Buffalo – St. Louis 4:3 (2:1 po s.n.) | Minnesota – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Dallas – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.)
Pittsburgh – Philadelphia 1:2 (po pr.) | Anaheim – Florida 3:2 (kon.) | Vegas – Edmonton 6:3 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
6:3 (2:1, 1:1, 3:1)
Edmonton Oilers
Pondělí 18.03.2019, 03:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:32 Alex TUCH - 6:3
     
    56:32
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Leon Draisaitl chyboval, přišel o kotouč, a tak se do brejku dostal ALEX TUCH. Počkal si na první pohyb brankáře, a pak mezi betony poslal kotouč. Devatenáctý gól v sezóně.
    49:45 Brayden MCNABB - 5:3
     
    49:45
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Platnost branky potvrdilo video, domácí vedou o dvě branky. BRAYDEN MCNABB vypálil od modré čáry, kotouč brankáři propadl a tak tak se dokutálel za brankovou čáru. O nedovolené bránění Koskinenovi nešlo. Asistence: Shea Theodore a Ryan Reaves.
    45:52 Kris RUSSELL - 4:3
     
    45:52
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je sníženo na rozdíl jediné branky, tentokrát to hosté sehráli dobře a vyšlo jim to. Ránu, kterou vyslal KRIS RUSSELL brankář Vegas vůbec neviděl, navíc byl před ním další hráč. Kotouč si našel cestu od brány. Asistence: Sam Gagner a Jujhar Khaira.
    40:40 Jonathan MARCHESSAULT - 4:2
     
    40:40
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí celek krátce po začátku třetí třetiny navyšuje své vedení, Smith vyslal do šance JONATHANA MARCHESSAULTA, jeho rána propadla až za brankovou čáru. Asistence: Reilly Smith.
    22:12 Jonathan MARCHESSAULT - 3:2
     
    22:12
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    T-Mobile Aréna se znovu raduje, domácí hráči se opět dostávají do vedení, tentokrát se střelou na lapačku prosazuje JONATHAN MARCHESSAULT. Asistence: William Karlsson a Nate Schmidt.
    20:22 Leon DRAISAITL - 2:2
     
    20:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostující celek dokázal rychle po vhazování vyrovnat. Connor McDavid vyhrál buly, a pak puk zamířil před branku, kde byl zcela volný LEON DRAISAITL. Asistence: Connor McDavid.
    19:05 Cody EAKIN - 2:1
     
    19:05
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tomáš Nosek vyslal do brejku CODY EAKINA. Ten se střelou nespěchal, vylepšil si střeleckou pozici, a pak poslal kotouč do horního růžku branky. Vegas se dostává do vedení. Asistence: Tomáš Nosek a Ryan Carpenter.
    13:14 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:1
     
    13:14
    Edmonton právě vstřelil branku!
    V přesilovce dokázal hostující celek vyrovnat. Po rychlé akci spoluhráčů se tvrdou ránou do protipohybu brankáře prosazuje RYAN NUGENT-HOPKINS. Asistence: Connor McDavid, Oscar Klefbom.
    05:40 Mark STONE - 1:0
     
    05:40
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Pátý zápas v řadě bodoval MARK STONE. Tentokrát po výborné přihrávce spoluhráče z prostoru před brankou ránou z první překonal Koskinena, a tak k velké radosti fanoušků Vegas domácí vedou. Asistence: William Karlsson.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 6. Mark Stone (W. Karlsson), 20. Eakin (Nosek, Carpenter), 23. Marchessault (W. Karlsson, R. Smith), 41. Marchessault (R. Smith), 50. McNabb (Theodore, Reaves), 57. Tuch – 14. Nugent-Hopkins (McDavid, Klefbom), 21. Draisaitl (McDavid), 46. K. Russell (Gagner, Khaira)


    Vegas Golden Knights: M. Subban (Lagacé) – Schmidt, Engelland, McNabb, Theodore, Merrill, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Pacioretty, Stastny, Mark Stone – Nosek, Eakin, Tuch – Carpenter, Bellemare, Reaves.
    Edmonton Oilers: Stolarz (Koskinen) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, K. Russell, Sekera, Benning – Lucic, Kassian, McDavid – Rieder, Draisaitl, Chiasson – Khaira, Nugent-Hopkins, Gagner – Gambardella, Cave, Currie.

    Rozhodčí: Joannette, Pochmara – Nansen, Gallowa

    Diváci: 18.317
    thejrc.org