Tampa – Arizona 4:1 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Winnipeg 2:3 (kon.)
San Jose – Vegas 3:7 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
Arizona Coyotes
Úterý 19.03.2019, 00:38 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Yanni GOURDE - 4:1
     
    59:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Výsledek pro Arizonu sice vypadá krutě, ale dva góly do prázdné brány mu daly definitivní podobu! Nahození mířilo na ruského brankáře, který puk vyklepal z lapačky a zřejmě chtěl sám trefit prázdnou svatyni. To se mu sice nepodařilo, ale černou gumu ve středním pásmu dojel YANNI GOURDE, jenž celou akci dokonal. Asistence: Andrej Vasilevskij.
    59:15 Anthony CIRELLI - 3:1
     
    59:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak tohle se hostujícímu celku vůbec nepodařilo! Přihrávka z rohu hrací plochy mířila jen na bránícího hráče. ANTHONY CIRELLI pak přes celé kluziště zamířil do prázdné branky! Bez asistence.
    40:44 Victor HEDMAN - 2:1
     
    40:44
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning se na začátku poslední dvacetiminutovky dostávají poprvé v zápase do vedení! Alex Killorn vybruslil zpoza branky do střelecké pozice a donutil soupeřova brankáře k zásahu. Poté se k puku v předbrankovém prostoru dostal Anthony Cirelli, který zadovkou našel zkušeného obránce. VICTOR HEDMAN byl ve správnou dobu na správném místě, čehož využil. Asistence: Anthony Cirelli a Alex Killorn.
    06:54 Steven STAMKOS - 1:1
     
    06:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    Publikum propuklo radostí, protože je rychle vyrovnáno! Od modré čáry vystřelil Ryan McDonagh, jehož pokus jemnou tečí usměrnil STEVEN STAMKOS. Domácí kapitán byl sice atakován, ovšem šanci ke skórování si stejně našel. Asistence: Ryan McDonagh a J. T. Miller.
    05:03 Clayton KELLER - 0:1
     
    05:03
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jan Rutta je viníkem této branky, jelikož nezvládl rozehrávku! Richard Pánik zachytil přihrávku českého obránce a předal ji na CLAYTONA KELLERA, kterému kotouč rychle vrátil Christian Dvorak. Jeho následné zakončení z mezikruží zamířilo k pravé tyči, kde ruský gólman nemohl být. Asistence: Christian Dvorak a Richard Pánik.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. Stamkos (McDonagh, J. T. Miller), 41. Hedman (Cirelli, Killorn), 60. Cirelli, 60. Gourde (Vasilevskij) – 6. Keller (Dvorak, Pánik)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Sergačjov, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Rutta, Coburn – J. T. Miller, Stamkos (C), Palát – Kučerov, B. Point, T. Johnson – Joseph, Cirelli, Killorn – Erne, Paquette, Gourde.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Demers, Goligoski, Oesterle, Chychrun – Hinostroza, Richardson (A), Grabner – Keller, Dvorak, Pánik – J. Archibald, Kempe, Crouse – Garland, Cousins, Galchenyuk.

    Rozhodčí: Pollock, Hebert – Amell, Racicot
    thejrc.org