Janov – Juventus 2:0 (kon.) | Atalanta BC – Chievo 1:1 (kon.) | Empoli – Frosinone 2:1 (kon.)
Lazio – Parma 4:1 (kon.) | Neapol – Udinese 4:2 (kon.) | AC Milán – Inter 2:3 (kon.)
konec
AC Milán
2:3 (0:1)
Inter Milán
Neděle 17.03.2019, 20:30 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 28. kolo
Předzápasové kurzy
    72. Mateo MUSACCHIO - 2:3
     
    72
    AC Milán právě vstřelil branku!
    AC Milán rozehrál rohový kop na krátko podobně jako při svém gólu i Inter a také mu to vyšlo. K míči se po šťastném odrazu dostal MATEO MUSACCHIO a zblízka ho uklidil do sítě. Bez asistence.
    67. Lautaro MARTÍNEZ - 1:3
     
    67
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    LAUTARO MARTÍNEZ penaltu suverénně proměňuje a vrací Interu dvoubrankové vedení! Martínez penaltu sice moc dobře neumístil, ale kopl ji dostatečně přesně, takže Donnarumma, který zůstal stát uprostřed, na míč nedosáhl.
    57. Tiemoué BAKAYOKO - 1:2
     
    57
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Na střelu to bylo daleko, tak AC zvolilo centr. Standardku rozehrál Çalhanoğlu a našel přesně hlavu TIEMOUÉ BAKAYOKA. Ten přehlavičkoval Gagliardiniho a překonal i Handanoviče. Drama je na světě. Asistence: Hakan Çalhanoğlu.
    51. Stefan de Vrij - 0:2
     
    51
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Také úvod druhého poločasu vyšel Interu náramně a jde do vedení už 2:0. Rohový kop Inter rozehrál nejprve na krátko, až poté letěl míč do vápna AC. Centr Politana našel hlavičku STEFANA DE VRIJE a nizozemský stoper míč poslal přesně k tyči. Asistence: Matteo Politano.
    3. Matías VECINO - 0:1
     
    3
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Inter měl v úvodu utkání převahu a teď ji proměňuje ve vedení 1:0! Po centru z levé strany ze zadní tyče před branku míč hlavou vracel Martínez a MATÍAS VECINO už měl snadnou práci, protože měl před sebou jen prázdnou branku. Asistence: Lautaro Martínez.

    Petr Sumbal

    Branky: 57. Bakayoko (Çalhanoğlu), 72. Musacchio – 3. Vecino (Lautaro Martínez), 51. de Vrij (Politano), 67. Lautaro Martínez (pen.)

    Karty:   32. Ricardo Rodríguez (ACM), 67. A. Romagnoli (ACM), 79. Suso (ACM), 89. Conti (ACM) – 14. Brozović (INM), 79. Vecino (INM), 90+3. Gagliardini (INM)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:13.
    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Musacchio, A. Romagnoli (C), Ricardo Rodríguez (58. Cutrone) – Kessié (69. Conti), Bakayoko, Paquetá (46. Castillejo) – Suso, K. Piątek, Çalhanoğlu.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Reina – Abate, Bertolacci, Biglia, Borini, Caldara, Castillejo, Conti, Cutrone, Laxalt, C. Zapata.

    Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, de Vrij, Škriniar, Asamoah – Gagliardini, Brozović (74. Valero), Vecino (90+2. Ranocchia) – Politano (84. Candreva), Lautaro Martínez, Perišić.
    Náhradníci: D. Padelli – Candreva, Dalbert, K. Baldé, Ranocchia, Soares, Valero.

    Rozhodčí: Guida – Passeri, Carbone
    thejrc.org