Mladá Boleslav – Č. Budějovice 6:3 (2:1 po n.s.n.) | PZ Kladno – Třemošná 3:2 (po nadst. prodl.) | Warriors Brno – Technika Brno 3:4 (po pr.)
Vítkovice – Třinec 6:4 (po nadst. prodl.) | Havířov – Kometa Brno 3:1 (po nadst. prodl.) | Mountfield HK – HC Litvínov 5:2 (po nadst. prodl.)
Chomutov – K. Vary 5:2 (po nadst. prodl.) | Sparta – Kobra 4:1 (po nadst. prodl.) | Pardubice – Zlín 4:2 (po nadst. prodl.)
Žďár n/S – Jihlava 0:8 (po nadst. prodl.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (po pr.) | Olomouc – Vsetín 3:2 (po nadst. prodl.)
Přerov – HK MD Šumperk 5:2 (po n.s.n.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
5:2 (1:0, 3:2, 1:0 - N 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 14.03.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    V rámci posledního kola nadstavbové části dorostenecké extraligy budeme sledovat duel mezi chomutovskými Piráty a karlovarskou Energií. Domácím stačí bod k stoprocentnímu potvrzení postupu do play-off, Západočeši sezónu už jen dohrávají. V ROCKNET ARÉNĚ se startuje v 17:30.
     
    HC ENERGIE KARLOVY VARY

    Západočeské mužstvo je na třetím místě skupiny C, ale na druhé Piráty ztrácejí Karlovarští propastných sedmadvacet bodů. Po dnešním duelu tak Energie v sezóně končí. Zelenožlutí se mohou ovšem pyšnit jednou raritou, povedlo se jim totiž naposledy ukončit dlouho sérii pražské Sparty, která prohrála 0:1 po nájezdech a padla poprvé po šestnácti zápasech!

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Dominik Rymon – 27 zápasů, 33 bodů (19+19)
    Ondřej Matas – 21 zápasů, 29 bodů (16+13)
    Jan Botoš – 30 zápasů, 26 bodů (11+15)

    Poslední tři duely
    Sparta 0:1sn. Karlovy Vary
    Kobra 5:3 Karlovy Vary
    Karlovy Vary 3:2 Kobra
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovští mají na svém kontě 85 bodů a jsou v zajímavé situaci. Aktuálně jsou v play-off, ohrozit je může pouze horší z dvojice Mladá Boleslav/Jihlava, ale horší z této dvojice by musel dohnat pirátské skóre. V praxi to znamená, že jeden z týmů by musel vyhrát o více jak dvacet branek. Piráti se po čtyřzápasové venkovní šňůře vracejí na vlastní led, naposledy vyhráli na ledě Třemošné 6:2.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Marcel Štefančík – 30 zápasů, 77 bodů (37+40)
    Tadeáš Svoboda – 31 zápasů, 51 bodů (23+28)
    Štěpán Němec – 37 zápasů, 45 bodů (10+35)

    Poslední tři duely
    Třemošné 2:6 Chomutov
    PZ Kladno 3:2 Chomutov
    Třemošná 0:5 Chomutov
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Martínek – Spudich, Iljuk, Príhoda, Kulich, Svoboda, Čech, Vostiňák, Kalčík, Ekrt.

    HC Energie Karlovy Vary: Jiskra (Hykel) – Zolonaj, Petretič, Houdek, Hohl, Vogel – Remeš, Šlechta, Hrůša, Šmajda, Blecha, Bubanec, Matas, Rymon, Sapoušek, Skuhravý, März, Černý.

    Rozhodčí: Šindel – Sedláček, Bláha.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Po chybné rozehrávce hostů se ke kotouči mezi kruhy dostal Ondřej Čech. Ten hned zakončoval, ale jeho rána skončila na bránícím hráči.
     
    01:00
    Ondřej Príhoda se následně dostával zpoza branky ke kotouči, který dával do ohně. Jiskra po něm skákal, ale v rukavici jej neukryl. Pirátům se ale zakončit nepovedlo.
     
    02:18
    První větší šance utkání! Hosté se dostali do protiakce, kterou zakončoval na levém kruhu osamocený Robert Šlechta. Jeho svižná rána ale šla jen do výstroje Šatného.
     
    03:01
    Domácím se nepovedla protiakce a následně se vylučuje. Adam Frollo (CHM) inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    03:22
    Úvodní přesilovkové snažení hostujícímu celku nevyšlo. Jeden z obránců nezachytil kotouč na modré a poté se Energie dostala do ofsajdové pozice.
     
    04:01
    Navíc mohli domácí jako první zahrozit. Jiří Kulich přijal přihrávku a v útočné třetině si parádně obhodil beka. Bekhendové zakončení mu ale nakonec nevyšlo.
     
    04:52
    Matěj Skuhravý se z ničeho nic zjevil v obrovské šanci! Dostal přihrávku před branku a lehce zakončoval k levé tyčce. Oliver Šatný byl ovšem pozorný a kotouč vyrazil.
     
    05:02
    Domácí v plném počtu.
     
    05:56
    Pohlednou kombinaci Pirátů zakončoval mezi kruhy Dominik Perný. Ten spíše nahazoval k pravé tyčce a Štěpán Jiskra nakonec ani nemusel zasahovat.
     
    06:34
    Pokračující aktivita domácích byla zakončena pokusem od pravého mantinelu. Jan Vostiňák zakončoval k pravé tyčce, ale karlovarský brankář byl pozorný.
     
    07:40
    Piráti nyní aktivně napadali rozehrávku soupeře, ale k ničemu se nedostali. Jiří Kulich chtěl zakončovat na pravém kruhu, ale puk byl byl odebrán. Tadeáš Svoboda mířil od modré do bránícího hráče.
     
    08:39
    Hru po delší době přerušil pak Štěpán Němec. Produktivní bek Pirátů střílel od pravého mantinelu, ale to nebylo nic nebezpečného pro branku Štěpána Jiskry.
     
    09:21
    Robert Šlechta byl na správném místě. Po akci Energie stál u levé tyčky a mířil do bližší šibenice, branku Šatného ale zblízka nakonec přestřelil.
     
    10:05
    Akce na obou stranách! Robert Šlechta objel branku, ale zakončoval po ledě jen do betonů. Domácí šli do protiakce, ale závar v brankovišti gólem neskončil!
     
    11:31
    Aktivní Robert Šlechta jel po levé straně do zakončení, ale proti přesile neuspěl. Sice zakončoval, ale jeho rána byla zblokována do rohu kluziště.
     
    12:10
    Lukáš März se mezi kruhy dostal ke střele, ale ta šla hodně vysoko. Stejný hráč byl pak u závaru před brankou, ale Šatný vše pokryl a hra byla poté přerušena.
     
    12:41
    Ondřej Príhoda zahrál v útočné třetině vysokou holí a ve výhodě Energie zahráli Piráti. Hra je tak přerušena a pokračovat bude ve středu ledové plochy.
     
    13:11
    Energie rychlým sprintem odvrátila icing. Poté se žlutozelení dokonce dostali ke střeleckému pokusu, ale spíše nahození od pravého mantinelu v brance neskončilo.
     
    14:45
    Vyrovnaný duel pokračuje. Nyní se do útoku dostal Jan Vostiňák, který se pokoušel před brankou najít spoluhráče. Jeho bekhendová nabídka ovšem nikoho nenašla.
     
    15:27
    Štěpána Jiskru se následně pokoušel překvapit Jiří Kulich. Domácí útočník to zkoušel z nulového úhlu, ale hostující borec vše pokryl a kotouč vyrazil.
     
    16:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se již JIŘÍ KULICH prosazuje a domácí Piráti jdou do jednobrankového vedení. Štěpán Jiskra neudržel střelu z levé strany a kotouč vyrazil k pravé tyčce. Kulich zde pozorně stál a do prázdné klece se nemýlil. Asistence: Ondřej Čech a Štěpán Němec.
     
    16:55
    Severočeské mužstvo poté šlo do další akce, ale aktivní Piráty ukončil až hvizd rozhodčího. Ten viděl ofsajd a hra se přerušuje.
     
    17:16
    Robert Šlechta hraje parádně, ale má smůlu. Nejdříve šel do úniku, ale jeho bekhend neskončil mezi betony přesouvajícího se Šatného. Chomutovská jednička chytila pár sekund na to i jeho ránu u pravé tyčky!
     
    18:15
    Mezi dva beky následně šel hostující Lukáš März, ale daleko nedošel. Dominik Perný se soustředil na jeho pohyb a tělem jej poslal k zemi. Piráti poté vyhodili na icing.
     
    18:41
    Robin Sapoušek poté zakončoval a střílel k pravé tyčce. Kotouč se nicméně po odrazu dostal k levé a Šatný ležel na ledě. David Černý tak mohl zakončovat do odkryté branky, z velkého úhlu ale klec přestřelil!
     
    19:35
    O ještě jeden zásah se pokoušeli domácí. Jakub Kalčík vjel do třetiny a pálil od pravého mantinelu. Jeho pokus byl ovšem tečován vysoko nad branku do ochranné sítě.
     
    19:50
    U pravé tyčky si kotouč zpracoval jediný střelec, Jiří Kulich. Pirátský forvard pak střílel do levé šibenice, ale i jeho rána byla ztečována do ochranné sítě, dle pravidel se ve hře pokračuje.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. Více tutových šancí měla Energie, ale ta se zatím prosadit nedokázala, Oliver Šatný všechny dosavadní pokusy pokryl. Jediným střelcem je tak s patnáctkou chomutovský Jiří Kulich, který stál ve správný moment na správném místě. Sledovali jsme ovšem pohledný hokej, který nenudil.

    Druhá třetina začne v 18:13.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Oliver Šatný chtěl rozehrávat za branku, ale trefil jen brankovou konstrukci. Hosté se ovšem ke kotouči nedostali a pár sekund na to dokonce zahráli na icing.
     
    21:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté to zkoušeli od pravého mantinelu, ale jeden z hráčů trefil obránce a Piráti šli do protiakce. JAN VOSTIŇÁK si najel k levé tyčce, kam dostal parádní přesnou přihrávku. Chomutovský útočník poté zakončoval do prázdné branky. Asistence: Tadeáš Svoboda a Jakub Kalčík.
     
    22:30
    Puk do další akce dostával Ondřej Čech, ale tomu se přihrávku na levé straně udržet nepovedlo. Puk se dostal do útočné třetiny, kde se o něj svádí urputný souboj.
     
    23:14
    Ondřej Príhoda poté dostal přihrávku mezi kruhy a rychle zakončoval. Jeho rána byla solidní a nejspíše by skončila gólem. Bránící borec ovšem puk srazil nad branku Jiskry!
     
    24:05
    Jakub Kalčík na modré čáře vybojoval puk a individuálně se dostal až k pravému mantinelu. Zadovkou přihrával mezi kruhy, ale tam našel jen bránící Energetiky.
     
    24:49
    Aktivně se poté dostal do pásma Jiří Kulich, který zakončoval u levé tyčky. Střílel na první tyč a rozvlnil dokonce síť. Druhá trefa z toho ale není, byla to jen boční síťka.
     
    25:49
    Dominik Perný nyní zakončoval ze střední třetiny a Štěpán Jiskra se pořádně zapotil. Jeho pokus k pravé tyčce vyrazil, ale v lapačce kotouč neskryl.
     
    27:00
    Jan Ekrt dostal přihrávku na modrou čáru a svižně nahazoval na branku. Jeho pokus ovšem nikdo netečoval a kotouč skončil jen vedle levé tyčky.
     
    27:10
    Snížení měl pak na hokejce Matěj Bubanec, který se rychle dostal až před branku, ale u pravé tyčky mu bekhend nevyšel a kotouč skončil jen na zadním hrazení!
     
    27:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondřej Čech – 2 min., podrážení).
     
    28:13
    Aktivně se pak dostal podél pravého mantinelu do útoku jeden z domácích, který jen nahazoval na branku. Jeho rána se ale mezi tři tyče nevešla, účel ovšem splnila.
     
    29:04
    Energie poté kombinovala v útoku, ale celou situaci pod kontrolou neměla. Karlovarští se nakonec dostali do ofsajdové pozice a pokračuje se ve středu ledové plochy.
     
    29:43
    Na konci početní výhody se na levém kruhu dostal k volnému kotouči Petr Zolonaj. Jeho rána ovšem neměla nic a kotouč skončil jen na zadním hrazení.
     
    29:48
    Domácí v plném počtu.
     
    30:58
    Individuálně se do zakončení prokličkoval domácí Jiří Kulich. Ten se u pravé tyčky dostal k zakončení a pokoušel se brankáře prostřelit na teploměr, ale Jiskra byl pozorný.
     
    31:27
    Další útok vedl Ondřej Príhoda, který se po pravé straně dostal do zakončení. Domácí forvard ale střílel jen do masky Jiskry, jenž puk vyrazil vysoko nad.
     
    32:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Z celkem nenápadné akce se hosté prosazují a snižují stav duelu na rozdíl jediné branky. Oliver Šatný pokus z pravého kruhu vyrazil jen před sebe a v brankovišti dotlačil puk za záda chomutovské jedničky DAVID ČERNÝ! Asistence: Jakub Vogel a Josef Blecha.
     
    33:11
    Domácí se chtěli dostat rychle do útoku, ale přihrávka na Čecha nevyšla a píská se zakázané uvolnění. Pokračovat se bude po levici Olivera Šatného.
     
    34:16
    Hosté se teď s kotoučem dostali až téměř před branku, kde ale zaúřadoval pozorný obránce. Bránící hráč tak kotouč odvrátil bekhendem pryč a jeden z hostů naboural do mantinelu. Hned se ovšem zvedl.
     
    35:32
    Josef Blecha si nyní najel do útočné třetiny a svižně zakončoval. Oliver Šatný ale jeho ránu viděl a kotouč s klidnou hlavou ukryl ve své lapačce.
     
    35:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Šikovné ruce nyní ukázal útočník ONDŘEJ ČECH! Ten dostal přihrávku před branku, kde s kotoučem několikrát zamíchal a nakonec se prosadil gólem k levé tyčce. Opravdu pohledná akce chomutovské dvaadvacítky. Asistence: Jiří Kulich a Tadeáš Svoboda.
     
    36:45
    Celkem nebezpečně pak střílel od levého mantinelu Dominik Perný. Chomutovský bek střílel k pravé tyčce, ale branku o pár centimetrů nakonec minul.
     
    36:59
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Jakub Vogel – 2 min., napadení).
     
    37:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Velkou chybu udělal u pravého mantinelu Jakub Kalčík a Energie trestá! SAMUEL ŠMAJDA jel sám na Olivera Šatného, kterého po kličce prostřelil střelou po ledě přímo mezi betony. Bez asistence.
     
    38:31
    Dojem přesilové hry se pokoušel napravit Tadeáš Svoboda, který se po pravé straně dostal až před Jiskru. Zakončoval k levé tyčce, ale karlovarský brankář chytá.
     
    39:00
    Hosté v plném počtu.
     
    39:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hodně lišácká trefa chomutovského dorostu, který sice přesilovku nevyužil, ale opět vede o dvě branky! Na pravé straně se otočil JIŘÍ KULICH, kterému se po ledě povedlo vstřelit svou druhou trefu v utkání. Asistence: Dominik Perný a Ondřej Čech.
     
    39:40
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Erik Iljuk – 2 min., hákování).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nabídla hned pět branek a domácí i druhou část hry ovládli a vyhráli ji o jednu branku. Chomutovské vedení navyšovali Jan Vostiňák a Ondřej Čech, v poslední minutě se pak podruhé v duelu prosadil Jiří Kulich. Trefovali se ovšem také Energetici. Snižující branky stříleli David Černý a Samuel Šmajda.

    Třetí třetina začne v 18:58.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    Piráti naskočili do oslabení parádně a zatím se drží v útočné třetině. Zde jim to vyhovuje, ale Energie má k dispozici stále ještě více jak jednu minutu přesilovky.
     
    41:05
    Kapitán Petr Houdek pokoušel pozornost brankáře od levého mantinelu. Oliver Šatný ovšem jeho ránu viděl a pohotově proti pokusu hostujícího beka zakročil.
     
    41:36
    V závěru oslabení mohl na branky v oslabení srovnat Jan Spudich. Ten se zjevil před Jiskrou, kterého ale svižným zakončením k pravé tyčce neprostřelil!
     
    42:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned vzápětí se ale domácí přeci jen prosazují a navyšují svůj náskok na tři branky! ONDŘEJ PRÍHODA stál u pravé tyčky a odrazil se k němu kotouč. Pirátská čtrnáctka poté jen přehodila beton a mohla se jít radovat. Asistence: David Martínek a Erik Iljuk.
     
    43:00
    Jan Vostiňák sice na levém kruhu ztratil hokejku a klidně mohl zakončovat, jelikož byl před Jiskrou osamocen. Ale bez hole se nedá střílet, domácí hráč tak alespoň ukázal, že by se neztratil ani jako fotbalista.
     
    44:38
    Ondřej Príhoda se nyní objevil před brankou a zakončoval k pravé tyčce. Na hokejce měl druhou trefu večera, ale puk se nakonec otřel o tyčku a skončil za brankou!
     
    45:40
    Na druhé straně v první zajímavější akci třetiny byl Josef Blecha. Ten zakončoval po ledě, ale jeho rána byla lehce zblokována a kotouč se sotva doklouzal k Šatnému.
     
    46:27
    Jiří Kulich se i přes faul dostal ke střele a po ledě střílel do betonů připraveného Jiskry. Alexandr Remeš (KVA) inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    47:21
    Piráti dlouho kombinovali a ke střele se nakonec dostal na modré čáře Štěpán Němec. Jeho svižná rána ovšem letěla jen do lapačky pozorného Jiskry.
     
    47:34
    Samuel Šmajda se poté pokoušel o druhou branku v oslabení. Na levé straně jej ale rybičkou parádně o kotouč obral letící bek Jakub Kovár. Do útoku tak jdou domácí.
     
    48:28
    Hosté v plném počtu.
     
    48:49
    Do další akce se hnali domácí, ale Jan Vostiňák u pravé tyčky nemohl vymýšlet šestou gólovou situaci svého celku. Pirátům byla odpískána hra vysokou holí a hra se přesouvá do střední třetiny.
     
    49:16
    Chomutovští se pokoušeli dostat zpátky do útoku, ale nevyšlo to ani nyní. Píská se ofsajd a vhazování ve střední třetině se bude opakovat. Do konce duelu zbývá něco málo přes deset minutek.
     
    49:37
    Útočná hra domácích nyní lehce pokulhává a opět se Piráti nedostali na třetí pokus před branku Jiskry. Hlasatel v Chomutově jednotvárným hlasem opět pronáší: Ofsajd.
     
    50:24
    Aktivní Štěpán Němec vyslal od modré čáry další ránu, ale neujala se ani tato. Pokus skončil na mantinelu a chomutovský odchovanec si na druhý bod musí počkat.
     
    51:08
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Josef Blecha – 2 min., krosček).
     
    51:16
    Hned po vhazování si k pravému kruhu najel Jiří Kulich, jenž na branku posílal svižnou ránu. Kotouč se ale nakonec dostal jen nad branku, Piráti ale nadále u černé gumy.
     
    52:10
    Poté se Energii dvakrát povedlo vyhodit a první lajna Pirátů střídá. Ta druhá se pokouší rozjet akci až od branky Olivera Šatného.
     
    52:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Erik Iljuk – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Robin Sapoušek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    53:09
    Hosté v plném počtu.
     
    54:00
    Petr Houdek to zkoušel od modré čáry, ale jeho rána úspěšná nebyla. Kotouč skončil vedle branky a hra bude pokračovat útokem domácích Pirátů.
     
    55:25
    Domácí Piráti byli nyní nastěhovaní před Jiskrou, kterého ostřelovali ze všech pozic. Jako poslední to zkoušel z levého kruhu Perný, ale tomu se nepovedlo překonat brankáře.
     
    55:56
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Perný – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:26
    Jan Ekrt v oslabení pořádně zazlobil. Mezi kruhy se dostal ke kotouči a nepříjemně zakončoval k pravé tyčce. Jiskra kotouč neudržel, ale ten k jeho štěstí vypadl jen těsně vedle tyčky!
     
    57:16
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Zolonaj – 2 min., podrážení).
     
    57:39
    Výborně to nyní udělal Ondřej Príhoda, který u pravého hrazení vybojoval kotouč a šel na branku. Zakončoval u pravé tyčky, ale Štěpán Jiskra mu druhou branku v této třetině nedovolil!
     
    57:57
    Domácí v plném počtu.
     
    58:27
    Hrají se poslední minutky třetí třetiny. Z vrcholku kruhů zakončoval k levé tyčce Štěpán Němec, ale jeho rána příklepem nakonec skončila jen vedle levé tyčky.
     
    59:08
    Kolem Štěpána Jiskry létaly kotouče, ale ani jeden se do branky nedostal. Karlovarský brankář poté ukryl střelu Jiřího Kulicha z pravého kruhu, která ale i tak šla vedle.
     
    59:17
    Hosté v plném počtu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    Piráti zvládli i třetí třetinu a připisují si tři body. Zároveň potvrdili i postup do play-off! O bonusový bod si oba celky zahrají v nadstavbovém prodloužení, které začíná hned tři minuty po poslední siréně.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    60:20
    Prodloužení mohl hned po dvaceti sekundách rozseknout Tadeáš Svoboda. Ten se dostal po pravé straně až před branku, jeho zakončení po ledě ale Jiskra vychytal!
     
    61:10
    Poté si na pravé straně udělal prostor Jan Spudich, který hledal mezi kruhy Ondřeje Čecha. K tomu se ale kotouč nakonec nedostal a puk skončil v rohu.
     
    62:01
    Jan Ekrt se poté uvolnil podél levého mantinelu a u pravé tyčky hledal Príhodu. Tomu se ovšem zakončit nepovedlo, pirátská aktivita ovšem trvá.
     
    62:29
    Před kruhy se k dobré střele dostal bek Dominik Perný, ale Štěpán Jiskra si připsal další povedený zákrok!
     
    63:13
    Energie se ke kotouči moc nedostává. Nyní se to Západočechům povedlo, ale ti nic nevymysleli a vyhodili pouze na zakázané uvolnění.
     
    63:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    JIŘÍ KULICH kompletuje hattrick a ukončuje nadstavbu v předposlední minutě! Tadeáš Svoboda domácí patnáctce skvěle předhodil kotouč mezi kruhy, odkud se chomutovský mladík trefil přímo do levé šibenice. Asistence: Tadeáš Svoboda a Štěpán Němec.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Piráti poráží karlovarskou Energii 5:2 a radují se i z jednoho bodu v nadstavbě. Hattrickem se dnes blýskl Jiří Kulich, trefili se také Jan Vostiňák, Ondřej Čech a Ondřej Príhoda. Za hosty skórovali David Černý a Samuel Šmajda.

    Nadstavba je u konce. Piráti postupují do play-off, Energie o něj ani moc nezabojovala a chybělo ji opravdu dos bodů.
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u mládežnického hokeje na počtěnou. (19:37:50)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 16. Kulich (Čech, Němec), 22. Vostiňák (Svoboda, Kalčík), 36. Čech (Kulich, Svoboda), 40. Kulich (Perný, Čech), 43. Príhoda (Martínek, Iljuk), 64. Kulich (Svoboda, Němec) – 33. Černý (Vogel, Blecha), 38. Šmajda


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Martínek – Spudich, Iljuk, Príhoda, Kulich, Svoboda, Čech, Vostiňák, Kalčík, Ekrt.
    HC Energie Karlovy Vary: Jiskra (Hykel) – Zolonaj, Petretič, Houdek, Hohl, Vogel – Remeš, Šlechta, Hrůša, Šmajda, Blecha, Bubanec, Matas, Rymon, Sapoušek, Skuhravý, März, Černý.

    Rozhodčí: Šindel – Sedláček, Bláha
    ocianews.com