Kladno – Olomouc 4:1 (kon.) | Přerov – Jihlava 5:2 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (po pr.)
HC Litvínov – Vítkovice 7:2 (kon.) | Pardubice – Sparta 3:2 (po pr.) | Vsetín – K. Vary 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – Chomutov 2:3 (kon.) | Slavia – Zlín 3:1 (kon.) | Třinec – Salzburg 4:3 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 2:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:1 (3:0, 0:0, 0:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 14.03.2019, 18:00DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off, skupina G
Partner:
     
    47:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se v přesilovce dočkali snížení. V závaru před domácí klecí se nejlépe zorientoval MATYÁŠ HAMRLÍK a dobrou ranou za Málkova záda snížil na rozdíl dvou branek. Asistence: Matěj Sebera a David Kozubík.
     
    14:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí využívají další přesilovku a vedou už o tři góly. Pěknou akci Kižlina se Steinocherem vyšperkoval MARTIN PETRÁK, jenž dostal pobídku na levý kruh a pohotovou ranou uklidil kotouč ke vzdálenější tyči. Asistence: Dávid Kižlin a Michal Steinocher.
     
    10:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    A sešívaní svou přesilovku využívají. Brož přihrál od mantinelu na modrou Štibingrovi, který ještě přistrčil takřka na vrchol pravého kruhu ROBINU VŠETEČKOVI, který bez váhání zacílil a dalekonosnou ranou propálil Šarmana. Asistence. Jan Štibingr a Jaroslav Brož.
     
    04:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí se dostávají do vedení. Ve středním pásmu vybojoval puk pro slávisty Antoš, který okamžitě přiklepl ROBINU VŠETEČKOVI. Ten se proháčkoval až před hostující klec a zkoušel to bekhendem, napoprvé sice neuspěl, ale ihned se zmocnil kotouče a na podruhé vymetl růžek Šarmanovy klece.Asistence: Milan Antoš.
    Marken.cz

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 5. Všetečka (Antoš), 11. Všetečka (Štibingr, Brož), 15. Petrák (Kižlin, Steinocher) – 48. Hamrlík (Sebera, Kozubík)


    HC Slavia Praha: Málek (J. Němeček) – Štibingr, Duda, Antoš, Mareček, Steinocher, Čapka, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Vlček, Turek, Labuzík, Janča, Petrák
    Berani Zlín: Šarman (Kořének) – Janošek, Hamrlík, Dluhoš, Pavlas, Talafa – Hefka, Handl, Bachánek, Pröschl, Weintritt, Luža, Lekeš, Podešva, Kozubík, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Sebera

    Rozhodčí: Jaroš – Zháňal, Schopf
    thejrc.org