Celta Vigo – Real Betis 0:1 (kon.) | Girona – Valencia 2:3 (kon.) | Levante – Villarreal 0:2 (kon.)
Sevilla – Real Sociedad 5:2 (kon.) | Valladolid – Real Madrid 1:4 (kon.)
konec
Real Valladolid
1:4 (1:1)
Real Madrid
Neděle 10.03.2019, 20:45 • Estadio Municipal José Zorrilla • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je z mé strany vše. Přeji Vám krásný zbytek večera! (22:49:13)
     
    Statistiky:
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 7:5. Rohy: 5:12. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 14:17.
     
    Fotbalisté Valladolidu podlehli Realu Maadrid 1:4, což je pro domácí hodně krutý výsledek. Nikdo by se totiž nemohl divit, kdyby bílý balet prohrával po dvaceti minutách 0:3. Nejprve Alcaraz zahodil penaltu a poté systém VAR sebral pro ofsajd hned dva góly Guardiolovy. Přesto se domácí ujali ve 29. minutě vedení, když se po krásné akci trefil Anuar Tuhami, ovšem do té doby neškodní hosté rychle vyrovnali. Chybu brankáře Masipa potrestal Raphaël Varane.

    Po změně stran pak domácí neproměnili dvě velké šance a v 51. minutě za to pykali. Po faulu na Odriozolu byla odpískána penalta a tu proměnil Karim Benzema. Inkasovaný gól Valladolid zmrazil a hosté využili získané sebevědomí v 59. minutě, kdy opět Karim Benzema, tentokrát hlavičkou po rohu, zvyšoval na 3:1. Vykřesat naději mohl domácím smolař Guardiola, který nastřelil tyč. Poté navíc přišlo vyloučení Casemira po druhé žluté kartě, ale místo kontaktního gólu zápas definitivně rozhodl Luka Modrić.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V poslední době sporadicky hrající Marcelo se chtěl trenérovi Solarimu ukázat a zamířil přes několik hráčů dopředu. Skončilo to jeho útočným faulem a žlutou kartou.
     
    90+1
    Rozhodčí Gil nastaví tři minuty!
     
    90
    Álvaro Odriozola v šestnáctce narážel míč Karimovi Benzemovi a moc nescházelo, aby francouzský útočník zkompletoval hattrick! Scházel mu tak krok, aby na balón dosáhl.
     
    89
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Sergio Reguilón, přichází Marcelo.
     
    88
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Raphaël Varane, přichází Jesús Vallejo.
     
    86
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Óscar Plano, přichází Enes Ünal.
    85. Luka MODRIĆ - 1:4
     
    85
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Žádné drama nebude! O to se postaral LUKA MODRIĆ, který zakombinoval s Benzemou, poté na levé straně šestnáctky obešel stopera Fernándeze a střelou vedle levé nohy brankáře Masipa zvyšuje vedení madridského mužstva.
     
    84
    Málem zahrozili hosté. Valverde našel krásnou přihrávku Álvara Odriozolu. Ten už mohl zakončovat, ale ještě chtěl dávat míč před bránu a nalezl jen připraveného obránce.
     
    82
    Pokud by domácí rychle snížili, ještě by z toho mohlo být drama. Hráči Valladolidu určitě cítí proti deseti soupeřům šanci.
    80. Červená karta po 2. žluté
     
    80
    Přichází ještě komplikace pro hosty! Casemiro totiž vidí druhou žlutou kartu a automaticky tak následuje červená! Rozhodčímu se nelíbilo, že Casemiro bránil domácím v rychlém rozehrání standardní situace a posoudil to jako nesportovní chování.
     
    79
    Real zase drží míč, což mu teď naprosto vyhovuje.
    77. Sergi Guardiola má dnes velkou smůlu. Jeho pohotová střela po rohu skončila na tyči.
     
    77
    Domácí byli centimetry od snížení! Po rohovém kopu Verdeho míč prošel až na Sergiho Guardiolu, jehož pohotové zakončení levačkou skončilo na pravé tyči z pohledu brankáře Courtoise!

    Martin Augustin

    Branky: 29. Tuhami (Guardiola) – 34. Varane (Nacho Fernández), 51. Benzema (pen.), 59. Benzema (Kroos), 85. Modrić (Benzema)

    Karty:   61. Nacho Martínez (RVL) – 12. Odriozola Arzallus (REA), 45+3. Reguilón (REA), 64. Courtois (REA), 69. Casemiro (REA), 90+3. Marcelo (REA)   80. Casemiro (REA)

    Neproměněná penalta: 13. Alcaraz (RVL), mimo


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 7:5. Rohy: 5:12. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 14:17.
    Real Valladolid: Masip – Antoñito, Fernández, F. Calero, Nacho Martínez – Míchel (C), Alcaraz, Tuhami (63. D. Verde) – Keko (73. Čop), Guardiola, Plano (86. Ünal).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Moyano, D. Verde, Ünal, Čop, Hervías, Delgado.

    Real Madrid: Courtois – Odriozola Arzallus, Nacho Fernández, Varane (88. Vallejo), Reguilón (89. Marcelo) – Modrić, Casemiro, Kroos (74. Valverde) – D. Ceballos – Benzema (C), Asensio.
    Náhradníci: Navas – Vallejo, Cristo González, Valverde, Díaz, Marcelo, Seoane.

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Martínez

    Diváci: 21 914
    thejrc.org