Pardubice – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:0 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 5:1 (kon.) | Sparta – Liberec 5:2 (kon.)
Chomutov – Olomouc 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:3 (0:1, 3:1, 2:1)
HC Olomouc
Pátek 08.03.2019, 18:00 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:37 Miroslav HOLEC - 5:3
     
    56:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po vhazování se Olomouc dostala do vyložené šance. František Skladaný přihrál mezi kruhy, kde se nacházel osamocený MIROSLAV HOLEC. Jeho pokus byl tak přesný, že se od brankové konstrukce odrazil do branky. Asistence: František Skladaný.
    55:47 Ronald KNOT - 5:2
     
    55:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejprve si Jakub Sklenář zadribloval s pukem před brankou a pak krosovou přihrávkou našel na modré čáře RONALDA KNOTA. Chomutovský bek zvedl hlavu a střelou do levé šibenice využívá další početní výhodu. Asistence: Jakub Sklenář a Jan Stránský.
    51:33 Ronald KNOT - 4:2
     
    51:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Cink a gól! Vladimír Růžička v přesilové hře přihrál po modré čáře na RONALDA KNOTA. Zakončení chomutovského beka zamířilo do brankové konstrukce a od ní za brankovou čáru. Asistence: Vladimír Růžička a Jan Stránský.
    37:06 Michal MATIAŠKO - 3:2
     
    37:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Juniorská spolupráce nasvědčuje tomu, že poslední dvacetiminutovka bude hodně zajímavá. Od modré čáry vystřelil Matúš Hlaváč, jehož pokus mezi kruhy tečoval MICHAL MATIAŠKO. Po jeho práci byl Justin Peters v brance Chomutova bezmocný. Asistence: Matúš Hlaváč.
    36:25 Vladimír RŮŽIČKA - 3:1
     
    36:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Individuální akce opět do zlaté helmy! VLADIMÍR RŮŽIČKA si v rychlosti položil Branislava Konráda a poté zasunul černou gumu po ledě do prázdné branky. Asistence: Pavel Klhůfek a Lukáš Kovář.
    34:45 Vladimír RŮŽIČKA - 2:1
     
    34:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je branka, kterou Chomutov potřeboval! Pavel Klhůfek přihrál přesně mezi kruhy, kde se nacházel VLADIMÍR RŮŽIČKA, jenž po ledě prostřelil slovenského brankáře v kleci Mory. Asistence: Pavel Klhůfek a Lukáš Blaha.
    22:41 Bohumil JANK - 1:1
     
    22:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    ROCKNET ARNÉNA bouří, protože je vyrovnáno! Brett Flemming si najel z pozice beka až do rohu, odkud krosem přihrál na levou stranu. V kruhu pro vhazování se nacházel BOHUMIL JANK, jehož pokus zamířil do protější šibenice Konrádovy branky. Asistence: Brett Flemming a Jan Stránský.
    10:08 Jan KÁŇA - 0:1
     
    10:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se jako první dočkala branky a nutno říct, že zaslouženě! Petr Kolouch z rohu viděl před brankou nikým nehlídaného JANA KÁŇU, jenž z jedné poslal kotouč do levé části branky. Asistence: Petr Kolouch a Bruno Mráz.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 23. Jank (Flemming, J. Stránský), 35. V. Růžička (Klhůfek, Blaha), 37. V. Růžička (Klhůfek, L. Kovář), 52. Knot (V. Růžička, J. Stránský), 56. Knot (Sklenář, J. Stránský) – 11. J. Káňa (Kolouch, Mráz), 38. Matiaško (Hlaváč), 57. Holec (Skladaný)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Flemming, Jank, Knot, L. Kovář, Blaha, Dietz, Valach – T. Svoboda, V. Růžička (A), Tomica (C) – Duda, Raška I, Sklenář – Klhůfek, Chlouba, Chrpa – J. Stránský, Vantuch, A. Dlouhý.
    HC Olomouc: Konrád (Mokrý) – L. Rutar, Vyrůbalík (C), Dujsík, Švrček, Škůrek, Hlaváč, A. Rutar – Mráz, Kolouch, J. Káňa – V. Tomeček, Strapáč, Burian (A) – Holec, Skladaný, Laš – Podlaha, Handl, Matiaško.

    Rozhodčí: Horák, Obadal – Ondráček, Ganger

    Diváci: 3 142
    ocianews.com