zpátky do Johnstona, od něhož se puk odrazil až do branky. Asistence: Leo Komarov, Casey Cizikas.
    26:32 Oscar LINDBERG - 3:2
     
    26:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Neuběhlo moc času a hosté vsítili kontaktní gól! Lehner se nedokázal zbavit, nebo schovat, puk po střele Boedkera. Naopak mu propadl do brankoviště, kam se po dorážce natáhl OSCAR LINDBERG. Asistence: Mikkel Bødker, Anthony Duclair.
    25:45 Anders LEE - 3:1
     
    25:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté jsou v problémech. Oslabení sice nakonec ubránili, ale vzápětí inkasují třetí gól. A to i s pořádnou dávkou smůly. Střela Leddyho šla možná mimo, jenže Harpur si puk srazil směrem na svou branku. Před brankovištěm ještě protečoval sražený puk ANDERS LEE. Asistence: Nick Leddy, Johnny Boychuk.
    22:34 Devon TOEWS - 2:1
     
    22:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Parádní akce domácích! Ve vlastním pásmu ze zmocnil puku Dal Colle, který přebruslil téměř celé kluziště a z levé strany našel přesným obloučkem rozjetého DEVONA TOEWSE, který si rukou sklepl puk před sebe a následně střelou do protipohybu brankáře vrací vedení na stranu Islanders. Asistence: Michael Dal Colle.
    20:26 Brian GIBBONS - 1:1
     
    20:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté i tak dokázali vyrovnat! BRIAN GIBBONS vyslal krásnou střelu od modré, která propadla až za záda brankáře Lehnera. Asistence: Thomas Chabot, Colin White.
    08:22 Brock NELSON - 1:0
     
    08:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté napřed zabránili rodícímu se úniku domácích, ale chybovali v rozehrávce a nechali se o puk obrat ještě ve vlastním pásmu. I tak z toho Islanders dokázali vymyslet přečíslení dvou na jednoho. Baileyho střelu z pravého křídla Anderson vyrazil jen na levou stranu na hokejku BROCKA NELSONA, který se z dorážky nemýlil. Asistence: Josh Bailey.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 9. B. Nelson (Jo. Bailey), 23. D. Toews (Dal Colle), 26. Lee (Leddy, Boychuk), 31. Johnston (Komarov, Cizikas), rozh. náj. Eberle – 21. Gibbons (Chabot, White), 27. O. Lindberg (Bødker, Duclair), 48. B. Ryan (Wolanin, Z. Smith), 56. Pageau (B. Tkachuk, Pääjärvi)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Jordan Eberle (NYI)
    1:0   Thomas Chabot (OTT)
    2. série:
    2:0   Mathew Barzal (NYI)
    2:0   Bobby Ryan (OTT)


    New York Islanders: Lehner (56. Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, D. Toews, Mayfield – Komarov, B. Nelson, Lee (C) – Jo. Bailey (A), Barzal, Beauvillier – Eberle, Filppula, Ladd (A) – Dal Colle, Cizikas, Johnston.
    Ottawa Senators: C. Anderson (A. Nilsson) – DeMelo, Chabot, Ceci, Harpur, Borowiecki (A), Wolanin – Gibbons, White, B. Tkachuk – Pääjärvi, Tierney, Balcers – B. Ryan, Pageau (A), Z. Smith (A) – Bødker, O. Lindberg, Duclair.

    Rozhodčí: Hebert, Pochmara – Devorski, Brisebois

    Diváci: 11445
    thejrc.org