Buffalo – Dallas 0:2 (kon.) | Columbus – Boston 7:4 (kon.) | Pittsburgh – Washington 5:3 (kon.)
Montreal – Detroit 3:1 (kon.) | St. Louis – Arizona 1:3 (kon.) | Winnipeg – San Jose 4:5 (kon.)
Calgary – New Jersey 9:4 (kon.) | Anaheim – Nashville 3:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
7:4 (3:1, 2:3, 2:0)
Boston Bruins
Středa 13.03.2019, 00:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Boone JENNER - 7:4
     
    59:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Gól do prázdné branky, první hattrick v NHL a čepice na led. Domácí BOONE JENNER dává gól do prázdné branky a domácí už jasně tento zápas vyhrají. Asistence: Riley Nash a Zach Werenski.
    52:21 Zach WERENSKI - 6:4
     
    52:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí celek nyní proměnil přesilovku, a tak navyšuje své vedení na dva góly. Výborně to udělal Panarin, který našel v druhé vlně najetého ZACHA WERENSKÉHO, jehož rána zapadla přesně do branky . Asistence: Artěmij Panarin a Josh Anderson.
    38:34 Brad MARCHAND - 5:4
     
    38:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Patrice Bergeron výborně čistě vyhrál buly, puk získal BRAD MARCHAND. Jeho rána z dobré pozice mezi kruhy zapadla přesně do brány. Asistence: Patrice Bergeron.
    35:36 Chris WAGNER - 5:3
     
    35:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hostující celek přečkal oslabení, a tak se nyní prosazuje. Domácí propadli v útočném pásmu, do brejku se dostal CHRIS WAGNER. Jeho rána po ledě zapadla přesně do branky, domácí gólman si prostor ve výstroji nepohlídal a mezírkou kotouč propadl. Asistence: Danton Heinen.
    33:07 Brad MARCHAND - 5:2
     
    33:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hostující celek se nyní prosazuje a snižuje náskok domácích. Kotouč do branky díky povedené dorážce dostal BRAD MARCHAND. Asistence: Charlie McAvoy a David Backes.
    28:09 Boone JENNER - 5:1
     
    28:09
    Columbus právě vstřelil branku!
    Podobná situace a domácí dávají další branku. BOONE JENNER zůstal volný před brankou, tam dostal přihrávku a snadno se dokázal prosadit. Asistence: Riley Nash a Nick Foligno.
    27:09 Matt DUCHENE - 4:1
     
    27:09
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ryan Dzingel zpoza branky našel před bránou zcela volného spoluhráče. Tím byl MATT DUCHENE a jeho rána zapadla přesně do branky. Asistence: Ryan Dzingel a Josh Anderson.
    19:54 Boone JENNER - 3:1
     
    19:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují př vlastním oslabení. BOONE JENNER dokázal dorazit kotouč za brankáře, který si výborně poradil se střelou Andersona, na dorážku byl krátký. Asistence: Josh Anderson.
    14:18 Ryan DZINGEL - 2:1
     
    14:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Třiadvacátou branku v sezóně, ale tu vůbec první jako Blue Jackets dává RYAN DZINGEL. Zpoza branky nahodil kotouč a hostující brankář si jej rukavicí srazil nešťastně do své branky. Dzingel měl nyní štěstí, ale i to ke sportu patří. Asistence: Zach Werenski a Seth Jones.
    07:19 Josh ANDERSON - 1:1
     
    07:19
    Columbus právě vstřelil branku!
    Třiadvacátou branku v sezóně dává domácí JOSH ANDERSON. Rychlé přenesení hry, puk i rychlost nabral Anderson ve středním pásmu, prolétl obranou a povedeným blafákem prostřelil brankáře. Asistence: Zach Werenski a Ryan Dzingel.
    04:00 Patrice BERGERON - 0:1
     
    04:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to bychom měli, úvodní branku zápasu dávají při vlastním oslabení hosté. PATRICE BERGERON zakončoval a jeho projektil zapadl přesně za tyčku do protipohybu brankáře. Domácí gólman zasáhnout nedokázal. Od tyčky se puk odrazil do branky. Asistence: Brad Marchand.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 8. J. Anderson (Werenski, Dzingel), 15. Dzingel (Werenski, S. Jones), 20. Jenner (J. Anderson), 28. Duchene (Dzingel, J. Anderson), 29. Jenner (Riley Nash, N. Foligno), 53. Werenski (Panarin, J. Anderson), 60. Jenner (Riley Nash, Werenski) – 4. Bergeron (Marchand), 34. Marchand (McAvoy, Backes), 36. Wagner (Heinen), 39. Marchand (Bergeron)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, Nutivaara, D. Savard, Harrington, McQuaid – Panarin, Dubois, Atkinson – Dzingel, Duchene, Bjorkstrand – N. Foligno, Jenner, J. Anderson – Dubinsky, Wennberg, Riley Nash.
    Boston Bruins: T. Rask (29. Halák) – Chára, McAvoy, Krug, Carlo, J. Moore, Kampfer – Marchand, Bergeron, Heinen – Cehlárik, Krejčí, Coyle – Nordström, Frederic, Backes – Kuraly, Acciari, Wagner.

    Rozhodčí: Sutherland, Hebert – Sericolo, Racicot

    Diváci: 16.554
    thejrc.org