Sassuolo – Sampdoria 3:5 (kon.) | Spal – AS Řím 2:1 (kon.) | Turín – Bologna 2:3 (kon.)
konec
Spal
2:1 (1:0)
AS Řím
Sobota 16.03.2019, 18:00 • Stadio Paolo Mazza (Ferrara) • Italská Serie A • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    69
    Jako utržený od řetězu vlétl do souboje o míč Bryan Cristante (AS Řím). Že by další faul za žlutou kartu? Ano, je to opravdu tak.
     
    64
    Sotva jsem dopsal předchozí příspěvek, vytáhl Gianluca Rocchi další žlutou kartu. Tentokrát ji ukázal Simone Missirolimu (Spal), který se stejně jako jeho předchůdce provinil držením protihráče.
     
    63
    V rychostním souboji nestačil na soupeře, a tak se rozhodl ho přidržet. Za tento prohřešek dostal Diego Perotti (AS Řím). žlutou kartu. Jako by se s nimi ve druhém poločase rozpáral pytel, že?
     
    57
    Pokutový kop také pro Spal! Svědomí zpytuje Juan Jesus, který srazil k zemi Petagnu. I v tomto případě rozhodčí vytáhl z kapsy žlutou kartu.
     
    54
    Za podražení je napomenut Mohamed Fares (Spal).
     
    52
    Thiago Cionek zavinil penaltu! Tím, že soupeře stáhl k zemi. Navíc si ještě prohlédl žlutě zbarvený kartonek. Nešťastný okamžik pro Spal.
     
    45+2
    Nepříznivým stavem zřejmě frustrovaný Edin Džeko (AS Řím) si po ukončení poločasu před rozhodčím pustil pusu na špacír a ten mu za nesportovní chování udělil žlutou kartu. Bosenský hráč tak zažije dvojnásobně nepříjemný odchod do kabin.
     
    40
    Servítky si v osobním souboji nebral Steven N´Zonzi (AS Řím) a jeho trestem se stala žlutá karta.
     
    5
    Francesco Vicari (Spal) to v dalším průběhu zápasu bude mít obtížné, protože coby obránce inkasoval kartu už v páté minutě. Důvodem je podražení.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 22. Fares (Cionek), 59. Petagna (pen.) – 54. Perotti (pen.)

    Karty:   5. Vicari (SPAL), 52. Cionek (SPAL), 54. Fares (SPAL), 64. Missiroli (SPAL) – 40. N´Zonzi (ASR), 45+2. Džeko (ASR), 57. Juan Jesus (ASR), 63. Perotti (ASR), 69. Cristante (ASR)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:19.
    Spal: Viviano – Bonifazi, Cionek, Vicari, Fares – Lazzari (77. Regini), Missiroli, Murgia (84. Šimić), Kurtić (80. Schiattarella) – Antenucci (C), Petagna.
    Náhradníci: A. Gomis, Poluzzi – F. Costa, Felipe, Dickmann, Paloschi, M. Janković, Floccari, Schiattarella, Regini, Valdifiori, Šimić.

    AS Řím: Olsen – Karsdorp (80. Santon), Fazio, Marcano, Juan Jesus – Kluivert (46. Zaniolo), N´Zonzi, Cristante, El Shaarawy (46. Perotti) – Džeko (C), Schick.
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Cargnelutti, Ćorić, Celar, Riccardi, Perotti, Zaniolo, Santon.

    Rozhodčí: Rocchi – Liberatore, Tolfo
    ocianews.com