Watford – Crystal Palace 2:1 (kon.) | Swansea – Manchester City 2:3 (kon.) | Wolverhampton – Manchester Utd. 2:1 (kon.)
konec
Swansea City
2:3 (2:0)
Manchester City
Sobota 16.03.2019, 18:20 • Liberty Stadium, Swansea • FA Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:20.
     
    Krásný sobotní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejstarší fotbalová soutěž FA Cup vstupuje již do svého čtvrtfinále a my se společně zaměříme na utkání Swansea, které před domácím publikem přivítá anglické mistry z Manchesteru City.
     
    Swansea City

    Swansea zakončilo předešlou sezonu Championship na patnácté pozici a i letos se pohybuje spíše v horší polovině tabulky druhé nejvyšší anglické soutěže. Swansea se nedaří především na půdě soupeřů, v posledních pěti venkovních zápasech neuhrálo ani jediný bod! Ani domácí vítězství nad trápícím se Boltonem 2:0 už Swansea příliš nepomohlo.

    V posledních dvou duelech se muselo Swansea obejít bez své největší ofenzivní hvězdy Olivera McBurnieho, který v letošní sezoně vstřelil již šestnáct branek.

    FA Cupem zatím Swansea prochází bez větších problémů. Ve třetím kole se musela před Swansea sklonit Aston Villa po výsledku 0:3. Ani Gillingham a Brentford se proti Swansea příliš nevytáhli, když shodně padli na trávníku soupeře 1:4.
     
    Manchester City

    Fotbalisté Manchesteru City s ohromných devatenáctibodovým náskokem opanovali loňský ročník Premier League před svými odvěkými rivaly United. V Lize mistrů už se výběr trenéra Josepa Guardioly tolik neprosadil. Ve skupinové fázi sice prohráli Citizens pouze jednou, následně ale ve čtvrtfinále dvakrát nestačili na pozdější finalisty z Liverpoolu.

    Také letos se Manchester pohybuje v popředí nejvyšší anglické soutěže. Po zaváhání v období Vánoc proti Crystal Palace a s Leicesterem se City propadlo na druhou pozici s čtyřbodovou ztrátou na Liverpool. V poslední době ale manchesterský tým drtí soupeře ofenzivou a už je znovu na čele nejvyšší anglické soutěže s jednobodovým náskokem. V posledním ligovém kole si Manchester City 3:1 na Watfordu.

    Do osmifinále FA Cupu se Manchester City dostal přes Rotherham z Championship. O sedm branek City se podělilo hned sedm hráčů, prosadily se i všechny útočné hvězdy v čele s Jesusem, Saném nebo Sterlingem. Ve čtvrtém kole poté Manchester nadělal pět branek Burnley. V osmifinále proti Newportu se City dlouho trápilo, ale nakonec v samém závěru odskočilo do pohodlného výsledku 4:1.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    22.04. 2018 Manchester City – Swansea 5:0
    13.12. 2017 Swansea – Manchester City 0:4
    05.02. 2017 Manchester City – Swansea 2:1
    24.09. 2016 Swansea – Manchester City 1:3
    21.09. 2016 Swansea – Manchester City 1:2
     
    Úvodní sestavy:

    Swansea City: Nordfeldt – Roberts, Van Der Hoorn (C), Carter-Vickers, Grimes – Byers, Fulton – Dyer, Celina, Routledge – James
    Náhradníci: Mulder – Asoro, McKay, John, Dhanda, Baker-Richardson, Harries

    Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Laporte, Delph – B. Silva, Gündogan, D. Silva (C) – Mahriz, Jesus, Sané
    Náhradníci: Murić – Danilo, Sterling, Agüero, Zinčenko, Foden, García

    Rozhodčí: Marriner – Burt, Perry.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Fotbalisté Manchesteru City rozehráli první polovinu dnešního zápasu. Hostující celek se ihned dostal až do pokutového území, ale centr Saného byl zblokován.
     
    3
    Gündogan rozehrával rohový kop, ve středu pokutového území ale hlavičkoval pouze domácí Van Der Hoorn. Následně už byl David Silva nachytán v ofsajdu.
     
    4
    Také Swansea se dostává poprvé k balonu. Byers si chtěl narazit s Dyerem, ale byl okamžitě pod tlakem a tak musel pouze odkopnout do bezpečí.
     
    5
    Bernardo Silva se na pravé straně hlásil o přihrávku, ale ta k němu přišla až, když byl obsazen Fultonem. City se však záhy dostává zpět k balonu na útočné polovině.
     
    6
    Také Walkerův centr po trávníku byl odražen na rohový kop. Z pravé strany posílal míč před Nordfeldta Silva, ale i napodruhé se domácí obrana ubránila.
     
    7
    Švédský brankář ve službách domácího týmu měl co dělat, aby odkopl míč před dotírajícím Mahrizem. Balon nakonec skončil jen u Otamendiho.
     
    8
    Edersonův nákop dokázal pro Jesuse zpracovat Mahriz. City se dostalo až do zakončení, ale Saného ránu dokázal obličejem vyrazit Nordfeldt. Následnou dorážku už poslal David Silva mimo.
     
    9
    Hosté hráli konstruktivně i ve vlastním pokutovém území, následně se na levé straně rozběhl Sané, ale Gündoganova přihrávka byla na německého útočníka příliš rychlá.
     
    10
    Ilkay Gündogan ještě kroutil míč do vápna od rohového praporku. Ani třetí roh hostujícího celku ale zakončením neskončil. Obrana Swansea zatím drží.
     
    11
    Přetažený centr ještě sebral za zadní tyčí Mahriz. Jeho pas byl ale také pořádně nepřesný a tak může od vlastní branky rozehrávat Kristoffer Nodrfeldt.
     
    12
    Swansea zatím nemá příliš co nabídnout. Kapitán Van Der Hoorn přihrával pod tlakem na Byerse, ten ještě prodlužoval na Celinu, ale to už byla u balonu jen obrana City.
     
    13
    Po několika soubojích se míč odrazil od Fultona za postranní lajnu. Hosté okamžitě vhodili míč zpět do hry, ale přes napadající soupeře se jim nepodařilo přejít na útočnou polovinu.
     
    14
    Zdá se, že úvodní tlak Manchesteru je pryč. Swansea přestála první minuty v hluboké obraně a nyní se naopak vrhá do útočení. Kombinace Robertse s Dyerem zatím nevyšla.
     
    15
    Grimes se stačil vrátit do obrany s nabíhajícím Mahrizem. Alžířan v dresu City se hnal za balonem, ale v pokutovém území prohrál silový souboj právě s Grimesem.
     
    16
    Sané měl solidní rychlost na levém kraji, poté po přetaženém centru pálil z prvního doteku Mahriz, ale Nodrfeldt předvedl parádní zákrok.
     
    17
    Manchester sice ještě získal míč na útočné polovině, ale musel se stáhnout až k Edersonovi před napadající vlnou fotbalistů Swansea.
     
    18
    Druholigové Swansea stále drží krok s lídrem Premier League. Delph sice mohl ještě přihrávat pod sebe, ale zvolil střelu, který nebyla vůbec přesná. Nordfeldt tentokrát zasahovat nemusel.
     
    19
    Spolupráce Saného s Davidem Silvou neklapla podle představ. Hosté se ale dokázali okamžitě vrátit k balonu a pokračují ve zdlouhavé kombinaci u středového kruhu.
     
    20
    I po dvaceti minutách hry je stav zápasu bezbrankový. Bernardo Silva si nerozuměl s Jesusem, který akorát v moment průnikové přihrávky zastavil svůj sprint.
     
    21
    Už už to vypadalo, že bude mít práci také Ederson. Celina našel na hranici vápna Jamese, který si ale až příliš dlouho rovnal míč ke střele. Otamendi s Laportem byli u útočníka domácích velmi rychle.
     
    21
    Pokutový kop pro Swansea! Fabian Delph se nechal školácky předskočit Robertsem a poté ho v pokutovém území poslal k zemi.
    21. Penaltový zákrok
     
    22
    Swansea právě vstřelila branku!
    Swansea se překvapivě ujímá vedení! Do této chvíle neměli domácí ani jednou střelu na branku. K rozehrávce pokutového kopu se postavil MATT GRIMES, který se nepáral s balonem a bleskově ho napálil k levé tyči. Ederson byl zcela bez šance.
    22. Matt GRIMES - 1:0
     
    24
    Domácí fotbalisté jsou najednou jako pokropeni živou vodou. Do obrany musel spěchat s unikajícím Dyerem Kyle Walker, který na poslední chvíli dorazil míč alespoň do zámezí.
     
    25
    Leroy Sané se hnal na branku Swansea s odpovědí. Bohužel pro City si nepohlídal své ofsajdové postavení a tak jeho sprint směrem na Nordfeldta byl zbytečný.
     
    26
    Ani teď se hosté neprosadili ke střele. Van Der Hoorn sice nepřesně rozehrál, ale poté nedokázal najít před odkrytou brankou Mahriz Jesuse.
     
    27
    Sané se nedokázal vymanit z klubka hráčů těsně před pokutovým územím. Poté se dostal míč přesně proti noze Bernardu Silvovi, který ale mířil jen vysoko nad.
     
    28
    Na Nordfeldta vystartoval napadající Gabriel Jesus. Domácí gólman si nechal soupeře přiběhnout na pět metrů a poté s klidem odehrál k rohovému praporku ke svému spoluhráči.
     
    29
    Celina zůstal na trávníku po souboji s Mehrizem. Hlavní rozhodčí faul neodpískal a tak se musí záložník Swansea rychle zvedat ze země.
     
    30
    Také City mělo potíže s napadajícímu hráči soupeře. David Silva ale parádní přihrávkou oslovil Saného, ten však nedokázal obehrát ani jediného obránce a tak akce City skončila.
     
    31
    I po více než půlhodině hry vede Swansea nad velkým favoritem z Manchesteru o jednu branku. O tu se postaral z nařízeného pokutového kopu krajní obránce Matt Grimes.
     
    31
    Swansea právě vstřelila branku!
    Neskutečná paráda a Swansea vede o dva góly! Obrana Manchesteru naprosto zaspala. James přihrával do středu Dyerovi, ten z prvního doteku našel osamoceného BERSANTA CELINU, který neskutečnou ránou do pravého horního rohu překvapil Edersona.
    31. Bersant CELINA - 2:0
     
    33
    Fanoušci Swansea ženou svůj tým opět do útoku. Routledge přihrával na pravou stranu, kde byl připravený Roberts, ale tentokrát už se Delph stačil vrátit do obrany.
     
    34
    Manchester se stále nemůže vzpamatovat z dvou inkasovaných branek. Jesus sice pálil zpoza vápna, ale propagační střelu s přehledem vyrazil Nordfeldt.
     
    35
    Střelec druhého gólu Swansea se teď drží za hlavu. V bolestech si žádá ošetření na hrací ploše a nejspíše bude muset předčasně vystřídat.
     
    36
    Po rohovém kopu City se Celina ještě vrací na trávník a zkouší pravý kotník rozhodit. Po několika soubojích ve středu pole mohl jít do útoku Sané, ale ten byl odzbrojen Grimesem.
     
    37
    Swansea přežilo obrovskou šanci Davida Silvy. Mahriz naservíroval míč Silvovi téměř před prázdnou branku, ale ten míč do sítě nedostal.
    37. David Silva spálil obrovskou šanci v malém pokutovém území
     
    38
    Manchesteru pokračoval rozehrávkou rohového kopu. Jako první se však k míči dostal pouze brankář domácího celku Kristoffer Nordfeldt.
     
    39
    Po přihrávce Gabriela Jesuse se mohl hnát do vápna osamocený Leroy Sané. Německý útočník si ale opět nepohlídal ofsajdové postavení a musí míč odevzdat.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Swansea i nadále drží v domácím prostředí dvoubrankový náskok před lídrem Premier League.
     
    41
    David Silva se snaží, co to jen jde, ale i další jeho centr byl zblokován Carter-Vickersem. Míče se navíc jako poslední dotkl právě Silva.
     
    42
    Těsně před koncem prvního poločasu se Manchesteru navezl před vápno soupeře. Gündogan si narazil s Mahrizem, poté ale právě alžírský útočník ztratil míč.
     
    43
    Ani s přibývajícím časem se hostům nedaří proniknout obranou Swansea. Prudký pas z pravé strany skončil od Walkera bez doteku hráčů ve vápně za postranní lajnou.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu domácí Jay Fulton. Po něm byl sražen k zemi Laportem Nathan Dyer a Swansea se může udržet až do konce první půle před vápnem City.
     
    45
    Na vysoký centr George Byerse si naskakoval v pokutovém území Manchesteru James. Ani po lehkém přistrčení Otamendiho se ale k balonu nedostal.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45+2
    Delph přistrčil u postranní lajny Routledgeho a hlavní rozhodčí odpískal faul. Swansea tak už téměř s jistotou udrží dvoubrankový náskok do poločasové přestávky.
     
    45+2
    Laporte měl po odpískání konce prvního polovinu průpovídky k hlavnímu rozhodčímu a vidí žlutou kartu.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí. Swansea senzačně vede nad Manchesterem City 2:0.

    Od úvodní minuty se Manchester hnal do útoku. Úvodní tlak hostující celku ale Swansea přežilo bez úhony, následně byl stažen v pokutovém území na trávník Roberts a domácí měli k dispozici penaltu. Tu s velkým přehledem proměnil krajní obránce Matt Grimes. Po půlhodině hry bylo s City ještě o poznání hůře, domácí ofenzivní hráči totiž dokonale vyšachovali obranu lídra Premier League a celou parádní akci zakončil střelou do pravého horního rohu branky Bersant Celina.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:22.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Druhý poločas odstartoval rozehrávkou domácího celku ze středového kruhu. Domácí si ale balonu příliš neužili a do útoku jde Manchester.
     
    48
    Bernardo Silva přihrával na levou stranu Sanému, ten ještě předložil míč k ose trávníku ke kopačkám Jesuse, který ale nemířil opět přesně mezi tři tyče.
     
    49
    Po dlouhém nákopu Nordfeldta se musel pro balon vydat na hranici vlastního vápna Ederson. Daniel James nebyl daleko od předběhnutí Otamendiho.
     
    50
    Swansea se v úvodu druhé půle uchyluje jen k obranným odkopům daleko na polovinu soupeřícího týmu. Tentokrát odpálil míč do bezpečí Roberts.
     
    51
    Tlačí sice Manchester, ale do nebezpečného brejku se vydali i domácí. Celina vzal celou situaci na sebe, ale střelou zpoza vápna branku minul o pořádný kus.
     
    52
    Ani po přestávce se nemůže City dostat před zhuštěnou obranu domácího celku. Po mizerné přihrávce Gündogana se navíc hnal do útoku James, který ale tentokrát Laporteho neobešel.
     
    53
    David Silva zcela zbytečně dohrál po odehrání míče Van Der Hoorna. Domácí kapitán skončil na trávníku a bolestivou grimasou.
     
    54
    Leroy Sané ještě dostihl na trávníku prudkou přihrávku Davida Silvy. City se následně usadilo před vápnem Swansea, ale po ofsajdu Jesuse musí balon odevzdat.
     
    55
    Ve středu pole získal míč pro domácí George Byers. Swansea bylo ihned po tlakem a po čistém zákroku Bernarda Silvy přišlo o balon.
     
    56
    City je stále s míčem pod kontrolou před vápnem domácího týmu. Ani s přibývajícím časem se ale velcí favorité z Manchesteru nemohou prosadit k zakončení.
     
    57
    Po nakrátko rozehrávaném rohovém kopu číhal na šanci na zadní tyči Sané. Právě německý útočník poté oslovil před brankou Jesuse, ale ten už byl obsazen hned dvojicí soupeřů.
     
    58
    Po dloubáčku Davida Silvy napřahoval ke střele z první Rijád Mahriz. Těsně před útočníkem Manchesteru lehce nadzvedl míč hlavou Grimes.
     
    59
    Swansea opět přežilo tlak po příchodu na trávník a nyní se pokouší také zahrozit útokem. Jamesovi ale utekl míč na pravé straně až za koncovou lajnu.
     
    60
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Delph, přichází Zinčenko.
     
    60
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sané, přichází Sterling.
     
    61
    Swansea drží i po více než hodině hry dvoubrankové vedení nad Manchesterem City. Hosté sice mají více ze hry, drží balon mnohem více, ale ke střelám stále nedochází.
     
    62
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Dyer, přichází Asoro.
     
    63
    Ederson vyběhl mimo pokutové území, sestřelil unikajícího Jamese, ale hra pokračuje! Hlavní rozhodčí ponechává tvrdý zákrok mimo vápno bez povšimnutí.
    63. Jasný faul Edersona před pokutovým územím
     
    64
    Ilkay Gündogan vedl útočnou akci hostujícího celku, z pravé strany poté centroval na Jesuse Bernardo Silva, ale míč stačil odklidit na rohový kop Roberts.
     
    65
    Ani další pokus od rohového praporku hostům nevyšel. Po přetaženém centru skončil míč jen daleko za koncovou lajnou.
     
    66
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Mahriz, přichází Agüero.
     
    67
    A další sporný moment, tentokrát uvnitř pokutového území. Routledge se dostal do šestnáctky, byl tělem před Laportem, ale ten ho srazil k zemi. Ani nyní se nepíská.
     
    68
    Souhra City pokračuje už znovu před vápnem Swansea. Sterlingovu přihrávku podél obránce ale Zinčenko nepochopil a míč skončil v zámezí.
     
    69
    Manchester City nepouští domácí celek dále než za polovinu trávníku. Po zisku míče sice přihrával Gündogan na levou stranu, ale David Silva neměl nejmenší šanci míč na hrací ploše zastavit.
     
    70
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester se přece jen prosazuje. Agüero doslova prudkou ránou z otočky knockoutoval obránce před sebou, poté ještě nahrál BERNARDU SILVOVI, který dělovkou k zadní tyči překonal Nodrfeldta.
    70. Bernardo SILVA - 2:1
     
    72
    Swansea se pokouší rozkouskovat hru kombinací ve střední části trávníku. Souhra Fultona s Byersem ale daleko nedošla.
     
    73
    Walker poslal k zemi na středu trávníku unikajícího Asora. Střídající útočník domácího celku se sklouzl po promočené zemi a může rozehrávat po odpískaném faulu.
     
    74
    Raheem Sterling dostal přihrávku proti noze, z prostoru kolem značky pokutového kopu ale trestuhodně přestřelil domácí branku vysoko nad.
     
    75
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Byers, přichází John.
     
    76
    Nápor City neustává. Silva dloubáčkem oslovoval Sterlinga, který se sice dostal před obránce, ale míč mu sklouzl po trávníku až k brankáři domácího týmu.
     
    77
    Po dlouhé době si zahrál také Ederson. Po rozehrávce k Laportemu putoval míč na pravou stranu, odkud přihrával do vápna na Agüera Walker. Střídajícího útočníka ale tentokrát míč neposlechl.
     
    78
    Bernardo Silva zkoušel přenést hru přes celou šířku trávníku, ale Agüero opět míč nezpracoval. Zpoza postranní lajny mohou tak vhazovat domácí.
     
    79
    Pokutový kop pro Manchester City! Sterling si píchl míč před obránce Carter-Vinckerse, který poté sice zasáhl míč, ale stáhl také soupeře k zemi.
    79. Penaltový zákrok
     
    80
    Agüero (Manchester City) neproměňuje pokutový kop.
     
    80
    Manchester City právě vstřelil branku!
    S obrovskou dávkou štěstí Manchester City srovnává stav zápasu! Sergio Agüero totiž poslal míč z pokutového kopu pouze do levé tyče, od které se balon odrazil do nohy brankáře KRISTOFFERA NORDFELDTA.
    80. Kristoffer NORDFELDT - 2:2
     
    82
    Citizens jsou najednou všude. Sterling pálil z levé strany jen do padajícího obránce. Následný rohový kop ale hosté opět prohospodařili.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Manchester City dokázal ve druhé polovině srovnat dvoubrankové manko.
     
    85
    Dvě obrovské šance hostujícího celku! Nejprve hlavičkoval k levé tyči Jesus, ale Nordfeldt předvedl fantastický zákrok. Poté se míč odrazil k Agüerovi, který z blízkosti napálil jen brankáře Swansea.
     
    86
    Další velká možnost pro Manchester. Po prudké přihrávce z levé strany zakončoval z malého vápna Jesus, ale razantní zakončení poslal jen do obránce před sebou.
     
    87
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Fulton, přichází Harries.
     
    88
    Swansea se po dlouhé době dostalo na útočnou polovinu. Při snaze obejít Walkera si ale pomohl rukou Celina, kterému je okamžitě pískán faul.
     
    89
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester City otáčí ve druhém poločase skóre zápasu na svou stranu. Při centru Bernarda Silvy stál sice SERGIO AGÜERO v metrovém ofsajdu, ale hlavní pomezní rozhodčí situaci neposoudil proti pravidlům a tak mohl argentinský útočník zakončit hlavou k bližší tyči.
    89. Sergio AGÜERO - 2:3
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+2
    Pořadatelé musí v nastaveném čase ještě řešit diváka, který vniknul na hrací plochu. Rohový kop Manchesteru je tak o něco odložen.
     
    90+3
    Hostující celek drží míč daleko od vlastní branky. Naopak Sterling společně s Agüerem statečně bojují s míčem u kopačky u rohového praporku.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Čtyři nastavené minuty ve druhém poločase jsou pryč a čtvrtfinálový duel FA Cupu končí. Manchester City otočil zápas třemi góly ve druhém poločase a je mezi nejlepší čtyřkou.

    Od úvodní minuty se Manchester hnal do útoku. Úvodní tlak hostující celku ale Swansea přežilo bez úhony, následně byl stažen v pokutovém území na trávník Roberts a domácí měli k dispozici penaltu. Tu s velkým přehledem proměnil krajní obránce Matt Grimes. Po půlhodině hry bylo s City ještě o poznání hůře, domácí ofenzivní hráči totiž dokonale vyšachovali obranu lídra Premier League a celou parádní akci zakončil střelou do pravého horního rohu branky Bersant Celina.

    Také po změně stran se bylo na co dívat. Po hodině hry fauloval těsně před vápnem Ederson unikajícího útočníka Swansea, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat. Poté sudí neodpískal, ani sporný faul v šestnáctce. Bernardo Silva po přiťuknutí Agüera našel volné místo u pravé tyče. Penalta se pískala až po pádu Sterlinga uvnitř pokutového území, Sergio Agüero sice trefil tyč, ale od ní se míč odrazil velmi smolně pro domácí do nohy brankáře Nordfeldta a poté zpět do branky. Sergio Agüero dokonal obrat Manchesteru City gólem z jasného ofsajdu a favorizovaní hosté mohou slavit postup.
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 2:6. Rohy: 1:13. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 7:6. (20:18:11)

    Vít Schück

    Branky: 22. Grimes (pen.), 31. Celina – 70. B. Silva, 80. Nordfeldt (vla.), 89. Agüero

    Karty:   45+2. Laporte (MAC)

    Neproměněná penalta: 80. Agüero (MAC), mimo


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 2:6. Rohy: 1:13. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 7:6.
    Swansea City: Nordfeldt – Roberts, Van Der Hoorn (C), Carter-Vickers, Grimes – Byers (75. John), Fulton (87. Harries) – Dyer (62. Asoro), Celina, Routledge – James
    Náhradníci: Mulder – Asoro, McKay, John, Dhanda, Baker-Richardson, Harries

    Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Laporte, Delph (60. Zinčenko) – B. Silva, Gündogan, D. Silva (C) – Mahriz (66. Agüero), Jesus, Sané (60. Sterling)
    Náhradníci: Murić – Danilo, Sterling, Agüero, Zinčenko, Foden, García

    Rozhodčí: Marriner – Burt, Perry
    thejrc.org