Písek – Králův Dvůr 1:3 (kon.) | Vyšehrad – Domažlice 1:0 (kon.) | Převýšov – Dobrovice 2:1 (kon.)
Litoměřicko – Zápy 1:0 (kon.) | Živanice – Vltavín 0:2 (kon.) | Ústí n/O – Olympia Radotín 0:0 (odl.)
konec
FC Slavoj Vyšehrad
1:0 (0:0)
TJ Jiskra Domažlice
Sobota 09.03.2019, 10:15 • Stadion Evžena Rošického, Praha • Česká fotbalová liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dobré ráno všem fanouškům dobrého fotbalu! Vítáme Vás u utkání ČFL mezi FK Slavoj Vyšehrad a TJ Jiskra Domažlice. Utkání začíná v 10:15 a bude Vás jím provázet Libor Kokoška.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Šlágr prvního jarního kola ČFL je tady. Souboj třetího a druhého celku tabulky nabídne střet vyšehradského Slavoje a Jiskry z Domažlic. Utkání se výjimečně odehraje na stadionu Evžena Rošického na pražském Strahově.

    Chodové jsou na druhém místě o bod před třetím Slavojem. Pro Domažlice by sobotní utkání mělo sloužit jako odrazový můstek pro snížení náskoku na první místo, které momentálně okupují Zápy. Vyšehrad by naopak rád potvrdil kvalitu jedenácti nových posil a ukázal, že umí hrát i s týmy, které si dělají ambice na postup do druhé ligy.

    Podzimní střet šemíků a Domažlic se rozhodovalo až v penaltách. Jiskra na domácí půdě dvakrát vedla, díky dvou gólům Čapka se ale Vyšehradu pokaždé podařilo vyrovnat. Rozhodující penaltu v osmé sérii proměnil Teršl.

    Utkání bude řídit Petr Klupák, asistovat mu budou Libor Šimeček a Vít Nedvěd.

    POSLEDNÍ 3 VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ:

    14.10.2017 Domažlice – Vyšehrad 5:2
    12.05.2018 Vyšehrad – Domažlice 5:4 po penaltách
    11.08.2018 Domažlice – Vyšehrad 3:2
     
    FK SLAVOJ VYŠEHRAD – 3. místo, 32 bodů, skóre 27:21

    Vyšehrad má za sebou zimu plnou změn. Do pražského týmu přišlo jedenáct nových tváří, kvůli přestavbě vlastního stadionu navíc bude Vyšehrad chvíli hrát na menším strahovském svatostánku. Fotbal se tak na Strahov podívá takřka po roční pauze.

    Vyšehradu se první polovina sezóny podařila a šemíci po podzimu obsadili slušné třetí místo. Od sedmého fleku vyšehradské fotbalisty ale dělí náskok pouze tří bodů. Na první místo je ztráta takřka čtyřnásobná.

    Vyšehradská kabina se rozšířila o dvanáct nových jmen. V rámci spolupráce se Slavií přišla čtveřice hráčů – Martin Otáhal, Vojtěch Mareš, Václav Pardubský a David Beňo. Z Bohemians kádr Vyšehradu rozšíří gólman Petr Dočekal. Žižkovská rekonstrukce kádru postihla i zkušeného veterána Ondřeje Švejdíka a Miroslava Krivosheeva. Modro-bílý dres navíc ještě oblékne hlavičkář Pavel Čapek z Dukly, David Javorek z Nového Jičína, Martin Vojtíšek z Liberce a Jan Zákostelský z Benešova. Dvanáctou posilou šemíků je Jiří Michalec ze severočeského Liberce.

    Kádr Slavoje naopak opustila čtveřice hráčů, brankáři Jiří Havránek a Roberto Pellegrini a záložníci Jakub Doležal a Dominik Hradecký ve Vyšehradu nabídku na novou smlouvu nedostali a tak se stěhují o dům dál.

    Zimní příprava se Vyšehradu vydařila. 5 vítězství, 2 remízy a 3 prohry. Dvě utkání byla proti týmům z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, dvě proti týmům z juniorské ligy a šest s divizními protivníky. Během zimní přestávky se trenérskému týmu podařilo sestavit osu týmu pro jarní část soutěže. Podle vytíženosti v zimní přípravě ji bude tvořit: Ondřej Brejcha, Pavel Čapek, Filip Drobílek, Tadeáš Madej a Jan Zákostelský.

    ZÁPASY ZIMNÍ PŘÍPRAVY:

    19.01.2019 Vyšehrad – Slavia U21 0:2
    23.01.2019 České Budějovice – Vyšehrad 3:1
    26.01.2019 Vyšehrad – Velké Hamry 3:3
    30.01.2019 Vyšehrad – Hostouň 6:1
    02.02.2019 Kolín – Vyšehrad 1:5
    06.02.2019 Vyšehrad – Sokolov 0:1
    09.02.2019 Vyšehrad – Sparta U21 5:0
    16.02.2019 Mšeno – Vyšehrad 0:5
    23.02.2019 Vyšehrad – Neratovice 2:1
    02.03.2019 Vyšehrad – Hostouň 1:1
     
    TJ JISKRA DOMAŽLICE – 2. místo, 33 bodů, skóre 34:22

    Domažlice si dělají zálusk na druhou ligu. A není se čemu divit, ambiciózní chodský celek se momentálně nachází na nadějném druhém místě, a pokud vedoucí Zápy nepřekvapí a nepokusí se postoupit do druhé ligy, jediné postupové místo o úroveň výš připadne druhému celku.

    Situace Jiskry ale není tak jednoznačná, jak by se mohla zdát. Jen čtyři body je totiž dělí od sedmého místa! Zimní změny v kádru byli v Domažlicích o něco střízlivější než ty pražské.

    Do Domažlic si nakonec cestu našel navrátilec z Tachova Jan Matas, navíc v rámci spolupráce s ligovou Plzní do Domažlic přišli záložník Daniel Skopový a útočník Tomáš Arzberger. Kádr naopak opustili fotbalisté Sedláček, Nemeš a Hájovský.

    Zimní příprava se domažlickým fotbalistům vydařila. Nejenže potrápili Sokolov nebo Plzeň U21. V posledním zápase navíc nasázeli Chodové do doubravské branky pět fíků.

    ZÁPASY ZIMNÍ PŘÍPRAVY:

    12.01.2019 Plzeň U19 – Domažlice 4:1
    19.01.2019 Domažlice – Plzeň U21 2:1
    26.01.2091 Karlovy Vary – Domažlice 2:5
    02.02.2019 Domažlice – Neurkirchen 1:2
    09.02.2019 Domažlice – Mariánské Lázně 0:0
    16.02.2019 Sokolov – Domažlice 2:1
    02.03.2019 Doubravka – Domažlice 0:5
     
    Úvodní sestavy:

    FK Slavoj Vyšehrad: Otáhal – Mareš, Neuberg (C), Šlegl, Brejcha, Drobílek, P. Čapek, D. Čapek, Laňka, Rys, Švejdík
    Náhradníci: Rataj, Vejvar, Madej, Krobot, Kozel, Krejdl, Dočekal

    TJ Jiskra Domažlice: Brych – Hrubý, Čihák, Bauer, Teršl, Mlynařík, Rychnovský, Mužík (C), Vais, Došlý, Dvořák
    Náhradníci: Černý, Kadar, Matas, Skopový, Brabec, Buršík, Švihořík

    Rozhodčí: Petr Klupák – Libor Šimeček, Vít Nedvěd.
     
    Domácí nastoupí v modrých dresech, hosté z Domažlic přijeli v červeno-černé kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop mají na starost hosté z Domažlic.
     
    1
    David Čápek využil nepřesné hostující přihrávky a zahájil rychlý domácí brejk. Tentokrát se šemíci do zakončení nedostali, jeden z obránců dokázal na poslední chvíli velmi dobře zasáhnout.
     
    2
    Průnik Došlého po levé lajně zastavilo podklouznutí. Vyšehrad na míči.
     
    3
    Tři dlouhé domažlické přihrávky do útoku, poslední končí v zámezí za brankou Otáhala.
     
    3
    Nepřesný výkop Otáhala končí v zámezí.
     
    4
    Vyšehradský kapitán Neuberg zkušeně pohlídal balón tělem a nechal ho dokutálet se až za vlastní branku. Otáhal bude mít další pokus na kvalitní výkop.
     
    5
    Neuberg je na středu hřiště faulován. Vyšehrad s rozehrávkou nijak nespěchá.
     
    5
    Nepřesný pas na Laňku končí v zámezí, Domažlice budou opět rozehrávat.
     
    6
    Filip Drobílek se pokusil obejít obránce, domažlický stoper mu ale neskočil na špek, čistě mu odebral míč a navíc se nakonec ještě od domácího útočníka nechal faulovat.
     
    7
    Domažlický faul ve vzdušném souboji. Vyšehrad bude rozehrávat z úrovně vlastního vápna.
     
    7
    Skvělý pas na Filipa Drobílka poslal vyšehradského záložníka do obrovské šance. Brych zaváhal s vyběhnutím z branky pro míč a umožnil tak vyšehradskému záložníkovi dostat se do zajímavé střely, kterou nakonec hostující gólman dokázal vyrazit pouze do chumlu hráčů ve vápně. Nikdo z domácích útočníků se už ale do stoprocentního zakončení nedostal.
     
    8
    Zaváhání v domácím brankovišti málem skončilo gólem. Otáhal trefil výkopem napadajícího útočníka. Míč se odrazil těsně vedle pravé tyče.
     
    10
    František Dvořák se pokusil svého obránce obejít po lajně, nakonec se ale povedenou kličkou vyhnal mimo lajny označující hrací plochu.
     
    11
    Domažlice se pokouší dostat do vápna Vyšehradu , domácí hráči zatím ale velmi dobře brání.
     
    12
    Tvrdý šlapák nějakých čtyřicet metrů od branky znamená, že za pár chvil poletí do vyšehradského vápna míč z volného kopu.
     
    13
    Signál hostujících Domažlic hráčům Jiskry nevyšel podle představ, hráč na zadní tyči se sice dobře uvolnil, centrovaný balon ale letěl vysoko nad branku.
     
    14
    Po sraženém centru zleva budou Domažlice kopat roh.
     
    14
    Jeden z hostujících hráčů se sice dostala do zakončení, z krkolomné pozice poslal míč pouze do rukavic připraveného Otáhala.
     
    15
    Neuberg pohotovým skluzem zastavuje hostující brejk a posílá míč do zámezí.
     
    15
    Dlouhý pas na Jonáše Vaise byl sice přesný, domažlický hroťák se ale nacházel v ofsajdu, a tak se do hry radši ani nezapojil.
     
    16
    Po tvrdém souboji na zemi končí Pavel Čapek. Vyšehrad bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    16
    Další domažlický faul. tentokrát ze zajímavější pozice nedaleko branky. Do vápna zřejmě poletí centrovaný míč.
     
    17
    Centr byl mířený na vysoké Švejdíka, který ale svůj hlavičkový souboj prohrál. K míči se pak dostal hostující Hrubý, který byl u zadní lajny zdvojen a radši poslal míč za vlastní branku.
     
    18
    Z následného rohu se sice jeden z domácích hráčů dostal do zakončení, hlavičkoval ale ze záklonu a poslal tak míč vysoko nad břevno.
     
    19
    Tady se žlutí. Šlegl si nepohlídal útočníka, který se ihned po brankářském výkopu uvolnil za domácí obranu. Šlegl se mu pokusil ještě ve vzdušném souboji odhlavičkovat balón pryč, místo toho ale do svého soka tvrdě zajel. Žlutá karta je naprosto oprávněná.
     
    21
    David Čapek ve vápně soupeře dlouho nevěděl co udělat, až se rozhodl pro tu nejednoduší variantu. Po kličce doprava se pokusil poslat míč do bližší šibenice, střelu nedokázal ale dostatečně uzemnit a míč tak letěl vysoko nad.
     
    22
    Pavel Čapek šlapákem přišpendlil svého soupeře na zem. Domažlixe budou zahrávat volný kop.
     
    23
    Centr po volném kopu sice našel hostující hráče, ti ale se k žádnému nadějnému hlavičkovému pokusu nedostali a místo toho poslali míč za branku.
     
    24
    Tvrdé počínání jednoho ze záložníků Domažlic ve vápna pocítil Neuberg, který je ve vlastním vápně faulován. Domažlice si tak nedobrovolně ukončují vlastní nápor.
     
    26
    Filip Čihák zřejmě nechtěně po vlastním faulu ještě šlápl svému soupeři na ruku. následovat bude centr ze zajímavé vzdálenosti.
     
    27
    Centr na zadní tyč nakonec propadl až k Brychovi, který vyboxoval balón do zámezí.
     
    28
    Velmi nepřesná hostující pas končí až v zámezí u rohového praporku.
     
    29
    Brejcha si se Šleglem teď příliš nerozuměli a po nevyladěné kombinaci končí míč v zámezí. Domažlice budou kopat od vlastní branky.
     
    30
    Po tvrdém souboji zůstává jeden z hostujících hráčů ležet v bolestech na hřišti. Na hřiště už běží i zdravotník.
     
    32
    Filip Čihák zastavuje domácí útočnou akci po pravé straně odkopem za vlastní branku. Bude následovat vyšehradský roh.
     
    33
    Domácí signál na centrujícího zataženého obránce nevyšel podle představ a nízký centr Šlegla skončil na noze prvního obránce.
     
    34
    Vais už nějaké tři minuty čeká na zpětné vpuštění do hry. Na domažlické lavičce to už trochu vře.
     
    35
    Nepřesná Mlynaříkova přihrávka po lajně končí v autu. Vyšehrad bude vhazovat.
     
    35
    Domažlický rychlý brejk nedokázali hostující hráči zakončit dle představ. Vais po kličce do středu hřiště poslal míč na levé křídlo, kde se jeho domažlický spoluhráč ale náhle zastavil. Míč tak končí v zámezí za brankou Otáhala.
     
    36
    Neuberg pod náporem napadajícího útočníka zvolil riskantní přihrávku po lajně, která tentokrát skončila v zámezí.
     
    37
    Po nevýrazné střele Laňky z levé strany doprostřed branky málem Brych vytvořil domácím hráčům po špatném chytnutí a pouhém vyražením před sebe gólovou příležitost. Jako první u míče byl ale hostující obránce, který ihned odkopl míč do bezpečí za brankou.
     
    38
    Laňka si po souboji s Mužíkem udělal pár kotrmelců, za což je domažlický kapitán odměněn žlutou kartou.
     
    40
    Centr Filipa Drobílka z levé strany přeletěl vápno a skončil u lajny na druhé straně, kde se míče ujal jeden z hostujících obránců.
     
    42
    Po zajímavé domácí kombinaci se dostal po centru Drobílka ke střele Pavel Čapek, z první trefil ale pouze před sebou stojícího obránce.
     
    43
    Mareš se prezentuje povedeným obranným zákrokem a získává pro domácí Vyšehrad míč.
     
    44
    Po faulu na Davida Čapka bude Vyšehrad rozehrávat z poloviny hřiště.
     
    44
    Po sraženém centru bude Vyšehrad kopat roh.
     
    45
    Centr z rohu nakonec našel hlavu jednoho z obránců, který ihned hlavičkoval míč do bezpečí.
     
    45
    Tak to bylo něco, Denis Laňka si obešel po nezdařeném rohu dva obránce a s falší zamířil míč do vzdálenější šibenice. Brych se musel natahovat, aby míč vyrazil mimo tři tyče.
     
    45
    Rozhodčí nastavuje 3 minuty.
     
    45+1
    Centr z první od Neuberga končí přímo v náručí hostující gólmana Brycha.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne zhruba v 11:22.
     
    První poločas je za námi. Žádná branka, ani příliš pohledný fotbal k vidění ale nebyl.

    První větší šanci utkání měl v 7. minutě Filip Drobílek, kdy po dobré finální přihrávce a zaváhání Brycha měl nadějnou střeleckou pozici. Domažlický gólman byl ale tentokrát úspěšnější. Mnohem více práce měl Brych se střelou Denisa Laňky v 45. minutě, kdy si domácí hráč obešel dva hráče a s falší poslal míč do vzdálenější šibenice. I tuhle střelu ale dokázal Brych vyrazit mimo tři tyče.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Laňka, přichází Vejvar.
     
    46
    Úvodní rozehrávku druhého poločasu mají na starost domácí hráči.
     
    47
    Po sraženém centru z pravé strany bude Vyšehrad kopat roh.
     
    47
    Centrovaný balón nakonec skončil u prvního domažlického obránce, který ihned poslal míč do bezpečí.
     
    48
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská chyba hostující rozehrávky! Nepřesný balón našel ONDŘEJE BREJCHU, který ze stoprocentní střelecké pozice poslal míč pod víko hostující branky!
     
    50
    Hostující centr z rychlého brejku vápnem Vyšehradu pouze propadl a skončil až v zámezí za brankou.
     
    51
    Další zmatky v domažlické obraně končí odkopem do zámezí.
     
    51
    Postrčení Pavla Čapka znamená faul a lukrativní volný kop z nějakých pětatřiceti metrů.
     
    52
    Ani tenhle signál Vyšehradu nevyšel podle představ. Drobílek se sice dokázal šikovně uvolnit od svého obránce. Míč mu ale sjel po nártu a odkutálel se až do zámezí za hostující branku.
     
    53
    Jakub Teršl za tvrdý zákrok na polovině soupeře obdržel zaslouženou žlutou kartu.
     
    54
    Rychlý vyšehradský brejk skončil až u Davida Čapka, který dokázal míč protlačit skrz domažlickou obranu. V přímém souboji s Brychem ale už neuspěl, domažlický gólman si připisuje další důležitý zákrok, kterým podržel svůj tým nad vodou.
     
    54
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Vais, přichází Černý.
     
    55
    Po faulu na jednoho z domácích hráčů bude následovat volný kop.
     
    56
    Centrovaný balón nakonec skončil na hlavě prvního obránce.
     
    57
    Velmi podobná situace se bude opakovat, tentokrát na druhé straně.
     
    57
    K hlavičce se nakonec dostal Neuberg, který odhlavičkoval míč mimo vyšehradské vápno.
     
    59
    Hrubý využil zaváhání Mareše a dostal se k zajímavému centru, který dokázala domácí obrana odhlavičkovat do bezpečí, nedokázala už ale zabránit následujícímu náporu, který přinesl jednu sraženou střelu a jeden hlavičkový pokus těsně vedle levé tyče.
     
    60
    Krásný pas dostal do vápna Vejvar, střídající útočník si zkušeně poslal obránce na druhou stranu a pravačkou namířil míč k levé tyči. I tentokrát stihl Brych zareagovat a vyrazit razantní střelu do zámezí na roh.
     
    61
    Pro centr z rohu si nakonec vyskočil Brych, který ihned rozehrál rychlý hostující brejk.
     
    61
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Rychnovský, přichází Skopový.
     
    62
    Mareš neváhá a zastavuje domažlický útok dalekým odkopem, který málem zasáhl jediného diváka na protilehlé tribuně strahovské stadionu.
     
    64
    Jeden z hostujících útočníků si v hlavičkovém souboji nedovoleně pomohl rukou. Vyšehrad bude rozehrávat z úrovně vlastního vápna.
     
    65
    Zajímavá domažlická akce. K hlavičce se po centru zleva dostal Mlynařík, který tentokrát o kousek minul domácí branku.
     
    65
    Dva hráči se v hlavičkovém souboji střetli hlavami. Vypadá to ale, že oba dva budou schopni ve hře pokračovat.
     
    67
    Po sražené střele budou Domažlice kopat roh.
     
    67
    Roh skončil na hlavě prvního obránce, Vyšehrad se tak podívá do rychlého brejku.
     
    67
    Vyšehradský faul na polovině, Klupák tentokrát karty rozdávat nebude, pozval si k sobě ale dvojici protihráčů a něco jim vykládá.
     
    69
    Nepřesné přenesení hry Domažlic na levou stranu hřiště. Míč končí v zámezí.
     
    69
    Domažlice tlačí na pilu. Po sraženém centru Mlynaříka bude Jiskra kopat roh.
     
    70
    Petr Mužík neposlal do vyšehradského vápna ideální centr. Míč nakonec nenašel hlavu nikoho ze západočechů a míč tak propadl až k druhé lajně.
     
    70
    Domažlický nápor zastavuje útočný faul.
     
    71
    Domažlický průnik po lajně končí v zámezí. Jiskra své snažení zbytečně shazuje nepřesnými přihrávkami a centry.
     
    72
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Teršl, přichází Matas.
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Hrubý, přichází Kadar.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Dvořák (TJ Jiskra Domažlice).
     
    74
    Další tvrdý faul. Pavel Čapek zákrok na vlastní polovině horko těžko rozdýchává.
     
    75
    Petr Mužík to zkusil zpoza vápna, vyšehradskou branku těsně minul.
     
    75
    Vejvar poslal velmi dobrý pas na nabíhajícího Rysa, druhý jmenovaný si v klíčové fázi ale nedokázal pořádně zpracovat míč, který mu tak utekl přímo do náruče připraveného Brycha.
     
    76
    Kadar poslal Skopového do niku po levém křídle, domažlický záložník se pokusil najít přízemním centrem skulinku v domácí obraně. Nepovedlo se mu to a míč skončil na noze prvního obránce.
     
    77
    Domažlický útok ukončuje pomezní rozhodčí, jeden z hostujících hráčů se totiž nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    78
    Domažlická rozehrávka se přesouvá až k Brychovi.
     
    79
    Tak to bylo něco. Krásnou kombinaci Vyšehradu po pravé straně zakončil Brejcha přihrávkou pod sebe za vápno na Rysa. Petr Rys měl před sebou chumel hráčů a zejména přesouvajícího se Brychu, domažlický gólman byl i tentokrát ten úspěšnější.
     
    80
    Pro dlouhý balón za hostující obranu si vyběhl Brych.
     
    80
    Drobílek v soupeřově vápně chtěl najít jednoho ze svých spoluhráčů. Místo toho ale odevzdal míč soupeřům.
     
    81
    Matas zasáhl svého soupeře loktem do obličeje, za což uviděl zaslouženou žlutou kartu.
     
    81
    Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Mlynařík, přichází Brabec.
     
    82
    Střela na hostující branku z velké vzdálenosti skončila vysoko nad.
     
    82
    Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Drobílek, přichází Kozel.
     
    85
    Tak to bylo něco! Daniel Kozel ihned po svém vystřídání dostal velmi dobrý pas za obranu, běžel sám na Brycha. Nakonec si ale míč ukopl a dal tak domažlickému gólmanovi příležitost míč odkopnout daleko na tribunu.
     
    86
    Tvrdý zákrok na jednoho z vyšehradských obránců na domácí polovině. Šemící s rozehrávkou vůbec nepospíchají.
     
    87
    Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází D. Čapek, přichází Krejdl.
     
    Dnešní utkání sleduje 182 diváků.
     
    89
    Domažlický útok ukončuje faul na Otáhala. Jiskra teď musí všechno vsadit na jednu kartu.
     
    89
    Pavel Čapek chtěl najít Vejvara patičkou, ta ale nebyla dostatečně razantní a jeden z hostujících obránců ji tak vystihl.
     
    90
    I tentokrát chybělo domácím štěstím trochu toho štěstí k zakončení. Vyšehrad bude po sražená přihrávce aspoň zahrávat roh.
     
    90
    Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Rys, přichází Madej.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje 2 minuty.
     
    90+1
    Vyšehrad už pouze hraje o čas. Nikdo proto ani nešel do vápna centrovat. Teď se navíc po faulu na zemi válí Vejvar a nevypadá to, že by jen tak měl vstát.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce. Vyšehrad nakonec vyválčil 3 body a přeskakuje tak Domažlice a dostává se na 2. místo. Vyšehrad měl lehce navrch, přesto nebyl k vidění příliš pohledný zápas.

    První větší šanci utkání měl v 7. minutě Filip Drobílek, kdy po dobré finální přihrávce a zaváhání Brycha měl nadějnou střeleckou pozici. Domažlický gólman byl ale tentokrát úspěšnější. Mnohem více práce měl Brych se střelou Denisa Laňky v 45. minutě, kdy si domácí hráč obešel dva hráče a s falší poslal míč do vzdálenější šibenice. I tuhle střelu ale dokázal Brych vyrazit mimo tři tyče.

    Do druhého poločasu se tak šlo za bezbrankového času. Ve 48. minutě využil obrovské chybí hostujících hráčů Brejcha. Do zbytek utkání si ještě několik domácích hráčů připsalo několik šancí, žádnou z nich už ale Brych za svá záda nepustil.
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (12:49:36)

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 48. Brejcha

    Karty:   19. Šlegl (VYS) – 38. Mužík (DOM), 53. Teršl (DOM), 72. Dvořák (DOM), 81. Matas (DOM)


    FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – Mareš, Neuberg (C), Šlegl, Brejcha, Drobílek (82. Kozel), P. Čapek, D. Čapek (87. Krejdl), Laňka (46. Vejvar), Rys, Švejdík
    Náhradníci: Rataj, Vejvar, Madej, Krobot, Kozel, Krejdl, Dočekal

    TJ Jiskra Domažlice: Brych – Hrubý (72. Kadar), Čihák, Bauer, Teršl (72. Matas), Mlynařík (81. Brabec), Rychnovský (61. Skopovský), Mužík (C), Vais (46. Černý), Došlý, Dvořák
    Náhradníci: Černý, Kadar, Matas, Skopový, Brabec, Buršík, Švihořík

    Rozhodčí: Petr Klupák – Libor Šimeček, Vít Nedvěd

    Diváci: 182
    ocianews.com