Mladá Boleslav – Č. Budějovice 6:3 (2:1 po n.s.n.) | PZ Kladno – Třemošná 3:2 (po nadst. prodl.) | Warriors Brno – Technika Brno 3:4 (po pr.)
Vítkovice – Třinec 6:4 (po nadst. prodl.) | Havířov – Kometa Brno 3:1 (po nadst. prodl.) | Mountfield HK – HC Litvínov 5:2 (po nadst. prodl.)
Chomutov – K. Vary 5:2 (po nadst. prodl.) | Sparta – Kobra 4:1 (po nadst. prodl.) | Pardubice – Zlín 4:2 (po nadst. prodl.)
Žďár n/S – Jihlava 0:8 (po nadst. prodl.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (po pr.) | Olomouc – Vsetín 3:2 (po nadst. prodl.)
Přerov – HK MD Šumperk 5:2 (po n.s.n.)
po n.s.n. (2:1)
BK Mladá Boleslav
6:3 (1:1, 2:1, 3:1 - N 0:0)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 14.03.2019, 13:00Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech nadstavby zvítězil tým BK Mladá Boleslav.
    Autorem vítězné branky nadstavbových nájezdů je DOMINIK ĎURAČ.
     
    59:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hruška vypíchl puk ve středním pásmu soupeři při jeho průchodu do útoku. Kotouče se ujal BORIS ŽABKA, překonal modrou čáru a přes dva obránce trefil prázdnou bránu. Asistence: Jakub Hruška.
     
    48:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté celkem rychle navrátili stav na rozdíl dvou branek. Možná nás ještě čeká drama. Přesnou trefou se prezentoval ALEX MARHOUN. Asistence: Marcel Kříž a Jan Novák.
     
    47:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MATĚJI GARDOŇOVI se povedlo ujet soupeři a rozdal si to v nájezdu s Rostislavem Slaninou. Blafákem navýšil už na rozdíl tří branek. Asistence: Jindřich Plíšek a Tomáš Moravec.
     
    43:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle se hostům vůbec nepovedlo. Po zachycení puku se hra přesunula na druhou stranu, kde vznikl závar a VOJTĚCH HRADEC propasíroval puk za Slaninova záda. Asistence: Matěj Gardoň a Patrik Král.
     
    33:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To byla rychlovka a další využitá přesilovka. Do puku se na levém pořádně opřel JINDŘICH PLÍŠEK, jenž vymetl Slaninovu síť. Asistence: Matěj Gardoň, Albert Sommer.
     
    28:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ale smutnit nemusel, neboť gól o pár vteřin později vstřelil opět TOMÁŠ RAJGL. Asistence: Matěj Gardoň a Boris Žabka.
     
    25:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ďurač čekal na modré na puk, který nedokázal pořádně zpracovat, a tak za bránou získal puk soupeř, přejel ve dvojici do útočného pásma a RICHARD PITEL oblafnul Stuchlíka a poslal mu puk za záda. Asistence: David Kumpfmüller
     
    13:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Král nastřelil ze středního pásma puk do Slaninova betonu, který vyrazil mimo. Zde se po boji ujal puku spoluhráč, jenž nahrál TOMÁŠOVI RAJGLOVI, který překonal přes obránce, který puk tečnul, gólmana soupeře.
     
    10:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V nádherně kulatém čase hosté náhle udeřili z protiútoku a DAVID KAŠPAR otevírá skóre tohoto dosud mdlého zápasu. Asistence: Tomáš Tauer a Tomáš Cibulka.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 14. Rajgl (Ďurač), 29. Rajgl (Gardoň, Žabka), 34. Plíšek (Gardoň, Sommer), 44. Hradec (Gardoň, Král), 48. Gardoň (Plíšek, Moravec), 60. Žabka (Hruška), rozh. náj. Ďurač – 10. Kašpar (Tauer, Cibulka), 26. Pitel (Kumpfmüller), 49. Marhoun (Kříž, Novák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Kašpar (CEM)
    1:1   Gardoň (MBL)
    2. série:
    1:1   Marhoun (CEM)
    2:1   Ďurač (MBL)
    3. série:
    2:1   Tauer (CEM)
    2:1   Plíšek (MBL)
    4. série:
    2:1   Kudrnáč (CEM)
    2:1   Křepelka (MBL)
    5. série:
    2:1   Budík (CEM)


    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Náhončík) – Sommer, Křepelka, Rajgl, Moravec, Hrouda, Žabka, Vochvest – Urban, Kredl, Plíšek, Gardoň, Peca, Ďurač, Hruška, Král, Strnádek, Hradec
    HC Motor České Budějovice: Slanina (Lidák) – Novák, Fousek, Cibulka, Hail, Hromada – Kříž, Lukeš, Marhoun, Kašpar, Petrásek, Pitel, Placek, Kumpfmüller, Budík, Kudrnáč, Dubský, Tauer, Sochor

    Rozhodčí: Kraval – Gabriel, Zmeškal
    ocianews.com