Havlíčkův Brod – Jihlava 3:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:5 (0:0, 2:3, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Pátek 08.03.2019, 16:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • O udržení
Partner:
     
    59:56
    Na závěr ještě jedna šance, tentokrát na druhé straně, když se proti jihlavskému střelci zaskvěl Martin Nedvěd, jenž vytasil dobrý zákrok lapačkou.
     
    59:45
    Myslím si, že to byl Matěj Škareda, který mohl snížit, ale v rychlosti promáchl kotouč, který byl před odkrytou brankou Javůrka!
     
    53:57
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Najman – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Karoš – 2 min., hrubost).
     
    49:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si bere svoje dvoubrankové vedení zpět! TOMÁŠ VALA objel branku Nedvěda, po které sice neuspěl, ale z následné dorážky našel mezírku mezi levým betonem a tyčkou!
     
    47:55
    Martin Nedvěd vyjel pro volný kotouč, ale při snaze rozehrát trefil svého obránce a napadajícího útočníka. Puk vyplaval těsně u pravé tyče!
     
    45:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vsítili kontaktní branku a na drama je pořádně zaděláno! Před Javůrkem se nacházelo několik holí a jedna z nich byla i MARKA TECLA, který uklidil kotouč do branky a připisuje si v dnešním utkání hattrick! Asistence: Štěpán Dudycha.
     
    43:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla jde do dvoubrankového trháku! Tomáš Vala se nacházel za brankou, odkud vybídl ke skórování TOMÁŠE CHLUBNU. Jihlavský útočník si sjel až před Nedvěda, které překonal střelou k levé tyči! Asistence: Tomáš Vala.
     
    43:10
    Tlak domácího výběru nenese kýžený efekt, naopak na druhé straně ujel do brejku navrátilec z trestné Tomáš Vala, který tváří tvář neuspěl!
     
    40:54
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vala – 2 min., podrážení).
     
    39:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava otáčí vývoj utkání na svoji stranu! Zcela sám jel na Martina Nedvěda JIŘÍ DOLEŽAL! Hostujíc útočník tváří tvář pověsil kotouč pod horní tyč! Asistence: Lukáš Mareš.
     
    38:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají skóre! Brožův pokus byl zablokovaný, ale k volnému puku se dostal JAKUB KRAJÍČEK, který ho na několik pokusů dostal za Nedvěda! Asistence: Vítězslav Brož.
     
    36:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si berou svůj náskok zpět! Cachnínova střela byla před Javůrkem sražena, ale hostující gólman stihl ještě zasáhnout. K odraženému puku se dostal MAREK TECL, jenž ho nadvakrát došťoural za brankovou čáru! Asistence: Richard Cachnín.
     
    34:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se prosazuje krátce po skončení přesilové hry! Martin Barák nahrál na levý kruh MARTINU ZADRAŽILOVI, a ten střelou na bližší tyč propálil Nedvěda! Asistence: Martin Barák a Jiří Doležal.
     
    32:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Tecl – 2 min., podrážení).
     
    29:52
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Smolko – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:05
    Nebezpečná rána od modré, která byla ještě před Javůrkem tečovaná, nicméně gólman Dukly nemusel zasahovat!
     
    25:04
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vala – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:10
    Martin Barák si hned po buly vybruslil na osu hřiště, odkud nepříjemně vypálil. Jeho pokus nebyl přesný!
     
    22:18
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pártl – 2 min., podrážení).
     
    21:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou z nenápadné akce do vedení! Jakub Petržilka byl sám před Javůrkem, kterého nepřekonal, nicméně odražený puk se mu vrátil na hůl. Kus černé gumy předložil osamocenému MARKU TECLOVI a ten prostřelil hostujícího gólmana mezi betony! Asistence: Jakub Petržilka a Richard Cachnín.
     
    19:14
    Richard Cachnín měl na holi gól! Člen elitního útoku, ale nedokázal nasměrovat kotouč do branky, když trefil dobře postaveného Javůrka.
     
    16:05
    Nebezpečná akce na druhé straně! Do přečíslení dva na jednoho se dostal zakončující Tomáš Vala, který trefil přesouvajícího se Nedvěda!
     
    15:29
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Barák – 2 min., vysoká hůl).
     
    15:14
    Rychlé přečíslení Dukly. Veškerou odpovědnost na sebe v situaci tři na dva vzal Martin Zadražil, který mířil mezi ruku a tělo Nedvěda. Fantom Bruslařů své spoluhráče podržel!
     
    11:06
    Matěj Vála s Tomášem Chlubnou přečíslili domácí obranu, jenže přihrávku na druhého jmenovaného byla příliš prudká a především nepřesná!
     
    09:25
    Jan Javůrek teď zaváhal s rozehrávkou! Jihlavský gólman vyjel ze své svatyně a chtěl rozehrát, jenže trefil prvního napadajícího hráče. Puk se vynořil u pravého mantinelu!
     
    08:42
    Zajímavá akce se rýsovala v podání Dukly, která mohla jít do přečíslení dva na jednoho, ale při přechodu do útočného pásma ji zastavilo postavení mimo hru.
     
    03:30
    Tomáš Kulhánek se natlačil před obránce a zkoušel zavěsit puk nad pravý beton Javůrka. Gólman Jihlavy ho dokázal na poslední chvíli vytěsnit mimo tři tyče!
     
    01:02
    Havlíčkobrodští operovali před brankářem Javůrkem, jenž odolal útočným manévrům domácího celku!
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 22. Tecl (Petržilka, Cachnín), 37. Tecl (Cachnín), 46. Tecl (Dudycha) – 35. Zadražil (Barák, Doležal), 39. Krajíček (Brož), 40. Doležal (Mareš), 44. Chlubna (Vala), 50. Vala


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Folvarský) – Dudycha, Dvořák, Kudrna, Horák, Škareda, Kerber – Tecl (A), Cachnín (C), Petržilka – Kulhánek, Hromádka, Najman – Pártl, P. Vacík, Fiala
    HC Dukla Jihlava: Javůrek (Krejčí) – Kratochvíl, Smolko, Vála (A), Rašín, Mareš (C) – Brož, Vala, Zadražil, Chlubna, Krajíček, Kardoš, Doležal, Juda, Barák

    Rozhodčí: Petr Úlehla – Milan Kis, Radek, Špringl

    Diváci: 50
    ocianews.com