Olympik Mělník – FTZS Liberec 6:5 (kon.) | Chrudim – Helas Brno 4:0 (kon.) | VŠB-TU Ostrava – Interobal Plzeň 1:4 (kon.)
Sparta – Uherské Hradiště 9:0 (kon.)
konec
Sparta Praha
9:0 (2:0)
Bazooka CF Uherské Hradiště
Pátek 08.03.2019, 20:30 • Arena Sparta, Praha • 1. Futsal liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    36:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlé! Sparťanům netrvalo dlouho a sparťané přidávají další branku! Drahovský našel LUKÁŠE KŘIVÁNKA, který střelou pod víko hostující branky dává gól svým bývalým spoluhráčům. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    36:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byl gól! Kunický doplatil na své útočné výjezdy a od WILDEHO dostal ukázkový gól přes celé hřiště! Bez asistence.
     
    30:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    MICHAL SEIDLER nasadil Kunickému jesle a poměrně ponižujícím způsobem dává další gól! Hostující hráči by konec dnešního utkání zřejmě uvítali, co nejdříve. Asistence doplníme.
     
    29:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Wilde si ťuknul míč s TOMÁŠEM DRAHOVSKÝM, který přízemní střelou nekompromisně proměňuje už šestou sparťanskou branku. Asistence: Wilde.
     
    26:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu další branka Sparty! TOMÁŠ VNUK střílí už pátý gól sparťanského týmu, čímž zřejmě rozhoduje dnešní utkání. Bez asistence.
     
    22:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tah tohle je velmi slušný začátek do poločasu! Vnuk z rohu poslal míč na FOUDA AMRANIHO, který střelou do šibenice posílá Spartu už do čtyřbrankového vedení. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    20:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tomáš Vnuk našel na levém křídle volného FOUDA AMRANIHO, který střelou do levé šibenice prostřelil přesouvajícího se Kunického. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    14:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Cupák zády k brance poslal míč na TOMÁŠE VNUKA, který propasoval míč mezi tyčí a Kunickým. Sparta jde tak do dvoubrankového vedení. Asistence: David Cupák.
     
    05:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    MICHAL SEIDLER se s jistotou povodil míč do středu a tvrdou střelou k pravé tyči poslal domácí favority do vedení! Kunický se po dobře umístěné střele marně natahoval. Asistence: David Cupák.

    Libor Kokoška

    Branky: 6. Seidler (Cupák), 15. Vnuk (Cupák), 21. Amrani (Vnuk), 23. Amrani (Vnuk), 27. Vnuk, 30. Drahovský (Wilde), 31. Seidler, 37. Wilde, 37. Křivánek (Drahovský)


    Sparta Praha: Vahala (Gerčák) – Seidler(C), Drahovský, Vnuk, Cupák, Wilde, Novak, Grbeša, Angellott, Amrani, Křivánek, Hora
    Bazooka CF Uherské Hradiště: Kunický – Šarközy, Slaný, Maniatis, Čtvrtníček, Németh, Ťok, Sopůšek (C), Ťažký

    Rozhodčí: Jan Kliner, Tomáš Markovský
    thejrc.org