Jaroslavl – Petrohrad 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 0:4 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:1 (1:0, 1:0, 1:1) Stav série: 1:2
SKA Petrohrad
Neděle 17.03.2019, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • Play-off KHL • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dnešního večera. Na počtenou příště! (17:29:57)
     
    To byla bitva! Jaroslavl dnes s favorizovaným SKA sehrálo výbornou partii a po zásluze si připsalo první vítězství v sérii! Domácí měli v prvních dvou třetinách nad Petrohradem mírnou převahu, v závěrečném dějství se pak misky vah překlopily na stranu soupeře. Po kontaktní brance Naila Jakupova se ale Lokomotiv nesesypal a zvládl svůj náskok ubránit až do závěrečné sirény, přičemž čtyři minuty před koncem jeho úspěch pojistil svou druhou trefou Maxim Osipov.
     
    Československá stopa
    Jakub NAKLÁDAL (JAR) – 0+0, 3 střely, icetime 19:25
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 29 – 29
    Zblokované střely: 9 – 3
    Vhazování: 33 – 25
    Trestné minuty: 6 – 4
    Využití přesilovek: 0/1 – 0/2
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Petrohrad ještě v závěru ohromně tlačí, na Konovalova letí jedna rána za druhou. Jaroslavl to ale už přežije, do konce zbývá pouhopouhých pár sekund!
     
    58:54
    Ochozy Areny 2000 už jede mexická vlna, domácí si dnes s největších pravděpodobností připíšou první výhru v sérii. Hosty už by zachránil jen zázrak.
     
    58:16
    Magnus Hellberg opouští svou klec a míří na střídačku, Petrohrad nemá co ztratit a zkusí štěstí při power-play!
     
    57:52
    Lokomotiv se v posledních desítkách sekund základní hrací doby soustředí už jen na bránění svého náskoku, zatím tuto úlohu zvládá výborně. Hosté jsou bezradní.
     
    56:58
    Vojáci teď svého soupeře na chvilku zamáčkli do jeho obranného pásma, Jaroslavl ale nápor rychle rozbila a dostala se ven z vlastní třetiny.
    56:08 Maxim OSIPOV - 3:1
     
    56:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto, tahle nečekaná rána už bude pro Petrohradské fatální! Po vyhránem buly před Hellbergem se ke kotouči dostal MAXIM OSIPOV, který z mezikruží chladnokrevně prostřelil nepřipraveného švédského strážce hostující branky – 3:1! Asistence: Stepan Sannikov, Danil Jurtajkin.
     
    55:28
    Rušan Rafikov proklepl reflexy strážce hostující svatyně střelou ze středové čáry, Hellberg odpověděl rutinním naprosto zákrokem. SKA je stále ve hře.
     
    54:58
    Hra se přelévá z jednoho konce ledové plochy na druhý, ani jeden celek teď na ledě nemá převahu. Prim hrají hlavně obrany obou celků, brankáři jsou bez práce.
     
    53:58
    Ivanov pronesl kotouč dopředu, velmi rychle o něj ale zase přišel. Lokomotiv musí ještě zvládnout něco málo přes šest minut, aby si připsal první výhru.
     
    Dnešní utkání sleduje 8 500 diváků, je vyprodáno.
     
    52:45
    Gólman s rudou hvězdou na helmě zastavil letící kotouč a přerušil hru, na pár sekund si dále přestávku. Pak uvidíme buly po levé straně petrohradské klece.
     
    51:30
    Domácí početní výhodu moc nezvládají, hosté se už dvakrát vysvobodili. Hellberg zatím v oslabení nebyl nucen ani jednou zasahovat.
     
    50:21
    Tak pozor, za hrubost míří na trestnou lavici nakonec jen střelec posledního gólu Nail Jakupov (PET). Lokomotiv tak čeká dvouminutová přesilovka.
     
    50:21
    Jak škrtnout zápalkou! Drobná strkanice před domácí klecí vedla k obrovské výměně názorů, do které se zapojili snad všichni hráči na ledě. Bude se vylučovat...
     
    49:27
    Pomalu ale jistě míříme do závěrečných deseti minut základní hrací doby, Petrohrad má více ze hry. Jaroslavl působí možná až příliš pasivně.
     
    48:00
    Nikita Gusev měl na hokejce vyrovnávací gól, Konovalova ale zachránila pravá tyč! Od petrohradské branky nás dělily milimetry!
     
    47:11
    Lokomotiv se poprvé dostal ke kotouči a vyhodil, unavená čtyřka bránících hráčů může konečně vystřídat. Arena 2000 své miláčky odměnila potleskem.
     
    46:04
    Hosté aktivitou nutí soupeře k faulu, na trestnou lavici míří Alexander Kutuzov (JAR). Ten si od rozhodčích vysloužil dvouminutový trest za podrážení.
     
    45:39
    Armádní klub opravdu zapnul všechny motory na sto deset procent, Lokomotivu se s ním nedaří srovnat krok. Tohle by nemuselo dopadnout dobře.
     
    44:20
    Velká škoda pro hostující výběr. Jakupov chtěl nabít na modrou Zubovi, který si ale jeho nešikovnou přihrávku nezpracovat včas, SKA se musí stáhnout.
     
    43:40
    Domácí hokejisté se pomalu probírají, Petrohrad se teď z mírného náporu vysvobodil za cenu zakázaného uvolnění. Hostující pětka si může chvíli odpočinout.
     
    42:34
    Konovalov zastavil Malcevovu ránu svým hrudníkem, kotouč následně schoval do rukavice. Hra je tedy na chvilku přerušena, buly v domácím pásmu.
     
    41:54
    Hosté mají stále více ze hry, Lokomotiv se se svým soupeřem snaží rychle srovnat krok. Zatím je ovšem stále zmáčknutý ve vlastním obranném pásmu.
    40:55 Nail JAKUPOV - 2:1
     
    40:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Už je to znovu jen o jediný gól, NAIL JAKUPOV trestá fatální zaváhání domácí obrany a v úvodní minutě třetí části snižuje! Bývalý útočník olejářů z Edmontonu se dostal před branku, odkud doklepl odražený kotouč za záda bezmocného Konovalova. Bez asistence.
     
    40:38
    Petrohrad vstoupil do třetí třetiny aktivněji, v kabině si toho hostující hokejisté nepochybně řekli hodně. Uvidíme, jestli se jim povede rychle snížit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:49.
     
    Lokomotiv dnes na svém ledě předvádí přesvědčivý výkon a směle kráčí k prvnímu vítězství v sérii. Petrohrad měl v úvodu druhé třetiny velké problémy s domácími držet krok a ač se hra postupně začala vyrovnávat, Jaroslavl si až do závěrečné sirény udržovala mírnou převahu. Tu se jí podařilo přetavit v jednu branku, pod nijž se podepsal Georgij Ivanov.
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 22 – 23
    Zblokované střely: 6 – 2
    Vhazování: 24 – 19
    Trestné minuty: 4 – 2
    Využití přesilovek: 0/0 – 0/1
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    V rohu se bojuje o kotouč, domácí už vysloveně jen tahají čas. Do přestávky zbývá jen něco málo před dvacet sekund, to už by měli zvládnout.
     
    38:54
    SKA se stále snaží něco vymyslet před Konovalovem, jejich dlouhá kombinace stále ještě nemá konce. Lokomotiv v závěru periody jen brání.
     
    37:49
    Hra ve čtyřech na obou stranách svědčí spíše vojákům, kteří jsou nastěhovaní v útoku. Důsledná obrana Jaroslavle je ale nepouští do zakončení.
     
    36:54
    Po přerušení jsme viděli první větší potyčku, jejímiž aktéry byli Daniil Misjul (JAR) a Sergej Plotnikov (PET). Oba dostávají menší tresty za hrubost.
    36:35 Georgij IVANOV - 2:0
     
    36:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Vyprodaná Arena 2000 je na nohou, Lokomotiv v závěru prostřední periody odskakuje do dvoubrankového trháku! Po souhře s Iljenkem se do skvělé šance dostal GEORGIJ IVANOV, na jehož rychlou střelu z mezikruží Hellberg neměl šanci včas zareagovat – 2:0! Asistence: Arťom Iljenko, Jegor Korškov.
     
    35:48
    Michail Malcev pálil z prostoru mezi kruhy a modrou čárou, Konovalov si na své konto připsal další zákrok. Oba gólmani dnes chytají výborně.
     
    34:46
    Z ochozů na led prší hlasitý pískot, Lokomotiv se teď dle čárového sudího dostal do ofsajdu. Domácím se to nelíbí, opravdu tomu ale bylo tak.
     
    33:52
    Gusev se dostal do nebezpečné šance, mladý domácí gólman si však povyjel dál z brankoviště a prudkou ránu s přehledem zastavil. Bravo!
     
    33:02
    Konovalov musel zpozornět, hostům se podařilo soupeře zamknout do obranné třetiny. SKA rozjelo kombinaci, která zatím ve střelu nevygradovala.
     
    32:30
    Opět se přerušuje, následuje krátká komerční přestávka spojená s drobnou úpravou ledové plochy. Po vypršení pauzy se bude vhazovat ve středovém kruhu.
     
    31:49
    Utkání se přelilo do své druhé poloviny, z obou gólmanů má momentálně více práce Hellberg. Teď do své lapačky chytil střelu Misjula z mezikruží.
     
    30:46
    Lokomotiv vlastní chybou přišel o pásmo, Jelesin svou přihrávku nenamířil úplně přesně. Domácí už vylovili puk z vlastní třetiny a snaží se vrátit dopředu.
     
    29:25
    Maxim Osipov si chtěl na svou pažbu přidělat další zářez, Švéd ve službách SKA si ale zakončení z voleje pohlídal a bez větších obtíží pryž zastavil.
     
    28:57
    Hra se teď zase přesunula do útočného pásma Lokomotivu, ani domácím se ovšem nedaří ohrozit gólmana soupeře. Petrohrad totiž skvěle brání.
     
    28:05
    Jakub Nakládal se vydal dopředu, Hellberg jeho zakončení vytěsnil betonem. SKA se následně velmi rychle dostalo znovu na puk a přesunulo dopředu.
     
    27:39
    Hvizd čárového rozhodčího přerušil průběh hry, hokejisté armádního klubu se dostali do postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude u domácí modré čáry.
     
    26:52
    Sergej Plotnikov se dostal za domácí obranu a z kruhu vypálil, připravený Konovalov letící kotouč vyrazil mimo nebezpečí. Že by se hra začala vyrovnávat?
     
    26:06
    Petrohrad se po dlouhé době konečně zvládl protlačit před Konovalova, výborná domácí defenzíva je ale nepouští od mantinelů. Bojuje se o každý centimetr.
     
    25:15
    Další pánem na holení byl Rušan Rafikov. Ten pro změnu zkusil štěstí zase z prostoru pro vhazování, ani on ale na výborného Švéda nenašel recept.
     
    24:07
    Ivanov vyhrál buly před klecí a nahrál dozadu na Nakládala, jehož prudký projektil zmizel kamsi do výstroje pohotového petrohradského gólmana.
     
    23:50
    Jaroslavl má na ledě stále dost jasnou převahu, hosté úvod druhé periody trochu zaspali. Hellberg má dost práce, svůj celek teď drží nad vodou.
     
    22:53
    Sannikov vysunul před branku jednoho ze svých spoluhráčů, který z hranice brankoviště zamířil přímo do připraveného gólmana hostujícího výběru.
     
    22:09
    Lokomotiv má více ze hry, gólman Petrohradu musí konstantně mít oči na stopkách. Nyní musel zasahovat proti prudké střele z modré, kterou vypálil Kutuzov.
     
    21:41
    Daniil Misjul se i přes dva bránící protihráče dostal do zakončení, Hellberg skákavý kotouč lapil do rukavice. Hra je přerušena, vhazovat se bude před ním.
     
    20:07
    Úvodní buly druhé periody vyhráli hokejisté Petrohradu. Bez váhání následně vyrazili před Konovalovovu klec, stejně jako v první třetině. Uvidíme, co vymyslí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:56.
     
    Úvodní perioda je za námi, domácí odchází do kabin s jednobrankovým náskokem. Začátek duelu sice zaspali a Konovalov je musel několikrát tahat z bryndy, jenže pak zničehonic Hellberga v osmé minutě zaskočil Maxim Osipov. Od té doby jsme sledovali relativně vyrovnanou podívanou, které ale krom několika světlých chvilek chyběly vyložené šance.
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 9 – 11
    Zblokované střely: 3 – 1
    Vhazování: 13 – 7
    Trestné minuty: 2 – 0
    Využití přesilovek: 0/0 – 0/1
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Oba celky už dost polevily, zřejmě se těší na přestávku. Hra se přesunula do středního pásma, ani jeden gólman už nějakou dobu nemusel zasahovat.
     
    18:39
    Třetina se dohrává hlavně před Hellbergem, Petrohradu se teď nedaří na delší dobu vybabrat z vlastní obranné třetiny. Lokomotiv je drží za modrou.
     
    17:29
    Rundblad se snaží ze sebe setřást dotěrného protihráče, který mu pořádně znepříjemňuje život. Do konce první třetiny zbývá už jen kolem dvou a půl minut.
     
    16:45
    Čerepanov se před brankou postrkával s Plotnikovem, rozhodčí je ale od sebe oddělil velmi rychle a nedovolil, aby se výměna názorů nějak vyhrotila.
     
    15:55
    Zub pronesl kotouč dopředu, nabídl jej jednomu ze spoluhráčů a následně si jej převzal zpět. Jeho další nahrávka, která mířila k brance, už nikoho nenašla.
     
    14:58
    Korotkov se dostal do skvělé šance, Hellberg ale jeho střelu z mezikruží vykryl vyrážečkou. Dnes je ve formě, překonat ho podruhé nebude jednoduché.
     
    14:29
    Za brankou vojáků se bojuje o kotouč, do tahanice je zapojeno hned několik hráčů z obou týmů. Uvidíme, na čí holi nakonec pryž chumel těl opustí.
     
    13:40
    Odpískáno další zakázané uvolnění, Rundblad vypadal rozhodnutím sudích dost překvapen. Rozhodně nebyl jediný. Teď to bylo hodně sporné...
     
    13:12
    Konovalov se před najíždějícími protihráči raději rozhodl schovat kotouč pod rukavici. Po komerční pauze tak uvidíme buly před domácí brankou.
     
    12:25
    Po vypršení trestu se Apalkov dostal na pravý kruh, odkud na Hellberga poslal slabší střelu. Švédský gólman byl na svém místě i tentokrát.
     
    11:57
    Petrohradští se znovu vrátili do pásma a snaží se rozestavit kolem Konovalova. Lokomotiv oslabení zvládá na jedničku, soupeře nepouští takřka k ničemu.
     
    10:56
    Rundblad u modré čáry zakopl, volný kotouč sebral Kovalenko a okamžitě unikl před Hellberga! Strážce klece si s výpadem poradil.
     
    10:12
    Poprvé se bude vylučovat, SKA dostává příležitost vyrovnat. Daniil Apalkov (LOK) si po souboji před klecí jede odpykat dvouminutový trest za hrubost.
     
    09:55
    Pozornost diváků na sebe teď upoutal Danil Jurtajkin. Domácí forvard se vyjel zpoza klece a pokusil se Hellberga překonat, zasáhl ale jen beton.
     
    08:38
    Dacjuk se dostal ke kotouči u mantinelu a nahrál rozjetému Rukavišnikovovi, který střelou trefil jen jednoho z hráčů stojícím mezi ním a Konovalovem.
     
    07:46
    Lokomotivu vstřelená branka vlila krev do žil, momentálně je nastěhovaný před petrohradskou klecí a snaží se dostat do lepších střeleckých pozic.
    07:09 Maxim OSIPOV - 1:0
     
    07:09
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí sice od začátku zápasu tahají za kratší konec pomyslného lana, na začátku osmé minuty jdou ale po nenápadné střele MAXIMA OSIPOVA do vedení! Útočník Jaroslave Hellberga čistě prostřelil z pravého kruhu, přičemž se pak trochu úsměvně srazil s vlastním spoluhráčem – 1:0! Asistence: Artur Kajumov, Nikolaj Kovalenko.
     
    06:08
    Gavrikov vystartoval z vlastního pásma a u středové čáry se rozhodl vyhodit kotouč do soupěrovy třetiny, za brankou jej zastavil Konovalov. Jaroslavl je na puku.
     
    05:15
    Nakládal vzal kotouč na svou hůl, zajel za branku a rozehrát jej dopředu. Následný výpad skončil skvělým zákrokem maskovaného strážce hostující klece.
     
    04:00
    První čtyři minuty jsou za námi, zatím příliš atraktivní střetnutí nesledujeme. Po Gusevově úniku se hra vyrovnává, SKA si ovšem stále drží mírnou převahu.
     
    03:05
    Hellberg se baví s rozhodčím Gofmanem, jen před pár sekundami si na své konto připsal první zákrok v dnešním duelu. Se střelou z kruhu si poradil hravě.
     
    02:32
    Kovalenko vybojoval kotouč za vlastní klecí a bez váhání se jej pokusil rozehrát dopředu, jeho nabídku ale nikdo nezachytil. Další zakázané uvolnění.
     
    01:40
    Odpískán první icing dnešního duelu, po krátké pauze se hra vrátí před Konovalovovu klec. Úvod střetnutí kouskuje jedno přerušení za druhým.
     
    01:08
    Maxim Karpov se dostal do úniku, jeho slabší zakončení ale Konovalov s přehledem zastavil! Jaroslavl by se měla rychle probrat...
     
    00:37
    Hosté kontrolují hru, zatím mají na ledě jasnou převahu. Všechny pokusy Lokomotivu o průnik do útočného pásma zatím skončili už na modré.
     
    00:17
    Petrohrad nehodlá ztrácet čas, Konovalov už má na svém kontě první zákrok. Nikita Gusev se uvolnil na kruhu a zamířil přesně na brankářovu vyrážečku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hymna dozněla, jdeme na věc! Sudí už svolává první lajny do středového kruhu, na úvodním buly poměří Jevgenij Korotkov síly s Pavlem Dacjukem.
     
    Hosté už vyrazili na ledovou plochu zaplněné Areny 2000, domáci se k nim za chvilku připojí. Před startem zápasu si ještě poslechneme ruskou hymnu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Salákova absence znamená, že Lokomotiv nastoupí do zápasu s neobvykle mladou gólmanskou dvojicí. Začínat bude talentovaný Ilja Konovalov, kterému je dvacet, přičemž záda mu bude krýt o rok mladší Daniil Isajev.
     
    Ještě jednou vám přeji příjemné odpoledne, třetí duel série začne zhruba za půl hodiny. Českou stopu bude v dnešním zápase tvořit jen domácí bek Jakub Nakládal, jelikož Alexander Salák nebude ani na lavičce.
     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Isajev) – Nakládal, Rafikov, Kutuzov, Misjul, M. Osipov, Čerepanov, Jelesin – J. Korotkov, Sannikov, Jurtajkin – Denisenko, Apalkov, Loktionov – Iljenko, Kraskovskij, Korškov – Ivanov, Kajumov, Kovalenko – Beljajev.

    SKA Petrohrad: Hellberg (Šesťorkin) – Rundblad, Gavrikov, Chafizullin, A. Bělov, Zub, Tokranov, Rukavišnikov – Dacjuk, S. Plotnikov, N. Gusev – Děrgačov, Byvalcev, Kuzmenko – Koskiranta, Jakupov, Karpov – V. Tichonov, Kablukov, M. Malcev – Ivan Morozov.

    Rozhodčí: Gusev, Gofman – Šeljanin, Gordenko.
     
    SESTAVY Z POSLEDNÍHO UTKÁNÍ

    Jaroslavl: Salák (33. Konovalov) – Nakládal, Rafikov, Jelesin, Kutuzov, Osipov, Čerepanov, Afanasjev – Kozun, Averin (A), Loktionov (A) – Korotkov, Sannikov, Alexejev – Denisenko, Krasovskij, Korškov – Ivanov, Kajumov, Apalkov (C) – Kovalenko.

    Petrohrad: Hellberg – Rundblad, Gavrikov (A), Chafizullin, Belov, Zub, Tokranov, Rukavišnikov – Dacjuk (C), Plotnikov (A), Gusev – Dergačjov, Byvalcev, Barabanov – Koskiranta, Jakupov, Karpov – Tichonov, Kablukov, Malcev – Morozov.
     
    STAV SÉRIE: JAR – PET 0:2

    Úvodní duel série se odehrál ve středu v Petrohradu, přičemž za celých šedesát minut padla jen jedna jediná branka. V polovině třetí třetiny o vítězství domácích rozhodl David Rundblad, který Saláka připravil o čisté konto přesnou dorážkou. Na druhém konci ledové plochy pak Šesťorkin pochytal všech třiadvacet střel Lokomotivu, a SKA si tak připsalo první bod.

    Odveta nám pak nabídla úplně jinou podívanou. Po prvním dějství bylo díky brankám Malceva a Kajumova vyrovnáno, jenže Petrohrad pak v prostředním dějství prostřelil Saláka hned třikrát, a vyhnal jej tak z branky. S čistým štítem utkání neopustil ani jeho náhradník Konovalov, který v průběhu závěrečné periody inkasoval dvakrát. Domácí tedy nad Jaroslavlí v odvětě zvítězili 6:1, přičemž pod rozdílové trefy se podepsali Gusev, Byvalcev, Koskiranta, Dacjuk a Tichonov.

    13. 3.: Petrohrad – Jaroslavl 1:0
    Branky a nahrávky: 47. Rundblad (Jakupov, Koskiranta).

    15. 3.: Petrohrad – Jaroslavl 6:1
    Branky a nahrávky: 14. Malcev, 27. Gusev (Dacjuk, Chafizullin), 32. Byvalcev (Gusev, Plotnikov), 33. Koskiranta (Jakupov, Barbanov), 43. Dacjuk (Gusev, Plotnikov), 55. Tichonov (Malcev, Chafizullin) – 16. Kajumov (Denisenko).
     
    Krásné odpoledne! Boje o Gagarinův pohár pokračují třetími zápasy sérií Západní konference, přičemž Petrohrad má šanci si dnes vybojovat mečbol. Uvidíme, jestli se mu po dvou domácích vítězstvích podaří uspět i na půdě Jaroslavle.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. M. Osipov (Kajumov, Kovalenko), 37. Ivanov (Iljenko, Korškov), 57. M. Osipov (Sannikov, Jurtajkin) – 41. Jakupov


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Isajev) – Nakládal, Rafikov, Kutuzov, Misjul, M. Osipov, Čerepanov, Jelesin – J. Korotkov, Sannikov, Jurtajkin – Denisenko, Apalkov, Loktionov – Iljenko, Kraskovskij, Korškov – Ivanov, Kajumov, Kovalenko – Beljajev.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Šesťorkin) – Rundblad, Gavrikov, Chafizullin, A. Bělov, Zub, Tokranov, Rukavišnikov – Dacjuk, S. Plotnikov, N. Gusev – Děrgačov, Byvalcev, Kuzmenko – Koskiranta, Jakupov, Karpov – V. Tichonov, Kablukov, M. Malcev – Ivan Morozov.

    Rozhodčí: Gusev, Gofman – Šeljanin, Gordenko.

    Diváci: 8 500 (vyprodáno)
    Jaroslavl 1 4 Petrohrad
    #1 Středa 13.03.2019 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavl 1:0
    #2 Pátek 15.03.2019 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavl 6:1
    #3 Neděle 17.03.2019 • 15:00
    Jaroslavl - Petrohrad 3:1
    #4 Úterý 19.03.2019 • 17:00
    Jaroslavl - Petrohrad 1:3
    #5 Čtvrtek 21.03.2019 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavl 5:4 po prodl.
    thejrc.org