Bournemouth – Newcastle 2:2 (kon.) | Burnley – Leicester 1:2 (kon.) | West Ham – Huddersfield Town 4:3 (kon.)
konec
West Ham United
4:3 (1:2)
Huddersfield Town
Sobota 16.03.2019, 16:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Ještě však není konec! Hosté budou zahrávat rohový kop a na něj se chystá i brankář Jonas Lössl!
    90+1. CHICHARITO - 4:3
     
    90+1
    West Ham právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán dámy a pánové! V první minutě nastavení rozehrál Aaron Cresswell rohový kop na krátko na Felipe Andersona, jehož jemný centr prodloužil hlavou do sítě střídající CHICHARITO! Kouč Pellegrini si může mnout ruce za toto střídání. Mexičan de facto sám otočil vývoj utkání – 4:3! Asistence: Felipe Anderson.
     
    90+1
    Hlavní sudí Moss nastavuje utkání celkem o 5 minut.
     
    90
    Łukasz Fabiański (West Ham) předvedl zákrok večera! Philip Biling (Huddersfield Town) se dostal do velkého čtverce absolutně nehlídaný a mířil svou ránu krásně na zadní tyč, tam se však vytáhl se svým zákrokem právě polský brankář!
    84. CHICHARITO - 3:3
     
    84
    West Ham právě vstřelil branku!
    Olympijský stadion v extázi! The Hammers dohrávali výborně svůj rohový kop, když z druhé strany poslal krásný centr Samir Nasri a na zadní tyči to zavíral mexický ďábel CHICHARITO, jenž se položil do hlavičky a míč nasměroval přesně k pravé tyči – 3:3! Asistence: Samir Nasri.
     
    78
    Philip Biling (Huddersfield Town) zatáhl Andersona za dres a mimo to, že vyfasoval žlutou kartu, budou zahrávat domácí přímý kop z nějakých pětadvaceti metrů.
    75. Angelo OGBONNA - 2:3
     
    75
    West Ham právě vstřelil branku!
    Zápletka je na světě! Aaron Cresswell našel centrem od rohového praporku ANGELA OGBONNU, jehož hlavičku nestačil zastavit ani u tyče hlídající Aaron Mooy – 2:3! Asistence: Aaron Cresswell.
     
    74
    Alex Pritchard (Huddersfield Town) zatáhl Nasriho úmyslně za dres, aby zastavil rychlý útok domácích a viděl od Mosse zblízka žlutou kartu.
     
    70
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Karlan Grant, přichází Steve Mounié.
     
    68
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Marko Arnautović, přichází Lucas Pérez.
     
    67
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Juninho Bacuna, přichází Jason Puncheon.
    65. Karlan GRANT - 1:3
     
    65
    Huddersfield právě vstřelil branku!
    Tohle byla one man show v podání KARLANA GRANTA a West Ham je celkem v šoku! Karlan Grant převzal míč nějakých třicet metrů od branky, otočil se s ním, přehodil si jej kličkou na pravačku a jeho krásný obstřel byl dokonalý! Łukasz Fabiański se poue prolétl vzduchem – 1:2! Asistence: Terence Kongolo.
     
    63
    Tentokrát to udělala osička West Hamu mnohem lépe. Felipe Anderson prošel přes dva protihráče, našel na penaltě Marka Arnautoviće, který to ranou z první myslel velmi dobře. Trefil však pouze střed branky, kde byl připraven se svým zákrokem Jonas Lössl!
     
    59
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Mark Noble, přichází Samir Nasri.
     
    55
    Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Aaron Rowe, přichází Philip Biling.
    54. Krásná rána Bacuny brankou neskončila
     
    54
    Hmmm! Juninho Bacuna (Huddersfield Town) tak nějak nevěděl co s míčem, spoluhráči se mu nenabízeli, a tak napřáhl z velké dálky a Łukasz Fabiański musel vynaložit hodně úsilí, aby vůbec míč vytáhl na roh!
     
    46
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Michail Antonio, přichází Chicharito.
     
    45+1
    Hlavní sudí Moss nastavuje první poločas o 1 minutu!
     
    39
    Marko Arnautović (West Ham) si drbe hlavu. Výborně si zpracoval míč zády k brance, počkal až mu naběhne úplně osamocený Felipe Anderson, ale poté rakouský útočník selhal, jelikož mu poslal nechytatelnou přihrávku.
     
    37
    Tentokrát si svým důrazem vynutil faul Michail Antonio. Domácí rychle rozehráli zásluhou kapitána Marka Noblea, který našel centrem Arnautoviče, ten sklepl míč proti noze Aaronu Cresswellovi, jenž bohužel pálil vnější falší a branku minul!
    30. Karlan GRANT - 1:2
     
    30
    Huddersfield právě vstřelil branku!
    Alex Pritchard rozehrál přímý kop signálem do strany na Chrise Löwea, jenž našel přízemním centrem na penaltě KARLANA GRANTA, a ten utaženou ranou za háčky otáčí vývoj skóre – 1:2! Asistence: Chris Löwe.
    17. Juninho BACUNA - 1:1
     
    17
    Huddersfield právě vstřelil branku!
    Hodně rychle The Terriers srovnávají krok! Rohový kop Aarona Mooye proměnil hlavou absolutně nehlídaný JUNINHO BACUNA – 1:1! Asistence: Aaron Mooy.
    15. Mark NOBLE - 1:0
     
    15
    West Ham právě vstřelil branku!
    Bubliny dnes poprvé poletují vzduchem na oslavu domácí branky! Pokutový kop proměnil s přehledem, ranou do středu branky, kapitán The Hammers MARK NOBLE – 1:0!
    15. Po faulu Rowea zahrával West Ham penaltu
     
    15
    Penalta pro West Ham! Aaron Rowe (Huddersfield Town) byl u odraženého míče o chlup později než domácí Manuel Lanzini a hostující hráč se provinil podražením.
    8. Antonio trefil hlavou břevno hostující branky
     
    8
    První tutovku jsme měli možnost vidět na straně Kladivářů! Declan Rice načechraným centem našel na malém vápně Michaila Antonia, jehož hlavičku zastavilo až břevno!

    Tomáš Suchánek

    Branky: 15. Noble (pen.), 75. Ogbonna (Cresswell), 84. Chicharito (Nasri), 90+1. Chicharito (Anderson) – 17. Bacuna (Mooy), 30. Grant (Löwe), 65. Grant (T. Kongolo)

    Karty:   74. Pritchard (HUD), 78. Biling (HUD)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:15.
    West Ham United: Fabiański – Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell, Noble (C) (59. Nasri) – Rice, Antonio (46. Chicharito) – Lanzini, Anderson, Arnautović (68. Lucas Pérez).
    Náhradníci: Adrián – Balbuena, Chicharito, Masuaku, Nasri, Lucas Pérez, Snodgrass. Trenér: Pellegrini.

    Huddersfield Town: Lössl – Durm, Smith (C), T. Kongolo, Löwe, Bacuna (67. Puncheon), Stankovič, Mooy – Rowe (55. Biling), Grant (70. Mounié), Pritchard.
    Náhradníci: Hamer – Biling, Daly, Hadergjonaj, Mounié, Puncheon, Zanka. Trenér: Siewert.

    Rozhodčí: Moss – Smart, Halliday

    Diváci: 59931
    thejrc.org