HC Litvínov – Plzeň 1:4 (kon.) | Slavia – Liberec 1:2 (kon.) | Chomutov – Kladno 1:4 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 4:3 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (0:0, 1:2, 0:2) Stav série: 0:1
Rytíři Kladno
Neděle 17.03.2019, 13:25 • ROCKNET ARÉNA • Play-off ELIOD extraligy dorostu sk. "A" • Čtvrtfinále
Partner:
     
    59:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři dostali puk ze svého pásma, ale odkrytou klec hned netrefili. Povedlo se to až DAVIDU KOHLÍČKOVI, který zachytil nahození Pirátů před vlastní brankou a neomylně trefil opuštěnou chomutovskou klec. Bez asistence.
     
    55:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to pro Piráty velká rána. Po závaru před jejich brankou udržel MAREK ALSCHER modrou čáru a jeho nahození od pravého mantinelu zapadlo zřejmě s tečí jednoho z domácích hráčů za dezorientovaného Šatného. Asistence: Adam Sojka.
     
    34:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři dva úniky ustáli a ještě využili přesilovku. Ve skrumáži před Šatnám se nejlépe zorientoval DAVID KOHLÍČEK, který měl dost času, aby nadvakrát propasíroval puk do chomutovské branky. Asistence: Matyáš Šapovaliv.
     
    29:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak na chyby brankářů máme vyrovnáno. Piráti se dostali do přečíslení, v němž si Tadeáš Svoboda vyměnil puk s MARCELEM ŠTEFANČÍKEM, jemuž ale zakončení nevyšlo podle představ, přesto puk mezi betony Gabrišky doklouzal do sítě. Asistence: Tadeáš Svoboda a Štěpán Němec.
     
    21:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak tohle se domácí defenzivě nepovedlo. Šatný se za brankou při rozehrávce úplně nedomluvil s obráncem, čehož hosté využili. Adam Bareš ještě přihrávku zpoza branky do odkryté klece neposlal, ale ONDŘEJ KOUBA už byl úspěšnější a poslal kotouč za vracejícího se Šatného. Asistence: Adam Bareš a Viktor Procházka.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 30. Štefančík (T. Svoboda, Němec) – 22. Kouba (A. Bareš, Procházka), 35. Kohlíček (Šapovaliv), 56. Alscher (Sojka), 60. Kohlíček


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Iljuk, Príhoda, Jiří Kulich, T. Svoboda, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, F. Döring, Ekrt
    Rytíři Kladno: Gabriška (Suk) – Alscher, Havel, Koštoval, Kohlíček, Ticháček, Sýkora – Kouba, P. Bareš, Procházka, Sojka, Hrabík, Šilhavý, A. Bareš, Nedvěd, Adam, Šapovaliv, Ullrych, Chrenka

    Rozhodčí: Šmika – Hnát, Dědek
    Chomutov 0 2 Kladno
    #1 Neděle 17.03.2019 • 13:25
    Chomutov - Kladno 1:4
    #2 Úterý 19.03.2019 • 14:00
    Kladno - Chomutov 9:6
    thejrc.org