Florida – Minnesota 6:2 (kon.) | Washington – New Jersey 3:0 (kon.) | Carolina – Winnipeg 1:8 (kon.)
Anaheim – Montreal 8:2 (kon.) | Colorado – Buffalo 3:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:2 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
3:2 (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)
St. Louis Blues
Sobota 09.03.2019, 22:10 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:10.
     
    V dalším zápase NHL se proti sobě utkají týmy San Jose Sharks a St. Louis Blues. Naposled se spolu tato mužstva utkala v listopadu na půdě Sharks, kteří vyhráli jasně 4:0. Dnes se navíc opět bude hrát v SAP Centeru v San Jose. Tato hala nabídne kapacitu pro 17 496 diváků. Úvodní buly je naplánováno na 22:00.
     
    San Jose Sharks vs St. Louis Blues

    San Jose je momentálně v Západní konferenci na druhém místě s osmdesáti osmi body a skóre 243:208. Naposled vyhrálo na domácím ledě 5:2 s Montrealem. Pokud dnes Sharks vyhrají tak se dostanou na vedoucí pozici před Calgary.
    St. Louis je rovněž v Západní konferenci, ale momentálně se nachází na šesté pozici se sedmdesáti osmi body a skóre 196:185. V posledním zápase vyhrálo na ledě LA Kings jasně 4:0.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS)
    Lukáš Radil (SJS)
    Radim Šimek (SJS)

    Jakub Jeřábek (STL)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile rád provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, Heed, Vlasic, Braun, Dillon – Pavelski (C), Couture (A), Meier – Nyquist, Hertl, Donskoi – Labanc, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Goodrow, Haley.

    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – R. O'Reilly, B. Schenn, Thomas – Bozak, Maroon, Steen (A) – Sundqvist, Schwartz (A), Blais – Barbašev, MacEachern, Sanford.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Ian Walsh – Darren Gibbs, Steve Miller.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Domácí zamířili s pukem do blízkosti hostující branky, ale nic před Allenem nevymysleli. Do akce na druhé straně tak míří hráči St. Louis.
     
    00:51
    Obrana San Jose zakročila a nepustila hosty do zakončení. Poté sama odvrací hru znovu před branku St. Louis.
     
    02:01
    Sammy Blais se chystal ke střele na modré čáře, ale nakonec se mu to nepovedlo a Žraloci se tak znovu posouvají směrem dopředu.
     
    02:45
    Joe Pavelski u vlastní branky získal puk a hned ho poslal svému spoluhráči, který hned míří před Allenovu branku.
     
    03:01
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Joel Edmundson – 2 min., hákování).
     
    03:01
    Domácí hokejisté si jako první zahrají přesilovou hru, když Edmundson fauloval Pavelskiho. Vhazovat se bude před brankářem Allenem.
     
    03:19
    Domácí neudrželi puk na modré čáře a museli se vracet na chvíli do středního pásma. Už jsou ale zase zpět a kombinují před hostující brankou.
     
    03:51
    Hosté se však dostali rychle na kotouč a ten vyhazují až před domácí branku. Sharks tak zakládají další akci od svého brankáře Jonese.
     
    04:16
    Další nepovedený domácí útok a je tu další vyhození kotouče hosty až před Martina Jonese.
     
    05:01
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    05:05
    Gustav Nyquist si nabruslil na pravou stranu, kam dostal kotouč od Radima Šimka a jeho pohotový pokus končí na Jakeovi Allenovi, který raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    05:20
    Tomáš Hertl se prosmýkl obranou soupeře, dojel do útočné třetiny, kde nechal kotouč pro Donskoie, ale ten branku hostů svou střelou minul.
     
    06:22
    Justin Braun střílel od modré čáry a nechal dalším zákrokem vyniknout Jakea Allena. Ten pro jistotu nechal hru přerušit a vhazovat se opět bude v jeho blízkosti.
     
    06:22
    Ještě ale následuje první komerční přestávka tohoto utkání.
     
    06:39
    Sharks se opět dostali do blízkosti branky hostů, ovšem obrana Bluesmanů dokázala dostat puk do své moci a pokouší ho vyvézt do útočného pásma.
     
    07:19
    Sharks vyhráli vhazování uvnitř vlastního obranného pásma a Heed hned puk dovezl až do útoku. Tam poté sám zahrozil, ale Allen včas zakročil proti jeho nepříjemné střele.
     
    08:01
    Dillon za brankou hostů získal kotouč a poslal ho před branku, ale nikdo z jeho spoluhráčů ho netečoval před brankou St. Louis.
     
    08:13
    Joe Thornton na pravé straně u mantinelu bojoval o kotouč, nakonec ho získali hosté a stahují se znovu před domácí branku. Obrana Žraloků se tak už vrací zase zpět.
     
    08:48
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Marcus Sörensen – 2 min., krosček).
     
    09:00
    Hosté rozehráli přesilovou hru, ale ke střele před Jonesem se nedostali. Obrana Sharks pak posílá puk až před Jakea Allena.
     
    09:26
    Radim Šimek vytlačil obránce hostů od modré čáry a kotouč se tak dostal do středního pásma. Hosté tak museli to útočné opustit a začít akci od začátku.
     
    10:11
    Maroon z pravé strany vyslal nepříjemnou střelu, která se otřela o hokejku Parayka, ale nakonec se kotouč dostal k zadnímu mantinelu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Kotouč po střele od modré čáry se odrazil od zadního plexiskla a dostal se k levé tyči Jonese, kde ho za jeho záda dorazil PATRICK MAROON – 0:1. Domácí tak musejí dohánět jednobrankovou ztrátu. Asistence: Colton Parayko a Vince Dunn.
    10:35 Patrick MAROON - 0:1
     
    11:04
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    11:04
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Kevin Labanc – 2 min., vysoká hůl).
     
    11:48
    Hosté se usadili před brankou San Jose a rozehrávají další přesilovou hru. Žraloci tak čelí střelám v dalším oslabení.
     
    12:13
    Domácí celek získal puk a hned ho odpálil až před brankou Allena. Hosté tak zakládají další akci od začátku. Domácí naopak šetří cenné vteřiny.
     
    12:39
    Tato přesilovka se hostům zatím nedaří, domácí vyhazuj puky daleko od své branky a nepouštějí tak svého soupeře do zakončení před Martinem Jonesem.
     
    13:04
    Žraloci se tentokráte ubránili a už jsou v plném počtu.
     
    13:44
    Puk zmizel z dohledu sudích a hra je vykázána do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    14:01
    Joonas Donskoi dostal přihrávku na levou stranu, jeho pokus se však mezi tři tyče nevešel. Hosté tak získávají puk a míří s ním zpět před branku domácího celku.
     
    14:17
    Sharks ale hru otočili a po další střele zakročil Allen, jenž nechal opět zastavit hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    14:28
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Joel Edmundson – 2 min., držení hole).
     
    14:28
    Následuje další komerční pauza.
     
    14:28
    Přesilovku si nyní zahrají hráči San Jose, kteří se pokusí v závěru prvního dějství srovnat nepříznivý stav. Vhazovat se bude před brankou Jakea Allena.
     
    14:34
    Jenže hosté se dostali po vhazování k puku a hned ho bez čekání vyhodili až před domácí branku. Žraloci tak zakládají svou akci znovu.
     
    15:02
    Burns pálil od modré čáry, puk ještě před hostující brankou tečoval Tomáš Hertl, ale jeho pokus byl nepřesný. Hosté se poté znovu osvobozují.
     
    15:57
    Zblízka střílel Gustav Nyquist, ale kotouč byl sražen hosty do rohu kluziště.
     
    16:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Také domácí hráči využívají přesilovou hru a je vyrovnáno. Joe Thornton našel přihrávkou mezi kruhy volného TIMA MEIERA, který poté dokázal prostřelit Allena mezi jeho betony a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Joe Thornton a Tim Heed.
    16:23 Timo MEIER - 1:1
     
    17:38
    Hertl si sjel na pravý kruh odkud vyslal skákavou střelu, která skončila jen vedle branky Allena. Hosté si pak sebrali kotouč a míří s ním před domácí klec.
     
    18:10
    A Martin Jones si hned připsal další zákrok, po kterém nechal hru přerušit. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci strhávají vedení na svou stranu. Z rohu kluziště dostal mezi kruhy nabito od Coutureho TIMO MEIER, jenž se znovu nemýlil. Stáhl si kotouč do bekhendu a zakončil přesně k levé tyči z pohledu Allena – 2:1. Asistence: Logan Couture a Tomáš Hertl.
    19:33 Timo MEIER - 2:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní se ujali vedení hosté v přesilové hře, když se trefil Patrick Maroon. Pak ale přišly chvíle Tima Meiera, jenž dvěma góly dokonal obrat San Jose, které tak má po první třetině náskok o jednu branku. Uvidíme, co nám přinese prostřední část hry, která začne přibližně ve 23:00.
     
    Střely na branku: 10 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Hosté se dostali okamžitě po vhazování do útočného pásma, ale před Jonesem nic nevymysleli.
     
    20:35
    Na druhé straně střílel z otočky Nyquist, ale jeho pokus šel mimo tři tyče. Hosté tak opět berou puk a jdou směrem dopředu.
     
    21:07
    Jones si musel nyní dávat velký pozor, před ním se zjevil jeden z hráčů St. Louis, ale jeho střela skončila jen vedle jeho pravé tyče.
     
    22:08
    Vlasicova střela od modré čáry se zastavila o hůl jednoho z hostujících obránců a Bluesmani tak míří zpět do útočného pásma.
     
    22:43
    Thornton založil další akci Žraloků, domácí ovšem před brankou soupeře nezahrozili a St. Louis tak míří znovu do útočné akce.
     
    23:22
    Micheal Haley střílel z vrcholu levého kruhu, jeho pokus zamířil pouze vedle branky hostů. Další snaha Žraloků tak skončila neúspěchem.
     
    23:57
    Parayko vyslal od modré čáry nepříjemnou střelu, kterou ještě tečoval Bouwmeester, avšak puk skončil pouze na Martinu Jonesovi.
     
    24:42
    Robert Thomas se dostal na pravou stranu a okamžitě vyslal na Jonese tvrdou ránu, kterou však domácí brankář srazil do bezpečí.
     
    25:08
    Sörensen dostal kotouč od Tomáše Hertla a namířil si to s ním do útočné třetiny. Tam poté Žraloci zaútočili, ale branku soupeře neohrozili.
     
    26:11
    Agilní Marcus Sörensen se dostal už ke střele před Allenem, ale hostující brankář si svůj prostor u brankoviště pohlídal a nedovolil domácím navýšit vedení.
     
    26:33
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:42
    Joe Pavelski tečoval před brankou soupeře střelu Burnse, stejný hráč pak za malý okamžik v dalším domácím tlaku zakončoval, ale puk se mezi tři tyče nevešel.
     
    27:08
    Tomáš Hertl si nabruslil na levý kruh a hned zakončoval, ale v cestě mu stál další zákrok hostujícího brankáře, který tak opět podržel svůj tým.
     
    28:06
    Radim Šimek dostal kotouč z obranného pásma a domácí hráči tak mohou zamířit znovu do útočné akce.
     
    28:31
    Na jejím konci byla střela právě Radima Šimka, který si sjel až před Allena. Trefil však pouze jeho betony.
     
    29:05
    Goodrow nabruslil s pukem do útočného pásma, ale tam o něj přišel. Do akce tak velmi rychle míří opět hosté ze St. Louis Blues.
     
    29:49
    O kotouč ale přišli a Žraloci otočili hru znovu před Jakea Allena. Před ním však žádnou střelu nevyslali.
     
    30:24
    Joe Pavelski se ocitl opět mezi kruhy, ale přihrávka od Vlasica ho minula. Nicméně Sharks stále hrozí před jeho brankou.
     
    30:58
    Timo Meier měl na holi hattrick, ale po jeho nebezpečném pokusu zakročil znovu skvělým zákrokem Jake Allen a nechal hru přerušit. Vhazovat se tak bude před ním.
     
    30:58
    To vše ale až po další komerční přestávce, která právě následuje.
     
    31:10
    Po další nepřesné akci Sharks šli hosté směrem dopředu, ale dále než k modré čáře se nedostali. Obrana San Jose totiž dokázala jejich akci zastavit.
     
    31:44
    Radim Šimek znovu vybojoval kotouč v obranném pásmu a poslal ho směrem ke svým spoluhráčům, kteří míří zase do útočného pásma.
     
    32:09
    Nyní zahrozili hosté, jejich střela z pravé strany však skončila na obraně San Jose a Žraloci tak zakládají další akci a míří před branku hostů.
     
    32:54
    Brenden Dillon poslal puk Haleymu, ten se napřáhl na levém kruhu a jeho pokus opět kryje Jake Allen.
     
    33:39
    Steen se pokusil ohrozit domácí branku, jeho střela mířila před ní, ale tam byl připraven s dalším zákrokem Martin Jones.
     
    34:08
    Parayko střílel kousek od modré čáry, trefil však pouze soupeře před ním. Sharks tak velmi rychle otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    35:11
    Sanford dlouho otálel se střelou, nakonec ji poslal jen vedle branky San Jose. Poté už ale zahrozil před Jonesem, který po dalším zákroku přerušuje hru.
     
    35:11
    Následuje další komerční přestávka.
     
    35:16
    Bortuzzovu střelu pokryl Burns a poté okamžitě vyhodil puk do středního pásma. Žraloci se dostali do útoku, kde střílel Braun, al jeho pokus šel mimo.
     
    35:59
    Sörensen se napřáhl před Allenem, ten si připsal další přesný zákrok a hned nechal hru plynout, kdy poslal kotouč svým spoluhráčům.
     
    36:26
    Radim Šimek sklepl nebezpečný kotouč do rohu kluziště a rázem domácí otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    37:12
    Nepřesná rozehrávka domácích znamenala ztrátu kotouče, u kterého jsou zase hosté a míří před branku Martina Jonese.
     
    37:48
    Tim Heed střílel od modré čáry, jeho projektil byl však sražen pouze do rohu kluziště. Hned na to pak hru na druhou stranu otáčejí opět hosté.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:11
    Hosté mají ponechanou výhodu a pokud nevsítí branku, budou hrát přesilovou hru.
     
    39:35
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Tomáš Hertl – 2 min., hákování).
     
    39:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté pouhé tři vteřiny před vypršením druhé části hry srovnávají stav tohoto zápasu. Těsně před Jonesem sebral puk soupeři BRAYDEN SCHENN a bez větších problémů se trefuje přesně za Jonesova záda – 2:2. Bez asistence.
    39:57 Brayden SCHENN - 2:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní padla jediná branka, a sice tři sekundy před koncem prostřední části hry. Hosté zásluhou Braydena Schenna dokázali v přesilové hře vyrovnat a jsou zpátky ve hře. Čeká nás tak ještě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně ve 23:50.
     
    Střely na branku: 16 – 14
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Sharks se hned vrhli do útoku, ale před brankou St. Louis nezahrozili.
     
    40:55
    Couture se nedostal ke střele v prostoru mezi kruhy a hosté rychle otáčejí hru před branku Jonese.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:24
    Maroon z otočky dorážel střelu spoluhráče, poté se do velké šance před Jonesem dostal Bortuzzo, ovšem brankář San Jose dokázal zakročit efektním semaforem.
     
    42:02
    Marcus Sörensen si sjel až před brankou hostů, jeho zakončení z levé strany se však neujalo. Ve velmi rychlém sledu tak jdou hosté zase do útočné akce.
     
    42:39
    Timo Meier zamířil do útočného pásma, avšak ke střele se tam nikdo z domácích hráčů nedostal.
     
    42:58
    Ovšem na druhé straně byl ve velké šanci Ivan Barbašev, jenž z levého kruhu orazítkoval tyčku domácí branky!
     
    43:28
    Joe Pavelski nedokázal zkrotit skákavý kotouč a nepovedlo se mu tedy zakončit. Na druhé straně pak nepřesně střílel Colton Parayko.
     
    44:23
    Domácí hráče nyní v rozletu zastavilo postavení mimo hru, která se tak stěhuje do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    44:43
    Jake Allen se opět zaskvěl mezi třemi tyčemi, nejprve vyrazil Sörensenovu střelu a poté také dorážku Labance.
     
    45:20
    Hosté otočili hru před domácí klec, ale před Jonesem se nedokázali prosadit. Domácí tak ihned otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    45:46
    Hra má spád, akce se střídají na obou stranách a prakticky se nepřerušuje. Nyní otáčí hru před brankou soupeře Radim Šimek.
     
    46:32
    Tomáš Hertl poslal puk před branku, kde ho chtěl tečovat Dillon, ovšem bylo to nepřesné. Další akce domácích tak velmi rychle končí.
     
    47:29
    Tomáš Hertl se natlačil do brankoviště, jeho tečovaná střela ale končí mimo tři tyče.
     
    47:50
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje zpět před hostující branku. Bude se vhazovat po pravé ruce Jakea Allena.
     
    48:03
    Melker Karlsson pálil z pravého kruhu a jeho projektil lapil Allen do lapačky. Následně pak nechal hru přerušit a za okamžik se bude vhazovat před ním.
     
    48:03
    Ale až po další komerční přestávce.
     
    48:11
    Thornton od pravého mantinelu našel mezi kruhy Marcuse Sörensena, který z první vystřelil, ovšem jeho pokus skončil jen na pozorném Allenovi.
     
    48:52
    Jones předvedl další dobrý zákrok ve svém brankovišti, když lapil střelu z pravé strany.
     
    49:19
    Hosté stále bojují v útočném pásmu, ale obrana Sharks byla proti jejich další střele a dostala puk do středního pásma.
     
    49:51
    Donskoi byl dalším hráčem Sharks, který vyslal na Allena další jedovatou střelu, se kterou si brankář St. Louis poradil a dostal puk pod kontrolu.
     
    50:23
    Sharks si nyní vynutili tlak před brankou hostů, ale nedokáží prostřelit dobře chytajícího Allena. Ten tak stále drží šance svého týmu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:46
    Následuje další komerční přestávka.
     
    50:56
    Hosté získali ve středním pásmu kotouč a dostali se s ním až před branku domácích. Ti však další střele svého soupeře zabránili.
     
    51:32
    Domácí nahodili puk do útočného pásma a jdou střídat.
     
    52:15
    Timo Meier se opět rozjel před hostující branku, hattrick mu však překazil další zákrok Jakea Allena, který přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    52:38
    Šimek zablokoval další pokus hostů a domácí hráči tak otáčejí hru a míří znovu před branku St. Louis.
     
    53:20
    Nyquist našel z otočky na modré čáře Brauna, ten však na kotouč nakonec nedosáhl a puk skončil ve středním pásmu.
     
    53:45
    Něco málo přes šest minut zbývá odehrát ze třetí třetiny, stav je stále nerozhodný a zatím to vypadá, že by zápas mohl dojít do prodloužení.
     
    54:10
    Další komerční přestávka.
     
    54:27
    Ryan O'Reilly vystřelil před domácí brankou, ale Jones byl mezi třemi tyčemi pozorný a kotouč dokázal pokrýt.
     
    55:10
    Schennovu střelu zastavila obrana San Jose a domácí celek tak rychle otáčí hru na opačnou stranu.
     
    55:47
    Donskoi se s pukem dostal do blízkosti branky hostů, ale jeho pokus nakonec končí mimo.
     
    56:27
    Hertlova střela téměř od modré čáry byla zablokována obranou St. Louis. Hosté pak hned na to otáčejí hru před branku domácího celku.
     
    56:54
    Sörensen byl spoluhráčem vybídnut do úniku před Allenovu branku, jeho nebezpečná střela však končí pouze právě na hostujícím brankáři!
     
    57:29
    Další přesný Allenův zákrok, ten je teď pod tlakem, který dokázal ustát a dalším zákrokem podržel svůj tým.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:28
    Hertl si sjel podél pravého mantinelu před branku soupeře, ale zakončit se mu nepovedlo. Nicméně Sharks stále operují před Allenem.
     
    59:07
    Další šance domácích, z levé strany střílel Gustav Nyquist, ale Allen proti němu vytasil další přesný zákrok.
     
    59:50
    Hosté mají puk, jsou s ním v útočném pásma, už to ale vypadá, že se nic nestane.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Zápas se v základní hrací době nerozhodl, na řadu tak přijde po krátké pauze pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách.
     
    Střely na branku: 31 – 18
     
    Dnešní utkání sleduje 17 562 diváků.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:30
    Burns se vystavil ofsajdové pasti a hra je vykázána zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    60:53
    Couture vyjel z pásma, aby se záhy vrátil zpět. Svou přihrávkou však nenašel spoluhráče a do akce míří hosté.
     
    61:20
    Hosté se ale také nedostali ke střele a znovu tak Sharks otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    61:44
    Allen dokázal zakročit proti dalšímu domácímu pokusu a hosté tak znovu s pukem směřují před branku domácích.
     
    62:33
    Schwartz sebral ve středním pásmu puk a namířil si to do útočného pásma, kde poté hosté opět ohrozili branku soupeře.
     
    63:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí rozhodují toto utkání v prodloužení. Couture našel přesným pasem najíždějícího KEVINA LABANCE, jenž se z prostoru mezi kruhy trefil kolem levé ruky Jakea Allena – 3:2. Sharks tak berou bonusový bod navíc. Asistence: Logan Couture a Tomáš Hertl.
    63:21 Kevin LABANC - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec vítězí v prodloužení, když se trefil po pěkném pasu od Coutureho Kevin Labanc. Sharks tak získávají dva body, hosté si ze SAP centra odvezou bod jeden.
     
    Střely na branku: 33 – 19
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) 0+2, 0 střel, čas na ledě 20:43
    Radim Šimek (SJS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:40
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Timo Meier (SJS) 2+0
    2. Martin Jones (SJS) 17 zák., 2 góly, 89,5%
    3. Jake Allen (STL) 30 zák., 3 góly, 90,9%
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělní noci a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (00:38:42)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Meier (J. Thornton, Heed), 20. Meier (Couture, Hertl), 64. Labanc (Couture, Hertl) – 11. Maroon (Parayko, Dunn), 40. B. Schenn


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, Heed, Vlasic, Braun, Dillon – Pavelski (C), Couture (A), Meier – Nyquist, Hertl, Donskoi – Labanc, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Goodrow, Haley.
    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – R. O'Reilly, B. Schenn, Thomas – Bozak, Maroon, Steen (A) – Sundqvist, Schwartz (A), Blais – Barbašev, MacEachern, Sanford.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Ian Walsh – Darren Gibbs, Steve Miller

    Diváci: 17 562
    thejrc.org