Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 1:4 (po nadst. prodl.) | Liberec – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | HC Litvínov – Slavia 3:8 (0:2 po n.s.n.)
Zlín – Vítkovice 0:3 (po nadst. prodl.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:1 (po nadst. prodl.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 4:3 (po nadst. prodl.)
Přerov – Vsetín 7:0 (0:1 po n.s.n.) | Technika Brno – Olomouc 6:2 (po nadst. prodl.) | Pardubice – Kometa Brno 5:6 (po nadst. prodl.)
Plzeň – Kladno 1:3 (3:1 po n.s.n.) | Havířov – Třinec 6:1 (po nadst. prodl.) | Sparta – K. Vary 0:1 (2:3 po s.n.)
Třemošná – Chomutov 2:5 (2:1 po n.s.n.) | Tábor – Žďár n/S 2:3 (po nadst. prodl.) | Kobra – PZ Kladno 3:2 (2:1 po n.s.n.)
po nadst. prodl.
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:0, 1:0, 1:1 - N 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 09.03.2019, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    63:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už to ale neplatí! MATOUŠ MENŠÍK si nabruslil mezi kruhy a první střelou, která byla už tak utěšená, Stuchlíka nepřekonal. Ale dostal se ihned k odraženému puku, který vzápětí nekompromisně nakouřil do sítě! Asistence: Tobias Adam.
     
    61:23
    I tohle přináší nastavení. Hraje se nahoru – dolu a hokej baví! Před brankou Stuchlíka se neprosadil Chvátal, poté hosté jeli do přečíslení dva na jednoho, ze kterého nejlépe vzešel Marek Urban. Tváří v tvář Maláče ale nepřekonal. Vzápětí měla i Jihlava šanci na protiútok, který také hrála, ale Martin Pigl nepřihrál a když k němu přijel druhý hráč soupeře, tak puk ztratil.
     
    59:24
    Pigl z předbrankového prostoru hezky tečoval puk, bohužel pro něj a pro Duklu jen těsně vedle pravé tyčky.
     
    58:14
    Matěj Gardoň si nevybral na faul vhodnou dobu. Tak moc se chtěl dostat k puku, až při své snaze hákoval a Jihlava bude mít výhodu přesilové hry. To je za stavu 2:1 přesně 106 sekund před koncem vítaný jev.
     
    56:53
    Pokud jsem nyní dobře viděl, tak jedna z nenápadných střel hostí zacinkala na břevno jihlavské branky. Z protiútoku vyprášil Broža betony Stuchlíka.
     
    53:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je zaděláno na drama. Od modré vystřelil TOMÁŠ RAJGL a jeho projektil po ledě zapadl přesně k levé tyči. Asistence: Dominik Ďurač.
     
    52:56
    Dvě minuty přesilovky pět na tři. To je obrovská šance pro Mladou Boleslav, jak ještě se zápasem něco udělat. Martin Pigl i David Moravec nyní budou trnout na trestné lavici.
     
    52:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obrovská radost domácích! VÁCLAV VRANKA dostal po Hrbkově přihrávce puk před branku a nekompromisně propálil Stuchlíka, který tentokrát neměl nárok. Asistence: Martin Hrbek.
     
    46:33
    Filip Maláč nyní zachránil svůj tým! Nejprve z bezprostřední blízkosti výborně vychytal střelu Jindřicha Plíška na lapačku, poté si poradil i s jeho bekhendovou dorážkou, která šla pod horní tyčku.
     
    39:10
    A jen jsem to napsal, tak si Ondřej Broža sjel mezi kruhy a tvrdě vypálil, leč minul prostor u levé tyčky.
     
    35:49
    Matouš Menšík drze prokličkoval až před Stuchlíka, kterému zkoušel vymést šibenici nad pravým ramenem, ale mířil o něco výše, než by pro něj bylo záhodno.
     
    30:05
    Dvě zajímavé jihlavské situace. Nejprve pláchl obran hostí Šimon Juřička, ale gólmana Stuchlíka nepřekonal, neboť se puk zastavil před jeho brankovou čárou. Poté po tvrdé střele Hrbka vyrazil mladoboleslavský gólman puk jen vedle sebe a ten směřoval pomalu k brance, odkud ho odklidili boleslavští hráči.
     
    25:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní ale už jde Dukla do vedení. Báťa vyslal do protiútoku MATYÁŠE SAPÍKA, který tváří v tvář Stuchlíkovi našel mezeru pod jeho betony, kterou puk prošel do sítě. Asistence: Šimon Báťa.
     
    22:46
    Jindřich Plíšek sekl Marka Chvátala a dostává dvě minuty
     
    22:46
    Marek Chvátal se po pravé straně hezky natlačil až před branku, když si udělal prostor a využil svojí šikovnost. Zkusil zatlačit Stuchlíkovi kotouč pod betony do sítě, ale to se mu nepodařilo, jelikož byl seknut soupeřem. Trestné střílení neuvidíme, jihlavskou přesilovku ano.
     
    18:20
    V dnešním utkání vidíme první vyloučení, a to na jihlavské straně. Matouš Menšík jde na dvě minuty ven za podrážení a určitě by byl rád, aby vydržel na trestné až do konce třetiny.
     
    08:13
    Sluka vyzýval střílenou přihrávkou k zakončení nebo spíše teči svého spoluhráče Matěje Gardoně, který na kotouč těsně nedosáhl a nemohl ho tak usměrnit mezi tři tyče.
     
    05:33
    Situace dva na jednoho v podání Dukly. Pigl servíroval z pravé strany přihrávku před branku na Daniela Pavelce, který však při zakončení promáchl do prázdna.
     
    04:28
    Šimon Juřička se po hezké individuální akci natlačil až před Stuchlíka, kterého zkoušel oklamat bekhendem, ale na bližší tyči neuspěl. Tento prostor si mladoboleslavský gólman pohlídal.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 26. Sapík (Báťa), 53. Vranka (Hrbek), 64. Menšík (Adam) – 54. Rajgl (Ďurač)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Horák) – Adam, D. Moravec, Vranka, Chvátal, Hrbek, Sapík – Pigl, Pavelec, Broža – Zdarsa, Menšík, Báťa – Juřička, Melenovský, Jungwirth – Bulík, Štorek, Mlejnek. Trenér: Štěpán Moravec
    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Houserek) – T. Moravec, Rajgl, Šercl, Žabka, Hrouda, Křepelka – Kredl, Plíšek, Haas – Gardoň, Sluka, Ďurač – Urban, Strnádek, Peca – Pavlík. Trenér: Jiří Zörkler

    Rozhodčí: Skopal – Rampír, Horký
    thejrc.org