Winnipeg – Calgary 2:1 (kon.) | Tampa – Washington 6:3 (kon.) | Carolina – Buffalo 4:2 (kon.)
Montreal – Chicago 0:2 (kon.) | Boston – Columbus 2:1 (po pr.) | Ottawa – Toronto 6:2 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:3 (po pr.) | San Jose – Nashville 2:4 (kon.)
Colorado – New Jersey 3:0 (kon.) | Buffalo – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.) | Minnesota – NY Islanders 2:3 (po pr.)
konec
Ottawa Senators
6:2 (1:0, 3:1, 2:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 17.03.2019, 00:16 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u dalšího zápasu NHL, ve kterém se představí Ottawa Senators a Toronto Maple Leafs. Utkání, v němž je favorit jasný, jelikož Senators jsou zatím stále nejhorším celkem celé soutěže. Naopak Toronto se řadí mezi aspiranty na Stanley Cupu.
     
    Pojďme si na začátek představit oba soupeře. Ottawa je nejhorším týmem Východní konference, když získala čtyřiapadesát bodů a na předposlední Detroit ztrácí už šest bodů. Kanadský celek v posledních pěti zápasech čtyřikrát prohrál, ale v posledním střetnutí porazil St. Louis. To v jiných vodách se nachází Toronto, které je pasováno na černého koně letošní sezóny. Vždyť Maple Leafs získali jednadevadesát bodů, a tak jim patří třetí příčka ve stejné konferenci. Lépe na tom už je pouze Boston a rozjetá Tampa Bay.

    Nejproduktivnější hráči Ottawy:

    Thomas Chabot 49 bodů (13+36)
    Chris Tierney 44 bodů (9+35)
    Bobby Ryan 37 bodů (13+24)

    Nejproduktivnější hráči Toronta:

    Mitchell Marner 85 bodů (24+61)
    John Tavares 77 bodů (39+38)
    Morgan Rielly 67 bodů (19+48)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – DeMelo, Harpur, Ceci, Wolanin, Jaroš, Borowiecki – Veronneau, Pageau, B. Tkachuk – Pääjärvi, Tierney, Balcers – B. Ryan, O. Lindberg, Z. Smith – Bödker, Gibbons, Duclair.

    Toronto Maple Leafs: Sparks (Andersen) – Hainsey, Rielly, N. Zajcev, Muzzin, Holl, Marinčin – Marner, Tavares, Hyman – W. Nylander, Matthews, A. Johnsson – Co. Brown, Kadri, Marleau – Ennis, F. Gauthier, Moore.

    Rozhodčí: MacDougall, Walsh – MacPherson, Sericolo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování dnešního zápasu vyhrál domácí cent, a tak se Sens ženou do prvního útoku. Ovšem jejich snažení první zakončení zatím nepřineslo.
     
    01:02
    Od modré čáry vystřelil Cody Ceci, jehož pokus zastavil hůl prvního bránícího hráče. Akce Senators pokračovala a ten samý bek zakončoval znovu ze stejné vzdálenosti, ovšem Garret Sparks zasáhl.
     
    01:24
    Hostující brankář si do statistik připsal další zákrok, když pokryl střelu z levé strany modré čáry. Ottawa vstoupila do zápasu s velkou chutí.
     
    01:57
    Před brankou se nacházel Rudolfs Balcers, jenž donutil hostujícího brankáře k zákroku betonem. Poté se k dorážce dostal ještě Magnus Pääjärvi, který přestřelil branku Toronta!
     
    02:40
    Trevor Moore nahodil puk na zadní mantinel, kde už byli připraveni obránci. Ottawa se hnala do útoku, ale z předbrankového prostoru nezakončila.
     
    04:00
    William Nylander z pravé strany přihrával na modrou čáru, kde se nenecházel ani jeden z obránců. Beci totiž střídali, a tak puk zamířil do středního pásma.
     
    04:56
    Bobby Ryan se zbavil Martina Marinčina a zakončil z pravého kruhu pro vhazování. Ovšem Garret Sparks byl dobře postaven a střelu soupeře pokryl.
     
    06:36
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Aktivita Senators je odměněna první brankou! Christian Wolanin přihrál na lépe postaveného CODYHO CECIHO, jenž z pravé strany zamířil přesně pod horní tyčku hostující branky. Asistence: Christian Wolanin a Max Veronneau.
    06:36 Cody CECI - 1:0
     
    07:32
    Další puk pod lapačku schovává brankář Maple Leafs, po reklamní pauze se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    Střely na branku: 9:1.
     
    07:50
    Z levého kruhu pro vhazování vyslal Brian Gibbons, jehož pokus přizvedl do ochranné sítě obránce. Bude se vhazovat po pravici brankáře Toronta.
     
    08:45
    Hostující celek se kombinací předvedl za brankou, ovšem další střelecký pokus nepřidal. Jenže akce Toronta dál trvá.
     
    09:29
    Od modré čáry se napřáhl Morgan Rielly, jehož pokus zastavili bránící hráči. Černá guma poté zamířila do středního pásma.
     
    10:06
    Modrou čáru překonal Zack Smith, jenž si z osy nabruslil k levému mantinelu. Jeho pokus zamířil nad branku i proto, že byl přizvednutý. Po reklamní pauze se bude vhazovat před brankou Maple Leafs.
     
    10:32
    Auston Matthews byl v útočném pásmu atakován, kotouč mu tak utekl znovu do středního pásma.
     
    11:10
    Do pravého kruhu pro vhazování si z modré čáry sjel Morgan Rielly, jehož pokus měl mířit k zadní tyči. Jenže branku minul, tak tak je stav zápasu stále stejný.
     
    11:57
    Za odraženým pukem se vydal Chris Tierney, který se dostal až za branku, odkud přihrál mezi kruhy. Tam si najel Magnus Pääjärvi, jehož zakončení mířilo jen těsně vedle pravé tyče.
     
    13:07
    Z levého kruhu vyslal další ránu Anthony Duclair, který trefil hráz bránících hráčů. Ottawa pokračovala v akci, ale pokus z vrcholu kruhů skončil v lapačce hostujícího maskovaného muže.
     
    13:35
    Další pokus zleva si připsal Christián Jaroš, který objel branku a poté vystřelil od mantinelu. Pokus slovenského beka vyrazil Garret Sparks.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    14:01
    První velkou šanci Toronta nyní zaznamenal hvězdný John Tavares! Ten dostal přihrávku od zadního mantinelu mezi kruhy, ale na Anderse Nilssona si nyní nepřišel.
     
    Střely na branku: 15:4.
     
    14:31
    Anders Nilsson chtěl pomoci s rozehrávkou, ale spíše nadělal neplechu, než že by spoluhráčům pomohl. Následně Cody Ceci vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    14:52
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil na první tyč Zach Hyman, ale jeho zakončení se do prostoru branky nevešlo. Poté Ottawa posunula hru alespoň do středního pásma.
     
    15:57
    Další pokus domácího celku zastavil Ron Hainsey, od něhož černá guma zamířila do ochranné sítě. Následuje vhazování po levici Garreta Sparkse.
     
    16:41
    Na levé straně dostal spoustu času Auston Matthews, který se středního pásma vletěl až do kruhu pro vhazování. Jeho pokus mířil mezi betony brankáře, který mezeru rychle utěsnil.
     
    17:46
    Zpoza branky se snažil puk zasunout k tyči Zach Hyman, ovšem na tuto variantu byl Anders Nilsson připraven a betonem kotouč vyrazil.
     
    18:47
    Rudolfs Balcers vyvezl kotouč, ale před modrou čárou přišla přihrávka, která vystavila Senators do ofsajdu.
     
    18:54
    Další ofsajd hru opět přerušuje, stejného přestupku se tentokrát dopustilo Toronto.
     
    19:17
    Po zakončení z levé strany mířil kotouč mezi kruhu, odkud jej do odkryté branky neuklidil Christian Wolanin. Následně se před branku dral ještě Bobby Ryan, ovšem ani on brankářův beton nepřehodil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Asi všichni čekali, že Maple Leafs do utkání vlétnou ve velkém stylu. Jenže opak se stal pravdou a byli to Senators, kteří hýřili aktivitou a zaslouženě vedou. Do kolonky střelců se zapsal v první části pouze Cody Ceci, jenž přesnou ranou pod horní tyč nedal brankáři šanci. Až po polovině úvodní periody začalo hrát také Toronto, které hru vyrovnalo, ale recept na překonání Anderse Nilssona nenašlo.

    Střely na branku: 17:9.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Domácí celek se po zisku kotouče ve středním pásmu hnal do přečíslení, ovšem Brian Gibbons byl zastaven soupeřem. Navíc se mu nepodařilo ani vystřelit.
     
    21:01
    Po vyhraném vhazování se k puku dostal Auston Matthews, který si vjel do střelecké pozice, ale trefil jen bránícího hráče, od kterého puk zamířil do ochranné sítě.
     
    21:45
    Auston Matthews vystřelil z levé strany, ale prostor tří tyčí netrefil. Hra se rychle otočila a nahození domácích skončilo v lapačce Garreta Sparkse.
     
    22:30
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Zach Hyman – 2 min., držení).
     
    22:40
    Maple Leafs po chvilce v oslabení získali černou gumu, která okamžitě letěla přes všechny čáry.
     
    23:13
    Od levého mantinelu na modrou čáru přihrával Brady Tkachuk, jenž donutil své spoluhráče vyklidit útočné pásmo. Početní výhoda se Ottawě vůbec nedaří.
     
    24:04
    Senators se ani tentokrát do útočné třetiny nepodívají, jejich snažení bylo zastaveno v neutrální zóně u mantinelu.
     
    24:50
    Jeden z hostujících hráčů zachytil střelu soupeře a vydal se do úniku. Ovšem ze střídačky naskočil bránící hráč, jenž soupeři nedal klid na zakončení.
     
    26:10
    Mezi kruhy si najel Zach Hyman, jenž také našel odražený kotouč. Ovšem jeho pokus zamířil jen do nohy bránícího hráče.
     
    26:48
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nejprve se před branku vydal Anthony Duclair, jenž orazítkoval brankovou konstrukci. Akce Senators pokračovala a vyústila v další branku! Od modré čáry vystřelil Dylan DeMelo, jehož pokus byl sražený mezi kruhy. BRIAN GIBBONS puk nejprve netrefil a poté v pádu zakončil z krkolomné pozice. Ovšem puk si našel cestičku mezi brankářovy betony a skončil mezi třemi tyčemi. Asistence: Dylan DeMelo a Mikkel Bödker.
    26:48 Brian GIBBONS - 2:0
     
    Střely na branku: 23:13.
     
    27:37
    Z vlastního pásma až na pravý kruh si podél mantinelu najel Trevor Moore, jehož pokus měl mířit k zadní tyči. Ovšem Anders Nilsson si připsal zákrok betonem.
     
    28:30
    Hráči Maple Leafs mají potíže s přechodem přes střední pásmo, zatím to z jejich strany není výkon, na který by se po zápase mělo vzpomínat.
     
    29:10
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Ron Hainsey – 2 min., držení hole).
     
    29:18
    Hostující celek vyhrál vhazování a bez váhání vyhazuje přes všechny čáry. Ottawa začíná další početní výhodu tam, kde tu předchozí dokončila.
     
    30:02
    Toronto zachytilo přihrávku o opět vyhazuje. Ovšem muselo se rychle vracet, jelikož se po levé straně rozjel Rudolfs Balcers. Zakončení k první tyči si ale pohlídal hostující gólman.
     
    31:40
    William Nylander se prezentoval individuální akcí, kdy projel přes osu hrací plochy a dostal se až za obranu. Jeho pokus na vyrážečku si ale domácí brankář pohlídal.
     
    32:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hostující obránce přejel modrou čáru a přesnou střelou se zapsal mezi střelce! MORGAN RIELLY z vrcholu pravého kruhu vyslal pokus, který skryl za obráncem a trefil místečko u vzdálenější tyče. Asistence: John Tavares.
    32:33 Morgan RIELLY - 2:1
     
    32:57
    Další střelecký pokus skryl Anders Nilsson pod lapačku. Ovšem John Tavares tak dlouhou do brankáře šťoural, až se strhla mela za brankou. Rozhodčí ale celou situaci perfektně zvládli.
     
    Střely na branku: 24:18.
     
    33:30
    V předbrankovém prostoru se nacházel osamocený Auston Matthews, jehož bekhendový pokus mířil pod horní tyč. Ovšem domácí brankář vytáhl parádní zákrok.
     
    33:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A jak to tak bývá, když nedáš – dostaneš! Rudolfs Balcers přihrál přes osu hrací plochy na MAGNUSE PÄÄJÄRVIHO, jenž zamířil přesně do bližší šibenice. Ottawa v dnešním souboji hraje opravdu skvěle! Asistence: Rudolfs Balcers a Chris Tierney.
    33:51 Magnus PÄÄJÄRVI - 3:1
     
    34:12
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Patrick Marleau – 2 min., podrážení).
     
    34:26
    Početní výhody se domácímu celku dnes moc nedaří, ale to zatím Ottawě nevadí. Toronto si opět pohlídalo přihrávku po mantinelu a vyhodilo.
     
    34:52
    Z pravé strany tentokrát zakončoval Bobby Ryan, na jehož pokus si u první tyče počíhal Garret Sparks. Následuje vhazování po jeho levici.
     
    35:42
    Další pokus z vrcholu pravého kruhu vyslal Bobby Ryan, ovšem tentokrát pro změnu netrefil prostor tří tyčí. Poté se Maple Leafs podařilo znovu vyhodit.
     
    36:23
    Hra se opět přerušuje, protože černá guma po souboji v v obranném pásmu hostujícího celku vypadla na jednu ze střídaček.
     
    36:52
    Od levého mantinelu vystřelil aktivní Rudolfs Balcers, který zamířil jen do lapačky brankáře Maple Leafs. Tohle byl spíše propagační pokus.
     
    37:54
    Za brankou bojovali o puk Oscar Lindberg a Nazem Kadri. Černá guma se odrazila do brankoviště, kde ji pod lapačku schoval pozorný Anders Nilsson.
     
    38:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A ještě je k vidění branka do šatny! Ve středním pásmu zachytil puk Mark Borowiecki, který jej předal na najetého Zacka Smitha. Domácí útočník to udělal parádně, když nic neuspěchal a přihrál pod sebe mezi kruhy, kam si najel MAGNUS PÄÄJÄRVI. Jeho pokus byl tak přesný, že se od pravé tyče odrazil za brankovou čáru. Asistence: Zack Smith a Mark Borowiecki.
    38:50 Magnus PÄÄJÄRVI - 4:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Troufnu si říct, že i ve druhé části byli mírně lepší domácí, kteří navýšili své vedení a rozdíl už je tříbrankový. O další branku se postaral Brian Gibbons, ovšem o chvíli později si vzal slovo Morgan Rielly, jenž přesnou ranou snížil. Nakonec vedení ale navýšil Magnus Pääjärvi, který už zaznamenal v dnešním zápase dvě branky. Pokud se podíváme na hru Maple Leafs, tak musíme přiznat, že hostům nevychází hlavně přechod přes útočnou modrou čáru. Když se to náhodou povede, Toronto své šance zahazuje, naopak Ottawa je využívá.

    Střely na branku: 30:19.
    Střely na branku ve druhé třetiny: 13:9.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Před domácí branku přihrával zleva Auston Matthews, jenž hledal hůl spoluhráče. Ovšem kotouč proletěl jen do rohu hrací plochy.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:12
    John Tavares si dlouho hledal střeleckou pozici, od branky se dostal až na vrchol kruhů. Ovšem jeho zakončení vykopl Anders Nilsson betonem.
     
    41:49
    Z levého kruhu zakončoval Nazem Kadri, jehož pokus přizvedl do ochranné sítě Dylan DeMelo. Následuje vhazování po levici domácího gólmana.
     
    42:17
    Senators se nacházeli pod tlakem a raději vyhazují za cenu zakázaného uvolnění. Hra se tak přesune zpátky do obranného pásma domácího mužstva.
     
    42:28
    U pravé tyče si protáhl hůl mezi nohama Auston Matthews, jehož pokus k bližší tyči si pohlídal Anders Nilsson.
     
    43:05
    Auston Matthews nejprve vystřelil, ale trefil bránícího hráče. Poté přihrával na modrou čáru, kde nebyl nikdo z jeho spoluhráčů, a tak kotouč zamířil do středního pásma.
     
    43:27
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Mark Borowiecki – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Zack Smith – 2 min., hákování).
     
    44:22
    Z modré čáry letěl puk na pravý kruh, kde se nacházel Auston Matthews. Jeho pokus z jedné mířil k bližší tyči, ovšem Anders Nilsson se skvěle přesunul a hru přerušil.
     
    44:22
    Oddechový čas pro hosty.
     
    44:31
    Na vrchol levého kruhu si najel Morgan Rielly, jehož pokus tečoval John Tavares. Puk ale proletěl jen těsně vedle pravé tyče.
     
    45:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs využívají dvojnásobnou početní výhodu a ještě budou mít šanci nadechnout se! Auston Matthews z pravé strany přihrál před branku, kde se nacházel důrazný JOHN TAVARES, který přehodil brankářův beton a snížil. Asistence: Auston Matthews a William Nylander.
    45:13 John TAVARES - 4:2
     
    45:54
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Patrick Marleau – 2 min., sekání).
     
    46:32
    Od levého mantinelu vystřelil Mikkel Bödker, jehož zakončení se do branky nevešlo. Poté se kotouč odrazil do středního pásma.
     
    47:00
    Před branku si najel Max Veronneau, který sice zakončil. Jenže recept na překonání Garreta Sparkse tentokrát nenašel.
     
    47:52
    Pěknou ránu z pravého kruhu pro vhazování vyslal Anthony Duclair, jenž mířil k zadní tyči. Ovšem hostující brankář vytáhl výborný zákrok vyrážečkou.
     
    48:36
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Zack Smith přihrál na modrou čáru, odkud nepřesně vystřelil Ben Harpur. Puk se tak odrazil od zadního mantinelu k druhé tyči, odkud zády k brance zakončil ANTHONY DUCLAIR, jenž se pak mohl radovat. Garret Sparks se snažil ještě přesunout, ale nyní ve správném místě nemohl být. Asistence: Ben Harpur a Zack Smith.
    48:36 Anthony DUCLAIR - 5:2
     
    Střely na branku: 37:30.
     
    50:08
    Z pozice obránci si do kruhu pro vhazování najel Jake Muzzin, jehož pokus vyrazil domácí brankář. K puku se dostal ještě Auston Matthews, ale tomu černá guma utekla k zadnímu mantinelu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:20
    Mark Borowiecki ještě nepřejel červenou čáru a už nahazoval. Čároví rozhodčí se po sobě podívali a rozhodli, že se icing pískat nebude.
     
    51:44
    Odražený puk mířil do brankoviště, kde jej pod lapačku schoval Garret Sparks. Ovšem Brady Tkachuk a Zack Smith se snažili ještě dorážet, ale už bylo pozdě.
     
    Dnešní utkání sleduje 18 607 diváků.
     
    52:14
    Až mezi obránci se nacházel William Nylander, jehož pokus po ledě tečoval Andreas Johnsson. Ovšem černá guma zamířila jen vedle pravé tyče domácí svatyně.
     
    53:08
    Od červené čáry nahodil puk na branku Dylan DeMelo. Garret Sparks vytřepal puk z lapačky, ale poté viděl, že první k němu přijíždí soupeř, a tak hru raději přerušil.
     
    54:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Toronto se hnalo do akce, Auston Matthews přenechal zadovkou kotouč na Williama Nylandera, jemuž puk sjel z čepele hole. Do protiakce se hnal Zack Smith, jenž přihrál na Codyho Ceciho. Domácí zadák trefil jen brankáře, ale celou akci dojel OSCAR LINDBERG, jenž bekhendem dává další gól Senators. Asistence: Cody Ceci a Zack Smith.
    54:21 Oscar LINDBERG - 6:2
     
    Střely na branku: 42:32.
     
    55:48
    Od modré čáry se napřáhl Patrick Marleau, který z jedné trefil prvního bránícího hráče. Puk se poté odrazil do středního pásma, tohle Senators stačí.
     
    56:05
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Rudolfs Balcers – 2 min., vysoká hůl).
     
    56:27
    Morgan Rielly naznačil střelu, ale přihrál do levého kruhu, kde se nacházel Auston Matthews. Jeho výborná střela mířila do bližší šibenice, ovšem Anders Nilsson opět skvěle zasáhl.
     
    57:34
    Od mantinelu si na osu hrací plochy najel po modré čáře Jake Muzzin. Jenže domácí brankář na střelu dobře viděl a schoval ji do své výstroje.
     
    57:52
    Zprava vystřelil William Nylander, jehož zakončení vyrazil Anders Nilsson na druhou stranu hrací plochy. Jenže Tyler Ennis z otočky trefil místo odkryté branky jen její oblouk.
     
    59:40
    Ještě jedno přerušení, když se kotouč po souboji ve středním pásmu odrazil mezi diváky. Hra se tak vrátí do neutrální zóny.
     
    Konec zápasu.
     
    Papírové předpoklady byla jedna věc, ale samotný zápas druhá! Ottawa se vzepřela papírovým předpokladům a schovala Toronto do kapsy. Domácí hráči byli od úvodu zápasu aktivnější a dočkali se v kanadském derby cenného vítězství. Zatímco Senators budou spokojeni, Maple Leafs potřebují hodit zpackaný duel za hlavu. Torontu se toho totiž moc nedařilo, což dokazuje také konečný výsledek.

    Střely na branku: 44:37.
    Střely na branku ve třetí třetině: 14:18.
     
    Hvězdy zápasu:

    1. Anders Nilsson (OTT) 35 zákroků, 2 inkasované góly, 94,6% úspěšnost zákroků
    2. Magnus Pääjärvi (OTT) 2+0
    3. Zack Smith (OTT) 0+3
     
    Československá stopa

    Christián Jaroš (OTT) žádný bod, 3 střely, 16:09 čas na ledě

    Martin Marinčin (TOR) žádný bod, 1 střela, 15:51 čas na ledě
     
    S konstatováním, že Ottawa přehrála favorita, se s vámi loučím a přeji vám dobrou noc nebo dobré ráno, pokud zrovna vstáváte. (02:49:21)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. Ceci (Wolanin, Veronneau), 27. Gibbons (DeMelo, Bödker), 34. Pääjärvi (Balcers, Tierney), 39. Pääjärvi (Z. Smith, Borowiecki), 49. Duclair (Z. Smith), 55. O. Lindberg (Ceci, Z. Smith) – 33. Rielly (Tavares), 46. Tavares (Matthews, W. Nylander)


    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – DeMelo, Harpur, Ceci, Wolanin, Jaroš, Borowiecki – Veronneau, Pageau, B. Tkachuk – Pääjärvi, Tierney, Balcers – B. Ryan, O. Lindberg, Z. Smith – Bödker, Gibbons, Duclair.
    Toronto Maple Leafs: Sparks (Andersen) – Hainsey, Rielly, N. Zajcev, Muzzin, Holl, Marinčin – Marner, Tavares, Hyman – W. Nylander, Matthews, A. Johnsson – Co. Brown, Kadri, Marleau – Ennis, F. Gauthier, Moore.

    Rozhodčí: MacDougall, Walsh – MacPherson, Sericolo

    Diváci: 18 607
    bahis siteleri