Hr. Králové – Liberec 3:1 (kon.) | Teplice – Plzeň 1:2 (kon.) | Slavia – Bohemians 1905 0:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Č. Budějovice 0:2 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
0:2 (0:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 10.03.2019, 12:00 • Městský stadion, UMT • Juniorská liga – Čechy • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (14:20:59)
     
    Je dobojováno! Utkání dnes mělo překvapivého, ale řekl bych, že zaslouženého vítěze. O poločase platilo nerozhodné skóre a vypadalo to, že zápas dnes žádnou branku nenabídne. To se ale změnilo třináct minut před koncem, kdy se prosadil Matoušek. Mladá Boleslav poté musela otevřít hru a byla potrestána i druhou trefou Dynama. Také domácí si dnes vypracovali několik dobrých příležitostí, ovšem většinou ztroskotali na skvěle chytajícím Lukschovi. Tomu hned dvakrát pomohla branková konstrukce!
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Domácím dnes zkrátka není přáno, tohle byla další stoprocentní příležitost! Po skvělé narážečce se Hašek ocitl tváří v tvář hostujícímu gólmanovi, ovšem jeho pokus o obstřel skončil pouze na brankové konstrukci!
     
    89
    Novák si naváděl balón na střed, z nějakých sedmnácti metrů poté zakončoval. Střela mu vůbec nesedla, domácí hráč se na sebe pořádně zlobí!
     
    88
    Výborná defenzivní práce Kočího. Ten svého soupeře nepustil k balónu, míč nakonec skončil v zámezí, odkopávat bude Luksch.
     
    87
    Domácí už vše vsadili na jednu kartu a hosté v tuto chvíli postupovali do přečíslení tři na jednoho. Celou situaci však nedokázal vyřešit optimálně.
     
    85
    Mladá Boleslav se snaží s výsledkem něco udělat a na hostujícího brankáře se valí jeden útok za druhým. Luksch však zatím vážnější zákrok připisovat nemusel.
     
    84
    Další tutovka pro Mladou Boleslav! Po centru z pravé strany se na penaltovém puntíku octil nikým nehlídaný Novák, jehož následná hlavička skončila vysoko nad brankou!
     
    83
    Brankář Luksch míč vyrazil pouze na hranici velkého vápna. Ze slušné pozice pálil Komárek, ovšem jeho rána pouze proletěla těsně vedle tyče!
     
    82
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    České Budějovice navyšují svůj náskok! Z levé strany teď do vápna směřoval přízemní centr, který si našel LUKÁŠ KOČÍ. Ten z bezprostřední blízkosti překonal Stejskala!
     
    81
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Philipp Tvaroh, přichází Vladislav Jerkov.
     
    80
    Tohle bylo daleko nebezpečnější! Ze zhruba patnácti metrů na levé straně střílel Novák. Balón mířil do šibenice, ovšem Luksch vytáhl bravurní zákrok a míč vyrazil na roh!
     
    79
    Nakonec z toho bylo přímé ohrožení branky. Střela mířila několik metrů nad hostující svatyni, odkopávat bude gólman Luksch.
     
    78
    Jáša se diví, hlavní rozhodčí odpískal faul snad metr za velkým vápnem. To je výborná příležitost pro Mladou Boleslav na srovnání!
     
    77
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využili obrovského zaváhání v rozehrávce soupeře a jdou do vedení! Míče se zmocnil JAKUB MATOUŠEK, který zakončoval z hranice velkého vápna. Brankář Stejskal míč vyrazil před sebe, ovšem následná dorážka českobudějovického fotbalisty skončila v síti!
     
    75
    Domácí nedokázali ohrozit branku soupeře, balón poté skončil v zámezí. Pro míč běží brankář Luksch, který bude odkopávat.
     
    74
    Další hostující nedovolený zákrok u postranní lajny. Balón si staví Novák, který bude rozehrávat standardní situace svého týmu.

    Štěpán Slovák

    Branky: 77. Matoušek, 82. Kočí

    Karty:   50. Komma (MBL)


    FK Mladá Boleslav: Stejskal – Klíma, Tatajev (46. Komárek), Komma, Novák, Vejr (69.Dib Nicholas), Hašek, Kopa (K), Šimon, Túlio (46. Alhassan), Tvaroh (81. Jerkov)
    Náhradníci: Kamenár – Komárek, Krčmář, Dib Nicholas, Jerkov, Alhassan, Pauschek

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Kočí, Jáša, Řezáč, Lindák, Pouček (K), Matoušek, Tomášek, Šplíchal, Kalousek, Krejčí
    Náhradníci: Červenec – Ardamica, Majer, Bouguetouta

    Rozhodčí: Matějček – Vlasjuk, Myška

    Diváci: 20
    thejrc.org