Janov – Juventus 2:0 (kon.) | Atalanta BC – Chievo 1:1 (kon.) | Empoli – Frosinone 2:1 (kon.)
Lazio – Parma 4:1 (kon.) | Neapol – Udinese 4:2 (kon.) | AC Milán – Inter 2:3 (kon.)
konec
S. S. Lazio
4:1 (4:0)
Parma Calcio 1913
Neděle 17.03.2019, 15:00 • Stadio Olimpico, Řím (ITA) • Italská Serie A • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Krásné nedělní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší italská soutěž Serie A pokračuje již osmadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Lazia, které před domácím publikem přivítá Parmu.
     
    Parma Calcio 1913

    Parma v minulém ročníku bojovala ve druhé nejvyšší italské soutěži. V Serii B zvítězila ve dvaačtyřiceti zápasech hned v polovině případů, což stačilo na konečné druhé místo s třinácti bodovou ztrátou na první Empoli.

    I mezi elitou se ale Parma dokáže prosadit. Po sedmadvaceti odehraných kolech patří Parmě solidní jedenáctá pozice daleko nad pásmem sestupu. Naopak blíže má k místům zajišťující evropské poháry. Právě v souboji nováčku si proti Empoli připsala Parma remízu 3:3, před týdnem poté Parma přehrála 1:0 Janov díky brance Juraje Kucky.
     
    S. S. Lazio

    Lazio bojovalo v minulém ročníku Serie A do úplného závěru. V posledním kole si to dokonce v přímém souboji rozdalo s Interem Milán o postup do Ligy mistrů. Lazio sice vedlo 2:1, ale poté Milánští otočili průběh zápasu a na poslední chvíli předskočili v tabulce svého soupeře, Laziu přitom stačil k Lize mistrů zisk pouhého bodu.

    Římský celek odehrál v přípravě pouze čtyři zápasy. Proti slabším italským celkům nemělo Lazio problémy, ale následně prohrálo 0:2 s londýnským Arsenalem. V generálce poté podlehlo 0:1 Borussii Dortmund, když se o jediný zásah postaral Marco Reus.

    Také v rozehrané sezoně se Lazio dlouho pohybovalo okolo čtvrté pozice, ale především kvůli mizerné části v listopadu a prosinci se propadlo až na aktuální osmou příčku. V posledních kolech se ale už Lazio opět zvedá. V římském derby proti AS se prosadilo třikrát Lazio a odneslo si cenné vítězství proti pátému týmu tabulky. Před týdnem ale Lazio ztratilo body ve Fiorentině, odkud odvezlo jen remízu 1:1, když na trefu Immobileho zareagoval po přestávce Muriel.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    21.10. 2018 Parma – Lazio 0:2
    29.04. 2015 Lazio – Parma 4:0
    07.12. 2014 Parma – Lazio 1:2
    30.03. 2014 Lazio – Parma 3:2
    14.01. 2014 Lazio – Parma 2:1
     
    Úvodní sestavy:

    S. S. Lazio: Strakoša – Patric, Acerbi, Radu – Marušić, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Alberto, Lulić – Correa, F. Caicedo.
    Náhradníci: Guerrieri, Proto – Badelj, Cataldi, Durmisi, Jordao, Luiz Felipe, Neto, Parolo, Bastos, Rômulo.

    Parma Calcio 1913: Sepe – Iacoponi, Alves, Gagliolo – Biabiany, L. Rigoni, Kucka, Dimarco – Siligardi, Inglese, Gervinho.
    Náhradníci: Frattali, Brazão – Barillà, Ceravolo, Dezi, Diakhatè, Bastoni, Gazzola, Gobbi, Pepín, Schiappacasse, Sprocati.

    Rozhodčí: Banti – Fiorito, Vecchi.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Úvodní rozehrávku ze středového kruhu obstarali domácí fotbalisté. Z první akce se dokázal střelecky prosadit Inglese, ale míč mířil je do středu branky.
     
    3
    Také Parma se poprvé dostala s míčem na útočnou polovinu. Rigoni si narazil ve středu trávníku s Kuckou, poté měl přijít centr do vápna, ale míč srazil za postranní lajnu Patric.
     
    4
    Biabiany ještě bojoval o míč na pravém kraji. Společně se Siligardim se cpal dokonce do vápna, ale míč si vzal pro sebe v nejlepší moment Acerbi.
     
    5
    Lucas Leiva chytře prostrkával míč skrz obrannou linii host. V pokutovém území už čekal na přihrávku Caicedo, ale balon k němu přes Alvese neprošel.
     
    6
    Úvod zápasu nabízí zatím opatrnou podívanou. Průnik Gervinha po levém kraji s klidem zastavil čistým zákrokem bránící Stefan Radu.
     
    7
    Juraj Kucka ještě vybojoval pro Parmu rohový kop. Sám slovenský reprezentant posílal míč zpět do pokutového území, ale hlavičkoval jen domácí Patric.
     
    8
    Lazio se velmi snadno prokombinovalo až téměř před vápno soupeře. Z otočky zkusil svou přesnost Felipe Caicedo, ale míč pouze prosvištěl kolem břevna.
     
    9
    Milinković-Savić se zmocnil míče ve středu pole, poté vyslal přihrávku Correovi, který byl skluzem sestřelen k zemi. Rigoni nedostává od rozhodčího ani žlutou kartu.
     
    10
    Z místa přestupku centroval do pokutového území Senad Lulić. Na zadní tyči ale zasáhl jen hostující obránce Simone Iacoponi.
     
    11
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Lazio se dostalo k rychlé střele, ale ve středu branky byl připraven Luigi Sepe.
     
    12
    Po dlouhém výkopu hostujícího brankáře se k balonu dostal Jonathan Biabiaby, propíchl si míč kolem Radua, který musel sáhnout k taktickému faulu.
     
    13
    Míč si postavil na místo přestupku Juraj Kucka, ale po rozehraném signálu se míč odporoučel od Gervinha jen daleko vedle domácí branky.
     
    14
    Po průnikové přihrávce Luliće mohl pálit z velkého úhlu Joaquín Correa. Argentinský útočník zkusil zaskočit Sepeho, ale rána k zadní tyči nebyla příliš prudká.
     
    15
    Římský celek pokračuje v aktivní hře směrem dopředu. Lulić tentokrát rovnou centroval do vápna, kde se ale ke hlavičce neprosadil Caicedo ani za ním Marušić.
     
    16
    S Lucasem Leivou se zapojil do hry také Lulić. Právě krajní záložník Lazia se dostal až do pokutového území, ale zpětnou přihrávkou Caiceda nenašel.
     
    17
    Římané pokračovali rozehrávkou od rohového praporku. Míč se odrazil od hráčů ve středu pokutového území a skončil jen u brankáře Parmy.
     
    18
    Inglese načasoval přihrávku na Gervinha o něco později, jednatřicetiletý útočník Parmy se tak už dostal do ofsajdu a musel míč odevzdat.
     
    19
    Lazio pokračuje v aktivní hře směrem dopředu. Biabiaby si ale postrčil míč kolem Luliće a ten sáhl k tvrdému skluzu u středové čáry.
     
    20
    Ani dvacet minut úvodní branku nepřineslo. Gervinho nyní zkoušel obejít Radua, ale rumunský obránce Lazio vypíchl míč za postranní lajnu.
     
    21
    Na pravém kraji měl volný prostor po zpracování Adam Marušić. Po kličce zpět k ose trávníku poté pálil pouze vedle levé tyče a Luigi Sepe tak zasahovat nemusel.
     
    22
    V pokutovém území Lazia bylo pořádně horko. Roberto Inglese si zpracoval míč zády k brance, poté se zbavil obránce, ale ten ho poslal lehkým kontaktem k zemi. Hlavní rozhodčí ale penaltu nepíská.
    22. Po pádu Ingleseho se penalta nepískala
     
    23
    Ani jeden z týmů se nemůže prosadit do brankové příležitosti. Caicedo mohl pálit zpoza vápna, ale do střely mu skluzem sjel Bruno Alves.
     
    24
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Parma ještě přežila situaci po rohovém kopu, ale ihned z další akce inkasuje! Milinković-Savić poslal přihrávku po pravé straně ADAMU MARUŠIĆOVI, který byl sice ve velkém úhlu a střelou k přední tyči zaskočil Sepeho.
    24. Adam MARUŠIĆ - 1:0
     
    26
    Lazio pokračuje v útočné snaze i po vstřelené brance. Marušić byl opět při chuti, ale tentokrát místo průniku do vápna volil přihrávku do středu pole.
     
    27
    Stefan Radu vhazoval zpoza postranní lajny, poté se ale domácí museli pod tlakem napadajících hráčů stáhnout až na vlastní polovinu.
     
    27
    Pokutový kop pro Lazio! Iacoponi zahrál v šestnáctce rukou!
    27. Penaltový zákrok
     
    28
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Lazio v rychlém tempu zvyšuje své vedení! Míč si postavil na značku pokutového kopu LUIS ALBERTO, který se nepáral s rozběhem a poté napálil míč prudce do středu branky. Luigi Sepe nemohl zasáhnout.
    28. Luis ALBERTO - 2:0
     
    30
    Po půlhodině hry vede Lazio nad Parmou o dvě branky. Navíc se domácí tým rozhodně nezatahuje do obrany a pokračuje v útočení.
     
    31
    Ke slovu se po delším čase dostala také Parma. Dimarco přihrával pod sebe Kuckovi, ale slovenský reprezentant už nedokázal dotáhnout akci do vápna.
     
    32
    Senad Lulić vedl další útočnou akci Lazia. Domácí se dostali na dostřel hostující branky, ale Caicedo mířil daleko vedle pravé tyče.
     
    33
    Adam Marušić je po vstřelené brance skvěle naladěn. Individuálně se chtěl prosadit proti dvojicí soupeřů, ale míč mu nakonec utekl za postranní lajnu.
     
    34
    Dlouhá přihrávka Juraje Kucky mířila k Siligardimu. Útočník Parmy sice dokázal zpracovat míč, ale pouze k nohám připraveného Radua.
     
    35
    Lucas Leiva měl spoustu prostoru ve středu pole na postupnou rozehrávku. Až s přihrávkou na Alberta se hostující obrana začala stahovat k hráči s míčem.
     
    36
    Ani s přibývajícím časem se nemůže Parma dostat k jediné střele. Naopak Lazio pomýšlí na zvýšení svého náskoku. Marušićova pobídka skončila jen vysoko nad.
     
    37
    Balon byl ale tečován a domácí mohli pokračovat od rohového praporku. Ve středu vápna sice hlavičkoval Radu, ale jen přesně do rukavic hostujícího gólmana.
     
    38
    Po tvrdém střetu v pokutovém území skončil na trávníku Luca Rigoni. Brankář Sepe tak raději zahodil míč za postranní lajnu, aby mohl být jeho spoluhráč ošetřen.
     
    39
    Luca Rigoni nakonec ošetřován být ani nemusel a může se pokračovat ve hře. Luis Alberto snadno zastavil průnik Dimarca u levé postranní čáry.
     
    40
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Lazio ještě do poločasu přidává i třetí zásah! Po pohledné kombinaci na levém kraji se k míči dostal na dvaceti metrech LUIS ALBERTO. Po krásné střele k levé tyči se Luigi Sepe natahoval po balonu marně.
    40. Luis ALBERTO - 3:0
     
    42
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Zápas je zatím v jasné režii domácích fotbalistů, které přehrávají soupeře ve všech činnostech.
     
    43
    Parma si vybojovala rohový kop, který rozehrával Juraj Kucka do středu vápna. Dimarco sice hlavičkoval mimo tři tyče, ale hosté se dožadovali rohu, který ale rozhodčí neodpískal.
     
    44
    Lazio nebylo minutu před pauzou daleko od čtvrtého zásahu. Tentokrát ale Albertova přihrávka přes celou šířku trávníku k Caicedovi neprošla.
     
    45
    Tomas Strakoša si nadělal pořádné problémy. S rozehrávkou od vlastní branky dlouho váhal, až se k němu seběhli hned dva soupeři. Brankář Lazia ale nakonec dokázal odkopnout až do zámezí.
     
    45
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Fantastickou první polovinu zápasu podtrhuje SENAD LULIĆ. Luis Alberto rozehrával rohový kop signálem na hranici vápna, kde byl zcela osamocený bosenský fotbalista, který umístěnou ránou k tyči překonal Sepeho počtvrté.
    45. Senad LULIĆ - 4:0
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Jedna nastavená minuty uplynula a první poločas končí jednoznačným výsledkem! Lazio vede nad Parmou již 4:0!

    Od úvodních minut bylo jasné, kdo že to dnes bude na trávníku pánem. Úvodní branka přišla na řadu až po dvaceti minutách, kdy se z úhlu prosadil k první tyči Adam Marušić. Následně proměnil pokutový kop Luis Alberto, který ještě o několik minut později zakončil také pohlednou souhru umístěnou střelou k tyči. Těsně před koncem přidal ještě čtvrtý zásah po rohovém kopu také Senad Lulić.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Druhý poločas odstartoval rozehrávkou hostujícího celku ze středového kruhu. Rigoni společně s Kuckou kombinovali na pravé straně, ale dále než několik metrů za půlící lajnu se nedostali.
     
    48
    Pro Lazio získal míč vyhraným hlavičkovým soubojem Lucas Leiva. Domácí se ale u balonu příliš dlouho nezdrželi, protože se faulem prezentoval Alberto.
     
    49
    Juraj Kucka tentokrát z místa přestupku necentroval do pokutového území, ale raději rozehrával jen do kombinace. Parma zkouší přehrát Lazio po trávníku.
     
    50
    Římané se po zisku míče nikam neženou. Lulić měl sice na levé straně volný prostor, ale raději ještě přihrával střelci dvou dnešních branek Luisi Albertovi.
     
    51
    Gervinho vybojoval pro hosty faul na útočné polovině po souboji s Patricem. Nyní už přišel pas do pokutového území, kde ale vládl ve vzduchu Acerbi.
     
    52
    Parma pokračovala ještě rohovým kopem, ale po přihrávce na vápno pálil jen do obránce před sebou Jonathan Biabiany.
     
    53
    Domácí fotbalisté se vydali poprvé ve druhém poločase do rychlého útoku. Společně s Lulićem pádil do vápna také Caicedo, ale práv spolupráce jmenovaných nevyšla.
     
    54
    Luis Alberto servíroval míč do pokutového území na rozběhnutého Correu. Argentinec ale stačil balon pouze tečovat a to Sepeho příliš nerozhodilo.
     
    55
    Po tvrdém souboji Marušiće s Kuckou je pískán faul na slovenského hráče. Následně ale dostal pořádnou ránu do hlavy u rohového praporku také Acerbi. Inglese je za to potrestán žlutou kartou.
     
    56
    Luca Siligardi zkoušel najít spoluhráče patou, ale míč pouze odevzdat domácím fotbalistům. Následně byl v útoku ubráněn Patric.
     
    57
    Lazio po změně stran výrazně ubralo na útočné aktivitě a spíše nechává hrát soupeře. Parma se však nemůže dostat ani na dostřel branky Lazia.
     
    58
    Dimarcova přihrávka na Gervinha byla hodně nepřesná. Domácí se téměř zadarmo dostali k balonu ve střední části trávníku. Parma ale okamžitě napadá rozehrávku domácích.
     
    59
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Luca Siligardi, přichází Marcello Gazzola.
     
    60
    I po hodině hry si domácí Lazio hlídá čtyřbrankové vedení. Parma sice zvýšila útočnou snahu, ale to je díky pasivitě vedoucího celku.
     
    61
    Po delší době se Lazio vydalo také do útoku. Lulić si narazil s Albertem, poté přiletěl centr do vápna, ve kterém ale hlavičkoval jen obránce Alves.
     
    62
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Danilo Cataldi.
     
    63
    Domácí tým získal míč ještě na útočné polovině, poté ale Caicedo výrazně zbrzdil akci Lazia. Střela Cataldiho už přišla očekávaně z velkého úhlu do připraveného brankáře.
     
    64
    Luca Rigoni ustál souboj s Milinkovićem-Savićem, poté poslal přihrávku k Dimarcovi, který ale už nepřišel potřebný přesný centr do vápna.
     
    65
    Druhý poločas zatím jasně zaostává za první půlí. Lazio se vydalo do útoku, ale Lulić si neměl s kým nahrát a tak musel zvolit ústup k Marušićovi.
     
    66
    Bruno Alves si vykoledoval žlutou kartu po faulu na Marušiće. Hostující kapitán následně ještě vyjel na soupeře.
     
    67
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Roberto Inglese, přichází Fabio Ceravolo.
     
    68
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Caicedo, přichází Pedro Neto.
     
    69
    U pravé postranní lajny byl skluzem poslán k zemi Milinković-Savić. Domácí následně rozehrávali z místa přestupku, ale až do vápna se nedostali.
     
    70
    Na hranici vápna neměl komu dál nahrát Adam Marušić a tak zvolil středu z kroku. Míč však narazil hned do prvního bránícího hráče Parmy.
     
    71
    Gervinho si rychlostně přišel na Patrica, poté ještě zkoušel poslat míč do vápna, kde už ale dokázal být Acerbi, který odpálil balon do bezpečí.
     
    72
    Se zakrouceným centrem do vápna si poradil Tomas Strakoša. Domácí gólman dnes příliš práce nemá, ale nyní zasáhl přesvědčivě.
     
    73
    Ani další Kuckův centr do pokutového území nebyl z nejpřesnějších. Hostující fotbalisté neměli příliš šancí se dostat k hlavičce.
     
    73
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Jonathan Biabiany, přichází Mattia Sprocati.
     
    74
    Luigi Sepe našel dlouhou rozehrávkou Gazzolu. Následně se míč přesunul z levé na pravou stranu, kde už čekal na šanci Iacoponi. Krajní obránce však proti Raduovi neuspěl.
     
    76
    Mattia Sprocati při snaze odcentrovat podklouzl a domácí se mohli hnát do protiútoku. Lazio však svou akci zastavilo ještě před vápnem hostujícího celku.
     
    77
    Danilo Cataldi pálil z kroku zpoza pokutového území. Jeho skákavá rána se však mezi tři tyče o dobré tři metry nevešla.
     
    78
    Souhra Pedra Neta s Correou nyní zaskřípala. Domácí se tak musí vracet zpět do obrany. Naopak Parma může navázat na minuty na útočné polovině.
     
    79
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Senad Lulić, přichází Riza Durmisi.
     
    80
    Juraj Kucka to zkouší, co to jen jde, ale ani další centr mu příliš nesedl na kopačku. Po odraženém balonu sice pálil Ceravolo, ale do branky se netrefil.
     
    80
    Parma právě vstřelila branku!
    Parma snižuje deset minut před koncem. Patric předvedl obrovskou minelu při rozehrávce, chtěl nahrát Strakošovi, ale míči nedal potřebnou razanci a toho využil napadající MATTIA SPROCATI, který jediným dotekem poslal míč ke vzdálenější tyči.
    80. Mattia SPROCATI - 4:1
     
    81
    Také Lazio se s blížícím koncem dostalo do útoku. Střídající Durmisi však nepřihrál Albertovi přesně. Hosté však pouze odkopli daleko na polovinu Lazia.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. O třech bodech je sice dávno rozhodnuto, ale Parma se ještě snaží porážku lehce zmírnit.
     
    84
    Gervinhova individuální akce skončila pouze střelou bez razance. Strakoša si také sáhl na balon při klasickém zákroku v pokutovém území.
     
    85
    Parma má stále míč pod kontrolou. Kucka hledal dlouhou přihrávkou rozběhnutého Gazzolu, který na Patricovi vybojoval alespoň rohový kop.
     
    86
    Lazio se vymanilo z tlaku u svého pokutového území. Durmisi chtěl vyvést míč až na útočnou polovinu, ale obral ho skvěle postavený Gagliolo.
     
    87
    Také Lazio ještě rozehrávalo rohový kop. Alberto ale posunul míč jen do kombinace a míč se pokutového území následně ani nepodával.
     
    88
    Po vysokém pasu do šestnáctky domácího týmu se musel vyšplhat nejvýše Francesco Acerbi. Domácí následně ještě čelili prudké ráně Gervinha, ale míč šel jen nad branku.
     
    90
    Římané i nadále drží míč na vlastní polovině a zápas se už jen dohrává. Také fotbalisté Parmy už čekají na závěrečný hvizd hlavního rozhodčího.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí přidává ke druhému poločasu ještě tři minuty.
     
    90+2
    Lazio se vydalo v nastaveném čase do útoku. Durmisi nejprve pálil jen do obránce před sebou, následně přihrával přes celou obrannou polovinu zpět ke Strakošovi Cataldi.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a zápas končí. Lazio rozneslo na domácím trávníku Parmu 4:1!

    Od úvodních minut bylo jasné, kdo že to dnes bude na trávníku pánem. Úvodní branka přišla na řadu až po dvaceti minutách, kdy se z úhlu prosadil k první tyči Adam Marušić. Následně proměnil pokutový kop Luis Alberto, který ještě o několik minut později zakončil také pohlednou souhru umístěnou střelou k tyči. Těsně před koncem přidal ještě čtvrtý zásah po rohovém kopu také Senad Lulić.

    Po změně stran se Lazio už tolik nesnažilo útočit. Proto si tak mohla Parma vytvořit tlak, který deset minut před koncem zúročila v lekou korekci skóre. Patricovi chybu využil střídající Mattia Sprocati střelou ke vzdálenější tyči.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:10. (16:51:45)

    Vít Schück

    Branky: 24. Marušić (S. Milinković-Savić), 28. Alberto (pen.), 40. Alberto (Correa), 45. Lulić (Alberto) – 80. Sprocati

    Karty:   55. Inglese (PRM), 66. Alves (PRM)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:10.
    S. S. Lazio: Strakoša – Patric, Acerbi, Radu – Marušić, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (62. Cataldi), Alberto, Lulić (79. Durmisi) – Correa, F. Caicedo (68. Neto).
    Náhradníci: Guerrieri, Proto – Badelj, Cataldi, Durmisi, Jordao, Luiz Felipe, Neto, Parolo, Bastos, Rômulo.

    Parma Calcio 1913: Sepe – Iacoponi, Alves, Gagliolo – Biabiany (73. Sprocati), L. Rigoni, Kucka, Dimarco – Siligardi (59. Gazzola), Inglese (67. Ceravolo), Gervinho.
    Náhradníci: Frattali, Brazão – Barillà, Ceravolo, Dezi, Diakhatè, Bastoni, Gazzola, Gobbi, Pepín, Schiappacasse, Sprocati.

    Rozhodčí: Banti – Fiorito, Vecchi
    bahis siteleri