Bohemians – Vítkovice 1:4 (kon.) | Panthers – Chodov 3:7 (kon.) | Střešovice – Ostrava 1:10 (kon.)
Jičín – Ne 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
PSN Tatran Střešovice
1:10 (1:2, 0:3, 0:5) Stav série: 0:4
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 10.03.2019, 15:00 • STODOLA Arena Střešovice • Play-off Extraligy žen • Čtvrtfinále
     
    59:27
    Závěr zápasu je trochu nervózní, i když není proč. Karolína Šablaturová udeřila v souboji svou soupeřku a je vyloučena za hrubost. Markéta Prontekerová pak vyloučena za držení.
     
    59:11
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak ještě jedna branka. Defenzíva Tatranu je již zcela rozložená a vlastně celá jejich hra. Autorem branky je DENISA KOTZUROVÁ. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    58:36
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak skóre nám ještě kosmeticky upravuje ROMANA ŽURKOVÁ. Asistence: Veronika Káčová.
     
    57:33
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ano! Nakonec je to ještě branka hostů, kdy si NELA KAPCOVÁ vylepšuje své vynikající statistiky a doráží míček do branky. Obraně Střešovic se následně zkrátka nepodařilo dostat míček od své branky. Asistence: Markéta Vrlíková.
     
    55:41
    Oprava! Prvním postupujícím celkem do semifinále je celek z Chodova, který v souběžně hraném utkání porazil 7:3 Panthers Praha a to znamenalo čtvrté vítězství v jejich sérii.
     
    51:17
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (Karolína Šablaturová – 2 min., Sekání).
     
    49:55
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Jako bych to přivolal. Ostrava se do třetice prosazuje v oslabení a přesilovky Tatranu jsou v dnešním zápase spíše trestem, než výhodou. Autorem branky je VIKTORIA GROSSOVÁ. Asistence: Veronika Káčová.
     
    48:11
    Eliška Jurečková vyloučena za bránění ve hře a neochotně odchází na trestnou lavici. Rozhodčí je nekompromisní.
     
    46:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Touto brankou je, zdá se, rozhodnuto o postupujícím do semifinále! Po skrumáži se k míčku dostala MARKÉTA VRLÍKOVÁ, která si vyběhla do střelecké pozice a dává další branku svého celku. Asistence: Viktoria Grossová.
     
    36:33
    Navíc je tu další vyloučení na straně Střešovic, tentokrát Machková za bránění ve hře. Využije Ostrava do třetice svou přesilovou hru?
     
    33:50
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava se podruhé v dnešním zápase prosazuje ve vlastním oslabení! Sama před brankou se ocitla NELA KAPCOVÁ a to nemohlo skončit jinak, než další bankou za zády Drbalové. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    32:48
    Šance Střešovic se vrátit do zápasu, neboť za hru rukou je vyloučena Zuzaníková.
     
    32:36
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravské hráčky nakonec přece jen využívají i svou druhou přesilovku. Po nahozením míčku se před brankou nejlépe zorientovala NELA KAPCOVÁ a ta dorazila míček do branky. Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    30:58
    To jsou věci. Adéla Kramperová je v krátké době za sebou vyloučena za hru na zemi. Stejný prohřešek jako před malou chvílí. Opět neustála souboj u mantinelu.
     
    27:51
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava se prosazuje ve své první přesilové hře, kdy po přihrávce tvrdě vystřelila PAULÍNA HUDÁKOVÁ a poslala míček do levého horního rohu branky. Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    27:11
    Adéla Kramperová je první vyloučenou hráčkou na straně Střešovic a provinila se hrou na zemi. Při souboji upadla na zem a strčila do míčku. No, řekl bych, že poměrně přísné vyloučení.
     
    Střely na branku v první třetině: 8:6!
     
    19:17
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Propad Tatranu na půlce a přečíslení Ostravy! Kapcová oslovila svou přihrávkou na středu palubovky nabíhající PAULÍNU HUDÁKOVOU, která vymetla horní pravý roh branky. Asistence: Nela Kapcová.
     
    18:51
    První vyloučení evidujeme na straně Ostravy. Eliška Jurečková vyloučena za sekání.
     
    16:23
    Velmi špatná rozehrávka Tatranu a tohoto zaváhání využila Romana Žurková, která se dostala do zakončení, ale nedokázala překonat ležící brankářku. Trefuje jen boční síť!
     
    12:24
    Karolína Vachušková se výborně obtočila kolem své soupeřky a dostala se do zakončení. Jana Dupčáková si připisuje důležitý zákrok!
     
    08:17
    Denisa Kotzurová stála u pravé tyčky a už jen stačilo zamést puk do branky. Avšak nepochopitelně nyní přihrávala ještě před branku, kde nikdo z jejich spoluhráček nebyl.
     
    02:48
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Zuzaníková posunula na KRISTÍNU HUDÁKOVOU a ta proměňuje postup z pravé strany, když u pravé tyče nadzvedla míček a poslal jej do sítě. Asistence: Alena Zuzaníková.
     
    01:38
    Tatran právě vstřelil branku!
    Po rozehrávce se míček dostal k DANIELE REINDLOVÉ a ta jej zavěsila pod horní tyčku. Asistence: Adéla Kramperová.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 2. Reindlová (Kramperová) – 3. K. Hudáková (Zuzaníková), 20. P. Hudáková (Kapcová), 28. P. Hudáková (Kotzurová), 33. Kapcová (Kajfoszová), 34. Kapcová (P. Hudáková), 47. Vrlíková (Grossová), 50. Grossová (Káčová), 58. Kapcová (Vrlíková), 59. Žurková (Káčová), 60. Kotzurová (P. Hudáková)


    PSN Tatran Střešovice: Drbalová (Ranochová) – Válková, Machková – Reková, Vachušková, Prontekerová – Reindlová, Viplerová, Zabavská – Houžvičková, Matěvosová, Vlachová – Rybínová, Kramperová.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Dupčáková (Lišková) – Vavrečková, Rybičková, Kotzurová, Patakyová, Jurečková, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Žurková, Vrlíková, Greiplová – Lacková, Šablaturová, Káčová – Šromotová, Kapcová, P. Hudáková – K. Hudáková.

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek a Martin Reichelt
    Střešovice 0 4 Ostrava
    #1 Sobota 02.03.2019 • 19:30
    Ostrava - Střešovice 6:1
    #2 Neděle 03.03.2019 • 16:00
    Ostrava - Střešovice 4:3 po s.n. (3:1)
    #3 Sobota 09.03.2019 • 16:00
    Střešovice - Ostrava 2:3
    #4 Neděle 10.03.2019 • 15:00
    Střešovice - Ostrava 1:10
    thejrc.org