Florida – Minnesota 6:2 (kon.) | Washington – New Jersey 3:0 (kon.) | Carolina – Winnipeg 1:8 (kon.)
Anaheim – Montreal 8:2 (kon.) | Colorado – Buffalo 3:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:2 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
1:8 (0:4, 0:1, 1:3)
Winnipeg Jets
Sobota 09.03.2019, 01:30 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Adam LOWRY - 1:8
     
    59:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Carolina závěru utkání úplně pokazila a Winnipeg tak zvyšuje na 8:1. Z vrcholku pravého kruhu vystřelil Chairot a puk cestou do branky ještě tečoval jeho spoluhráč ADAM LOWRY. Asistence: Ben Chiarot, Nikolaj Ehlers.
    59:00 Andrew COPP - 1:7
     
    59:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí špatně střídali a je z toho sedmý puk v jejich síti. Druhý gól v utkání si připsal ANDREW COPP, který z blízka propálil McElhinneyho střelou na vyrážečku. Asistence: Jack Roslovic, Nathan Beaulieu.
    53:45 Kyle CONNOR - 1:6
     
    53:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté už zase vedou o pět branek, na 6:1 zvyšuje KYLE CONNOR. Šikovný útočník přebral u branky Caroliny přihrávku, pak se efektně s pukem otočil a kolem McElhinneyho poslal puk do sítě. Asistence: Blake Wheeler, Jacob Trouba.
     
    50:29
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Patrik Laine – 2 min., vysoká hůl).
    49:37 Greg MCKEGG - 1:5
     
    49:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina se přeci jen dočkala branky, využívá přesilovku a snižuje na 1:5. Laurent Brossoit si tedy čisté konto neudrží. Z levé strany poslal puk před branku de Haan a za Brossitova záda ho šikovně usměrnil GREG MCKEGG. Asistence: Calvin de Haan, Dougie Hamilton.
     
    47:31
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Adam Lowry – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:32
    Laurent Brossoit se ocitl ve svém brankovišti pod velkým tlakem, ale puk nakonec v jeho brance neskončil díky pomoci Kulikova.
     
    42:07
    Z přečíslení dva na jednoho nakonec zakončoval Kevin Hayes, ale druhé branky v zápase se nedostal, lapačkou ho parádně vychytal Curtis McElhinney.
    39:30 Andrew COPP - 0:5
     
    39:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Curtis McElhinney si nakonec ve druhé třetině čisté konto neudržel a vypadá to, že je rozhodnuto, protože Jets se ujímají vedení 5:0. Roslovic z pravé strany poslal puk před branku, tak si ho našel ANDREW COPP a poslal za McElhinneyeho, který se tak rychle nedokázal přesunout. Asistence: Jack Roslovic, Mathieu Perreault.
     
    27:10
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Jacob Trouba – 2 min., podrážení).
    18:44 Nikolaj EHLERS - 0:4
     
    18:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hayes dnes hraje skvělý zápas. Tentokrát získal u mantinel v útočném pásmu kotouč a předložil ho přesně na hůl NIKOLAJE EHLERSE, který rychlou střelu zápěstím překonal McElhinneyho a poslal Winnipeg už do vedení 4:0. Asistence: Kevin Hayes, Dmitrij Kulikov.
     
    16:00
    Znovu Carolina vyhodila a pak se dokonce do šance dostal Teuvo Teräväinen. Laurent Brossoit se na poslední chvíli vrátil po své rozehrávce do branky a kotouč chytil.
     
    15:07
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Andrej Svečnikov – 2 min., podrážení).
    09:16 Ben CHIAROT - 0:3
     
    09:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují ve hře čtyři na čtyři a jdou do vedení už 3:0! Niedereiter se za brankou Caroliny nechal překvapit a obrat o puk a pak už měla akce rychlý sled, BEN CHIAROT vypálil z prostoru mezi kruhy a dokázal překonat Curtise McElhinneyho střelou zápěstím. Asistence: Kyle Connor, Bryan Little.
     
    08:46
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Justin Williams – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dmitrij Kulikov – 2 min., hrubost).
    05:48 Blake WHEELER - 0:2
     
    05:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets jsou zatím v úvodu utkání jasně lepší a už vedou 2:0. Laine už mohl z mezikruží střílet, ale ještě parádním pasem našel BLAKA WHEELERA, který si objel McElhinneye a poslal puk do prázdné branky. Asistence: Patrik Laine.
    02:58 Kevin HAYES - 0:1
     
    02:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg využívá jednu ze svých prvních šancí a jde do vedení 1:0! Ehlers pěkně přenechal puk za sebe ne KEVINA HAYESE. Jeho první střelu ještě Curtis McElhinney vyrazil, ale na dorážku už nestačil. Asistence: Nikolaj Ehlers, Tyler Myers.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 50. McKegg (de Haan, D. Hamilton) – 3. K. Hayes (Ehlers, T. Myers), 6. Wheeler (Laine), 10. Chiarot (Connor, Little), 19. Ehlers (K. Hayes, D. Kulikov), 40. Copp (Roslovic, Perreault), 54. Connor (Wheeler, Trouba), 59. Copp (Roslovic, Beaulieu), 60. Lowry (Chiarot, Ehlers)


    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams (C), Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, J. Staal (A), Ferland – Martinook, B. McGinn, Svečnikov – Mäenalanen, Wallmark, McKegg.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Trouba, Beaulieu, T. Myers, D. Kulikov, Niku, Chiarot – Wheeler (C), Scheifele (A), Laine – Ehlers, K. Hayes, Connor – Little (A), Lowry, B. Tanev – Roslovic, Copp, Perreault.

    Rozhodčí: Herbert, Brenk – Sericolo, Berg

    Diváci: 18 730
    thejrc.org