Buffalo – Dallas 0:2 (kon.) | Columbus – Boston 7:4 (kon.) | Pittsburgh – Washington 5:3 (kon.)
Montreal – Detroit 3:1 (kon.) | St. Louis – Arizona 1:3 (kon.) | Winnipeg – San Jose 4:5 (kon.)
Calgary – New Jersey 9:4 (kon.) | Anaheim – Nashville 3:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:5 (2:2, 1:1, 1:2)
San Jose Sharks
Středa 13.03.2019, 01:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Joe PAVELSKI - 4:5
     
    59:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné věci se dějí ve Winnipegu! Nejprve se dostal do dobré šance Ehlers, ale byl zastaven. Pak ujeli do přečíslení dva na jednoho hosté a JOE PAVELSKI po přihrávce Meiera překonal 3,6 sekundy před koncem Hellebuycka. Vypadá to, že prodloužení nakonec neuvidíme! Asistence: Timo Meier, Marc-Édouard Vlasic.
    56:22 Mathieu PERREAULT - 4:4
     
    56:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přetahovaná pokračuje, znovu máme vyrovnáno! Skvělou práci před brankou předvedl MATHIEU PERREAUL, který tečoval Myersovu střelu od modré čáry. Kotouč poté prošel Dellovi mezi nohama. Asistence: Tyler Myers, Brandon Tanev.
    42:00 Marcus SÖRENSEN - 3:4
     
    42:00
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose se poprvé od první třetiny vrací do vedení! Po Burnsově nepřesné střele ještě hosté udrželi pásmo, ke kotouči se dostal MARCUS SÖRENSEN a přidal už svůj pátý gól v sedmi posledních zápasech. Asistence: Joe Thornton, Kevin Labanc.
    30:33 Gustav NYQUIST - 3:3
     
    30:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme tu znovu vyrovnáno, hosté srovnávají stav na 3:3. Z mezikruží tvrdě vypálil Vlasic a před brankou Winnipegu stál GUSTAV NYQUIST, od jehož hokejky se kotouč odrazil a i přesto, že Hellebuyck si na puk sáhl, puk doklouzal za jeho záda za čáru. Asistence: Marc-Édouard Vlasic.
    20:45 Kyle CONNOR - 3:2
     
    20:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg druhou třetinu zahajuje využitou přesilovkou a dostává se do vedení 3:2! Už popáté z posledních deseti utkání se prosadil KYLE CONNOR, který překvapil Della střelou z levé strany z úhlu pod břevno. Asistence: Patrik Laine, Blake Wheeler.
    16:04 Gustav NYQUIST - 2:2
     
    16:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno na 2:2, ani Winnipeg si nakonec svého vedení neužil příliš dlouho. San Jose to mělo při přechodu Hertla do útočného pásma hodně těsné, ale domácí se rozhodli si nebrat challenge, takže gól platí. Bekhendovou střelu Hertla ještě Hellebuyck vyrazil, ale na dorážku GUSTAVA NYQUISTA už byl krátký. Asistence: Tomáš Hertl, Joonas Donskoi.
    09:10 Bryan LITTLE - 2:1
     
    09:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets rychlé vyrovnání nestačilo, oni rovnou předvádění bleskovou otočku a už vedou 2:1! Kotouč se dostal na modrou čáru k BRYANZ LITTLOVI a po jeho střele se puk od jednoho z hráčů Sharks odrazil za záda Aarona Della. Bez asistence.
    08:36 Andrew COPP - 1:1
     
    08:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Po půlminutce je vyrovnáno! Tak to byla rychlá reakce domácích, stav je 1:1. Od modré čáry vystřelil obránce Chiarot a před Dellem šikovně puk přizvedl mimo dosah brankáře ANDREW COPP. Asistence: Ben Chiarot, Mathieu Perreault.
    08:05 Marc-Édouard VLASIC - 0:1
     
    08:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose se dostává do vedení 1:0! Kotouč se po rychlé kombinaci v útočném pásmu dostal na modrou čáru, odkud vystřelil MARC-ÉDOUARD VLASIC. Jeho ránu vyrazil Hellebuyck před sebe, Labanc kotouč při pokusu o dorážku pořádné nezasáhl, ale Vlasic už byl úspěšný a dorazil puk do sítě. Asistence: Joe Thornton, Marcus Sörensen.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 9. Copp (Chiarot, Perreault), 10. Little, 21. Connor (Laine, Wheeler), 57. Perreault (T. Myers, B. Tanev) – 9. Vlasic (J. Thornton, Sörensen), 17. Nyquist (Hertl, Donskoi), 31. Nyquist (Vlasic), 42. Sörensen (J. Thornton, Labanc), 60. Pavelski (Meier, Vlasic)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Beaulieu, T. Myers, D. Kulikov, Niku, Chiarot (C) – Wheeler (A), Scheifele, Laine – Ehlers, K. Hayes, Connor (A) – Little, Lowry, B. Tanev – Roslovic, Copp, Perreault.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns, R. Šimek, Vlasic, Heed, Braun, Dillon – Pavelski (C), Couture (A), Meier – Nyquist, Hertl, Donskoi – Labanc, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Goodrow, Haley.

    Rozhodčí: Rooney, Dwyer – Barton, Cherrey

    Diváci: 15 321
    thejrc.org