Písek – Králův Dvůr 1:3 (kon.) | Vyšehrad – Domažlice 1:0 (kon.) | Převýšov – Dobrovice 2:1 (kon.)
Litoměřicko – Zápy 1:0 (kon.) | Živanice – Vltavín 0:2 (kon.) | Ústí n/O – Olympia Radotín 0:0 (odl.)
konec
FK Litoměřicko
1:0 (0:0)
SK Zápy
Sobota 09.03.2019, 10:30 • Litoměřice • Česká fotbalová liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Litoměřicka, které dokázalo porazit vedoucí celek soutěže poměrem 1:0. I ve druhém poločasu měli hostující hráči územní převahu, avšak stále se nedokázali dostat k ničemu vážnějšímu. Litoměřicko se bránilo opravdu zodpovědně, navíc podnikalo rychlé protiútoky, přičemž jeden z nich skončil kýženou brankou, o kterou se postaral Dolejší. Koncovka utkání nám nabídla tlak Záp, domácí ale odolali. (12:24:10)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává David Zajac (FK Litoměřicko).
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Miroslav Verner, přichází David Dura.
     
    90+2
    Jednalo se o rozehrávku nakrátko, což domácímu celku plně vyhovuje. Navíc si dalším faulem provinil Duben, který utkání moc nezvládá.
     
    90+1
    Ordelt poslal míč daleko na druhou stranu, kde si v osobním souboji pomáhal rukama Pávek. Litoměřicko tak vybojovalo další standardku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Martin Jelínek (SK Zápy).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, hostujícímu celku se krátí čas. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Jan Štefko, přichází David Zajac.
     
    88
    Putz se postaral o dalekonosný nákop k opačné šestnáctce, který směřoval na urostlého Diase. Ten se ale nedokázal prodrat kolem Krištofa.
     
    86
    Následoval další rohový kop, který směřoval na hlavu Dos Santose, jenž ještě prodlužoval za sebe. Tam se ale Jelínkovi nepodařilo kloudně odcentrovat.
     
    85
    Až nyní se k pohotové hlavičce natlačil Duben, který nechal vyniknout domácího brankáře Ordelta, jenž dokázal vyrazit míč nad horní konstrukci.
     
    84
    Hašek posílal centr do přehuštěného prostoru, kde zasahoval jeden z protihráčů. Na druhé straně se zrodil protiútok, Krištof ale nevyzrál na Pávka.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Litoměřicko stále vede o jednu branku. Navíc se hosté stále nedostali k ničemu vážnějšímu.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Jiří Duben (SK Zápy).
     
    82
    Štefko kouzlil s míčem na levé straně hrací plochy, avšak k ničemu nebezpečnému to nedošlo. Krátce poté jsme sledovali tvrdý střet dvou protihráčů.
     
    81
    Navíc si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Jan Jelínek, který taktickým způsobem poslal k zemi Vernera. Domácí s rozehrávkou nespěchají.
     
    80
    Střídající Dos Santos uháněl s míčem po pravém křídle, avšak nakonec si ho ukopl ven z hrací plochy. To vše znamená, že domácí budu vhazovat.

    David Suchý


    Hledáme zpravodaje pro tým SK Zápy. Více informací zde.

    Branky: 57. Dolejší

    Karty:   25. Krištof (LTM), 25. Dolejší (LTM), 57. Hanuš (LTM), 90+4. Zajac (LTM) – 22. Hakl (ZAP), 83. Duben (ZAP), 90. Jelínek (ZAP)


    FK Litoměřicko: Ordelt – Ippolito, Verner (90+2. Dura), Šimkovský (C), Hanuš, Surmaj (72. Valenta), Štefko (88. Zajac), Krištof, Dolejší (78. Greš), Bulíř, Rubeš
    Náhradníci: Lisa – Zajac, Dura, Valenta, Greš

    SK Zápy: Frydrych – Hašek, Duben, Pávek, Hakl (74. Putz), Hron, Eliáš, M. Jelínek (C), J. Jelínek, Svoboda (79. Santos), Jukl (74. Lucas)
    Náhradníci: I. Doležal, Balvín, Putz, M. Doležal, Macek, Dias, Dos Santos

    Rozhodčí: Ježek – Arnošt, Novotný
    ocianews.com