Toronto – Philadelphia 7:6 (kon.) | Columbus – Carolina 3:0 (kon.) | Dallas – Vegas 1:2 (kon.)
Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Calgary – NY Rangers 5:1 (kon.) | Vancouver – New Jersey 2:3 (1:2 po s.n.)
Detroit – NY Islanders 2:1 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 1:5 (kon.) | Los Angeles – Florida 3:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
St. Louis Blues
Sobota 16.03.2019, 18:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:57 Vince DUNN - 1:5
     
    53:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají svou přesilovou hru a jdou zpět do čtyřbrankového náskoku. Parayko našel přihrávkou na levém kruhu volného VINCEHO DUNNA, který poté prostřelil DeSmithe. Dává tak svou druhou branku v utkání – 1:5. Asistence: Colton Parayko a Robert Thomas.
    29:53 Dominik SIMON - 1:4
     
    29:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale neplatí a také hostující brankář bude bez nuly na svém kontě. Postaral se o to český útočník DOMINIK SIMON, jenž ve zmatku před brankou St. Louis našel puk a z pravého kruhu ho pak poslal za záda hostujícího brankáře – 1:4. Bez asistence.
    22:41 Jay BOUWMEESTER - 0:4
     
    22:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    No a o chvilku později si podobně počínal také Maroon, ten také objel domácí branku a zpoza ní poté našel v prostoru mezi kruhy volného JAYE BOUWMEESTERA, který se před Murraym nemýlil a vyhnal ho tak z branky – 0:4. Asistence: Patrick Maroon a Zach Sanford.
    21:31 Patrick MAROON - 0:3
     
    21:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hned na to se do akce vydali opět hosté a ti z toho dávají už třetí branku v utkání. Výborně to udělal Tomas, který objel branku soupeře a zakončil, hůl poté nastavil PATRICK MAROON a usměrnil puk do sítě – 0:3. Asistence: Robert Thomas a Tyler Bozak.
    13:34 Vince DUNN - 0:2
     
    13:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hned poté se k puku dostali hosté a zamířili do útočného pásma. Tam Ryan O'Reilly poslal puk do mezikruží, kde byl připraven VINCE DUNN a odtud pak prostřelil Matta Murrayho – 0:2. Asistence: Ryan O'Reilly a David Perron.
    04:56 Oskar SUNDQVIST - 0:1
     
    04:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A hned je z toho vedoucí branka. Hosté tak otevírají účet dnešního utkání. Schwartz posunul puk na pravý kruh pro OSKARA SUNDQVISTA, který svou nepříjemnou střelou poslal kotouč za Murrayho záda, když mu touš prošel mezi jeho betony – 0:1. Asistence: Jaden Schwartz a Colton Parayko.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 30. Simon – 5. Sundqvist (Schwartz, Parayko), 14. Dunn (R. O'Reilly, Perron), 22. Maroon (Thomas, Bozak), 23. Bouwmeester (Maroon, Sanford), 54. Dunn (Parayko, Thomas)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (23. DeSmith) – Trotman, Dumoulin, J. Schultz, J. Johnson, Gudbranson, M. Pettersson – Guentzel, Crosby (C), McCann – Kessel, Malkin (A), Blueger – Hörnqvist, Bjugstad, Simon – G. Wilson, Cullen (A), Blandisi.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Dunn, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Del Zotto – Perron, R. O'Reilly, B. Schenn – Thomas, Bozak, Maroon – Steen (A), Sundqvist, Schwartz (A) – Sanford, Barbašev, MacEachern.

    Rozhodčí: Hebert, Meier – Brisebois, Gibbons

    Diváci: 18 641
    thejrc.org