New Jersey – Columbus 1:2 (0:2 po s.n.) | Boston – Carolina 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Ottawa 5:4 (2:0 po s.n.)
Pittsburgh – Florida 3:2 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.)
Dallas – NY Rangers 1:0 (kon.) | Colorado – Detroit 4:3 (po pr.) | Arizona – Anaheim 1:3 (kon.)
Los Angeles – Montreal 1:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Winnipeg Jets
Středa 06.03.2019, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:03 Jacob TROUBA - 5:2
     
    55:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hodně kuriózní branka, prosazuje se hostující celek JACOB TROUBA nahodil ze středního pásma na mantinel, Andrej Vasilevskij vyjel za svou branku, kam čekal, že se kotouč odrazí. Ten se zvláštně od mantinelu odrazil do branky. Asistence: Connor Hellebuyck.
    49:50 Brayden POINT - 5:1
     
    49:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí celek přidává v přesilovce další branku. Skvělý pas Kučerova přetavil v povedenou střelu pod horní tyčku BRAYDEN POINT. Asistence: Nikita Kučerov a Steven Stamkos.
    44:20 Cédric PAQUETTE - 4:1
     
    44:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí celek přesilovku sice neproměnil, ale prosazuje se nyní. Hodně podobná rána jako při třetí brance Tampy, tentokrát tvrdou ránu pod horní tyčku vyslal z první zakončující CÉDRIC PAQUETTE. Asistence: Mathieu Joseph a Adam Erne.
    34:26 Steven STAMKOS - 3:1
     
    34:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí celek vede o dvě branky, hostující nový brankář si ještě ani nesáhl na kotouč a už inkasuje. STEVEN STAMKOS vyslal ránou z první z kruhu tvrdou ránu, která zapadla přesně k tyčce. Asistence: Victor Hedman a Nikita Kučerov.
    28:58 Adam ERNE - 2:1
     
    28:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bleskové přenesení hry a domácí celek se dostává do vedení, skvěle to udělal Mathieu Joseph. Ten dostal kotouč do útočného pásma, načasoval přesně pas na ADAMA ERNEHO, jehož projektil zapadl přesně do brány. Asistence: Mathieu Joseph a Anthony Cirelli.
    06:31 Blake WHEELER - 1:1
     
    06:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá, skvěle to sehrál hostující celek. Patrik Laine se dostal do útočného pásma, předložil přihrávku najetému BLAKU WHEELEROVI, jehož projektil zapadl přesně za přemisťujícího se brankáře Tampy. Asistence: Patrik Laine a Jacob Trouba.
    01:34 Yanni GOURDE - 1:0
     
    01:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí celek se bleskově dostává do vedení. Ondřej Palát vymyslel skvělou přihrávku, díky které se dostal YANNI GOURDE do brejku. Svůj blafák zakončil parádní střelou pod horní tyčku. Asistence: Ondřej Palát a Dan Girardi.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 2. Gourde (Palát, Girardi), 29. Erne (Joseph, Cirelli), 35. Stamkos (Hedman, Kučerov), 45. Paquette (Joseph, Erne), 50. B. Point (Kučerov, Stamkos) – 7. Wheeler (Laine, Trouba), 56. Trouba (Hellebuyck)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Girardi, McDonagh, Černák, Sergačjov, Strålman – Palát, Stamkos, Gourde – T. Johnson, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, J. T. Miller – Erne, Paquette, Joseph.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (35.–38. Brossoit) – Beaulieu, Trouba, D. Kulikov, T. Myers, Chiarot, Niku – Laine, Scheifele, Wheeler – Connor, K. Hayes, Ehlers – B. Tanev, Copp, Little – Perreault, P. Lindholm, Roslovic.

    Rozhodčí: Watson, Rehman – Kovachik, Nagy

    Diváci: 19.092
    thejrc.org