HC Litvínov – Plzeň 1:4 (kon.) | Slavia – Liberec 1:2 (kon.) | Chomutov – Kladno 1:4 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
4:3 (1:2, 0:0, 2:1 - 1:0) Stav série: 1:0
Mountfield HK
Neděle 17.03.2019, 14:30Play-off ELIOD extraligy dorostu sk. "A" • Čtvrtfinále
Partner:
     
    62:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Obrovská radost sparťanů na ledové ploše, když se celá střídačka vyvalila po vítězném gólu. Rychlý útok předvedl Adamec, který nalezl před bránu najíždějícího MICHALA VITOUCHA, který poslal kotouč k pravé tyči. Asistence: Andrej Adamec.
     
    56:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nervydrásající zápas pokračuje! Rychlostí přihrávek se blýskli královéhradečtí šikulové, nejprve Slafkovský obdržel nahrávku Pajera v mezikruží. Prvně jmenovaný posunul puk nalevo na osamoceného ŠIMONA MARHU a Krbeček byl bezmocný proti jeho zakončení. Asistence: Juraj Slafkovský a Lukáš Pajer.
     
    48:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tipsport arena bouří, sparťané se poprvé v zápase ujímají vedení. Pražané zabojovali v dalším protiútoku a z předbrankového prostoru zaúřadoval ALBERT BAREŠ. První jeho střela se odrazila od Tichého výstroje, nicméně dorážku už bez obtíží poslal do poloodkryté klece. Asistence: Jakub Červenka, Richard Němec.
     
    41:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je to právě ADAM MÁCHA, který překonává Tichého a vyrovnává stav zápasu. Sparta totiž využila zmatku před bránou, hostujcí gólman již neměl Máchu ve svém brankovišti a sparťan se dostal ke střele z mezikruží. Asistence: Josef Broš.
     
    19:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci se domácí nenechali střelecky zahanbit a před sirénou snižují na rozdíl jedné branky. JAKUB ČERVENKA předvedl polootočku v mezikruží a po zemi zametl kotuč za Tichého záda. Asistence: Albert Bareš.
     
    13:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že postupně začínají poměry sil na ledě výrazně krystalizovat s Hradec začíná i výsledkově prokazovat roli favorita. Sparťané neubránili hostující forvardy a po úspěšné střele MATYÁŠE BUDINY jde Mountfield do vedení 2:0. Asistence: Juraj Slafkovský, Lukáš Pajer.
     
    11:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nakonec se volba vhazování před rozehrávkou stala Krbečkovi osudnou, po povedeném hradeckém vhazování totiž dostal kotouč na hůl LUKÁŠ PAJER, který poslal kotouč do sítě a zajišťuje svému týmu vedení. Asistence: Juraj Slafkovský.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 20. Červenka (Bareš), 42. Mácha (Broš), 49. Bareš (Červenka, Němec), 63. Vitouch (Adamec) – 12. Pajer (Slafkovský), 14. Budina (Slafkovský, Pajer), 57. Marha (Slafkovský, Pajer)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov, Brůna, Ludvík, Ducháč (A), Menzel, Adamec (C), Horáček – Broš, Bareš, Mácha, Krupička, Straka, David, Červenka, Kalný, Němec, Theimer, Vitouch (A).
    Mountfield HK: Tichý (Žalčík) – Táborský, Boukal, Havlíček (C), Řehák, Pelda (A), Jerman, Pinkas – Giesl, Gaspar (A), Budina, Pajer, Jirků, Beneš, Novotný, Souček, Slafkovský, Brožek, Marha.

    Rozhodčí: Vojtěchovský – Zháňal, Zmeškal.
    Sparta 1 2 Mountfield HK
    #1 Neděle 17.03.2019 • 14:30
    Sparta - Mountfield HK 4:3 po prodl.
    #2 Úterý 19.03.2019 • 12:30
    Mountfield HK - Sparta 5:2
    #3 Středa 20.03.2019 • 17:00
    Mountfield HK - Sparta 4:3 po s.n. (3:2)
    bahis siteleri