Sparta – Dukla Praha 4:1 (kon.) | Jablonec – Příbram 4:6 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
4:1 (2:1)
FK Dukla Praha
Pondělí 11.03.2019, 13:00 • Generali Arena, Praha-Bubeneč • Juniorská liga – Čechy • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    89. DRCHAL - 4:1
     
    89
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rázem je to o tři branky! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil VÁCLAV DRCHAL, který zvolil zakončení k levé tyči, kam se vydal také brankář, avšak ten na hrací předmět nedosáhl.
    80. DRCHAL - 3:1
     
    80
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme třetí branku domácích! Z levé strany přiletěl do pokutového území přízemní centr, ten si zády k brance zpracovával VÁCLAV DRCHAL, který po otočce bezpečně propálil bezmocného brankáře Svítila.
    42. MENTBERGER - 2:1
     
    42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme tady kontaktní branku! Dukla si vybojovala standardní situaci kousek od pokutového území, k rozehrávce se postavil VOJTĚCH MENTBERGER, který zamířil přesně k bližší konstrukci, kam se brankář Heča nestačil včas natáhnout.
    40. DRCHAL - 2:0
     
    40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu druhá branka v hostující svatyni! Jeden z hostujících hráčů zbytečně zmatkoval u svého pokutového území, čistým způsobem ho navíc dokázal obrat VÁCLAV DRCHAL, který se natlačil do šestnáctky, odkud přízemní střelou překonal Svítila ránou na přední tyč.
     
    17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Domácí si vybojovali další rohový kop, po kterém se v pokutovém území nejlépe zorientoval VÁCLAV DRCHAL, který bez větších potíží propálil brankáře Svítila.

    David Suchý

    Branky: 17. Drchal, 40. Drchal, 80. Drchal, 89. Drchal (pen.) – 42. Mentberger

    Karty:   26. Plavšić (SPA), 26. Plavšić (SPA), 64. Flak (SPA) – 36. Korček (DUK), 63. Douděra (DUK)   63. Plavšić (SPA)   51. Boettcher (DUK)


    AC Sparta Praha: Heča – Gabriel (59. Abdelkader), Penc, Sváta (C), Flak (70. Ambler), Vácha, Sláma, Plavšić, Zuberu (46. Prokopec), Hájek, Drchal
    Náhradníci: Prokopec, Čajkovský, Radwan, Palečko, Traoré, Ambler, Kotek

    FK Dukla Praha: Svítil – Douděra (C), Korček, Straňák (47. Kubů), Kosík, Mentberger (70. Schneider), Boettcher, Šolaja, Kolman (76. Burget), Vyleta (63. Dostál), Janko
    Náhradníci: Burget, Dostál, Kubů, Schneider, Šmejkal

    Rozhodčí: Klupák – Vyhnanovský, Cichra

    Diváci: 100
    thejrc.org