CSKA Moskva – Dynamo Moskva 4:1 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:0 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:0 (0:0, 0:0, 1:0) Stav série: 1:0
Lokomotiv Jaroslavl
Středa 13.03.2019, 17:30 • Ice Palace • Play-off KHL • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:52:35)
    Petrohrad po těsné výhře 1:0 jde v sérii do vedení

     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (Jaroslavl) 0+0, 3 střely, čas na ledě 18:24
    Alexander Salák (Jaroslavl) 26 zákroků, 1 gól, 96,3%
     
    Dnešní utkání sledovalo 12 235 diváků.
     
    Střely na branku: 27 – 23
     
    Je dobojováno. Už to vypadalo, že se v utkání žádného gólu nedočkáme, oba týmy hrály velmi dobře z obrany a dobré výkony podávali i oba brankáři. Nakonec v sedmačtyřicáté minutě strhl vedení na domácí stranu David Rundblad, který byl nakonec jediným střelcem tohoto utkání. Petrohrad tak doslova vydřel první bod série a ujímá se tak v ní vedení. Další zápas oba týmy sehrají pozítří znovu na ledě Petrohradu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Kotouč je ve středním pásmu a je to jasné. Domácí už pomalu, ale jistě mohou začít slavit první vítězství v této čtvrtfinálové sérii.
     
    59:44
    Až nyní dostali puk ven z pásma a na chvíli si mohly oddychnout. Hosté se nadechují k závěrečnému tlaku, moc času jim však už nezbývá.
     
    59:10
    Hosté se uhnízdili v pásmu Petrohradu a z pravé strany střílel Jegor Korškov, jeho pokus však Hellberg zlikvidoval. Nicméně hosté stále operují před jeho brankou.
     
    59:00
    Alexander Salák je na střídačce a hosté to zkusí se šesti bruslaři v poli. Vhazuje se před brankou Petrohradu.
     
    58:52
    Lokomotiv Jaroslavl si bere oddechový čas!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:54
    Ještě ale následuje další komerční přestávka.
     
    57:54
    Michail Malcev z levé strany vystřelil a jeho pokus likviduje Alexander Salák. Hra je opět přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    57:07
    Jenže si počínali nepřesně a toho využili hosté. Získali puk a velmi rychle se s ním nacpali do útočného pásma. Jejich střela pak končí jen na obraně Petrohradu.
     
    56:28
    Nyní už poslali puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Mohou tak zaútočit na druhé straně.
     
    55:33
    Opět se hosté uhnízdili v pásmu Petrohradu a kombinovali před Hellbergem. Ten dalším pozorným zákrokem zastavil akci a aspoň na chvilku si domácí mohli oddechnout.
     
    54:46
    Po nepřesné střele Lokomotivu šli do dalšího úniku domácí hráči, ale v jejich rozletu je včas zastavila pozorná obrana hostů. Ti tak bleskově otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    53:57
    Domácí vytáhli puk pryč z vlastního obranného pásma a dostali se opět před Saláka. Ten se v brankovišti roztáhl a vytáhl kotouč do rohu kluziště.
     
    52:54
    Hostům začíná velmi rychle plynout čas. Na to, aby s utkáním něco udělali, mají něco málo přes sedm minut. Domácí se příliš nikam neženou a začínají výsledek bránit.
     
    52:03
    Pavel Kraskovskij se natlačil před Hellberga, poté dostal přihrávku a jeho pokus končí jen na betonu domácího brankáře.
     
    51:48
    Další Salákův zákrok, puk však zasáhl jeho helmu a hra je přerušena. Následně si ji český brankář musel upravit. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    51:25
    Další výlet domácích do útočného pásma, v rohu kluziště pak Petrohrad vybojoval puk zpět na své hole a kombinoval před Salákem. Ten si poté připsal další zákrok.
     
    50:59
    Alexandr Barabanov si nabruslil do těsné blízkosti Saláka, tváří v tvář ho ale nepřekonal. Hosté si tak mohli oddychnout.
     
    50:20
    Jsme za polovinou třetí třetiny a domácí celek stále vede rozdílem jedné jediné přesné trefy. Nyní jsou u puku hosté a snaží se o kombinaci před domácí brankou.
     
    49:34
    A hned se domácí natlačili do pásma soupeře, kde vyslal nebezpečnou střelu Nikita Gusev, na Saláka si však nepřišel. Ten dalším zákrokem drží naděje hostů.
     
    49:18
    Domácí hokejisté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    48:31
    V oslabení dostal puk do útočného pásma Alexandr Barabanov, ale obránci hostů se stihli vrátit zpět a zabránili tak domácí akci. Petrohrad tak ušetřil cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    47:57
    A už přispěchali do útočného pásma, kde chtěli rozvinout první akci v početní výhodě, ovšem obrana Petrohradu zachytili puk a hned ho poslala až před Alexandera Saláka.
     
    47:30
    Hosté mají šanci srovnat stav zápasu, a sice v přesilové hře.
     
    47:18
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Sergej Plotnikov – 2 min., nedovolené bránění).
    46:16 David RUNDBLAD - 1:0
     
    46:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí rychle využívají přesilovou hru a otevírají účet dnešního utkání. DAVID RUNDBLAD z levé strany dorazil za Saláka odražený kotouč od jeho brusle a hosté tak musejí dohánět jednobrankové manko – 1:0. Asistence: Nail Jakupov a Jarno Koskiranta.
     
    45:32
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxim Osipov – 2 min., podrážení).
     
    45:32
    Viktor Tichonov byl u mantinelu tísněn obranou soupeře a před branku Saláka se nedostal. Nicméně vybojoval faul na svou osobu a domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    44:35
    Na druhé straně zabojovali o kotouč hosté, dostali se před Hellberga, jejich následná střela však končí znovu mimo tři tyče.
     
    44:02
    Andrej Kuzmenko dostal do těsné blízkosti přihrávku, kterou střelou z první chtěl zužitkovat, ovšem Salák zase zakročil.
     
    43:53
    Před Salákem to opět žilo. Z vrcholu levého kruhu na něho vyslal nebezpečnou střelu Anton Bělov, znovu si však brankář hostů poradil. Hra je přerušena.
     
    42:39
    Na druhé straně se nepovedla akce hostům, kteří zahrozili z levé strany. Jejich pokus však šel vedle Hellbergovy klece. Následně pak domácí brankář posílá puk znovu na hokejky svých spoluhráčů.
     
    41:57
    Michail Malcev se proháčkoval obranou hostů a dostal se až před Saláka, jenže byl zastaven a ke střele před ním se nakonec vůbec nedostal.
     
    41:39
    Maxim Karpov střílel z otočky v prostoru mezi kruhy a dalším zákrokem se blýskl Alexander Salák. Český brankář ve službách Lokomotivu Jaroslavl tak opět podržel svůj tým.
     
    41:08
    Alexandr Jelesin vyslal od modré čáry přízemní projektil, který ale končí jen v moci Magnuse Hellberga. Ten poté raději nechal přerušit hru a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    40:53
    Od vlastní branky zakládali další akci domácí hokejisté, ti se dostali zpět před Saláka, ale ten nemusel zasahovat. Střela Naila Jakupova skončila jen vedle jeho branky.
     
    40:13
    Nikita Gusev prověřil pozornost Alexandera Saláka a ten uspěl. Následně pak se do akce dostali také hosté, leče neúspěšně.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 15 – 17
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní jsme se opět nedočkali žádné branky, ale velkou šanci měl na otevření skóre Pavel Dacjuk, jenž v přesilové hře nechal vyniknout Alexandera Saláka, jenž jeho pokus chytil do své lapačky. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která začne přibližně v 19:13. Dokáže jeden z týmů skórovat a dovést zápas do vítězného konce v základní hrací době, nebo se dočkáme "nekonečného" prodloužení? Nechme se překvapit.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Hosté to ještě zkusili před Hellbergem, který však jejich propagační střelu sráží do bezpečí. A to bude z této části hry už v vše.
     
    39:27
    Domácí publikum je nyní hodně slyšet a žene své hokejisty k zakončení. Už to ale zřejmě v této části hry nestihnou. Ztrácejí puk a musejí se vracet zpátky.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:39
    Domácí hráči se nedostali do blízkosti Saláka, hosté pak otočili hru, ale také oni nijak zvlášť Magnuse Helleberga neohrozili.
     
    37:44
    Urputná bitva pokračuje i nadále. Hosté šli do postupného útoku, avšak před domácí brankou nedokázali udeřit. Rázem tak Petrohrad otáčí hru na opačnou stranu.
     
    37:12
    Hosté se na chvíli usadili v pásmu Petrohradu, ale na Hellberga nevyslali žádnou nebezpečnou střelu.
     
    36:08
    Stále se ani jeden celek nedokáže dostat do vedení, oba brankáři jsou tak ve svých brankovištích stoprocentní.
     
    35:41
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    35:23
    Hosté získali puk a vyhodili ho až před domácí klec. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
    34:51 Dacjukovu střelu chytil Salák do lapačky
     
    34:51
    Pavel Dacjuk byl ve velké šanci domácích. Z pravého kruhu vyslal hodně nebezpečnou střelu, kterou však pohotově chytil Salák do lapačky!
     
    33:54
    Domácí zakládají svou akci z hloubi vlastního obranného pásma a už se dostávají před Alexandera Saláka. Hosté se tak připravují na tlak Petrohradu v přesilové hře.
     
    33:41
    Následuje další komerční přestávka. Petrohrad po ní bude mít k dispozici další přesilovou hru.
     
    33:41
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jevgenij Korotkov – 2 min., držení).
     
    33:18
    David Rundblad se hnal za pukem ve vlastním obranném pásmu a hned ho poslal směrem dopředu. Posílá tak své spoluhráče do další útočné akce.
     
    32:45
    Za brankou domácích vybojovali puk hosté. Záhy o něj ale přišli a do akce na druhé straně se už ženou hráči Petrohradu.
     
    30:30
    A znovu hosté obléhali domácí branku, leč neúspěšně. Do akce se tak vydává Petrohrad, který se pokusí o další akci před Salákem.
     
    30:00
    Jsme v polovině základní hrací doby a stále je stav bezbrankový. Sledujeme opatrnou bitvu na obou stranách. Ani jeden tým nechce udělat chybu, která by ho stála inkasovanou první branku.
     
    29:11
    Malcev je už na ledové ploše a Petrohrad je tak v plném počtu.
     
    28:49
    Vhazovalo se po levé ruce Hellberga, puk získali domácí borci a okamžitě ho vyhodili znovu až před Alexandera Saláka. Petrohrad se tak dokázal zase osvobodit.
     
    28:08
    Petrohradští se však hned dokázali osvobodit a poslali puk před hostující branku. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení. Hráči Jaroslavle tak musejí zakládat akci od vlastního brankáře.
     
    27:30
    Hosté se hned uhnízdili v pásmu domácích a v těsné blízkosti Magnuse Hellberga vyslali přízemní střelu, kterou však brankář Petrohradu pokryl.
     
    27:11
    Po další reklamní přestávce bude hra pokračovat dále, přesilovku, vůbec první v utkání, si zahrají hosté.
     
    27:11
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Michail Malcev – 2 min., krosček).
     
    26:25
    Domácí se sice bleskově vrátili zpět do útočné třetiny, ovšem znovu na Saláka nevyslali žádnou střelu.
     
    25:41
    Obrana hostů nyní dobře pokryla útok Petrohradu. Domácí se tak nedostali do zakončení a hned se museli vracet zpět do obrany, neboť do útoku šli hráči Lokomotivu.
     
    24:59
    Hosté byli znovu nebezpeční před brankou Petrohradu, ale jejich další střela letěla jen k zadnímu mantinelu.
     
    24:43
    Stěpan Sannikov číhal v prostoru mezi kruhy, ale přihrávky se nedočkal. Hellberg byl sice připraven zakročit, ale nemusel.
     
    24:37
    Nyní už ale ano, z levé strany vyslal nepříjemnou střelu Gergij Ivanov a po ní skákavý kotouč zkrotil Hellberg. Ten pak raději puk ukryl na své hrudi a nechal hru pozastavit.
     
    23:52
    Hráči Jaroslavle rozvinuli akci před Hellbergem, ten se rozpohyboval ve svém brankovišti, nakonec na něho nezamířila žádná střela.
     
    23:13
    Nyní se vhazovalo před Salákem, domácí se tak udrželi v útočném pásmu, ale nijak zvlášť tentokráte Saláka neohrozili. Na druhou stranu hned spěchají opět hosté.
     
    23:02
    Michail Malcev, který je dnes hodně aktivní, ujel po pravém křídle, jeho zakončení z pravého kruhu však bylo hodně nepřesné.
     
    22:05
    Jarno Koskiranta vyslal jedovatou střelu z levého kruhu, tu vyrazil Salák do rohu kluziště a následně pak lapil další domácí pokus. Hosté si tak mohli oddychnout od tlaku soupeře a jdou do útoku.
     
    21:10
    Pavel Kraskovskij potáhl puk a dostal ho do předbrankového prostoru, ovšem nikoho ze spoluhráčů tam neměl. Rázem tak končí další slibný náznak akce na straně Lokomotivu.
     
    20:49
    Po zisku puku však šli domácí hokejisté před hostující branku, kde si sjel Pavel Dacjuk, jeho pokus po zemi však skončil jen mimo tři hostující tyče.
     
    20:15
    Hosté od vlastní branky jdou do prvního útoku ve druhé části hry, obrana Petrohradu se už rovná u vlastní branky, aby případně pomohla Hellbergovi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba celky se pomalu vrací na ledovou plochu a druhá třetina tak za chvíli začne.
     
    Střely na branku: 8 – 6
     
    První třetina je za námi. V ní jsme se branky nedočkali, domácí měli k dispozici tři přesilové hry, ale ani jednu z nich nedokázali využít. Neviděli jsme ani žádnou velkou šanci ani na jedné straně a na úvodní branku duelu si tak musím ještě počkat. Uvidíme, co nám přinese prostřední dějství, které začne přibližně v 18:25.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Hosté se dostávali do slibné šance a sjížděli do útočného pásma, ale jejich rozlet jim překazilo postavení mimo hru. Ta se tak stěhuje zpět do středního pásma a ještě se tam bude vhazovat.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:44
    Hosté ubránili třetí oslabení a už jsou v plném počtu.
     
    17:41
    Menší tlak před brankou Lokomotivu hosté ustáli a opět se dokázali osvobodit.
     
    17:30
    Hosté se znovu velmi dobře brání a dostávají kotouče do bezpečí. Domácí nyní zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    16:44
    Hosté byli opět nedisciplinovaní a dostávají další trest. Nabízejí tak domácímu Petrohradu další přesilovou hru.
     
    16:44
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Daniil Misjul – 2 min., podrážení).
     
    15:50
    Lokomotiv je v plném počtu.
     
    14:48
    Hosté se zmocnili kotouče a okamžitě ho odpalují až před domácí branku. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení, které zatím opět hrají velmi dobře.
     
    14:22
    Hokejisté SKA už se uhnízdili v pásmu hostů. Zblízka z levé strany vystřelil Nikita Gusev, ale Salák si místo u své pravé tyče pohlídal a včas zakročil. Hra je přerušena a vhazuje se před ním.
     
    13:50
    Následuje další komerční přestávka a po ní budou domácí hráči hrát další přesilovou hru.
     
    13:50
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jegor Korškov – 2 min., podrážení).
     
    13:27
    Michail Malcev střílel z levého kruhu, jeho svižnou střelu vyrazil do bezpečí Alexander Salák. Nicméně Petrohradští stále operují nebezpečně před jeho brankou.
     
    12:48
    Ve středním pásmu dostali puk na své hokejky hosté a zamířili si to do útočného pásma, kde ale opět nedokázali jakkoli ohrozit branku Magnuse Hellberga.
     
    11:52
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    11:27
    Nyní střílel z mezikruží David Rundblad, kotouč se jen odrazil od jednoho z hostujících hráčů a ti ho poté znovu poslali do bezpečí. Jaroslavl tohle oslabení už zvládne.
     
    10:59
    A další vyhození puku až před domácí branku. Petrohradu se přesilová hra zatím příliš nedaří a do ohrožení Salákovy klece se tak ještě nedostali.
     
    10:32
    Hosté se však po vhazování v jejich pásmu dokázali okamžitě osvobodit a poslali puk až před Hellberga. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    09:52
    Jako první si přesilovou hru zahrají domácí hráči při vyloučení Jelesina. Mají tak ideální možnost dostat se v utkání do vedení.
     
    09:52
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Alexandr Jelesin – 2 min., vysoká hůl).
     
    08:48
    Nyní šli do obléhání branky soupeře zase hosté, opět se ale do blízkosti Hellberga nedostali. Vůbec ho tak neohrozili a brankář Petrohradu mohl být v klidu.
     
    07:51
    Kablukov vybojoval v rohu útočného pásma puk, poté ho poslal na hokejku svého spoluhráče, ten však z prostoru mez kruhy branku Lokomotivu minul.
     
    06:56
    Hosté se uhnízdili v pásmu Petrohradu, kde rozvíjeli slibnou akci, ale sami se z útoku vykázali, když jim puk přeskočil do středního pásma. Do akce se tak mohou vydat znovu domácí hokejisté.
     
    06:49
    Nyní zasahoval Hellberg znovu a hra je přerušena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. To vše ale až po první komerční přestávce, která právě následuje.
     
    06:40
    Daniil Misjul je už v pořádku na ledové ploše a nyní se zaskvěl pohlednou individuální akcí. Dostal se za Hellbergovu branku, objel ji a sám poté zakončil. Bylo to ale přímo do jeho připravené lapačky.
     
    05:46
    Od vlastní branky po neúspěšné akci hostů zahrávali další útok domácí, ale také oni nic nevymysleli. Obrana Jaroslavle byla neústupná a nepustila tak hokejisty SKA Petrohrad do zakončení.
     
    05:01
    Michail Malcev byl u levého mantinelu sice tísněn obranou soupeře, přesto dokázal vystřelit. Skákavý puk si však pohlídal Alexander Salák a hned ho rozehrál svým spoluhráčům.
     
    04:41
    Na druhé straně pálil z pravého kruhu Nikolaj Prochorkin, jeho pokus však skončil pouze vedle branky Alexandera Saláka, který tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    03:58
    Po pravé křídle unikl do útočného pásma Pavel Kraskovskij, objel domácí branku a poté poslal kotouč do mezikruží. Číhající spoluhráč ale na kotouč nedosáhl.
     
    03:41
    Chafizullin nyní namáčkl na mantinel hostujícího Daniila Misjula a ten zůstal ležet nehybně na ledové ploše. Nyní za pomoci lékaře pomalu míří do útrob místního zimního stadionu. Vylučovat se nebude a hra bude pokračovat dále.
     
    03:18
    Anton Bělov se marně natahoval svojí holí po puku před modrou čárou a k němu se dostali opět hosté z Jaroslavle. Pokusí se tak na druhé straně ohrozit Magnuse Hellberga.
     
    02:55
    Zastavilo je však postavení mimo hru a ta je tak vykázána zpět do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    02:44
    Hned na to pak sbírají černou gumu domácí hokejisté a jdou do rychlé útočné akce na opačné straně.
     
    02:13
    Nyní už hosté zahrozili před domácí brankou. Za tou vybojovali puk, ale poté ho z prostoru mezi kruhy nedokázali usměrnit za Hellbergova záda.
     
    01:10
    Jarno Koskiranta se pokusil o střelu z levého kruhu, ta však byla ztečována mimo hostující klec. A obrana Lokomotivu pak získala kotouč, se kterým si to namířila rovnou do útočného pásma.
     
    00:35
    Po chvilce se ale vrátili zpět a hned zahrozili před českým brankářem Alexanderem Salákem, jenž po jejich střele zasáhl a raději nechal přerušit hru. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    00:10
    Domácí po úvodní buly získali kotouč a dostali se s ním hned do útočného pásma, kde však příliš dlouho nepobyli.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na petrohradském ledě už zní hymna Ruské sborné a utkání tak za malý okamžik bude moci začít.
     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Hellberg (Šesťorkin) – Gavrikov (A), Hersley, Chafizullin, A. Bělov, Tokranov, Rundblad, Zub – N. Gusev, Dacjuk (C), S. Plotnikov (A) – Kuzmenko, Prochorkin, Barabanov – Jakupov, Koskiranta, Karpov – V. Tichonov, M. Malcev, Kablukov – Ivan Morozov.

    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Nakládal, Rafikov, Misjul, Kutuzov, M. Osipov, Čerepanov, Jelesin – Sannikov, Alexejev, J. Averin (A) – Loktionov, J. Korotkov, Jurtajkin – Korškov, Kraskovskij, Iljenko – Kozun, Ivanov, Kajumov – Apalkov (A).

    Rozhodčí: Kulakov, Sergejev – Kučava, Novikov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Československá stopa v utkání

    Alexander Salák (Jaroslavl)
    Jakub Nakládal (Jaroslavl)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v základní části utkaly čtyřikrát, třikrát se z výhry radoval Petrohrad, jednou pak Lokomotiv. Ovšem nyní začíná úplně jiná soutěž, kde být favoritem nemusí nic znamenat. Uvidíme, kdo se dnes ujme vedení v sérii hrané na čtyři vítězná utkání. Podotýkám, že zápas nemohou rozhodnout samostatné nájezdy, po nerozhodném stavu po základní hrací době budou následovat dvacetiminutová prodloužení, dokud se nerozhodne.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Podobně jako u Petrohradu měla průběh také série mezi Jaroslavlí a Soči. Tam však ve dvojzápasech dominoval vždy domácí tým. Lokomotiv se v domácím prostředí ujal vedení 2:0 na zápasy. Hokejisté Soči však doma svou ztrátu vymazali a mohli se radovat ze srovnání stavu na 2:2 na zápasy. Ovšem poté už vítězili jen hokejisté Jaroslavle, kteří nejdříve doma po výhře 3:0 šli do vedení 3:2 a v Soči už neponechali nic náhodě, vyhráli 5:2 a slavili tak postup do dalšího kola play-off, ve kterém se budou snažit vyřadit petrohradského giganta. První zápas nebude rozhodně jednoduchý ani pro jeden tým, nikdo nebude chtít udělat chybu, a tak se dá očekávat opatrnější vstup do série, a to na obou stranách. Máme se na co těšit.

    Nejproduktivnější hráči

    Staffan Kronwall – 6 bodů (3+3)
    Brandon Kozun – 5 bodů (1+4)
    Artur Kajumov – 4 body (1+3)

    Osmifinále Jaroslavl – Soči

    1. zápasJaroslavl – Soči 4:3pp
    2. zápasJaroslavl – Soči 3:0
    3. zápasSoči – Jaroslavl 3:2pp
    4. zápasSoči – Jaroslavl 3:1
    5. zápasJaroslavl – Soči 3:0
    6. zápas – Soči – Jaroslavl 2:5
     
    SKA Petrohrad

    Domácí Petrohrad narazil v osmifinále play-off na houževnatý moskevský celek, a sice Spartak Moskva s českým útočníkem Robinem Hanzlem. A hned v prvním dvojzápase na svém ledě Moskvané Petrohrad dokonale zaskočili a vedli 2:0 na zápasy. Celá série se pak přestěhovala na jejich led a tam měli cíl alespoň jednou vyhrát. To se však nepovedlo. Petrohradští zabrali a na moskevském ledě srovnali na 2:2 na zápasy. Další domácí utkání zvládli, ujali se v sérii vedení 3:2 a poté znovu v Moskvě doslova vydřeli vítězství 2:1 a slavili tak postup do čtvrtfinále. Rozhodně to pro ně nebylo jednoduché, ač každý očekával jasnou dominanci petrohradské mašiny. Nyní už na hokejisty SKA čeká daleko těžší soupeř, a sice Lokomotiv Jaroslavl, který by rád svého soka vyřadil. Čeká nás tak určitě zajímavá spousta zápasů, boje, soubojů. Tak si tuto sérii nenechte rozhodně ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Nikita Gusev – 6 bodů (3+3)
    Sergej Plotnikov – 5 bodů (1+4)
    Pavel Dacjuk – 5 bodů (0+5)

    Osmifinále Petrohrad – Spartak Moskva

    1. zápas – Petrohrad – Spartak Moskva 0:2
    2. zápas – Petrohrad – Spartak Moskva 2:3
    3. zápas – Spartak Moskva – Petrohrad 2:5
    4. zápas – Spartak Moskva – Petrohrad 2:3pp
    5. zápasPetrohrad – Spartak Moskva 2:1
    6. zápas – Spartak Moskva – Petrohrad 1:2
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Play-off KHL je v plném proudu a dospělo už do jeho čtvrtfinále konferencí. My prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy SKA Petrohrad a Lokomotiv Jaroslavl.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 47. Rundblad (Jakupov, Koskiranta)


    SKA Petrohrad: Hellberg (Šesťorkin) – Gavrikov (A), Hersley, Chafizullin, A. Bělov, Tokranov, Rundblad, Zub – N. Gusev, Dacjuk (C), S. Plotnikov (A) – Kuzmenko, Prochorkin, Barabanov – Jakupov, Koskiranta, Karpov – V. Tichonov, M. Malcev, Kablukov – Ivan Morozov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Nakládal, Rafikov, Misjul, Kutuzov, M. Osipov, Čerepanov, Jelesin – Sannikov, Alexejev, J. Averin (A) – Loktionov, J. Korotkov, Jurtajkin – Korškov, Kraskovskij, Iljenko – Kozun, Ivanov, Kajumov – Apalkov (A).

    Rozhodčí: Kulakov, Sergejev – Kučava, Novikov

    Diváci: 12 235
    Petrohrad 4 1 Jaroslavl
    #1 Středa 13.03.2019 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavl 1:0
    #2 Pátek 15.03.2019 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavl 6:1
    #3 Neděle 17.03.2019 • 15:00
    Jaroslavl - Petrohrad 3:1
    #4 Úterý 19.03.2019 • 17:00
    Jaroslavl - Petrohrad 1:3
    #5 Čtvrtek 21.03.2019 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavl 5:4 po prodl.
    ocianews.com