Lyon – Montpellier 3:2 (kon.) | Remeš – Nantes 1:0 (kon.) | Bordeaux – Rennes 1:1 (kon.)
PSG – Marseille 3:1 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
3:1 (1:0)
Olympique Marseille
Neděle 17.03.2019, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Míč si nepostavil Di María, který by jinak útočil na hattrick! Mbappé poslal balón z puntíku ze svého pohledu pravačkou k pravé tyči, kde natáhl Pelé levou ruku.
     
    90+3
    Uvidíme penaltu proti hostům! Mbappé si v pravé polovině vápna vynutil faul Sakaje. Ten už jednu žlutou kartu má, druhou nedostane.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    89
    Wow! Di María zpracoval křižnou nahrávku, pak si pohrál s dvěma obránci a Sakaj (MAR) dostal za podražení těsně před vápnem žlutou kartu.
     
    80
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Layvin Kurzawa, přichází Juan Bernat.
     
    77
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Florian Thauvin, přichází Nemanja Radonjić.
     
    69
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Maxime López, přichází Kevin Strootman.
    66. Ángel Di María - 3:1
     
    66
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    ÁNGEL DI MARÍA přivítal moc hezky Pelého v hostující brance! Levačkou přestřelil zeď a zatočil balón do blízkosti pravé šibenice. Balón se ještě otřel o pravou tyč. Pelé tak inkasuje pár sekund po nástupu na plac a to si ještě ani nesáhl na míč.
     
    65
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Mario Balotelli, přichází Yohann Pelé.
    62. Mandanda - červená karta
     
    62
    PSG se výrazně přibližuje třem bodům! Di María běžel do situace dva na nikoho. Mandanda (Marseille) vyběhl daleko z branky a zcela mimo své vápno se dotkl balónu levou rukou. O přímé červené kartě nemůže být pochyb.
     
    58
    Po faulu Verrattiho na Sansona se hráči začali pošťuchovat. Aktivní byl právě Verratti, Ocampos (MAR) či Kimpembe (PSG). Poslední dva zmiňovaní dostali kartu.
     
    57
    Germain si ještě vyžádal, aby hlavní sudí překontroloval, zda Di María opět nestál v ofsajdu před dosažením branky. Tenhle gól už platí.
    55. Ángel Di María - 2:1
     
    55
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Verratti nahrál na pravou stranu. ÁNGEL DI MARÍA se probil přes dva hráče. Pomohl mu i jeho spoluhráč a Argentinec v barvách PSG poté vystřelil z pravé části velkého vápna k zadní tyči.
    46. Valère GERMAIN - 1:1
     
    46
    Marseille právě vstřelilo branku!
    To je start druhé půle! Mandanda vykopl míč na půli. Následoval pas na levou stranu, kde se rozběhl Ocampos. Dost možná nasadil jesličky Kehrerovi a nabíhající VALERE GERMAIN zakončil po zemi k vzdálenější tyči.
    45+2. Kylian MBAPPÉ - 1:0
     
    45+2
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě prvního poločasu jdou domácí do vedení! Di María převzal na středu pas z pravé strany, zbavil se beka. Posunul balón do levé poloviny vápna. KYLIAN MBAPPÉ zvedl hlavu a pravačkou do vzdálenějšího dolního rohu branky pokořil brankáře.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    39
    Di María (PSG) a další hráči domácích se sesypali na hlavního rozhodčího. Ten nejprve pustil ztrátu zmiňovaného Argentince a poté odpískal tvrdý domácí zákrok před hostujícím vápnem. Di María vyfasoval žlutou kartu.
     
    37
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Thomas Meunier, přichází Thilo Kehrer.
     
    31
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Dani Alves, přichází Colin Dagba.
     
    29
    Mbappé běžel do vápna při rodícím se útoku PSG, Kamara (OMA) před něj nastavil tělo, fauloval jej a sudí vše potrestal žlutou kartou.
     
    26
    Kurzawa (PSG) ochotně padl k zemi před vápnem soupeře. Sudí mu na jeho pád neskočil. Záložník PSG to doprovodil ještě svým komentářem. Hlavní arbitr tak vše sečetl a udělil žlutou kartu.
    25. Mandanda zákrokem vytáhl míč na roh
     
    25
    PSG mělo výhodu. Meunier zakončil tvrdou střelou z pravé strany na přední tyč a Mandanda měl co dělat, aby rukama vytáhl balón na roh.
     
    17
    Silva (PSG) držel za dres Balotelliho, ještě k tomu jej poslal k zemi a více než 70 minut bude hrát pod hrozbou vyloučení na pozici beka proti známému italskému fotbalistovi.
     
    15
    Di María už se radoval! Utekl po levé straně všem obráncům a zakončil na zadní tyči. Jenže v době převzetí nahrávky byl v těsném ofsajdu a hlavní rozhodčí tak jeho gól odvolal po konzultaci s videem.
    6. Mandandovo zaváhání nakonec bylo nebezpečné
     
    6
    Nervová soustava hostujících fanoušků dostala hodně zabrat! Mandanda docela podcenil zpětnou přihrávku obránce, balón mu přeskočil pravou nohu a skončil centimetry vedle levé tyče.

    Vít Muzikář

    Branky: 45+2. Mbappé (Di María), 55. Di María (Kehrer), 66. Di María – 46. Germain (Ocampos)

    Karty:   17. Silva (PSG), 26. Kurzawa (PSG), 39. Di María (PSG), 58. Kimpembe (PSG) – 29. Kamara (OMA), 58. Ocampos (OMA), 89. Sakaj (OMA)   62. Mandanda (OMA)

    Neproměněná penalta: 90+4. Mbappé (PSG), brankář Pelé zneškodnil


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 1:1. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:19.
    Paris Saint-Germain: Aréola – Marquinhos, Silva (C), Kimpembe – Meunier (37. Kehrer), Dani Alves (31. Dagba), Verratti, Paredes, Kurzawa (80. Bernat) – Mbappé, Di María.
    Náhradníci: Buffon – Dagba, Kehrer, Bernat, Diaby, Choupo-Moting, Nkunku.

    Olympique Marseille: Mandanda (C) – B. Sarr, Kamara, Ćaleta-Car, Sakaj – Thauvin (77. Radonjić), Maxime López (69. Strootman), M. Sanson, Ocampos – Balotelli (65. Pelé), Germain.
    Náhradníci: Pelé – Radonjić, Strootman, Payet, Rami, Gustavo, Amavi.

    Rozhodčí: Gautier – Annonier, Jeanne
    bahis siteleri