Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 1:4 (po nadst. prodl.) | Liberec – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | HC Litvínov – Slavia 3:8 (0:2 po n.s.n.)
Zlín – Vítkovice 0:3 (po nadst. prodl.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:1 (po nadst. prodl.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 4:3 (po nadst. prodl.)
Přerov – Vsetín 7:0 (0:1 po n.s.n.) | Technika Brno – Olomouc 6:2 (po nadst. prodl.) | Pardubice – Kometa Brno 5:6 (po nadst. prodl.)
Plzeň – Kladno 1:3 (3:1 po n.s.n.) | Havířov – Třinec 6:1 (po nadst. prodl.) | Sparta – K. Vary 0:1 (2:3 po s.n.)
Třemošná – Chomutov 2:5 (2:1 po n.s.n.) | Tábor – Žďár n/S 2:3 (po nadst. prodl.) | Kobra – PZ Kladno 3:2 (2:1 po n.s.n.)
po n.s.n. (2:1)
HC Kobra Praha
3:2 (0:0, 2:1, 1:1 - N 0:0)
PZ Kladno
Sobota 09.03.2019, 17:15Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech nadstavby zvítězil tým HC Kobra Praha.
    Autorem vítězné branky nadstavbových nájezdů je LUKÁŠ STRNAD.
     
    63:45
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Vimmer – 2 min., hákování).
     
    61:15
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Stejskal – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku).
     
    60:22
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Mašek – 2 min., držení).
     
    59:57
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Bucek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Hanousek – 2 min., hrubost).
     
    59:46
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je vše jinak! Svoboda zatáhl puk podél pravého mantinelu do útočného pásma a bekhendem ho nahodil před branku, kde ho Tichý zpomalil pro FILIPA SEKULU! Ten se odpoutal od obránce a nikým nehlídaný prostřelil Liemanna z blízka! Asistence: Stanislav Tichý a Jakub Svoboda.
     
    56:16
    Obrovskou příležitost promarnili hosté! Danda nahrál křížem na Hanouska, který byl sám před zcela odkrytou klecí! Přestože se ještě s jedním spoluhráčem snažil doklepnout volný puk do sítě, skóre se nemění!
     
    55:27
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tůma – 2 min., sekání).
     
    42:44
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Bucek – 2 min., krosček).
     
    40:28
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští ještě měli necelou minutu přesilovku, díky čemuž se jim daří vyrovnat! Hurta přihrál na modrou čáru, odkud vyslal tvrdou ránu MATYÁŠ MALÝ! Kotouč prolétl kolem clonících hráčů a skončil až za Tučkem! Asistence: Vojtěch Hurta a Tomáš Vosyka.
     
    38:53
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Nápravník – 2 min., podrážení).
     
    34:29
    Kobra právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný moment se udál na stadionu Kobry! JAKUB TŮMA v oslabení jen vyhodil puk z obranného pásma do bezpečí! Kotouč přelétl obránce na červené čáře a poměrně pomalu se klouzal směrem k Liemannovi! Ten se sehnul k ledu, aby kotouč zastavil a následně mohl rozehrát, jenže puk mu pod rukavicí projel a skončil až v brance! Domácí útočník tak skóruje téměř přes celé hřiště! Asistence: Tomáš Bucek.
     
    34:13
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Sekula – 2 min., sekání).
     
    30:51
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Hurta – 2 min., sekání).
     
    29:57
    Redlich se dostal po přihrávce z obranného pásma do úniku, ze kterého toho ale příliš nevytěžil! Rozhodl se pro střelu k bližší tyči, kde byl ovšem Tuček připravený!
     
    27:20
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Po nepřehledné situaci ve středním pásmu si vzal puk Kulich, který ho okamžitě přistrčil do jízdy ŠTĚPÁNU VIMMEROVI, který měl na levé straně hodně prostoru! Využil toho a s trochou štěstí prostřelil Tučka! Asistence: Lukáš Kulich.
     
    23:40
    Tůma našel přihrávkou mezi dvěma obránci Bauera, který byl rázem sám před brankou. Rychlou ranou ke vzdálenější tyči ale Liemanna nepřekvapil.
     
    21:10
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí se na začátku druhé části dostávají do vedení! Z dálky vypálil Jakub Tůma, jehož ránu vyrazil Liemann jen před sebe, kde byl připravený LUKÁŠ STRNAD! Ten si vzal kotouč a kolem bezmocného brankáře otevřel skóre! Asistence: Jakub Tůma a Patrik Bauer.
     
    13:52
    Bauer zpoza branky nahrál mezi kruhy volnému Tůmovi, který se z první opřel do puku a napálil ho těsně vedle! Pro domácí šlo o největší šanci dosavadního průběhu zápasu!
     
    09:39
    Bauer se při trestném střílení pokusil si položit brankáře, což se mu částečně povedlo, následně už ale nedokázal zasunout puk do sítě!
     
    09:39
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (O. Danda – trestné střílení, hákování).
     
    06:17
    Svoboda z rohu hřiště nahrál na Stejskala, jehož střelu Liemann vyrazil jen před sebe. Toho si všiml Rajilič a snažil se rychle dorážet, v pádu se mu ale nepodařilo hostujícího gólmana překvapit!
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 22. Strnad (Tůma, Bauer), 35. Tůma (Bucek), 60. Sekula (Tichý, Svoboda), rozh. náj. Strnad – 28. Vimmer (Kulich), 41. Malý (Hurta, Vosyka)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Strnad (KOB)
    1:1   Štěpánek (KLP)
    2. série:
    1:1   Sekula (KOB)
    1:1   Redlich (KLP)
    3. série:
    1:1   Nápravník (KOB)
    1:1   Hurta (KLP)
    4. série:
    1:1   Svoboda (KOB)
    1:1   O. Danda (KLP)
    5. série:
    1:1   Bucek (KOB)
    1:1   Hanousek (KLP)
    6. série:
    1:1   Štěpánek (KLP)
    1:1   Stejskal (KOB)
    7. série:
    1:1   Hurta (KLP)
    2:1   Strnad (KOB)


    HC Kobra Praha: Tuček (Černý) – Kalajev, Stejskal, Bucek, Mašek, Bartoň, Frydrich – Král, Tichý, Nápravník, Rajilič, Sekula, Valenta, Halfar, Strnad, Svoboda, Tůma, Bauer
    PZ Kladno: Liemann (L. Danda) – Melichna, O. Danda, Deniger, Malý, Hvězda – Štěpánek, Rejna, Hurta, Kulich, Cihelka, Hanousek, Šugár, Frýda, Vimmer, Redlich, Vosyka

    Rozhodčí: Vidim – Kovář, Hnát
    thejrc.org