Buffalo – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.) | Minnesota – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Dallas – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.)
Pittsburgh – Philadelphia 1:2 (po pr.) | Anaheim – Florida 3:2 (kon.) | Vegas – Edmonton 6:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Florida Panthers
Pondělí 18.03.2019, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:17 Jakob SILFVERBERG - 3:2
     
    55:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rickard Rakell za bránou Panthers vybojoval puk a parádní přihrávkou zpoza ní poté oslovil JAKOBA SILFVERBERGA, který z blízkosti vymetl bekhendem vzdálenější levý horní roh brány! Ducks potřetí vedou! Asistence: Rickard Rakell.
    43:33 Aaron EKBLAD - 2:2
     
    43:33
    Florida právě vstřelila branku!
    Jonathan Huberdeau už mohl v mezikruží střílet, nakonec se ale rozhodl pro přihrávku k pravé tyči, kde do puku nastavil hůl AARON EKBLAD a z úhlu zamířil do odkryté sítě Ducks! Asistence: Jonathan Huberdeau a Aleksander Barkov.
    32:04 Adam HENRIQUE - 2:1
     
    32:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf se vrátil na led z trestné lavice a pár sekund na to asistoval u gólu ADAMA HENRIQUEA, který rychlou střelou zápěstím z mezikruží překonal Samuela Montembeaulta! Ducks opět vedou. Asistence: Ryan Getzlaf.
    20:11 Jevgenij DADONOV - 1:1
     
    20:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Jonathan Huberdeau si najel v mezikruží na přihrávku Aleksandera Barkova z levého křídla a parádní akci Panthers vyšperkoval bekhendovou přihrávkou, po které u levé tyče skóroval pod horní tyč prázdné brány JEVGENIJ DADONOV! Florida vyrovnala rychle na 1:1. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aleksander Barkov.
    01:29 Devin SHORE - 1:0
     
    01:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf vystřelil před vrcholem pravého kruhu pro vhazování zápěstím a před bránou trefil nohu clonícího Nicka Ritchieho, čehož využil DEVIN SHORE a nádhernou střelou zápěstím z prostoru mezi kruhy vymetl pravý horní roh brány! Ducks rychle využili přesilovou hru – 1:0. Asistence: Nick Ritchie a Ryan Getzlaf.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. D. Shore (N. Ritchie, Getzlaf), 33. Henrique (Getzlaf), 56. Silfverberg (Rakell) – 21. Dadonov (Huberdeau, Barkov), 44. Ekblad (Huberdeau, Barkov)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Manson (A), Ja. Larsson, Fowler, Jaycob Megna, Holzer – N. Ritchie, Getzlaf (C), Sprong – Rakell, D. Shore, Silfverberg – Terry, Henrique, Perry (A) – Jones, D. Grant, Rowney. Hlavní trenér: Bob Murray.
    Florida Panthers: Montembeault (Reimer) – Matheson, Ekblad (A), Yandle, Weegar, Pysyk, Brown – Huberdeau (A), Barkov (C), Dadonov – Vatrano, Trocheck, Hoffman – Hunt, Sheahan, Brouwer – J. McGinn, Borgström, Sceviour. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Steve Kozari. Čároví: Libor Suchánek, Lonnie Cameron

    Diváci: 16523
    thejrc.org