Tampa – Arizona 4:1 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Winnipeg 2:3 (kon.)
San Jose – Vegas 3:7 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
Arizona Coyotes
Úterý 19.03.2019, 00:38 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:30.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Pondělní program v zámoří přinese také zajímavé střetnutí mezi Tampou a Arizonou. Oběma týmům jde poměrně o dost – ačkoliv Tampa už má jistotu, že vyhraje základní část, útočí na letité rekordy. Arizona na druhé straně hraje o postup do play off.
     
    Tampa vyhrála poslední čtyři zápasy v řadě. Do konce základní části jí zbývá odehrát 10 utkání. Na kontě má 55 výher a hned 114 bodů. Překonat tak může nejen rekord Detroitu ze sezony 1995/96, který činí 62 výher, ale také ještě starší rekord Montrealu ze sezony 1976/77. Canadiens tehdy vybojovali 132 bodů, ale v takovém případě musí Tampa vyhrát ještě 9 zápasů a jen jednou si může dovolit porážku. Případně vyhrát 8 zápasů a dvakrát prohrát po prodloužení.
     
    Arizona drží v Západní konferenci 8. místo s náskokem pouhého jednoho bodu na devátou Minnesotu. Dlouhodobá forma týmu je sice výborná, když Coyotes vyhráli 7 z posledních 10 zápasů, ale proti Tampě přeci jen bude pozice týmu hodně složitá. Ale jak už Arizona v této sezoně prokázala, proti silnějším týmům se jí poměrně daří.
     
    A prokázala to i v říjnu, kdy na domácím ledě deklasovala Blesky 7:1. Jen těžké se ale dá očekávat, že by dnešní zápas dopadl podobným výsledkem. Přeci jen Tampa od října udělala neskutečný progres a stala se suverénem ligy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhrál Mario Kempe, a tak Arizona měla právo prvního útoku. Ovšem k zakončení se nedostala a bude se soustředit na bránění.
     
    00:48
    Brad Richardson zachytil rozehrávku soupeře ve středním pásmu, odkud ale hned černou gumu nahodil za branku Tampy Bay.
     
    01:17
    Od červené čáry nahodil kotouč na hostující branku Erik Černák, jehož snažení zastavil Darcy Kuemper. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    01:39
    Zakončení od modré čáry tečoval mezi kruhy Vinnie Hinostroza, jeho teč ale zamířila jen k zadnímu mantinelu. Zatím se hraje hodně opatrná partie.
     
    02:37
    Arizona potřebovala vystřídat, a tak puk za červenou čárou nahodil do útočného pásma Christian Dvorak.
     
    03:09
    Přihrávku přes celou šířku pásma dostal na levé straně osamocený Alex Goligoski. Jeho pokus mířil k zadní tyči, ale Andrej Vasilevskij si připisuje zákrok okrajem lapačky.
     
    03:26
    Coyotes se hnali do dalšího útoku, ovšem Nick Cousins předvedl přibrždění u modré čáry, a tak se píská ofsajd. Hra se tak vrátí do středního pásma.
     
    04:14
    V souboji jeden na jednoho vítězí domácí brankář. Zprava se hnal sám na branku Josh Archibald, který mířil mezi betony. Ovšem Andrej Vasilevskij mezeru rychle utěsnil.
     
    05:03
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jan Rutta je viníkem této branky, jelikož nezvládl rozehrávku! Richard Pánik zachytil přihrávku českého obránce a předal ji na CLAYTONA KELLERA, kterému kotouč rychle vrátil Christian Dvorak. Jeho následné zakončení z mezikruží zamířilo k pravé tyči, kde ruský gólman nemohl být. Asistence: Christian Dvorak a Richard Pánik.
    05:03 Clayton KELLER - 0:1
     
    06:24
    Lightning se pokusili o dlouhou přihrávku, která končí na zakázaném uvolnění. Následuje vhazování po levé ruce Andreje Vasilevskije.
     
    06:40
    Arizona nemohla zůstat pozadu a rychle počet icingů vyrovnává.
     
    06:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    Publikum propuklo radostí, protože je rychle vyrovnáno! Od modré čáry vystřelil Ryan McDonagh, jehož pokus jemnou tečí usměrnil STEVEN STAMKOS. Domácí kapitán byl sice atakován, ovšem šanci ke skórování si stejně našel. Asistence: Ryan McDonagh a J. T. Miller.
    06:54 Steven STAMKOS - 1:1
     
    Střely na branku: 4:5.
     
    08:00
    Tampa Bay se nacházela pod tlakem, a tak jednoduše vyhazuje na další zakázané uvolnění. Hra se v úvodních minutách hodně kouskuje.
     
    08:35
    Clayton Keller přihrával přes celou šířku hrací plochy, ale přihrávku vystihla obrana domácího celku. Tampa Bay poté posunula hru za branku soupeře a jela střídat.
     
    09:27
    Nikita Kučerov nemohl přes bránícího hráče přihrát, a tak vymyslel přihrávku na modrou čáru, kde spoluhráče marně hledal.
     
    09:44
    Z levé strany si před branku najel Mario Kempe, který byl sice faulován, ale k dlouhé kličce se stejně dostal. Ovšem jeho bekhendový pokus se následně mezi tři tyče nevešel.
     
    09:44
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Alex Killorn – 2 min., sekání).
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:30
    Úvodní hru v oslabení hraje domácí celek výborně, hráči v modrých dresech dobře brání střední pásmo a drží soupeře daleko od branky.
     
    11:18
    Hostující mužstvo se snažilo o další útočnou akci, ovšem k vidění byl pouze další ofsajd. Hra se vrací do středního pásma.
     
    12:01
    Christian Dvorak přihrál po modré čáře na hostujícího kapitána, který z jedné pálil. Jenže Oliver Ekman-Larsson netrefil prostor branky, a tak se pokračuje ve hře.
     
    12:49
    Darcy Kuemper si do statistik připisuje další úspěšný zákrok, čímž přerušuje hru. Po reklamní přestávce se bude vhazovat před brankou Coyotes.
     
    Střely na branku: 7:6.
     
    13:20
    Lightning hrají velmi rychlý kombinační hokej, ale tentokrát se jim přechod přes střední pásmo nevydařil. Pro zakázané uvolnění se hra vrací před domácí svatyni.
     
    13:56
    Z levého kruhu pro vhazování vystřelil Conor Garland, jemuž se puk nabalil na čepel hole, a tak zakončení hostujícího útočníka bylo nepřesné.
     
    15:03
    Z osy hrací plochy na levou stranu si najel Adam Erne, který se pokusil převrhnout misky vah na stranu Lightning. Ovšem zakončení mířilo jen do hrudi hostujícího brankáře.
     
    16:01
    Po souboji za brankou hostujícího celku se kotouč odrazil do ochranné sítě. Posledním kdo jej hrál byl Nikita Kučerov, hra je vykázaná do neutrální zóny.
     
    17:57
    Tampa Bay dlouho kombinovala v útočné třetině, ale střelecký pokus nevyprodukovala. Kotouč totiž lítal jen podél mantinelu, odkud se domácí nemohli dostat.
     
    18:58
    Poslední minuty nabízejí trochu hluchou část zápasu. Ani jeden z celků se nemůže dostat do střeleckým pozic.
     
    19:13
    Dva hráči Arizony jeli na ruského brankáře. Celou akci na sebe vzal Michael Grabner, který střílel na vyrážečku gólmana. Ovšem Andrej Vasilevskij byl pozorný a velkou šanci zneškodnil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Na velké šance Arizona vede, ovšem stav zápasu je po úvodní dvacetiminutovce vyrovnaný. Coyotes výborně vstoupili do zápasu, když je do vedení poslal po chybě Jana Rutty Clayton Keller. Jenže Tampě se podařilo rychle vyrovnat, protože do střely od modré čáry sáhl Steven Stamkos, jenž dal stavu současnou podobu. V poslední pětiminutovce periody už jsme moc střel neviděli, jelikož oba celky výborně brání ve vlastním pásmu.

    Střely na branku: 8:7.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Nikita Kučerov vybojoval za brankou nahozený kotouč, který následně poslal mezi kruhy. Ovšem místo spoluhráče našel jen soupeře v bílém.
     
    20:31
    Od modré čáry po přihrávce od kolegy z obrany vystřelil Michail Sergačjov. Jeho pokus zůstal ležet pod brankářovým betonem, hra se znovu přerušuje.
     
    21:10
    Mezi kruhy si najel Vinnie Hinostroza, jehož pokus z otočky mířil po ledě do prostoru tří tyčí. Ovšem Andrej Vasilevskij se nenechal překvapit a znovu hru přerušuje.
     
    21:45
    Na modré čáře zachytil puk Ryan McDonagh, jenž černá guma se zavrtěla a byla již ve středním pásmu. Píská se tak ofsajd domácího celku.
     
    22:21
    Polevé straně vletěl do pásma Mathieu Joseph , který si najel až do kruhu pro vhazování. Člen třetí formace chtěl zakončit přes obránce, ale trefil pouze jeho nohu.
     
    23:00
    V prostřední dvacetiminutovce se hodně přerušuje, jinak tomu není ani nyní. Tampa Bay totiž poslala černou gumu na zakázané uvolnění.
     
    23:51
    Erik Černák přečetl přihrávku do strany, kde se puku zmocnil Oba celky mohou situace využít a své formace prostřídat.
     
    24:44
    Hostující Christian Dvorak už neměl moc sil, a tak po přejetí červené čáry poslal puk za soupeřovu branku. Opět se střídá a čeká na další akci.
     
    25:03
    Přihrávku z osy hrací plochy dostal na levou stranu Braydon Coburn. Jeho pokus byl ale bránícím hráčem sražen do ochranné sítě.
     
    26:11
    Alex Galchenyuk pěknou individuální akcí přejel útočnou modrou čáru, kde o pravého mantinelu přihrál na střed hrací plochy. Do tohoto prostoru si najel Brad Richardson, jenže jeho střela zamířila jen do brankáře.
     
    Střely na branku: 12:9.
     
    26:30
    Od modré čáry se napřáhl Oliver Ekman-Larsson, jehož bomba mířila těsně nad ledem k pravé tyči. Ovšem Andrej Vasilevskij vykopl černou gumu betonem.
     
    27:04
    Z levé strany vystřelil Anthony Cirelli, který ale našel jen lapačku hostujícího maskovaného muže. Následuje vhazování po pravici hostujícího brankáře.
     
    27:44
    Ondřej Palát přisunul puk na autora zatím jediné domácí branky. Steven Stamkos přihrál na hranici brankoviště, kam si najel J. T. Miller. Poslední zmíněný už byl příliš blízko brankáři, a tak trefil jeho beton.
     
    28:30
    Po souboji ve středním pásmu se kotouč odrazil mezi střídačky. Následuje další přerušení hry a vhazování v neutrální zóně.
     
    28:41
    Brayden Point zavezl kotouč před vlastní branku, kde jej napadal Josh Archibald. Hostující hráč soupeři puk vypíchl, jenže prostor tří tyčí netrefil.
     
    29:33
    Hráči Lightning střídali, a tak nemohli u vlastní střídačky hrát. Kotouč proto proletěl na další zakázané uvolnění, hra se přesune před ruského gólmana Tampy.
     
    30:00
    Zatím sledujeme vyrovnanou partii bojovného zápasu. Ani jeden z celků nepředvádí výrazné chyby v obraně, a pokud ano, zastoupí je skvěle chytající brankáři.
     
    30:21
    Z vrcholu levého kruhu se napřáhl Braydon Coburn, jehož bomba měla mířit do vzdálenější šibenice. Ovšem prudká rána zamířila jen vedle pravé tyče.
     
    31:06
    Další zakázané uvolnění přerušuje hru, Arizona se tak bude muset přesunout před vlastní bránu.
     
    Střely na branku: 15:11.
     
    31:26
    Ze středního pásma přijel na modrou čáru Ryan McDonagh, jenž okamžitě střílel. Ovšem puk z jeho hole zastavil bránící hráč mezi kruhy.
     
    32:14
    Vyhozený kotouč po hrazení zachytil u modré čáry Jakob Chychrun, jeho bomba ale zamířila jen nad horní tyč domácí branky. Andrej Vasilevskij povyskočil, ale zasahovat tentokrát nemusel.
     
    32:57
    Coyotes se hnali za další útočnou akcí, kterou pro ofsajd zastavuje hvizd čárového rozhodčího, hra se přesune zpátky do středního pásma.
     
    33:30
    Nahození od modré čáry předvedl švédský obránce Oliver Ekman-Larsson. Jeho snažení bylo před brankou tečované vedle levé tyče.
     
    34:09
    Na levé straně byl najetý Mathieu Joseph, jenž si chtěl puk protečovat do útočné třetiny a jít za ním. Ovšem černá guma zamířila mimo hrací plochu.
     
    Střely na branku: 16:12.
     
    34:27
    Alex Galchenyuk ještě nepřejel červenou čáru a nahodil si puk za branku. Po zakázaném uvolnění se hra vrátí před branku, kterou hájí Darcy Kuemper.
     
    34:46
    Černá guma se odrazila směrem do brankoviště, kde jí schoval do lapačky Andrej Vasilevskij. Jenže Alex Galchenyuk po zásahu sekl brankáře přes beton, což se nelíbilo Eriku Černákovi a hlavně Tyleru Johnsonovi. Za brankou se tak strhla mela, ale vylučovat se nebude.
     
    35:40
    Z levého kruhu přišlo zakončení, která domácí brankář vyrazil na druhou stranu, odkud pálil Christian Dvorak. Ovšem Andrej Vasilevskij se skvěle přesunul a puk znovu vyrazil. Coyotes pokračovali v útočné akci a k další dorážce se dostal opět Christian Dvorak, ale i tentokrát minisouboj s gólmanem prohrál.
     
    36:47
    Kotouč přiletěl na domácí střídačku po souboji ve středním pásmu. Posledním, kdo se jej dotkl byl Anthony Cirelli, vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    37:11
    Andrej Vasilevskij chytá další podařené utkání! Domácí brankář zareagoval na střelu z levého kruhu, kterou vyslal Conor Garland. Gólman Lightning máchl lapačkou, kam schoval černou gumu.
     
    37:58
    Z modré čáry až vedle branky si jako obránce sjel Michail Sergačjov. Nadějný pokus beka Tampy ale skončil jen v lapačce hostujícího gólmana.
     
    38:52
    Arizona ve středním pásmu využila podklouznutí soupeře a vydala se do přečíslení. Střelou z levého vrcholu kruhu se prezentoval Nick Cousins, jenž nechal opět vyniknout ruského brankáře.
     
    39:11
    Hra se znovu přerušuje, protože hostující mužstvo poslalo kotouč na další icing. Následuje vhazování po pravé ruce Darcyho Kuempera.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Sledovali jsme druhou dvacetiminutovka, která nabídla vyrovnanou partii, v níž střelci obou mužstev mlčeli, a tak stav zápasu je stále vyrovnaný. Prostřední část byla ve znamení častých přerušení a místo krásného hokeje, jsme sledovali boj o každý metr ledu. Duelu vládnou obě obrany, které dobře drží střední pásmo a předbrankový prostor. Pokus už se někdo do šance dostal, zasáhli brankáři.

    Střely na branku: 18:18.
    Střely na branku ve druhé třetině: 10:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:44
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning se na začátku poslední dvacetiminutovky dostávají poprvé v zápase do vedení! Alex Killorn vybruslil zpoza branky do střelecké pozice a donutil soupeřova brankáře k zásahu. Poté se k puku v předbrankovém prostoru dostal Anthony Cirelli, který zadovkou našel zkušeného obránce. VICTOR HEDMAN byl ve správnou dobu na správném místě, čehož využil. Asistence: Anthony Cirelli a Alex Killorn.
    40:44 Victor HEDMAN - 2:1
     
    43:17
    Oliver Ekman-Larsson viděl na levé straně spoluhráče, kterým byl Mario Kempe, Jeho bekhendový pokus z kruhu pro vhazování vyrazil Andrej Vasilevskij.
     
    43:34
    Tampa Bay se pokusila vyhodit po hrazení do středního pásma, ale třetinu zavřel Jakob Chychrun, který okamžitě pálil. Ovšem jeho bomba zamířila mimo prostor tří tyčí.
     
    44:43
    Eriku Černákovi utekl kotouč do brankoviště, kde se zastavil Andrej Vasilevskij s tímto počinem vůbec nepočítal, ale naštěstí pro něj se puk neodrazil do branky. Domácí gólman tak hru znovu přerušil.
     
    45:13
    Oliver Ekman-Larsson přihrál na druhou stranu třetiny, kde se nacházel už napřažený Jakob Chychrun. Jeho další dělovku vyrazil ruský brankář k mantinelu.
     
    45:54
    Krásná akce Arizony! Nick Cousins objel branku a přihrál mezi kruhy, kde se nacházel Alex Galchenyuk. Jeho pokus pokryl Andrej Vasilevskij, který se skvěle přesunul.
     
    46:18
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Cédric Paquette – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Richard Pánik – 2 min., krosček).
     
    46:47
    Tampa opět kombinovala v útočné třetině, ale opět nezakončila. Erik Černák se z pozice obránce dostal až za branku, odkud přihrával do střelecké pozice, ale kotouč vypadl až do středního pásma.
     
    47:43
    Do útočného pásma přejel Michail Sergačjov, jehož pokus byl sražen do rohu. Domácí obránce se pak snažil objet branku, ale kotouč skončil v lapačce gólmana.
     
    48:04
    Od levého mantinelu se pokusil o zakončení Erik Černák, jehož pokus byl nepřesný. Ovšem před brankou Arizony bylo jinak pořádně těsno.
     
    48:50
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Alex Galchenyuk – 2 min., hákování).
     
    49:28
    Nikita Kučerov chtěl zpoza brány přihrát na modrou čáru, ovšem u pravého hrazení se nenacházel žádný z jeho spoluhráčů.
     
    50:10
    V přesilové hře se od modré čáry napřáhl aktivní Michail Sergačjov, jehož pokus se ve vzduchu vrtěl a dost možná byl mezi kruhy tečován. Černá guma však jen narazila do pravé tyče, od které zamířila zpátky do hry.
     
    51:46
    Ze středního pásma nahodil puk za branku Richard Pánik, k zadnímu hrazení se vydal Andrej Vasilevskij, jenž pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    52:07
    Domácí ruský brankář si zapisuje do statistik další zákrok, když pokryl zakončení z pravé strany. Po reklamní přestávce se tak bude znovu vhazovat před jeho brankou.
     
    Střely na branku: 20:23.
     
    52:40
    Na levé straně zachytil černou gumu Conor Garland, jehož zakončení z otočky bylo sražené bránícím hráčem k mantinelu.
     
    53:35
    Špatná přihrávka Arizony mířila za branku, kde se kotouče zmocnila Tampa Bay. Puk pak mířil před branku, kde se nacházel Brayden Point, kterému puk nejprve přeskočil hůl a poté byl domácí útočník už atakován.
     
    55:13
    Do útočného pásma vletěl Nick Cousins, jehož obranným zákrokem zbavil o puk Jan Rutta. Tampa tak pomalu kráčí k hubenému vítězství, ale ještě pár minut do konce zápasu zbývá.
     
    56:07
    Ondřej Palát přihrál mezi kruhy, kde se nacházel Mathieu Joseph. Jeho pokus mířil k pravé tyči, ale puk schoval do natažené lapačky Darcy Kuemper.
     
    Střely na branku: 21:25.
     
    56:35
    Vinnie Hinostroza si obhodil obránce a vystřelil po ledě. Hostující útočník se dostal ještě k dorážce, ovšem Andrej Vasilevskij oba pokusy zlikvidoval betonem.
     
    57:31
    Od modré čáry zakončoval Victor Hedman, jenž dal výsledku zápasu současnou podobu. Jenže jeho další střelu vyrazil Darcy Kuemper do ochranné sítě.
     
    58:12
    Lightning rozestavili obrannou hráz na modré čáře, s čímž si hosté neporadili. Nick Cousins tak zvolil jen nahození za domácí branku a jde se spoluhráči střídat.
     
    58:21
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Steven Stamkos – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    58:21
    Arizona má jedinečnou šanci na vyrovnání, a tak si před přesilovou hrou bere ještě oddechový čas!
     
    58:29
    Z levého kruhu vystřelil jen do Ryana McDonagha Clayton Keller. K odraženému puku se mezi kruhy dostal ještě Jakob Chychrun, jenž trestuhodně bránu přestřelil!
     
    58:50
    Darcy Kuemper míří na střídačku a Arizona pustila do útočného pásma šestého bruslaře!
     
    59:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak tohle se hostujícímu celku vůbec nepodařilo! Přihrávka z rohu hrací plochy mířila jen na bránícího hráče. ANTHONY CIRELLI pak přes celé kluziště zamířil do prázdné branky! Bez asistence.
    59:15 Anthony CIRELLI - 3:1
     
    59:33
    Darcy Kuemper opět odjíždí na střídačku a hostující branka je prázdná!
     
    59:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Výsledek pro Arizonu sice vypadá krutě, ale dva góly do prázdné brány mu daly definitivní podobu! Nahození mířilo na ruského brankáře, který puk vyklepal z lapačky a zřejmě chtěl sám trefit prázdnou svatyni. To se mu sice nepodařilo, ale černou gumu ve středním pásmu dojel YANNI GOURDE, jenž celou akci dokonal. Asistence: Andrej Vasilevskij.
    59:51 Yanni GOURDE - 4:1
     
    Konec zápasu.
     
    Výsledek zápasu vypadá tak, že se hrálo jednoznačné utkání. Ovšem opak je pravdou, duel byl totiž nesmírně vyrovnaný a dva góly padly do prázdné branky. Coyotes favorita hodně potrápili, ale doplatili na nízkou produktivitu, protože šancí měli dost. Tampa Bay tak dokráčela k další výhře, a tak se její náskok na čele tabulky NHL dál navyšuje. O rozhodující trefu se postaral Victor Hedman, jenž se trefil na začátku poslední dvacetiminutovky.

    Střely na branku: 24:29.
    Střely na branku ve třetí třetině: 6:11.
     
    Hvězdy zápasu:

    1. Steven Stamkos (TBL) 1+0
    Andrej Vasilevskij (TBL) 0+1, 28 zákroků, 96,6% úspěšnost zákroků
    3. Victor Hedman (TBL) 1+0
     
    Československá stopa:

    Jan Rutta (TBL) žádný bod, 1 střela, 12:22 čas na ledě
    Erik Černák (TBL) žádný bod, 2 střely, 21:23 čas na ledě

    Richard Pánik (ARI) 1 bod (0+1), žádná střela, 14:59 čas na ledě
     
    S konstatování, že Tampa opět vyhrála, se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc nebo o nejlepší vstup do dalšího dne. (03:21:21)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. Stamkos (McDonagh, J. T. Miller), 41. Hedman (Cirelli, Killorn), 60. Cirelli, 60. Gourde (Vasilevskij) – 6. Keller (Dvorak, Pánik)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Sergačjov, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Rutta, Coburn – J. T. Miller, Stamkos (C), Palát – Kučerov, B. Point, T. Johnson – Joseph, Cirelli, Killorn – Erne, Paquette, Gourde.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Demers, Goligoski, Oesterle, Chychrun – Hinostroza, Richardson (A), Grabner – Keller, Dvorak, Pánik – J. Archibald, Kempe, Crouse – Garland, Cousins, Galchenyuk.

    Rozhodčí: Pollock, Hebert – Amell, Racicot
    bahis siteleri