SHKM Hodonín – Uh.Ostroh 5:2 (kon.) | Boskovice – Vel. Meziříčí 3:0 (kon.) | Veselí nLuž. – Hluboká n.V. 5:4 (kon.)
Strakonice – HC Vajgar 2:3 (po pr.)
konec
SHKM Baník Hodonín
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
HOKEJ Uherský Ostroh
Pátek 08.03.2019, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj • Semifinále
Partner:
     
    56:33
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Necelé tři a půl minuty před koncem třetí třetiny odskakuje Hodonín svému soupeří na rozdíl tří branek! Peš ustál souboj u pravého mantinelu, zpoza brány pak nahrával Tomimu mezi kruhy a jeho střelu vyrazil Valúch na hůl TOMA POLÁKA, který pouze dorazil puk do prázdné brány. Tenhle puk neměl hostující golman šanci chytit! Asistence: Jakub Tomi, Petr Peš.
     
    51:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tuto branku si brankář Ostrohu za rámeček nedá. Domácí Janás protečoval puk až před bránu, kde proti němu zasáhl Viktor Valúch holí a nebyl ve svém obvyklém postavení. na to reagoval střelou TOM POLÁK a Drtiči opět vedou o dva góly! Asistence: David Janás.
     
    48:46
    Uherský Ostroh právě vstřelil branku!
    Smolný moment pro Hodonín, naopak hostující fanoušci můžou slavit! Dva hodonínští hráči se srazili a vytvořil se prostor pro Filipa Stránského, který našel před bránou ZBYŇKA ŽABČÍKA, jenž z první protlačil puk za Kotvana ke vzdálenější tyči.
     
    31:41
    Drtiči právě vstřelili branku!
    To bylo neskutečné, co teď předvedl PETR PEŠ, který ve vlastním oslabení dává gól! Černohous vyhodil puk na Peše, který zpracoval puk na útočné modré a v cestě mu stál obránce, přes kterého střílel a Valúch ještě zakročil, pak se Peš dostal k odraženému kotouči a projel s ním mezi čtyřmi hráči Uherského Ostrohu, aby následně zavěsil bekhendem pod horní tyč! Asistence: Vít Černohous.
     
    22:59
    Uherský Ostroh právě vstřelil branku!
    Ostrožané se konečně dočkali a otvírají si také střelecké konto! Mikovu střelu dokázal Kotvan ještě vyrazit, ale poté dorážel VILÉM GALUŠKA a trefil se přesně mezi betony domácí brankáře! Asistence: Vít Mika, Zbyněk Žabčík.
     
    17:45
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! V posledních momentech hry vůbec nevypadalo, že by mohli domácí zahrozit, ale z protiútoku vstřelují druhý gól! Tomi vyhodil puk na PETRA PEŠE, který si najížděl pro přihrávku za hostující obranu. Neměl nejlepší střeleckou pozici, ale dokázal bekhendem překonat Valúcha pod horní tyč! Asistence: Jakub Tomi.
     
    05:16
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí celek jde do vedení! Směřička našel JAKUBA SAJDLA, který byl na levé straně osamocený, ještě udělal kličku před brankářem a stačilo mu bekhendem posunout kotouč za brankovou čáru! Asistence: Dominik Směřička, Zdeněk Kučera.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 6. Sajdl (Směřička, Kučera), 18. Peš (Tomi), 32. Peš (Černohous), 52. Polák (Janás), 57. Polák (Tomi, Peš) – 23. Vilém Galuška (Mika, Žabčík), 49. Žabčík (Stránský)


    SHKM Baník Hodonín: Kotvan (Zollpriester) – Lidák, Polesný, Směřička, Veselský, Rýpar, Crlík, Výmola – Tomi, Peš (A), Janás – Jajcay, Sajdl, Kučera (C) – Venclík, Polák, Chalupa – Lindner, Černohous
    HOKEJ Uherský Ostroh: Valúch (Lekeš) – Stuchlík, Maršálek, Vaněk, Andrýsek, Žabčík, Rauš D., Nevídal – Zalubil L., Zalubil J., Beneš, Galuška V., Hendrych, Stránský, Rauš M., Machálek, Flora Petr, Mika, Galuška L., Flora Pavel

    Rozhodčí: Brzobohatý, Reich – Bernard, Procházka
    bahis siteleri