Sokolov – Nymburk 8:0 (kon.) | Klatovy – Kolín 2:4 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 3:1 (kon.)
Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 9:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kopřivnice 5:4 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 1:5 (kon.)
Šumperk – Písek 6:0 (kon.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:4 (0:1, 3:2, 2:1) Stav série: 2:1
HC ISMM Kopřivnice
Středa 06.03.2019, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Dámy a pánové mohli jsme být svědky historie! Brankář Čeněk Novák mířil na prázdnou branku, kterou minul o pár centimetrů!
     
    58:24
    Petr Hromada na střídačce, Tatra se pokusí vyrovnat stav utkání na 5:5.
     
    58:24
    Oddechový čas pro hosty. Kopřivnice s největší pravděpodobností půjde do power play!
     
    56:35
    Jakub Mach adresoval přihrávku před branku na Dominika Suchého. Hráč hostů dosáhl na kotouč, ale nedokázal ho usměrnit do branky!
     
    54:39
    Pokus Adama Kofroně byl těsně před Novákem tečovaný, nicméně domácí gólman stihl včas vykopnout svůj levý beton!
     
    53:42
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Šest minut před koncem máme zaděláno v Kotlině na pořádné drama! Adam Červenka ze svého obranného pásma nabral rychlost a předložil puk na ADAMA KOFRONĚ. Tříbrankový střelec z minulého zápasu dostal i tentokrát puk za Nováka, když ho prostřelil mezi betony! Asistence: Adam Červenka.
     
    51:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do vedení o dvě branky, a to opět v přesilové hře! Valovu střelu zablokovalo tělo některého z hráčů. Puk se příhodně odrazil pro KRYŠTOFA KULHÁNEK. Obránce Havlíčkova Brodu našel volné místo u pravé tyče! Asistence: David Kozlík a David Michálek.
     
    51:35
    Nádherná akce domácího výběru, ale ještě lepší zákrok Hromady. Maskovaný muž Tatry se dokázal na poslední chvíli přesunout proti pokusu jednoho z domácích hráčů. Ačkoliv puk neměl ve své výstroji o zbytek se postarali důrazní spoluhráči!
     
    50:31
    Výborný Petr Hromada, který drží Kopřivnici ve hře! Maskovaný muž se roztáhl na brankovišti, aby zneškodnil střelu Semráda, což se mu povedlo. Z následných dorážek Bruslařů se neujala ani jedna!
     
    50:12
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (Pěnčík – 2 min., hákování).
     
    48:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině máme další obrat ve skóre, tentokrát se o to postarali domácí hráči! Od modré čáry nahazoval kotouč Dominik Vacík a těsně před Hromadou ho tečoval DAVID KOZLÍK! Forvard Bruslařů má formu, jelikož je to jeho třetí gól v posledních dvou zápasech! Asistence: Dominik Vacík a Tomáš Chlubna.
     
    45:17
    Přihrávku mezi čárky dostal Adam Červenka, ten ale nedokázal dostat kotouč za domácího brankáře!
     
    44:36
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Šmíd – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:01
    Kopřivnice z nenápadné akce mohla vstřelit další branku! Tentokrát se vyznamenal brankář Novák, jenž několikrát utěsnil prostor u levé tyče!
     
    39:54
    David Kozlík teď vyzval skvělou přihrávkou ke skórování Miroslava třetinu. Domácí kapitán si na Hromadu nepřišel, i když hostující gólman si nebyl jistý, kde má kotouč. Nakonec za pomoci svých spoluhráčů vše zvládl!
     
    38:19
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tatra v přesilové hře vyrovnává podruhé v zápase skóre! Jakub Mach našel před levou štanglí MARTINA TOMÁŠKA, který nadvakrát přehodil beton Čeňka Nováka! Asistence: akub Mach a Dominik Suchý.
     
    36:26
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Semrád – 2 min., držení).
     
    35:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině máme opět vedení na straně domácího celku! Po buly se do střely dostal Petr Kuchta, jenž ztroskotal na Hromadovi, ale jako buldozer sledoval volný kotouč DAVID KOZLÍK. Urostlý útočník dostal puk za bezmocného Hromadu! Asistence: Tomáš Chlubna a Petr Kuchta.
     
    30:27
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (Imrich – 2 min., držení).
     
    28:06
    Velký závar před brankou Petra Hromady! Maskovaný fantom nejprve vytáhl pokus Petra Kuchty a potom si poradil s dorážkami Michálka a dalších hráčů v červených dresech. Důležité okamžiky pro hosty!
     
    27:05
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tatra srovnává krok se svým vyzyvatelem! ADAM ČERVENKA prokázal šikovné ruce, když projel přes celé pásmo, až mezi kruhy. Hostující útočník vystřelil na lapačku Nováka, který nedokázal zkrotit prudký puk v rukavici! Asistence: Ondřej Sluštík.
     
    24:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři potřetí v sérii otáčejí vývoj utkání! Tomáš Semrád krásným pasem přes kříž pásma našel u levé tyče volného MIROSLAVA TŘETINU! Domácí kapitán dokázal dostat puk do poloprázdné klece Tatry! Asistence: Tomáš Semrád a Jan Milfait.
     
    23:46
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (Tomášek – 2 min., podrážení).
     
    23:37
    Třetina měl na holi další branku. Rychle objel svatyni Hromady a snažil se o rychlé zasunutí puku za tyčku. Gólman hostů se stihl včas přemístit!
     
    20:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vyrovnávají stav utkání v přesilové hře! Tomáš Semrád nabídl svoji dělovku na hůl JANU MILFAITOVI, jež ji usměrnil za Hromadova záda! Asistence: Tomáš Semrád a Kryštof Kulhánek.
     
    20:20
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (Stříž – 2 min., hákování).
     
    19:05
    Do střelecké pozice se dostal obránce Tomáš Semrád, který neuspěl, ale na brankovišti Kopřivnice se shromáždilo několik hokejek, které nedokázaly dostat puk za brankovou čáru!
     
    18:39
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (Fojtík – 2 min., hákování).
     
    16:36
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice otevírá střelecký účet dnešního utkání! Martin Tomášek vyhrál čistě buly na Davida Stříže, který se s ničím nerozpakoval a poslal touš na branku. Puk těsně před Novákem tečoval DOMINIK SUCHÝ, jenž rozjásal hostující fanoušky! Asistence: David Stříž a Martin Tomášek.
     
    15:20
    Do zajímavé příležitosti se dostal David Kozlík. Forvard Bruslařů nedokázal dostat puk za Hromadu, který si poradil i tentokrát!
     
    12:43
    David Michálek nahrál před branku Luboši Voříškovi, který nedokázal zvednout puk nad levý beton Hromady.
     
    08:03
    Tomáš Semrád našel rozjetého Jana Milfaita. Útočník druhé formace předvedl drzí průnik, když mířil mezi ruku a tělo Hromady. Maskovaný muž jedovatou ránu chytá!
     
    06:00
    Jan Milfait přišel v obranném pásmu o kotouč a toho využil Martin Tomášek. Urostlý forvard trefil z velkého nápřahu horní tyčku!
     
    05:05
    Miroslav Třetina vybídl ke skórování Luboše Voříška, který trefil levý beton Hromady!
     
    02:13
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Šmíd – 2 min., podrážení).

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 21. Milfait (Semrád, Kulhánek), 25. Třetina (Semrád, Milfait), 36. Kozlík (Kuchta, Chlubna), 49. Kozlík (Vacík, Chlubna), 52. Kulhánek (Kozlík, Michálek) – 17. Suchý (Stříž, Tomášek), 28. Červenka (O. Sluštík), 39. Tomášek (J. Mach, Suchý), 54. Kofroň (Červenka)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Semrád, Nepokoj, Kulhánek, Vala, Šmíd, Vacík, Kopic – Přidal, Třetina (C), Michálek – Milfait (A), Matušík, Voříšek (A) – Kozlík, Ludvík, Beneš – Chlubna, Kuchta, Cachnín
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Stříž (A), Imrich, Ficek, Krutil, Puškár, Fojtík – Pěnčík, Hrubý, Korec, J. Mach (C), M. Mach, Červenka, Suchý, Tomášek, Kofroň, Gola, O. Sluštík (A)

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Ondřej Bohuněk, Jiří Roupec

    Diváci: 805
    Havlíčkův Brod 3 2 Kopřivnice
    #1 Sobota 02.03.2019 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Kopřivnice 4:3 po prodl.
    #2 Pondělí 04.03.2019 • 18:00
    Kopřivnice - Havlíčkův Brod 5:4 po prodl.
    #3 Středa 06.03.2019 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Kopřivnice 5:4
    #4 Pátek 08.03.2019 • 18:00
    Kopřivnice - Havlíčkův Brod 4:3 po prodl.
    #5 Neděle 10.03.2019 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Kopřivnice 7:1
    thejrc.org